|
منجي با فرم پاندا - نقد و تحلیل انیمیشن "پاندای کنگ فو کار 1 و 2"
|
|
۱۹:۴۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با سلام امروز جاتون خالی کونگفو پاندای 2 ( های کوالیتیشو)دیدم لذت بردم و به وفور تعجب کردم از داستان این انمیشن پر طرفدار
داستان از این قراره که یک طاووس سودای تسلط بر چین را دارد و با استفاده از چیزی که اونو شعبده واتش بازی می گویند قدرت زیادی به دست آورده است . در مقدمه ی داستان توضیح داده می شه که این قدرت یپلیدی که این طاووس به دست آورده است فقط به دست نیروی سیاه وسفید نابود خواهد شد (و لوگوی کونگ فو که در واقع نماد مذکر و مونث کنار هم که یکی از اعتقادات یهود می باشد نمایش داده می شود) در ادامه ی داستان پاندا و دوستانش برای شکست دادن طاووس جاه طلب عازم می شوند و در لحظه ی مقابله ی این دو پاندا متوجه اتفاقی می شود که راوی اینگونه بیان می کند که سال ها پیش این طاووس پیش گویی را استخدام می کند و پیش گو به او در باره ی نابودی قدرت طاووس توسط یک پاندا که تازه متولد شده است می دهد . طاووس نیز یه دهکده ی پاندا ها می رود و تمامی بچه پاندا ها را می کشد ولی مادر پاندای مذکور نوزاد خود را برداشته و فرار می کند . در جایی که دیگر راه فرار ندارد نوزاد را در سبدی!! قرار می دهد و او را به امان خدا رها می کند و حالا این نوزاد بزرگ شده است و جلوی شر ایستاده است(چه جالب این داستان چقدر برای من آشناست!!) و در اخر پاندا و طاووس در دریا !!با هم مبارزه کرده و پاندا موفق به نابود کردن طاووس می شود و چین به دست پاندا و یارانش و اهالی سرزمین پاندا می افتد(خیلی جالب بود!!) و در آخر ذکر می کنم که بنده 90در صد حرف ها و استدلال های شما در باره ی صدا و سیما و هالیوود .و.......در باره نشانه های ماسونی و ماسونی بودن آن ها قبول ندارم ولی درباره ی این انیمیشن اطمینان خاطر دارم که صد در صد یهودیست و اندیشه ها و آرمان های یهودرا(که کوچ به کشور چین و برپایی مرکز قدرت جدید است )نشان می دهد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل و رمز گشایی مجموعه پاندای کونگ فو کار Kung Fu Panda | Esmaeel | 7 | 2,723 |
۲۹/فروردین/۹۶ ۱۷:۱۳ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| منجي گرایی در سينمای هالیوودی | vahrakan | 2 | 3,368 |
۲۴/خرداد/۹۴ ۱۳:۲۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل انیمیشن ضد توحیدی "نیمه ابری ( Partly Cloudy )" | mahdiar | 12 | 16,446 |
۹/فروردین/۹۴ ۰:۱۸ آخرین ارسال: del@ |
|
| پاندای کونگفوکار1 :تبلیغ ادیان غیرتوحیدی در قالب انیمیشن | ghoran | 0 | 1,319 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۸:۳۰ آخرین ارسال: ghoran |
|
| تحلیل انیمیشن I Pet Goat II | captaincharisma | 23 | 32,305 |
۲۲/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: ELENOR |
|
| مینی تحلیل انیمیشن The Lego Movie | Justice Bringer | 4 | 5,613 |
۳۱/تیر/۹۳ ۲۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| هالیوود وشجاعتی بمعنای بی قیدی(تحلیل انیمیشن شجاع "Brave") | میثاق | 12 | 11,562 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: Bidel.s |
|