|
منجي با فرم پاندا - نقد و تحلیل انیمیشن "پاندای کنگ فو کار 1 و 2"
|
|
۲۱:۲۶, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با تشکر از توجه شما
اولا که همانطور که خودتون گفتین این ین ویانگ علامت دو نیروی تشکیل دهنده ی دنیا می باشد مثل ماه و خورشید روز و شب و.......... که زن و مرد هم شامل می شود (این موضوع رو که قبول دارید) از طرفی نماد هایی مثل بوفومت که یک دست به بالا به حالت مثلث و دست دیگر مثلث رو به پایین همان نماد مرد و زن یا همان دو عنعر تکمیل کنندهی که جهان را تشکیل می دهد را تداعی می کند هم چنین علامت پرچم اسرائیل که دو مثلث رو به بالا و پایین است (این موارد پیرامون فراماسونری که عرض کردم و ده ها نماد این چنینی دیگر .تمامی در سخنرانی ها ی آقای رائفی پور وجود داردو مستند) در ضمن دربارهی علامت یین ویانگ فکر نکنم اختلاف نظری بین من و شما مبنی بر دلالت بر زن و مرد وجود داشته باشد ( در سریل بروس لی وقتی بروس درباره ی این علامت در دانشگاه توضیح می دهد از همین عناوین که من و شما استفاده کردیم .استفاده کرد) اگر موضوعی برای شما مبهم باقی مانده بفرمایید تا در باره اش توضیح دهم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل و رمز گشایی مجموعه پاندای کونگ فو کار Kung Fu Panda | Esmaeel | 7 | 2,723 |
۲۹/فروردین/۹۶ ۱۷:۱۳ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| منجي گرایی در سينمای هالیوودی | vahrakan | 2 | 3,368 |
۲۴/خرداد/۹۴ ۱۳:۲۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل انیمیشن ضد توحیدی "نیمه ابری ( Partly Cloudy )" | mahdiar | 12 | 16,446 |
۹/فروردین/۹۴ ۰:۱۸ آخرین ارسال: del@ |
|
| پاندای کونگفوکار1 :تبلیغ ادیان غیرتوحیدی در قالب انیمیشن | ghoran | 0 | 1,319 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۸:۳۰ آخرین ارسال: ghoran |
|
| تحلیل انیمیشن I Pet Goat II | captaincharisma | 23 | 32,293 |
۲۲/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: ELENOR |
|
| مینی تحلیل انیمیشن The Lego Movie | Justice Bringer | 4 | 5,604 |
۳۱/تیر/۹۳ ۲۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| هالیوود وشجاعتی بمعنای بی قیدی(تحلیل انیمیشن شجاع "Brave") | میثاق | 12 | 11,554 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: Bidel.s |
|