کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رحلت یا شهادت؟=
۱۳:۲۰, ۱۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #65
آواتار
چناب سعدی ، پیامبر با مسموم شدند یا به مرگ طبیعی از دنیای فانی رفتن؟ این رو به قطع بگین

(۱۵/آذر/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است:  سلام
باز هم چی؟

آقا مهدی، اول باید ادعای شما مشخص بشه. بعد استدلالها بیان بشه و بعد دربارش صحبت بشه.
ادعا رو مشخص کنید و دلایل رو هم واضح بیان کنید. اون موقع میشه در موردش بحث کرد. هر دلیلی که ذکر می کنید باید نحوه نتیجه گیری ازش مشخص بشه.

الآن حتی ادعا مشخص نیست. فرمودید که "هدف این بحث اثبات اتهام بانو ام المومنین نیست". پس دقیقاً ادعای شما چیست؟

نه، من میگم که دلایل کافی برای مجرم دانستن بانو عایشه نداریم. همین و بس.

اثبات نشدن یک ادعا به معنای اثبات عکس اون ادعا نیست. ما دلیل کافی برای مشخص نمودن قاتل نداریم. پس نمی تونیم با قطعیت بگیم که قاتل چه کسی است.

این رو هم بگم که من سنی مذهب نیستم، اما دلیل نمیشه که این اتهام رو بدون هیچ اثبات محکمی قبول کنم.
کلام اولتون رو خودتون بخونین . شما مدعی هستین و دلیل اوردن با مدعی هست گرامی . فعلا که جایکاه مدعی و مدعی علیه عوض نشده چون پاسخی نگرفتیم تا در مقام پاسخگویی بربیاییم
(۹/آذر/۹۵ ۸:۱۷)سعدی نوشته است:  سلام
اگر دارو سمی بود پس چطور حضرت بهتر شدند؟ گفته شده که تمام اهل خانه از این دارو خوردند، پس چرا به ام المومنین عایشه که ایشان هم از این دارو خورده اند آسیبی وارد نیامده؟
این سوال اول شما بود و ادعایی که چرا مسموم نشدن .
(۱۰/آذر/۹۵ ۰:۰۵)سعدی نوشته است:  سلام
نه دیگه. گفته شده تمام اهل خانه (به جز حضرت عباس) از این دارو خوردند و این شامل ام المومنین عایشه هم می شود.
هنوز من پاسخم رو نگرفتم درحالی که پاسخ های شما رو از روی کوتاه اومدن تو این موضوع دادم و بقولی لطف کردم به شما .چون خیلی از اشتباهانتی که تو چنش موضوع و عقیده داشتین رو رفع کردم .
(۱۵/آذر/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است:  سلام
نه، من میگم که دلایل کافی برای مجرم دانستن بانو عایشه نداریم. همین و بس.

اثبات نشدن یک ادعا به معنای اثبات عکس اون ادعا نیست. ما دلیل کافی برای مشخص نمودن قاتل نداریم. پس نمی تونیم با قطعیت بگیم که قاتل چه کسی است.
کسی جناب عایشه رو متهم گرد ؟ این برداشت شما هستش Big Grin پرا به خودت میگری ؟ کیف میکنم از مادرت دفاع میکنی .

این پاسخ رو من تو ارسالهای گذشته هم دادم و دوباره میگم
(۱۰/آذر/۹۵ ۱۳:۲۰)mahdy30na نوشته است:  جناب سعدی کسی رو ما محکوم نمیکنیم . ایا چنین کاری کردم بنده؟ نقل قولی هست که فرزندان ام المومنین عایشه میگن. یعنی خودشون مادرشون رو متهم میکنن نه ما Blush
این وسط جناب بخاری یا داره خیانت میکنه ؟ یا ناقلین دارن خیانت میکنن و نسبت مجرمانه به ام المومنین میدن که ایشون خلاف رفتار درست با پیامبر رفتار کردن ؟ یا اینکه پشت پرده میخواد داستان رو به یکی از اصحاب نسبت بده برخی مطالب رو .

(۱۵/آذر/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است:  نه، من میگم که دلایل کافی برای مجرم دانستن بانو عایشه نداریم. همین و بس.

گرامی شما دلیل نداری همونطور که برای خیلی چیزها دلیل نداشتی ولی بعد از منابع عامه براتون هویدا شد .
چرا سوره تحریم رو مطالعه نمیفرمایی ؟ من تعجب میکنم

(۱۵/آذر/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است:  این رو هم بگم که من سنی مذهب نیستم، اما دلیل نمیشه که این اتهام رو بدون هیچ اثبات محکمی قبول کنم.
الان سنی مذهب نیستید یعنی شیعه هستید ؟اثبات نشدن یک ادعا به معنای اثبات عکس اون ادعا نیست. Wink
ان چنان دفاعی که از مادرتون میکنید از پیامبر خدا نمکنین . از حضرات معصومین نمیکنید .

ایکاش یکم به این فکر میکردن گرامیان که با شهادت حضرت رسول کدام قوم استفاده بیشتری میبردن. یکی یدونه های خدا
و جالب اینجاست که وقتی تاریخ رو ورق میزنی یه چیزایی بهت میگه که میمونی چی بگی

جنا سعدی من همچنان منتظرم ببینم پاسخ شما چیه ؟
(۱۵/آذر/۹۵ ۱۱:۵۱)mahdy30na نوشته است:  قاتل پدر ام المومنین عایشه کیه ؟ برای من مسلمان بگید که خلیفه اول مسلمین توسط کی مسموم شد؟؟؟؟؟
وووو خیلی از مردنهایی هستن که سببش رو شماها درش سکوت میکنین و پنهان در تاریخ میشه . بعد شماها میای میگی چیزی بیان نشده . خو باید به اسلاف خودتون ایراد بگیرین که چرا نگفتن براتون.
سوره تحریم هم حرف زیاد داره ولی کیه که بره مطالعه کنه . Cool
درنهایت کسی پاسخ نداد که چرا ام المونین به زور در دهان مبارک نبی خاتم دارو ریختند .
چرا ایشون هم ترس داشتن از اینکه کنار رسول خدا دفن بشن ؟
شما با این مطالبی که میگی داری میگی پیامبر اصلا مسموم نشده و به مرگ طبیعی رحلت کردن .این یعنی جنایت .

جناب سعدی حرفی اگه داشتید مستند بگید .

بجای فرار از بحث پاسخ بدید . واقعا پاسخ دادن سخته ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سعدی ، Anti gods
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رحلت یا شهادت؟= - mahdy30na - ۱۵/آذر/۹۵ ۱۳:۲۰

[-]