|
تدبر در آیات قرآن(جالبترین آیاتی که در هر روز با آن مواجه شدیم)
|
|
۱۷:۲۳, ۱۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۰ ۱۷:۲۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
خواستم یه خدا قوت و عرض ارادت به همه ی زحمت کشان این پست بسیار ارزشمند داشته باشم
امیدوارم به برکت این ماه عزیز و عنایت خدا بتوانیم این معارف ارزشمند را در زندگی خودمون عملاً پیاده کنیم و از مصادیق عمل کنندگان به قرآن بشیم من بارها آیه ی إن الله مع الصابرین رو خونده بودم اما چند روز پیش که در سحر اون رو خوندم یه جور دیگه در قلبم نشست و نوری در دلم روشن کرد تاحالا به "مع" در این آیه دقت نکرده بودم مع یعنی با و همراه خدا با کسانی است که صبر پیشه میکنند این آیه خیلی عظمت داره خدا میفرماید ای بندگان من اگه شما در برابر وسوسه صبر کنید و گناه نکنید، اگه در برابر سختی های طاعت و بندگی من صبر کنید و اگه در برابر مشکلات و مصیبت هایی که به شما وارد میشه صبر کنید منِ (خدای رب العالمین) با شما (و همراه شما و پشت و پناه شما) هستم رفقا هر بار که ما گناه نمی کنیم یعنی خدا با ما هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جان من به عبارت خدا با ما هست بیشتر فکر کنید اگه هیچ چیز نداشته باشیم و خدا با ما باشه کفایت نمیکنه؟ و اگه همه چیز داشته باشیم ولی خدا مارو به حال خودمون واگذار نکنه چه فایده ای داره؟؟ من هر وقت سعی میکنم که صبر کنم در یک امری که دستور به صبر خدا بهش داده وقتی یاد این میافتم که الان خدا با من هست یه حس وصف نشدنی بهم دست میده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *آیات قرآن برای بالا بردن اعتماد بنفس* | وافی | 5 | 3,410 |