|
نگاهی به فیلم ماجرای نیم روز(جشنواره 35)
|
|
۵:۱۵, ۲۴/بهمن/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۵ ۸:۵۶ توسط Silence.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
برادر من چرا فضا رو عاطفی می کنی؟!!!!!!!! من خطابم با کاربرtruthfinder بود.تو قسمت دوم شما رو نقل گرفتم بنابراین مواردی از قبیل برچسب زدن و نگاه حزبی آقای افخمی و ... مربوط به صحبت های شما نمیشه.با این حال... نقل قول:صرف اینکه قبلا آقای افخمی بخاطر ساخت یه فیلم مورد آزار و اذیت قرار گرفتن دلیل نمیشه این مسئله رو به همه تعمیم بدهیمببینید دوست عزیز قبلا هم گفتم خود آقای افخمی هم گفتند که این یک فرضه بر اساس تجربه شخصی ولی وقتی هیچ واکنشی از طرف داوران دیده نشد باید حق داد که ممکنه خبرهایی باشه... آخه کی حرف از ترور زد؟؟؟؟کی گفتن اگه برگردن ترورشون می کنن؟؟؟؟ والا من دیگه خسته شدم انقد گفتم،برای آخرین بار حرفای ایشون قرار می دم دیگه هم در این باره بحث نمیکنم: نقل قول:افخمی در برنامه سه شنبه شب «هفت» ادعایی درباره اعضای هیات داوران اشاره کرده و گفته چهار نفر از اعضای هیات داوران تابعیت کانادا و یک نفر از آنها تابعیت آمریکا دارد. او با اعلام این نکته در ادامه به بی توجهی احتمالی به فیلم «ماجرای نیمروز» محمد حسین مهدویان اشاره کرده و گفته است: «می ترسم از این داورانی که در خارج زندگی می کنند. 5 نفر از داوران تابعیت دوگانه دارند! خب این چطور می تواند به فیلمی علیه منافقین رای داد؟ احتمالا چون خارج زندگی یا رفت و آمد دارند از ترس مزاحمت های سازمان منافقین جرات نمی کنند به این فیلم رای دهند. در این صورت خطر نادیده گرفتن فیلم «ماجرای نیمروز» جدا احساس می شود! از آن جا که مجاهدین خلق در خارج کشور فعال هستند و چند داور از خارج از کشور تابعیت دارند، این مسئله جدی است.» نقل قول:والا بنده که نه روتن تومیتوز رو قبول ندارم (اگه از متا منظورتون همون متاکریتیک بود همونم قبول ندارم :دی)ببنید دوست عزیز مقبولیت عام در همین سه سایت منعکس میشه،همچنین نقد های که در متا و روتن تومیتوز قرار داده میشه توسط منتقدین برتر نوشته شده و امتیاز فیلم ها هم بر همین اساسه شاید حرف های شما (مشخصا درباره شهرزاد و آشنایی با مادر)در باره آی ام دی بی صدق کنه ولی درباره دو سایت دیگه خیر. نقل قول:والا بنده که از این فیلم خیلی لذت بردمفروشنده با اینکه از خیلی فیلم های ایرانی سرتره ولی بدترین فیلم فرهادیه،قطعا اسکار حق تونی اردمنه ولی اسکار با سیاسی کاری های اعضا(درباره ترامپ و مخالفت های دیگه)ممکنه به فروشنده برسه که قبلا هم سابقه داشته هرچند بعید می دونم اعضا اعتبار خودشو با اسکار دادن به این فیلم پایین بیاره... نقل قول:کدوم موردی که من گفتم؟چرا فراستی باید نگاه از پیش تعیین شده درباره فروشنده داشته باشه؟ درباره ندیدن فیلم هم گفتم که ایشون به کنایه این حرف تو مصاحبه با آپارات زدن... هنوز مونده خیلی ها به سواد فراستی تو نقد برسن تنها کسی که جرئت میکنه تو ایران فیلم ها رو صادقانه نقد کنه همین فراستیه... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به فیلم «فروشنده»، جدیدترین ساخته اصغر فرهادی | Silence | 35 | 12,511 |
۴/مهر/۹۵ ۹:۰۹ آخرین ارسال: vahrakan |