کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراخوانی حیاتی برای تشکیل گروه تحقیقاتی علیه وهابیت!
۱:۳۱, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بسم رب الشهدا والصدّقین

سلام

روزی از قول استادِ استادِم شنیدم که میگفتند وهابی ها و اعمال ایشان یکی از مهمترین موانع تأخیر افتادن در امر ظهور هستند و فعالیت هایی فکری و تروریستی و اعتقادی و تبلیغاتی و.... آنها بیشترین صدمات رو داره در مورد واقعه ی ظهور میزنه

راستش من اونموقع خیلی نفهمیدم معنی این حرف رو و با حماقتم حتی کمی هم شک داشتم

اما:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعد از آنکه یکی از خالص ترین و فعالترین رفقای خود را که کار مهمش تنها این بود که مباحث ناب شیعی و ضد اعتقاد وهابی رو به زبان انگلیسی و متعاقباً فارسی و عربی نشر بده و خودش هم به عنوان یه الگوی عملی مسلمان شیعه بیشترین مبلغ مذهب حقه ی شیعه 12 امامی بود رو به شهادت رساندند و عمق کلام استادِ استاد و حقانیت کلام ایشان پی بردم

عزم حقیر برای گرفتن انتقام این همسنگرم جذم است

انتقام واقعی در افشای کاملی پوچی و ابطال زیربنای اعتقادی فرقه ی ضاله وهابیت و اشاعه و روشنگری در سطح بسیار گسترده ی این مطلب به سه زبان عربی و انگلیسی و فارسی در سراسر کشور و جهان است

اما به تنهایی این مهم از عهده ی حقیر بر نمی آید

نیاز به همراهانی دارم

در چند زمینه

یک، تهیه محتوای اصلی با استفاده از آیات قرآن و منابع روایی اهل سنت و تشیع که با استفاده و استناد به آنها و دلایل عقلی محکم که برخواسته از آیات و روایات هم هست ابطال این فرقه و حقانیت تشیع اثبات بشه

و در گام بعدی تبدیل این محتواها به زبان های انگلیسی و عربی

و در گام سوم که بسیار بسیار مهم هست نشر این مطالب در سراسر کشور و جهان به هر شکل و غالب ممکن است

شاید مجبور باشیم از غالب جذاب مستند، شبیه کار مستند arrivals هم الگو بگیریم که البته این یکی از غالبهای احتمالی هست

هر که هدفش رضای خداست ولو به قیمت شهادتش، بسم الله بگه

و جانِ من

خون پای این راه داده شده

بسم الله که می خواید بگید واقعی باشه و پای کار باشید

و بعد هم بگید توی چه قسمتی میتونید بیشتر کمک کنید

انتظار حقیر از تیم تالار بیشتر است

این مسئله برای من یه مقدار غیرتی شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

إن تنصر الله ینصرکم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، حلما ، MESSENGER ، Reza2035 ، أین المنتظر ، آزرم‌شاه ، EMPERATOR ، مجنون الحسین ، parisan ، 7parsa4 ، meshkat ، Hadith ، وحید110 ، A L I ، mohamad ، ANTI satan ، محمود ، ELENOR ، rajaby ، Seyed Mohsen ، mohammad008 ، MohammadMeraj ، محمداحسان ، rastin ، janali ، Ramin_Ghn ، Reza14 ، خاک ، مسافر ، zarati313 ، paradise ، ضد ماسون ، خادم الرضا ، boghz ، libera ، Gryffen ، محب الزهرا ، ehsan_mt ، oO DaViD Oo ، انتصـار ، Amir ، aybaniz ، Aysan ، bagheri4 ، ganjname ، میلاد.م ، منتظر کوچولو ، سرود پیروزی ، ترنم وحیدی ، ghadimi2 ، محیصا ، MOH3N-P ، هدهد ، خادمة الزهرا ، FOADG ، esm386 ، V-E ، mia'd ، Irani ، chista3 ، Tolou ، F_R ، Secret ، nader008 ، sioosh ، حوریه سادات ، Ghiamat.ir ، حسام+ ، ghalesari ، adeldarbandi ، vahid1878 ، حسن عزتي ، mhklord ، pcyord ، abas_341 ، lpsl ، انصارالمهدی ، فدک زهرا ، fardinho ، shakiba ، mhvvhm ، vahrakan ، یا ثارالله ، fandogh ، only_y2d ، یا صاحب الزمان ، برادر تعادل ، zizi ، nariman45n ، Havbb 110 ، m.hossein ، حقیر ، رمز شب ، mahdy30na ، حضرت عشق

آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۱۷, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #171

(۱۲/دی/۹۰ ۱۴:۲۶)adeldarbandi نوشته است:  می تونی برای اسم حضرت علی (علیه السلام) این آیه رو بیاری:

فَلَمَّا اعْتَزَلَهُمْ وَمَا يَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللَّـهِ وَهَبْنَا لَهُ إِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ ۖ وَكُلًّا جَعَلْنَا نَبِيًّا
﴿٤٩

وَوَهَبْنَا لَهُم مِّن رَّ‌حْمَتِنَا وَجَعَلْنَا لَهُمْ لِسَانَ صِدْقٍ عَلِيًّا
﴿٥٠

در این آیه همونطور که می بینید ماده "وهب" به اشخاصی مانند اسحاق و یعقوب (علیه السلام) داده شده، و در مقابل نامی از اسماعیل (علیه السلام) برده نشده، که در آیه بعدی دوباره از ماده "وهب" استفاده شده. با توجه به بلاغت قرآن، اینبار هم این وهب باید به شخص اشاره کند و چون در آیه قبل از بنی اسرائیل آورده شده و آیه پایان یافته. با توجه به قرینه باید شخصی از بنی اسماعیل نام برده شود. این شخص لقبش لسان صدق است و نامش علی!!!!!!!

سلام عزیزم
این آیات که چیزی نیست.ماتریالیسم ها فقط با دیدن خدا ایمان می آوردند و آنها هم مثل همین ماتریالیسم ها هستند.
می گویند ما فقط با دیدن اسم امام علی در قرآن ایمان می آوریم و شیعه می شویم.
آنها اصول خود را از قرآن رگفتند و می گویند اصول امامت که شامل تمام امامان از جمله 12 اهل بیت می شود چرا در قرآن نیست. چرا اسم امام علی در قرآن نیست؟!

من با آیاتی مثل :
إِنَّمَا وَلِيكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ(المائدة/55)
سرپرست و ولي شما، تنها خداست و پيامبر او و آنها که ايمان آورده‌اند؛ همانها که نماز را برپا مي‌دارند، و در حال رکوع، زکات مي‌دهند.

يا أَيهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ فَإِنْ تَنَازَعْتُمْ فِي شَيءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللَّهِ وَالرَّسُولِ إِنْ كُنْتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيوْمِ الْآخِرِ ذَلِكَ خَيرٌ وَأَحْسَنُ تَأْوِيلًا(النساء/59)
اي کساني که ايمان آورده‌ايد! اطاعت کنيد خدا را! و اطاعت کنيد پيامبر خدا و اولو الأمر [= اوصياي پيامبر] را! و هرگاه در چيزي نزاع داشتيد، آن را به خدا و پيامبر بازگردانيد (و از آنها داوري بطلبيد) اگر به خدا و روز رستاخيز ايمان داريد! اين (کار) براي شما بهتر، و عاقبت و پايانش نيکوتر است.

وَقَرْنَ فِي بُيوتِكُنَّ وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيةِ الْأُولَى وَأَقِمْنَ الصَّلَاةَ وَآتِينَ الزَّكَاةَ وَأَطِعْنَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ إِنَّمَا يرِيدُ اللَّهُ لِيذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيتِ وَيطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا(الأحزاب/33)
و در خانه‌هاي خود بمانيد، و همچون دوران جاهليت نخستين (در ميان مردم) ظاهر نشويد، و نماز را برپا داريد، و زکات را بپردازيد، و خدا و رسولش را اطاعت کنيد؛ خداوند فقط مي‌خواهد پليدي و گناه را از شما اهل بيت دور کند و کاملا شما را پاک سازد.

و ....

اما آنها می گویند فقط و فقط آیه صریح.
من گفتم اگر آیه صریح را قبول دارید ، پس چرا عدل را قبول نمی کنید ؟عدل که به طور صریح در قرآن بیان شده است؟
اینقدر قرآن ، قرآن می کنید پس چرا طریقه خواندن آن در نماز نیست ؟!

ان شاالله متن بحث را قرار خواهم داد.
خدا هدایتشان کند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، ELENOR ، در جستجوی سختی ، vahrakan ، یا ثارالله
۲۱:۲۲, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #172

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

دوستان تاپیک را ساختم و به احتمال زیاد روزی دو تا سه تا از بحث ها رو قرار می دهم. فصل امتحانات هم رسیده . ممکنه بعضی ها نرسند بخوانند.

آدرس تاپیک:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11371.html

بحث هر چه که میگذرد قوی تر می شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، در جستجوی سختی ، vahrakan
۲۳:۴۳, ۱۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۲۳:۴۹ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #173
آواتار
سلام دوستان
من مدتیه که یک وبلاگ از مصطفی جوادی نسب پیدا کرده ام و در این وبلاگ به کلیه شبهات ایجاد شده توسط وهابیت و اهل سنت پاسخ های دندان شکن داده شده و همه این پاسخ ها به صورت جامع وکامل هست و من بارها در فیسبوک با تمامی وهابیانی که به قصد توهین به ما وارد فضاهای مهدویت شده اند مناظره کرده ام و پاسخ انها را با این منابع داده ام .این هم از ادرس وبلاگ و اسمش بر علی چه گذشت هست
http://www.bar-ali-chegozasht.blogfa.com/
یا علی BlushBlush
(۱۹/آذر/۹۰ ۰:۳۱)7zahra7 نوشته است:  دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند:
1- علی 110
2- 7parsa4
3- منتقم زهرا
4- مجنون الحسین
meshkat -5
ELENOR -6
mohammad008 -7
zarati313-8
paradise -9
10 - محب الزهرا
11- MESSENGER
Meraj - 12
guided -13
Reza14 -14
mohamad -15
16- elecman_1984
17-janali(وهابیت بر سر دوراهی-مکارم شیرازی)
18-parisan
19-محمود (فقط بهم بگید دقیقا دنبال چه موضوعی بگردم) اخه یه مقدار کند ذهنم
seyed mohsen-20
21- علی درستکار
22-shia12(تهیه سند احادیث در کتب شیعه و سنی با ذکر صفحه )
23-ghadimi2
24-MOH3N-P("وهابیت بر سر دوراهی" ، "شب های پیشاور" یا هر کتابی که نیاز باشد)
25-miley
boghz-26
27. خادمة الزهرا (سلام الله علیه)
28.mahboobe-m
V-E -29
30- شهـاب ( وهابیت در ایران که با امثال کسروی کلید زده شده و...)
31-7zahra7

دوستانی که میخواهند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند:
1-m.shirazi80
2- خادم الرضا(انگلیسی و فرانسه و عربی)
3- mahdi12
mehrnaz -4 (انگلیسی)
5 - ELENOR (عربی)
6- منتظر 14 (عربی)
7.Braveheart (انگلیسی باشه بهتره)
8-Rahilla(ایتالیایی و اسپانیایی و سوئدی)
9- aybaniz (زبان انگلیسی تا یه حدی)
10-parisan(انگلیسی)
11-ghadimi2 ((عربی))
12-ضد ماسون(یکی از دوستان بنده که به نت دسترسی ندارن در ترجمه به زبان عربی و انگلیسی اعلام آمادگی کردن)
13-r_bashiri89(انگلیسی)
14-zoha(انگليسي)
15-حسام+(انگليسي)
16.mia'd(انگليسي)

دوستانی که میخواهند در تبدیل مقالات به سایر محصولات مانند پوستر و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند:
1- علی 110
2- منتقم زهرا
3- EMPERATOR
zohur -4
ELENOR -5
6-ترنم وحیدی(حقیر هم برای تهیه پوستر و عکس در خدمتم)
7-janali(تدوین)
8-ضدماسون
9- s-eyvazi-sa ( تدوین و گرافیک)
10-PERSIA (در حد توانم کمک میکنم)
11- seyed mohsen
Meraj - 12 (کلیپ صوتی و تصویری ، مستند)
13-guided
14- برادر منتظر 14 (تدوین)
mohamad -15
AEimani -16
17- aybaniz (تدوین و تهیه پوستر)
18 - wakeup2012 ( پوستر،کلیپ،نرم افزار چندرسانه ای و ...... )
19-ghadimi2 ((پوستر و عکس))
20-MOH3N-P(فوتوشاپ-پاور پوینت-فیلم)
21-just power point) miley)
22-هدهد
23- Shahadat (پوستر،کلیپ،نرم افزار چند رسانه ای و...)
24- شهـاب( تدوین و ویرایش فیلم و صوت)
25-7zahra7

دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند:
1- منتقم زهرا
2- مجنون الحسین
3-m.shirazi80
EMPERATOR -4
meshkat -5
6- وحید110
7- ELENOR
Reza14 -8
rastin -9
7zahra7-10
mahdi12-11
ANTI MASON-12(من توی شهر خودمون اگر مستند یا هر چیزی بود برای توزیع محصول با هزینه از جیب خودم هستم تا چشم وهابیت در بیاد)
mehrnaz-13
14-ضد ماسون
15- paradise
aramino16
17 - محب الزهرا
18- aleyasin
sarbaz 313 -19
MESSENGER -20
Meraj - 21
guided -22
mohamad -23
24- elecman_1984
25- bagheri4
26-janali
parisan-27
28-محمود
29-libera
wakeup2012-30
Shia12-31
ghadimi2-32
Zohur12.ir-33(تیم ظهور12 اماده همکاری کامل با شماست جهت انتشار مقالات و خبرها در فضای اینترنت به صورت گسترده)
34-MOH3N-P(شبکه های اجتماعی)
35-هدهد
36 . خادمة الزهرا
37. mia'd
38.neda
V-E -39
Secret-40
Shahadat -41(تو این زمینه هم در سطح شهر و استان خودم هر کمکی از دستم بربیاد انشالله دریغ نمیکنم)
42-7zahra7
در موضوعاتی که گفتم هر مواردی که نیاز بود در خدمتم
43-vahrakanBlush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، fandogh
۱۳:۵۶, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #174
آواتار
سلام دوستان

منم خیلی دلم میخواد کمک کنم ولی از جایی که نه اطلاعاتم خیلی بالا و به اندازه ی بقیه ی دوستانم هست نه اینکه زبانم خیلی خوب نیست و همم اینکه دبیرستانیم فکر کنم به درد این گروه فعال و با اطلاعات شما نخورم.

در هر صورت اگه نیاز به منم داشتین بهم بگین من حاضرم تا تهش بیام

آها راستی فکر کنم من در یک زمینه بتونم به شما کمک کنم(گر چه خیلی مهم نیست ولی ) میتونم توی دبیرستان خودمون و بین فامیل پخش کنم. بنابراین شما میتونین توی بخش تبلیغات اسم منم اضافه کنین...
البته من قراره از عید شروع به یادگیری فیلمسازی بکنم شاید انشاالله بتونم تا یک سال دیگه در این حوزه هم در خدمتتون باشم ... بنابراین منو هم جز یک عضو کوچک از مجموعه ی خودتون حساب کنین...
دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند:
1- علی 110
2- 7parsa4
3- منتقم زهرا
4- مجنون الحسین
meshkat -5
ELENOR -6
mohammad008 -7
zarati313-8
paradise -9
10 - محب الزهرا
11- MESSENGER
Meraj - 12
guided -13
Reza14 -14
mohamad -15
16- elecman_1984
17-janali(وهابیت بر سر دوراهی-مکارم شیرازی)
18-parisan
19-محمود (فقط بهم بگید دقیقا دنبال چه موضوعی بگردم) اخه یه مقدار کند ذهنم
seyed mohsen-20
21- علی درستکار
22-shia12(تهیه سند احادیث در کتب شیعه و سنی با ذکر صفحه )
23-ghadimi2
24-MOH3N-P("وهابیت بر سر دوراهی" ، "شب های پیشاور" یا هر کتابی که نیاز باشد)
25-miley
boghz-26
27. خادمة الزهرا (سلام الله علیه)
28.mahboobe-m
V-E -29
30- شهـاب ( وهابیت در ایران که با امثال کسروی کلید زده شده و...)
31-7zahra7

دوستانی که میخواهند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند:
1-m.shirazi80
2- خادم الرضا(انگلیسی و فرانسه و عربی)
3- mahdi12
mehrnaz -4 (انگلیسی)
5 - ELENOR (عربی)
6- منتظر 14 (عربی)
7.Braveheart (انگلیسی باشه بهتره)
8-Rahilla(ایتالیایی و اسپانیایی و سوئدی)
9- aybaniz (زبان انگلیسی تا یه حدی)
10-parisan(انگلیسی)
11-ghadimi2 ((عربی))
12-ضد ماسون(یکی از دوستان بنده که به نت دسترسی ندارن در ترجمه به زبان عربی و انگلیسی اعلام آمادگی کردن)
13-r_bashiri89(انگلیسی)
14-zoha(انگليسي)
15-حسام+(انگليسي)
16.mia'd(انگليسي)

دوستانی که میخواهند در تبدیل مقالات به سایر محصولات مانند پوستر و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند:
1- علی 110
2- منتقم زهرا
3- EMPERATOR
zohur -4
ELENOR -5
6-ترنم وحیدی(حقیر هم برای تهیه پوستر و عکس در خدمتم)
7-janali(تدوین)
8-ضدماسون
9- s-eyvazi-sa ( تدوین و گرافیک)
10-PERSIA (در حد توانم کمک میکنم)
11- seyed mohsen
Meraj - 12 (کلیپ صوتی و تصویری ، مستند)
13-guided
14- برادر منتظر 14 (تدوین)
mohamad -15
AEimani -16
17- aybaniz (تدوین و تهیه پوستر)
18 - wakeup2012 ( پوستر،کلیپ،نرم افزار چندرسانه ای و ...... )
19-ghadimi2 ((پوستر و عکس))
20-MOH3N-P(فوتوشاپ-پاور پوینت-فیلم)
21-just power point) miley)
22-هدهد
23- Shahadat (پوستر،کلیپ،نرم افزار چند رسانه ای و...)
24- شهـاب( تدوین و ویرایش فیلم و صوت)
25-7zahra7

دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند:
1- منتقم زهرا
2- مجنون الحسین
3-m.shirazi80
EMPERATOR -4
meshkat -5
6- وحید110
7- ELENOR
Reza14 -8
rastin -9
7zahra7-10
mahdi12-11
ANTI MASON-12(من توی شهر خودمون اگر مستند یا هر چیزی بود برای توزیع محصول با هزینه از جیب خودم هستم تا چشم وهابیت در بیاد)
mehrnaz-13
14-ضد ماسون
15- paradise
aramino16
17 - محب الزهرا
18- aleyasin
sarbaz 313 -19
MESSENGER -20
Meraj - 21
guided -22
mohamad -23
24- elecman_1984
25- bagheri4
26-janali
parisan-27
28-محمود
29-libera
wakeup2012-30
Shia12-31
ghadimi2-32
Zohur12.ir-33(تیم ظهور12 اماده همکاری کامل با شماست جهت انتشار مقالات و خبرها در فضای اینترنت به صورت گسترده)
34-MOH3N-P(شبکه های اجتماعی)
35-هدهد
36 . خادمة الزهرا
37. mia'd
38.neda
V-E -39
Secret-40
Shahadat -41(تو این زمینه هم در سطح شهر و استان خودم هر کمکی از دستم بربیاد انشالله دریغ نمیکنم)
42-7zahra7
43-vahrakan[تصویر: blush.gif]
44- fandog
در موضوعاتی که گفتم هر مواردی که نیاز بود در خدمتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی
۱۶:۴۹, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #175

در تمامی زمینه ها برای همکاری در خدمتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی
۷:۵۹, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #176
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
کیف کردم 3 روز نبودم چه خبره !!! یه فراخوان زدن همه آماده !!!
برای ترجمه متون فرانسه من در خدمتم . البته از نزدیکانم این کارو میکنه اما به هر حال همیشه در دسترس هست .

پاینده باشید .Smile
۱۱:۴۷, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #177
آواتار
با سلام.
نام ما را هم درج کنید. ترجمه به زبان انگلیسی و همچنین انتشار مطالب در هر کجا که لازم باشد(مجازی و حقیقی)
من الله توفیق
۱۴:۳۴, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #178

دوستان بنده با یک وهابی در حال بحثم و بحث جالب شده است . دوست دارم لینک را در اینجا قرار دهم اما متاسفانه در هیدر و اطراف این سایت عکس های نامناسبی وجود دارد.

کسانی که مایلند این بحث را شاهد باشند می توانند به بنده پیغام خصوصی بدهند تا لینک را برایشان ارسال کنم.
یاحق
۹:۱۷, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #179
آواتار
سلام،
برای این منظور می تونید از مطالب کتاب شبهای پیشاور استفاده کنید.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]