|
پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رحلت یا شهادت؟=
|
|
۱۳:۲۰, ۱۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
چناب سعدی ، پیامبر با مسموم شدند یا به مرگ طبیعی از دنیای فانی رفتن؟ این رو به قطع بگین
(۱۵/آذر/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است: سلامکلام اولتون رو خودتون بخونین . شما مدعی هستین و دلیل اوردن با مدعی هست گرامی . فعلا که جایکاه مدعی و مدعی علیه عوض نشده چون پاسخی نگرفتیم تا در مقام پاسخگویی بربیاییم (۹/آذر/۹۵ ۸:۱۷)سعدی نوشته است: سلاماین سوال اول شما بود و ادعایی که چرا مسموم نشدن . (۱۰/آذر/۹۵ ۰:۰۵)سعدی نوشته است: سلامهنوز من پاسخم رو نگرفتم درحالی که پاسخ های شما رو از روی کوتاه اومدن تو این موضوع دادم و بقولی لطف کردم به شما .چون خیلی از اشتباهانتی که تو چنش موضوع و عقیده داشتین رو رفع کردم . (۱۵/آذر/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است: سلامکسی جناب عایشه رو متهم گرد ؟ این برداشت شما هستش پرا به خودت میگری ؟ کیف میکنم از مادرت دفاع میکنی .این پاسخ رو من تو ارسالهای گذشته هم دادم و دوباره میگم (۱۰/آذر/۹۵ ۱۳:۲۰)mahdy30na نوشته است: جناب سعدی کسی رو ما محکوم نمیکنیم . ایا چنین کاری کردم بنده؟ نقل قولی هست که فرزندان ام المومنین عایشه میگن. یعنی خودشون مادرشون رو متهم میکنن نه مااین وسط جناب بخاری یا داره خیانت میکنه ؟ یا ناقلین دارن خیانت میکنن و نسبت مجرمانه به ام المومنین میدن که ایشون خلاف رفتار درست با پیامبر رفتار کردن ؟ یا اینکه پشت پرده میخواد داستان رو به یکی از اصحاب نسبت بده برخی مطالب رو . (۱۵/آذر/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است: نه، من میگم که دلایل کافی برای مجرم دانستن بانو عایشه نداریم. همین و بس.گرامی شما دلیل نداری همونطور که برای خیلی چیزها دلیل نداشتی ولی بعد از منابع عامه براتون هویدا شد . چرا سوره تحریم رو مطالعه نمیفرمایی ؟ من تعجب میکنم (۱۵/آذر/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است: این رو هم بگم که من سنی مذهب نیستم، اما دلیل نمیشه که این اتهام رو بدون هیچ اثبات محکمی قبول کنم.الان سنی مذهب نیستید یعنی شیعه هستید ؟اثبات نشدن یک ادعا به معنای اثبات عکس اون ادعا نیست. ![]() ان چنان دفاعی که از مادرتون میکنید از پیامبر خدا نمکنین . از حضرات معصومین نمیکنید . ایکاش یکم به این فکر میکردن گرامیان که با شهادت حضرت رسول کدام قوم استفاده بیشتری میبردن. یکی یدونه های خدا و جالب اینجاست که وقتی تاریخ رو ورق میزنی یه چیزایی بهت میگه که میمونی چی بگی جنا سعدی من همچنان منتظرم ببینم پاسخ شما چیه ؟ (۱۵/آذر/۹۵ ۱۱:۵۱)mahdy30na نوشته است: قاتل پدر ام المومنین عایشه کیه ؟ برای من مسلمان بگید که خلیفه اول مسلمین توسط کی مسموم شد؟؟؟؟؟ بجای فرار از بحث پاسخ بدید . واقعا پاسخ دادن سخته ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سالروز ازدواج حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت خدیجه(سلام الله علیها) | عبدالرحیم | 11 | 29,603 |
۲۱/آذر/۹۵ ۱۶:۱۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| .::صادق آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)::. | میلاد.م | 91 | 29,492 |
۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۳۸ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| غزوات و جنگ های صدر اسلام و زمان پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)!! | m.hossein | 26 | 15,784 |
۲۸/دی/۹۲ ۱۳:۲۴ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| سراج منیر (سالگرد شهادت پیامبر) | عبدالرحمن | 15 | 7,488 |
۲۲/دی/۹۲ ۱:۲۰ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| از رحلت تا شهادت....!؟ | Anti-satanism | 1 | 1,636 |
۲۶/آبان/۹۲ ۲۰:۴۴ آخرین ارسال: OSZ |
|
| جانشینی بعد از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)مباحثه | وحید110 | 21 | 12,906 |
۱۳/شهریور/۹۱ ۱۵:۳۳ آخرین ارسال: وحید110 |
|

پرا به خودت میگری ؟ کیف میکنم از مادرت دفاع میکنی .