|
شیطان شناسی و جن شناسی
|
|
۱۵:۳۸, ۱۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آیا شیطان تا به حال در جنگی شرکت کرده ؟
در جنگی علیه یک پیامبر؟ آیا با تمام توان خود به تجهیز مشرکین پرداخته و یا فقط نظاره گر بوده است؟ جواب این سوال هست:بله در جنگ بدرو در قرآن هم آمده آیه 48 سوره انفال : َ وإِذْ زَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطانُ أَعْمالَهُمْ وَ قالَ لا غالِبَ لَكُمُ الْيَوْمَ مِنَ النَّاسِ وَ إِنِّي جارٌ لَكُمْ فَلَمَّا تَراءَتِ الْفِئَتانِ نَكَصَ عَلى عَقِبَيْهِ وَ قالَ إِنِّي بَرِيءٌ مِنْكُمْ إِنِّي أَرى ما لا تَرَوْنَ إِنِّي أَخافُ اللَّهَ وَ اللَّهُ شَدِيدُ الْعِقابِ
........................................................
و [به ياد آور] هنگامى را كه شيطان، اعمال آنها [= مشركان] را در نظرشان جلوه داد، و گفت: (امروز هيچ كس از مردم بر شما پيروز نمىگردد! و من، همسايه [و پناهدهنده] شما هستم!) امّا هنگامى كه دو گروه [كافران، و مؤمنان مورد حمايت فرشتگان] در برابر يكديگر قرار گرفتند، به عقب برگشت و گفت: (من از شما [دوستان و پيروانم] بيزارم! من چيزى مىبينم كه شما نمىبينيد؛ من از خدا مىترسم، خداوند شديدالعقاب است ........................................................
اگر در تفاسیر به شرح این آیه نگاهی بکنید میبینید که شیطان فوج ملائکه ای را که برای یاری سپاه اسلام می آمده اند را دیده بوده و عذابی که از سوی آنها وعده داده میشده را و چه کار میکند پا میگذارد به فرار ![]() ![]() ![]() ![]() می بینید که شیطانی عددی نیست در جنگ ظاهری چه برسد به نوچه هاش وقتی انسان با خلوص باشد انسان در لشگر صاحب الزمان باشد در جهاد اکبر هم شیطان یک نفوذی درون انسان دارد نفس اماره جاسوسی که در قلب را باز میکند و شیطان را در جاییکه تنها شایسته خداست مهمان ببینید کید شیطان ضعیف است و فطرت قوی و وجدان یار انسان ولی مداومت بر گناه ،مال حرام و .... کم کم موجب میشوند که دیگر هیچ شرمی از گناه نداشته باشیم در فیلم ملک سلیمان که منطبق بر روایات اسلامی ساخته شده بود نکته ی خیلی مهمی بیان شد حضرت سلیمان برای مقابله با اجنه ای که به دنیای مادی راه پیدا کرده بودند به مردمش چه توصیه ای کرد؟؟ آیا گفت سلاح بدست بگیرند ؟ نه ، حضرت فرمودند همه باید استغفار کنند و به خدا پناه ببرند و جنیان به کسانی که روح خود را به گناه آلوده کرده اند و قبلا راه نفوذ را برای آنها باز کرده اند می توانستند آزار برسانند جالب است آیت الله بهجت و خیلی از علمای دیگر هم برای در امان ماندن از بلاها و عذاب های آخرالزمان دستور به استغفار و توبه داده اند ،دقیقا همان توصیه پیامبران پیشین _______________________________________________________________________________ حکمت 88 نهج البلاغه:
همگی باید از فتنه های آخرالزمان به خدا پناه ببریم
دو چیز در زمین مایه ی امان از عذاب خدا بود : یکی از آن دو برداشته شد، پس دیگری را در یابید و بدان چنگ زنید،اما امانی که برداشته شد رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود ، و امان باقیمانده ،استغفار کردن است،که خدای بزرگ به رسول الله فرمود : "خدا آنان را عذاب نمیکند در حالی که تو در میان آنانی ،و عذابشان نمیکند تا آن هنگام که استغفار میکنند" |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دولت شناسی | MohammadSadra | 76 | 15,859 |
۳۱/فروردین/۹۷ ۰:۳۹ آخرین ارسال: MOHSEN-Z |
|
| استخفاف چیست؟ (مقاله ویژه در حوزه دشمن شناسی) | مسافر | 9 | 9,897 |
۱۴/بهمن/۹۶ ۸:۵۸ آخرین ارسال: cinema90 |
|
| ««««« .......دشمن شناسی ..... »» خطر اول داعش؟؟ | فاطمه خانم | 4 | 1,506 |
۱۸/خرداد/۹۶ ۲۰:۰۱ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| اندیشکده مطالعات یهود (یهود شناسی) | vahrakan | 20 | 8,953 |
۲۳/اسفند/۹۵ ۱۵:۲۰ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| جملات قصار امام خمینی (رحمة الله علیه) پیرامون دشمنشناسی | vahrakan | 13 | 3,807 |
۱۸/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| شمر شناسی | Eve | 5 | 3,121 |
۲۷/آبان/۹۳ ۱۵:۴۳ آخرین ارسال: mortozpasha |
|
| دشمن شناسی یعنی ؟ | yektasepas | 0 | 1,429 |
۱۵/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: yektasepas |
|