|
سالروز ازدواج حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت خدیجه(سلام الله علیها)
|
|
۱۴:۵۶, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دهم ربیع الاول سالروز ازدواج رسول اكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)با حضرت خدیجه است. که به همه این روز خجسته که ماحصلش بزرگوارترین بانوی عالم است تبریک عرض مینمایم. پیامبر (صلى الله علیه و آله ) 15 سال قبل از هجرت با حضرت خدیجه كبرى (علیها السلام ) ازدواج نمودند(1). در احادیث منابع شیعه و اهل سنت آمده است كه حضرت خدیجه بنت خویلد بن اسد، در دانش و اطلاع به كتب زمان خود معروف بوده است. او از زنان قریش بوده و علاوه بر كثرت اموال و املاک به عقل و كیاست نیز بر دیگرن برتری داشت و در آن زمان او را «طاهره»، «مباركه»، «سیده نسوان» و «ملكه بطحاء» مینامیدند. او از كسانى بود كه انتظار قدوم پیامبر (صلى الله علیه و آله ) را مىكشید و همیشه از علمای آن زمان نبوت آن حضرت را جویا مى شد. هنگامى كه خدمت پیامبر (صلى الله علیه و آله) شرفیاب شد، نخستین سؤالی كه از آن حضرت كرد، در خصوص مهر نبوت بود. اشعار فصیح او در مدح رسول گرامى اسلام (صلى الله علیه و آله ) و كمال محبتش به آل عبد المطلب مشهور است كه گویای علم و ادب و محبت اوست. در همان روزى كه آن حضرت مبعوث به رسالت شد جناب خدیجه (علیها السلام ) ایمان آورد. حضرت خدیجه (علیها السلام ) از مال خویش و میراثى كه به او رسیده بود تجارت مینمود، چندى نگذشت كه از بزرگان تجار شد، بهگونهاى كه هشتاد هزار شتر اموال تجاری او را حمل میكردند و هر روز امول او زیادتر مىشد. بر بام خانه او، قبهاى از حریر سبز با طنابهاى ابریشمی بود كه علامت جلالت آن بانوی اول اسلام بود. افراد زیادى مانند، عقبه بن ابى معیط و ابن ابى شهاب كه هر كدام چهار صد كنیز و غلام و خدمتكار داشتند، و نیز ابوجهل و ابوسفیان و دیگر بزرگان عرب به خواستگارى آن حضرت آمدند؛ ولى قبول نكردند. سرانجام خود حضرت خدیجه (علیها السلام)، پیشنهاد ازدواج به پیامبر (صلىالله علیه و آله) را دادند و این ازدواج با آداب و مراسم خاصى انجام شد. ماحصل ازدواج خداوند دو پسر به نامهاى قاسم و عبدالله كه به آنها طیب و طاهر هم مىگفتند، و چهار دختر به نامهاى ام كلثوم و زینب و رقیه و فاطمه (علیها السلام ) به آن بزرگوار عطا فرمود. حضرت خدیجه (علیها السلام) بیست و چهار سال و یک ماه با پیامبر (صلى الله علیه و آله ) زندگى كرد، و تا آن حضرت زنده بود، پیامبر (صلىالله علیه و آله) همسر دیگرى اختیار نكرد. همچنین حضرت خدیجه (علیها السلام) جمیع اموال خود را به پیامبر (صلى الله علیه و آله ) واگذار كرد. آتش حسدم مشتعل شد عایشه مىگوید: كمتر اتفاق مىافتاد كه پیامبر (صلى الله علیه و آله) از خانه بیرون رود و خدیجه را به خیر و خوبی یاد نكند، چندانكه یک روز آتش حسد من مشتعل شد و گفتم: یا رسولالله، تاكى خدیجه را یاد مىكنى؟ او پیرزنى بیش نبوده! خداوند بهتر از او را (منظور خودش بوده) به تو مرحمت كرد! پیامبر (صلى الله علیه و آله) از سخن من غضبناک شدند و فرمودند: نه؛ به خدا قسم! بهتر از خدیجه (علیها السلام) نصیب من نشده. او به من ایمان آورد، هنگامى كه مردم كافر بودند، و تصدیق نبوت من نمود در وقتى كه مردم مرا تكذیب مىكردند، و اموال خود را در اختیار من گذارد در وقتى كه مردم مرا از خود دور مىكردند. خداوند متعال از خدیجه به من فرزندانى روزى كرد در حالی كه تو را عقیم قرار داد(2). 1- فیض العلام: ص 211. قلائد النحور: ج ربیع الاول، ص 67. منتخب التواریخ: ص 20. زاد المعاد: ص 344. مصباح المتهجد: ص 732. بحار الانوار: ج 95 ص 357. 2- ریاحین الشریعه: ج 2 ص 202، 207، 211. 3. اقبال الأعمال، ج 3، ص 115، باب 4، فصل ************************** الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّةِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي وَ نَفْسِي وَ أَهْلِي وَ مَالِي يا بَقِيَّةَ اللّه امروز هم جشن امامت امام زمان و همینطور سالروز این ازدواج پیامبر است که به لطف خدا امشب مصادف شده با مراسم ازدواج این بنده حقیر که ان شاءالله بتوانیم خانواده ای تشکیل بدهیم که دل اقامونو شاد کنیم . التماس دعا. |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۲۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۱۶:۰۱ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() هر گاه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) سخنی درباره خدیجه(سلام الله علیها) می شنید، می گریست و می فرمود: کجاست همانند خدیجه. وقتی که مردم مرا تکذیب می کردند او مرا تصدیق کرد. هنگامی که مردم مرا به سبب دین خدا آزار می رساندند او مرا با مال و ثروت خود یاری رساند. خداوند مرا امر فرمود، خدیجه را به خانه ای از زمرد در بهشت بشارت دهم که در آن غوغا و بیماری وجود ندارد. نمونه ای از سروده های حضرت خدیجه(سلام الله علیها) که توسط دکتر مجد به شعر برگردانده شده است: سروده ای بعد از گفتگو با عمو های حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و شوق دیدار او بهترین لحظه حیاتم چیست - لحظه دیدن و وصال شما است زندگانی به کام من تلخ است - مگر آن دم که دیدن تو رواست از خلایق گزیدمت تنها - جز تو عیشی کجا به دل برپاست بر سر و چشم من فرامینت - چه کسی خلف امرتان را خواست پس بدان عشق من، منم عاشق - مال و جان در رهت دهم که رواست در وجودم به جز تو ساکن نیست - جستجو کن ببین دلم، نه خطاست سروده حضرت خدیجه(سلام الله علیها) هنگام مشاهده حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در لباس سفر عطا شده به تو زیبایی و کمال و هنر - که قلب های دگر زان شدند سرگردان ز فرط حسن، وجودت جواهری باشد - که ذات پاک تو اش کرده گوهری غلطان به جسم لاغر من بنگر آنگهی می بین - چگونه چشمه چشمم فتاده در طغیان هوای عشق تو خواب از دو چشم من بربود - دلم ز سوزش عشقت پرُست وز عصیان هدیه به پیشگاه این دو وجود مطهر صلوات ــــــــــــــــــــــــــــ تبریک ما را هم پذیرا باشید، ان شاءالله در تمام لحظات شما و همسرتان در پناه خدا و حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشید. |
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان 10 ربیع الاول سالروز ازدواج حضرت محمد مصطفی و ام المومنین خدیجه کبری بر همه مسلمانان مبارک کوتاه از زندگی بانوی بزرگوار حضرت خديجه(عليها السلام) مادر امّت سخن ازخديجه(عليها السلام)، سخن از يك دنيا عظمت و پايداري واستقامت در هدف است. به حق قلم فرسايي درباره كسي كه خداوند براو سلام و درود مي فرستد، بسي مشكل است.اما به مصداق "ما لا يدرك كلّه لايدرك كلّه،" به بررسي گوشه هايي از شخصيت و زندگي اين بزرگ بانو مي پردازيم : ولادت و خانواده : خديجه(عليها السلام) 68 سال قبل از هجرت بدنيا آمد با توجه به اينكه سن حضرت خديجه هنگام ازدواج با پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) كمتر از سي سال بوده، پس تاريخ ولادت ايشان غير از اين است كه در متن داده شده است . خانواده اي كه خديجه (عليها السلام)را پرورش داد از نظر شرافت خانوادگي و نسبت هاي خويشاوندي ، در شمار بزرگترين قبيله هاي عرب جاي داشت.اين خاندان در همه حجاز نفوذ داشت. آثار بزرگ و نجابت و شرافت از كردار و گفتار خديجه (عليها السلام) پديدار بود. خديجه (عليها السلام) از قبيله هاشم بود و پدرش خويلد بن اسد قريشي نام داشت . مادرش فاطمه دختر زائدبن اصم بود . اخلاق خديجه(عليها السلام): خديجه (عليها السلام)در بين اقوام خود يگانه و ممتاز و ميان اقران كم نظير بود . او به فضيلت اخلاقي و پذيرايي هاي شايان بسيار معروف بود و بدين جهت زنان مكه به وي حسد ميورزيدند. دختر خويلد در سجايا و كمالات اخلاقي زبانزد و نمونه بود و به حق ايشان كُفو خوبي براي پيامبر اسلام(صلي الله عليه وآله) بود. بي ترديد مي توان گفت كه اين سجايا و فضايل اخلاقي سبب شد تا خديجه(عليها السلام)براي همسري پيامبر اكرم(صلي الله عليه وآله) شايسته شمرده شود. طبق روايات ، او براي پيامبر (صلي الله عليه وآله)ياوري صديق بود. سير اعلام النّبلاء،ج2،ص114. آشنايي با حضرت محمد(صلي الله عليه وآله): فضايل اخلاقي خديجه(عليها السلام)،بسياري ازبزرگان و صاحب منصبان عرب عتبه،شيبه،عقبة بن ابي معيط،ابوجهل و...رياحين الشريعه،ج2،ص239. را به فكر ازدواج باوي مي انداخت. ولي خاطرات همسر پيشين به وي اجازه نمي داد شوهر ديگري انتخاب كند. تااينكه با مقامات معنوي حضرت محمد (صلي الله عليه وآله)آشنا شد و آن دو غلامي را كه براي تجارت همراه پيامبر(صلي الله عليه وآله)فرستاده بود مطالب و معجزاتي كه از وي ديده بودند براي خديجه(عليها السلام) نقل كردند. خديجه(عليها السلام) فريفته اخلاق و كمال پيامبر شد.البته او از يكي از دانشمندان يهود و نيز ورقة بن نوفل، كه از علماي بزرگ عرب و خويشان نزديك خديجه(عليها السلام) به شمار مي رفت، درباره ظهور پيامبر(صلي الله عليه وآله) آخرالزمان و خاتم الانبيا مطالبي شنيده بود .بحارالانوار،16،ص61. همه اين عوامل باعث شد تا خديجه(عليها السلام)حضرت محمد(صلي الله عليه وآله)را به همسري خود انتخاب كند . ازدواج خديجه: زفاف حضرت خديجه (عليها السلام)با حضرت محمد (صلي الله عليه وآله) 2 ماه و 75 روز پس از بازگشت از سفر تجارت شام همان،ص20. تحقق يافت. در آن زمان، حضرت محمد(صلي الله عليه وآله) 25 سال داشت زندگاني فاطمه زهرا(سلام الله علیها)،حسين عماد زاده،ص29. و خديجه(عليها السلام)چهل ساله بود.بحارالانوار،ج16،ص3. ابن عباس سن ايشان را 28 سال نقل بحارالانوار،ج16،ص3. مي كند. زندگاني فاطمه زهرا(سلام الله علیها)،ص29. هر چند بعضي از مورخّان اهل سنّت سعي مي كنند اين سخن را رد كنند; چون راوي آن محمد بن صائب كلبي از شيعيان است و آنها او را ضعيف مي دانند. خديجه(عليها السلام) به سبب علاقه به حضرت محمد (صلي الله عليه وآله)مقام معنوي او با رسول خدا(صلي الله عليه وآله)ازدواج كرد وتمام دارايي و مقام و جايگاه فاميلي خود را فداي پيشرفت مقاصد همسرش ساخت. در عقد ازدواج حضرت محمد (صلي الله عليه وآله)و خديجه(عليها السلام)، عبدالله بن غنم بحارالانوار،ج16،ص12،اعلام النّبلاء،ج2،ص111. به آنها چنين تبريك گفت: هنيئاً مريئاً يا خديجة قد جرت ***لك الطير فيما كان منك باَسعد تزوجت خير البريّة كلهّا ***ومن ذاالذي في الناس مثل محمد؟ وبشّر به البُرّان عيسي بن مريم ***و موسي ابن عمران فياقُرْب موعد أقرّت به الكتاب قدماً بِاَنّه ***رسول من بطحاء هادو مهتد يكي از رجال قريش و شاعر بود.(بحارالانوار،ج16،ص14. ***گوارا باد بر تو اي خديجه كه طالع تو سعادتمند بوده و با بهترين خلايق ازدواج كردي. چه كسي در ميان مردم همانند محمد است. محمد كسي است كه حضرت عيسي و موسي به آمدنش بشارت داده اند و كتب آسماني به پيامبري او اقرار داشتند. رسولي كه سر از بطحاء(مكه) در مي آورد و او هدايت كننده و هدايت شونده است. احترام پيامبر خدا(صلي الله عليه وآله)به خديجه(عليها السلام): احترام حضرت محمد(صلي الله عليه وآله) به خديجه(عليها السلام)، به خاطر عقيده و اعتقاد او به توحيد بود. سفينة البحار،ج2،ص 570،وقات الزهراء(سلام الله علیها)،سيد عبد الرزاق مقرم،ص7. خصال خديجه(عليها السلام): خديجه(عليها السلام) از بزرگترين بانوان اسلام به شمار مي رود. او اولين زني بود كه به اسلام گرويد; چنان كه علي بن ابي طالب(عليه السلام) اولين مردي بود كه به اسلام روي آورد. تنقيح المقال،ج3،ص77. اولين زني كه نماز خواند، خديجه بود.او انساني روشن بين و دورانديش بود.باگذشت علاقمند به معنويات، وزين و با وقار، معتقد به حق و حقيقت و متمايل به اخبار آسماني بود. بحارالانوار،ج16،ص21و79. همين شرافت براي او بس كه همسر رسول خدا(صلي الله عليه وآله)بودوگسترش اسلام به كمك مال و ثروت او تحقق يافت. سيرالاعلام النُّبلاء،ج2،ص111. خديجه از كتب آسماني آگاهي داشت و علاوه بر كثرت اموال و املاك، او را "ملكه بطحاء" مي گفتند.از نظر عقل و زيركي نيز برتري فوق العاده اي داشت و مهمتر اينكه حتي قبل از اسلام وي را "طاهره" رياحين الشريعه، ج2،ص207. و "مباركه" و "سيده زنان" رياحين الشريعه، ج2،ص207. مي خواندند. سيرالاعلام النبلاء،ج2،ص111. جالب اين است كه او از كساني بود كه انتظار ظهور پيامبر جديد را مي كشيد و هميشه از ورقة بن نوفل و ديگر علماء جوياي نشانه هاي نبوت مي شد. اشعار فصيح پيامبر اكرم(صلي الله عليه وآله) از علم و ادب و كمال و محبت او به آن بزرگوار حكايت مي كند. بحارالانوار، ج16،ص52. نمونه اي از اشعار خديجه درباره پيامبراكرم(صلي الله عليه وآله)چنين است: فلوانّني امسيت في كل نعمة***ودامت لي الدنيا و تملك الاكاسرة فما سُوِّت عندي جناح بعوضة***اذا لم يكن عيني لعينك ناظرةبحارالانوار،ج16،ص52. اگر تمام نعمت هاي دنيا از آن من باشد و ملك و مملكت كسراها و پادشاهان را داشته باشم، در نظرم هيچ ارزش ندارد زماني كه چشمم به چشم تو نيافتد. ديگر خصوصيت خديجه اين است كه او داراي شمّ اقتصادي و روح بازرگاني بود و آوازه شهرتش در اين زمينه به شام هم رسيده بود. زندگاني فاطمه زهرا(سلام الله علیها)،ص31.البته سجاياي اخلاقي حضرت خديجه(عليها السلام)چنان زياد است كه قلم از بيان آن ناتوان است. پيامبر اكرم (صلي الله عليه وآله)مي فرمايد: "افضل نساءاهل الجنة خديجه بنت خويلد و فاطمه بنت محمد و مريم بنت عمران وآسيه بنت مزاحم." رياحين الشريعة،ج2،ص204. چه مي توان گفت در شأن كسي كه مايه آرامش و تسلاي خاطر رسول خدا بود؟!در تاريخ مي خوانيم: "حضرت محمد (صلي الله عليه وآله) هر وقت از تكذيب قريش و اذيت هاي ايشان محزون و آزرده مي شدند، هيچ چيز آن حضرت را مسرور نمي كرد مگر ياد خديجه; و هرگاه خديجه رامي ديد مسرور مي شد" همان، ص25. ذهبي مي گويد: مناقب و فضايل خديجه بسيار است; او از جمله زنان كامل، عاقل، والا، پاي بند به ديانت و عفيف و كريم و از اهل بهشت بود. پيامبر اكرم (صلي الله عليه وآله) كراراً او را مدح و ثنا مي گفت و بر ساير امّهات مؤمنين ترجيح مي داد و او را بسيار تجليل مي كرد. به حدي كه عايشه مي گفت: بر هيچ يك از زنان پيامبر به اندازه خديجه رشك نورزيدم و اين بدان سبب بود كه پيامبر(صلي الله عليه وآله)بسيار او را ياد كرد. سير الاعلام النبلاء،ج2،ص111.[align=CENTER]دوستان پیامی شعری متنی ( هرچیزی که مربوط به این روز بزرگ میشه گفت رو لطف کنین قرار بدین.[align=CENTER]التماس دعا |
|||
|
|
۱:۲۲, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام
تبریک می گوییم . |
|||
|
|
۲:۲۴, ۲۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۲ ۲:۳۶ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() مهدی جان تبریـــــــــــــــک میگم ... ![]() آرزوی سلامتی و خوشبختی واستون دارم ... ![]() ![]() ![]() . . . . . ایشاالله به این زودیا خبر ازدواج پدربزرگ سایت ( عبدالرحمن ) رو هم بشنویم : ))) |
|||
|
|
۳:۲۹, ۲۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۲ ۳:۲۹ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بانام ویادخدا سالروزازدواج حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)وحضرت خدیجه راتبریک گفته انشاءالله بتوانیم این بزرگواران راسرلوحه والگوی خوددرزندگی قراردهیم....وهمه جوانان وخواهران وبرادران بزرگواردراین تالارنیزخوش بخت وسلامت باشند به برکت صلوات وهدیه به خانم حضرت خدیجه وحضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
|
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
فرشتگان، عود می سوزانند و هلهله می کنند
در حالی که طواف کنندگان خانه یتیم عبدالمطلب اند. خدیجه سفیدبخت ترین عروس شهر، به کدام پنجره سبز دخیل بسته بود؟ از کدام ریسمان محکم آویخته بود که هیچ تندبادی از رسیدن به مقصودش باز نداشت؟ کدام جذبه، او را از مجلل ترین خانه آن دیار به سوی چهار دیوار کاهگلی کوچک فرامی خواند؟ آری! خدیجه، ستاره بخت خود را در میان آن چهار دیواری رصد کرده بود و آن هنگام که زنان کور و کر، او را به خاطر انتخابش، سلیقه اش و طرز زندگی اش ملامت می کردند نمی دانستند که یتیم شهرشان خانه ها خواهد ساخت؛ در وادی مقدس قلب های عالم با ندای «قولوا لا اله الاّ اللّه تفلحوا». آن زنان که جهان را با دست هاشان پیمانه می کردند و به داشته ها و نداشته هاشان می نازیدند چه می دانستند فرزند خدیجه ـ فاطمه زهرا علیهاالسلام و اولادش ـ معیار سنجش نیک و بد عالم خواهند بود؟ |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۲۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:راستی تبریک دوستتون ازدواج کرد... این خبری بود که با یه واسطه دیگه متوجه شدم!!! اولش اینطوری شدم ![]() بعدش اومدم تاپیکو دیدم ![]() میبینید چقدر بعضیا بی معرفتن ![]() یکی از دوستانو میگفتم که زن گرفته دیگه این طرفا پیداش نمیشه (دیروز حرفش بود بدون اسم) الان این بنده خدا مهدی اصلا خبر نکرده!!! میگن رفاقت ........ته (بوووووووق) (۲۲/دی/۹۲ ۲:۲۴)SAViOR نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم اول شما رو بدبخت میکنم بعد خودمو!!!! (ستاد احیا سنت حسنه ازدواج) ![]() دخترم بیا بریم عمو مهدی رو بزنیم
|
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
منم این ایام با برکت رو خدمت همه ی بزرگواران تبریک میگم تبریک ویژه هم میگم خدمت برادر بزرگوارم جناب عبد الرحیم خیلی خوشحال شدم ان شاءالله که علی وار و فاطمی مشرب زندگی کنید و خداوند فرزندان سالم و صالح بهتون عطا کنه در پناه امام زمان باشید |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض تبریک خدمت برادر گرامی آقای عبدالرحیم، انشاالله که زندگی شیرینی داشته باشید. به گزارش جهان به نقل از فارس،دهم ربیع الاول در تقویم هجری قمری به عنوان سالروز ازدواج پیامبر گرامی اسلام و خدیجه (سلام الله علیها) نام گذاری شده است. اما تا کنون کمتر به نام کسی که خطبه عقد را خوانده و متن آن اشاره شده است. با توجه به این که ازدواج پیامبر قبل از ظهور اسلام با بعثت خودشان بوده متن آن به لحاظ تاریخی بسیار جالب توجه است. ابوالفضل عابدینی مدیر پیشین گروه معارف اسلامی دانشگاه تهران در گفت و گو با سرویس دینی جام نیوز، در این باره گفته است: شیخ صدوق در کتاب «من لا یحضره الفقیه» و شیخ کلینى در کتاب «کافى»، خطبه عقدى را که به وسیله ابوطالب ایراد شده نقل کردهاند و متن آن طبق روایت آنان چنین است: «الحمدلله الذى جعلنا من زرع ابراهیم وذریة اسماعیل، وجعل لنا بیتا محجوجا وحرما آمنا یجبى الیه ثمرات کل شىء، وجعلنا الحکام على الناس فى بلدنا الذى نحن فیه، ثم ان ابن اخى محمد بن عبدالله بن عبدالمطلب لا یوزن برجل من قریش الا رجح، ولا یقاس باحد منهم الا عظم عنه، وان کان فى المال قل، فان المال رزق حائل وظل زائل، وله فى خدیجه رغبة ولها فیه رغبة، والصداق ما سالتم عاجله وآجله، وله خطر عظیم وشان رفیع ولسان شافع جسیم.» ترجمه به فارسی : ««سپاس خدای را که ما را از کِشت و محصول ابراهیم و ذریه اسماعیل قرار داد و براى ما خانه مقدسى را که مقصود حاجیان است و حرم امنى است که میوه هر چیز به سوى آن گرد آید بنا فرمود و ما را در شهرى که هستیم حاکمان بر مردم قرار داد. سپس برادر زادهام – محمد بن عبدالله بن عبدالمطلب – مردى است که با هیچ یک از مردان قریش هم وزن نشود جز آنکه از او برتر است و به هیچ یک از آنها مقایسه نشود جز آنکه بر او افزون است و او اگر چه از نظر مالى کم مال است ولى مال پیوسته در حال دگرگونى و بىثباتى و همچون سایهاى رفتنى است و او نسبت به خدیجه راغب و خدیجه نیز به او مایل است و مهریه او را نیز هر چه نقدى و غیر نقدى بخواهید آماده است و محمد را داستانى بزرگ و شانى والا و شهرتى عظیم خواهد بود.» |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رحلت یا شهادت؟= | zarati313 | 104 | 32,900 |
۲۱/آذر/۹۵ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| رقـــــــــــیـــــــّـــــــــــه (سلام الله علیها) | میلاد.م | 40 | 20,131 |
۱۶/آبان/۹۵ ۱۳:۴۶ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| داستان هایی کوتاه از زندگی حضرت فاطمه سلام الله علیها | آفتاب | 11 | 7,732 |
۱۷/اسفند/۹۴ ۲:۵۸ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| حضرت زینب سلام الله علیها | قبیله منتظر | 0 | 1,092 |
۲۵/بهمن/۹۴ ۱۷:۳۴ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| ولادت حضرت زینب | mahdy30na | 4 | 2,897 |
۲۴/بهمن/۹۴ ۲۲:۵۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| حضرت آدم نزدیک 7000 سال قبل هبوط کرد | قلب | 165 | 50,977 |
۲۲/آذر/۹۴ ۱:۲۳ آخرین ارسال: namekarbary |
|
| حضرت رقیه سلام الله علیها | ghoran | 1 | 1,642 |
۱/آبان/۹۴ ۱۷:۳۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

![[تصویر: 1_10Rabii.jpg]](http://askdin.com/gallery/images//514/1_10Rabii.jpg)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: cereal-guy-3.jpg]](http://www.memeurl.com/memes/cereal-guy-3.jpg)
![[تصویر: lol-guy.jpg]](http://www.memeurl.com/memes/lol-guy.jpg)