کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگاهی به فیلم ماجرای نیم روز(جشنواره 35)
۵:۱۵, ۲۴/بهمن/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۵ ۸:۵۶ توسط Silence.)
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
برادر من چرا فضا رو عاطفی می کنی؟!!!!!!!!
من خطابم با کاربرtruthfinder بود.تو قسمت دوم شما رو نقل گرفتم بنابراین مواردی از قبیل برچسب زدن و نگاه حزبی آقای افخمی و ... مربوط به صحبت های شما نمیشه.با این حال...
نقل قول:صرف اینکه قبلا آقای افخمی بخاطر ساخت یه فیلم مورد آزار و اذیت قرار گرفتن دلیل نمیشه این مسئله رو به همه تعمیم بدهیم
چه بسا که تا جایی که من میدونم پسر ایشون سال هاست که توی فرانسه زندگی میکنند(البته ممکنه که من اشتباه کنم راجع به پسر ایشون که در اینصورت لطفا من رو آگاه کنید) و یا خانواده ی خیلی از مسئولین که اسم نمیبرم سال هاست که توی آمریکا و کانادا دارن زندگی میکنند،خب اگه قرار بود کسی توی این 38 سال ترور بشه این اشخاص بودند چون اینطوری حداقل از بقیه هم زهرچشم میگرفتن
ببینید دوست عزیز قبلا هم گفتم خود آقای افخمی هم گفتند که این یک فرضه بر اساس تجربه شخصی ولی وقتی هیچ واکنشی از طرف داوران دیده نشد باید حق داد که ممکنه خبرهایی باشه...

آخه کی حرف از ترور زد؟؟؟؟کی گفتن اگه برگردن ترورشون می کنن؟؟؟؟
والا من دیگه خسته شدم انقد گفتم،برای آخرین بار حرفای ایشون قرار می دم دیگه هم در این باره بحث نمیکنم:

نقل قول:افخمی در برنامه سه شنبه شب «هفت» ادعایی درباره اعضای هیات داوران اشاره کرده و گفته چهار نفر از اعضای هیات داوران تابعیت کانادا و یک نفر از آنها تابعیت آمریکا دارد. او با اعلام این نکته در ادامه به بی توجهی احتمالی به فیلم «ماجرای نیمروز» محمد حسین مهدویان اشاره کرده و گفته است: «می ترسم از این داورانی که در خارج زندگی می کنند. 5 نفر از داوران تابعیت دوگانه دارند! خب این چطور می تواند به فیلمی علیه منافقین رای داد؟ احتمالا چون خارج زندگی یا رفت و آمد دارند از ترس مزاحمت های سازمان منافقین جرات نمی کنند به این فیلم رای دهند. در این صورت خطر نادیده گرفتن فیلم «ماجرای نیمروز» جدا احساس می شود! از آن جا که مجاهدین خلق در خارج کشور فعال هستند و چند داور از خارج از کشور تابعیت دارند، این مسئله جدی است.»

افخمی در ادامه برای اثبات ادعای آزار و ذیت احتمالی سازمان مجاهدین خلق به تجربه‌ای شخصی از خودش اشاره کرده و گفته در مدت اقامت چند سال پیش در کانادا، هواداران سازمان کمونیست کارگری به کلاس های آموزش فیلمسازی او حمله کرده و او را بخاطر ساخت فیلم «فرزند صبح» مورد انتقاد قرار دادند. افخمی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به مورد ظلم واقع شدن فیلم «بیست و یک روز بعد» به مسئله تقلب احتمالی در بخش بهترین فیلم از نگاه مردمی نیز اشاره کرد و گفت:«فیلم «بیست و یک روز بعد» را در جایی از جدول اکران ها قرار داده اند که دیده نشود. من فیلم را دیده ام. قابل نادیده گرفته شدن نیست و قابل توجه است. ضمن اینکه فیلم در آرای مردمی اول است و خطر حذف آن و تقلب در آرا وجود دارد.»

نقل قول:والا بنده که نه روتن تومیتوز رو قبول ندارم (اگه از متا منظورتون همون متاکریتیک بود همونم قبول ندارم :دی)
لزوما یه فیلمی که خوب هستش مورد تایید جمع نیستش
چه بسا که مثال هم کم نداریم
یه مثالی که الان توی ذهن من هستش سریال درجه 3 ی شهرزاد هستش که امتیازش توی imdb از سریال با کیفیتی مثل how i met your mother بالاتره(البته مثال بهتر هم هست ولی من الان چیزی توی ذهنم نیست)
به نظرم بهترین ملاک برای خوب بودن فیلم نظر منتقدین معروف و مورد قبول عام هستش(البته بعد از نظر شخصی)
خوبی آکادمی اسکار هم همینه
ببنید دوست عزیز مقبولیت عام در همین سه سایت منعکس میشه،همچنین نقد های که در متا و روتن تومیتوز قرار داده میشه توسط منتقدین برتر نوشته شده و امتیاز فیلم ها هم بر همین اساسه شاید حرف های شما (مشخصا درباره شهرزاد و آشنایی با مادر)در باره آی ام دی بی صدق کنه ولی درباره دو سایت دیگه خیر.

نقل قول:والا بنده که از این فیلم خیلی لذت بردم
درسته از جدایی خیلی پایین تر بود ولی نقاط قوت خودش رو داشت
توی اسکار هم بعد از شاهکار tony erdman بیشترین شانس رو داره
حاضرم توی یه تاپیک دیگه باهاتون راجع به این فیلم بحث کنم به شرط اینکه برخی از دوستان گرامی تاپیک رو با شعارهای انقلابی شون بمباران نکنند و بذارن ما به بحثمون بپردازیم
فروشنده با اینکه از خیلی فیلم های ایرانی سرتره ولی بدترین فیلم فرهادیه،قطعا اسکار حق تونی اردمنه ولی اسکار با سیاسی کاری های اعضا(درباره ترامپ و مخالفت های دیگه)ممکنه به فروشنده برسه که قبلا هم سابقه داشته هرچند بعید می دونم اعضا اعتبار خودشو با اسکار دادن به این فیلم پایین بیاره...
نقل قول:کدوم موردی که من گفتم؟
اونی که چندنفر میگفتن ایشون فیلم ها رو بدون دیدن نقد میکنند یا اونی که مربوط به فروشنده بود؟
انصافا نقد محمد رسول الله از شاهکارهای ایشان بودش
اما بازم نقد فروشنده اونم سه چهار هفته بعد از اکرانش به نظرم تا حدی حاصل نگاه از پیش تعیین شده شون بود
حالا بازم من راجع به مورد اول توی نت میگردم ببینم ایشون جوابی به این بازیگران دادن یا خیر و نتایج تحقیقاتم رو میذارم اینجا
چرا فراستی باید نگاه از پیش تعیین شده درباره فروشنده داشته باشه؟
درباره ندیدن فیلم هم گفتم که ایشون به کنایه این حرف تو مصاحبه با آپارات زدن...
هنوز مونده خیلی ها به سواد فراستی تو نقد برسن تنها کسی که جرئت میکنه تو ایران فیلم ها رو صادقانه نقد کنه همین فراستیه...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نگاهی به فیلم ماجرای نیم روز(جشنواره 35) - Silence - ۲۴/بهمن/۹۵ ۵:۱۵

[-]