|
مبانی محوری و ارکان توسعه نظم نوین جهانی از منظر قرآن کریم:
|
|
۱۶:۳۲, ۲۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ممنون از مطلب نافذی که نوشتی، واقعا آدم را به فکر فرو می بره؟
اگه چیزهایی که می گی درست باشه (که هست) پس خیلی از ما و مردم دنیا در گمراهی هستیم و از اون چیزی برای اون آفریده شده ایم بسیار دوریم. خود من در ترک کوچک ترین چیزها کلی مشکل دارم، چون بعضی از همین ها جزء زندگی روزمره و عادت ما شده و حتی برای ما مهم تر از نفس کشیدن. این مسائل این قدر پیچیده است که، برای یک فرد غیر مطلع، غیر قابل قبول هست. اینکه خدا، چنیدن بار در قرآن می گه: "خیلی از آنها نمی دانند"، می تونه در مورد این قضایا هم باشه. باور کن من می ترسم که این مسائل را بخوام تو جمع مطرح کنم. بهتره که خیلی چیزها را نشنیده بگیرم. روزی آقای بالا منبر گفت: وقتی مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنه، همه ساختمان ها بلند را خراب می کنه. چون این ساختمان ها برای زندگی بشر مناسب نیست. تقریبا همه بهش خندیدن. حالا ما چجوری بریم بگیم که آقا المپیک و چه و چه اشکال داره و ... اگه کمی با خودم رو راست باشیم تازه می فهمیم که حتی فکردن بهش هم خیلی سخته. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
مبانی محوری و ارکان توسعه نظم نوین جهانی از منظر قرآن کریم: - علی 110 - ۲۱/دی/۸۹, ۱۲:۳۲
RE: مبانی محوری و ارکان توسعه نظم نوین جهانی از منظر قرآن کریم: - mohamad - ۲۱/دی/۸۹ ۱۶:۳۲
RE: مبانی محوری و ارکان توسعه نظم نوین جهانی از منظر قرآن کریم: - علی 110 - ۲۱/دی/۸۹, ۱۷:۲۲
RE: مبانی محوری و ارکان توسعه نظم نوین جهانی از منظر قرآن کریم: - rasool - ۶/فروردین/۹۰, ۱۲:۲۷
RE: مبانی محوری و ارکان توسعه نظم نوین جهانی از منظر قرآن کریم: - tuvqueo - ۱۸/آبان/۹۱, ۶:۳۴
پاسخ به: مبانی محوری و ارکان توسعه نظم نوین جهانی از منظر قرآن کریم: - علی 110 - ۸/آبان/۹۲, ۱۱:۳۴
ابزارهاي برگزيدة آخرالزّماني شيطان! - fr60din - ۱۷/خرداد/۹۰, ۱۳:۰۲
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رابطه یهود و سحر و جادو از منظر قرآن کریم | علی 110 | 10 | 15,258 |
۲/دی/۹۶ ۱۵:۰۳ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| شباهت قوم یهود و ابلیس از دیدگاه قرآن کریم | ghoran | 6 | 2,661 |
۲۹/مرداد/۹۵ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: MOHSEN-Z |
|
| افشای یک راز در نقش اجنه در مدیریت جهانی یهود مبتنی بر آیات قرآن | علی 110 | 11 | 9,487 |
۲۵/فروردین/۹۴ ۲۳:۲۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| ضَلَّ،زَلَّ،ذَلَّ،ظَلَّ..... و نظم نوین جهانی!!!!!!!!!!!!!!! | علی 110 | 19 | 16,803 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| پروتکل دانشوران یهود برای تسخیر دنیا ! ( نظم نوین جهانی ) | oO DaViD Oo | 15 | 16,861 |
۲۳/تیر/۹۲ ۱۹:۳۶ آخرین ارسال: arnh |
|