|
مطالب مورد نیاز برای ساخت قسمت اول وهابیت اسلام نیست!
|
|
۲:۱۳, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
نیاز به ارائه مطالب و مستنداتی در باب چگونگی شکل گیری وهابیت هستم مطالب و منابع تاریخی رو می خوایم یک اطلاعات عمومی وجود دارد که دوستان با جستجو در کتاب ها و سایر منابع میتونن بدست بیارند یک مطالبی هم در باب مستر همفر گفته شده یک مطالبی هم بسیار عمیقتر و پیچیده تر از مستر همفر هست که رد پای یهود و انگلیس رو در ماجرا نشون میده من دنبال هر سه تا هستم یعنی منابعی هست که نشون میده مستر همفر ساختگی هست و این مستر همفر یک پوشش هست تا ما سراغ لایه های عمیقتر و پیچیده تر بازی های شیطانی یهود و انگلیس وارد نشیم تکرار میکنم که من هر سه تا رو میخوام هم قول معروف چگونگی شکل گیری فرقه وهابیت و پا گرفتنش در عربستان هم ماجرا ی مستر همفر و هم آن مسائل عمیق تر و پیچیده تر را اینجا نوبت به کسانی هست که خیلی مشتاق کار بودند ببینیم در عمل چه میکنید رفقا بسم الله یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وهابیصفتی اسلام نیست | ـــ | 1 | 1,648 |
۱۸/فروردین/۹۵ ۱۸:۲۸ آخرین ارسال: قلب |
|
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,359 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| گام دوم، فاز تولید اطلاعات مورد نیاز در راستای اهداف مشخص شده از منابع تعیین شده! | علی 110 | 10 | 9,162 |
۶/خرداد/۹۱ ۱۶:۰۲ آخرین ارسال: seiied |
|
| فراخوانی حیاتی برای تشکیل گروه تحقیقاتی علیه وهابیت! | علی 110 | 178 | 85,024 |
۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۹:۱۷ آخرین ارسال: فریادگر سکوت |
|
| تبلیغات شبکه "وهابیت" برای شبکه "بهائیت" | انتصـار | 0 | 1,503 |
۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۵ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| نظر سنجی انتخاب اسم برای تالار ضد وهابیت(مهم) | خیبر110 | 29 | 12,715 |
۲۵/آبان/۹۰ ۰:۱۶ آخرین ارسال: عبداللهی |
|
| اینجا محل قرار دادن لیست تمام کتابها و نرم افزارهایی هست که در مورد وهابیت هستند | علی 110 | 22 | 16,435 |
۲/شهریور/۹۰ ۱۲:۴۶ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|