|
نظر سنجی انتخاب اسم برای تالار ضد وهابیت(مهم)
|
|
۱۶:۳۲, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان
اسم این تالار بیداری اندیشه هستش و در پی مستند ظهور ایجاد شد و هدفش مثل مستند "52 قسمتی ظهور" بیداری هستش و به بحث های ضد فراماسونری ، اشنایی با مهدویت و اسلام و تشییع و... میپردازه .حالا برای یک تالار گفتگوی تخصصی ضد وهابیت شما دوستان چه پیشنهاداتی دارید . دوستان این مساله خیلی مهم هستش چون یک گام در جهت مبارزه تخصصی با وهابیت هستش . همین طور که امروز ما در فیلم ها ، مناسبت های جهانی مختلف ، مکان ها ، زمان ها ، رویداد ها در این تالار به طور تخصصی به دنبال رد پای فراماسونری و صهیونیسم جهانی میگردیم در این تالار گفتگو به طور تخصصی سربازان ضد وهابیت پرورش داده خواهد شد . این تاکید رو کردم که بگم اسمی که برای این تالار در نظر میگرید مهم هستش . پس سعی کنید اسمی که پیشنهاد میدید : تاثیر گذار باشه ، مرتبط باشه ، سخت نباشه ، و طوری نباشه که فرد با دیدن اسمش از سایت فراری بشه. پیشنهاد خودم اینه: مبارزه با یاوران دجال |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نظر بنده اگه تو اسمهای پیشنهادی به خصوص از کلمه دجال استفاده بشه خیلی میتونه جالب باشه و تقریباً میتونم بگم نظر همه رو جلب میکنه چون این شخصیت در روایات ما نقطه مبهمی هستش و همینطور با توجه به تفاسیر زیادی که تو این قرن از این شخصیت میشه میتونه جالب باشه . و تاحدی میتونه ذهنهای کنجکاو رو درگیر کنه .
پیشنهاد من : عصر دجال |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد بنده هم
تبار انحراف یا افشا یا افشاگران یا افشاگری |
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۲۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۰ ۱۷:۴۳ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
این نظری که شما دادید خیلی خوبه ولی به نظر من یک تاپیک ایجاد کنیم به اسم اسلام و انحراف وکلا تمام مسائل مرتبط با این مسئله رو در اونجا قرار بدیم.که مسائل گسترده تری نسبت به وهابیت بررسی بشه.چون انحرافات اسلام فقط وهابیت نیست.
|
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۲۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۰ ۱۷:۴۴ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
وهابیت فرزند نا مشروع دجال
اگه طولانیه اینم بدک نیس دجال زاده |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۲۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۰ ۱۸:۰۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام برادر
من یه جستجویی توی شبکه زدم. مثل اینکه کار جالبی رو پیش گرفتی حسابی جک داری که باید توی فرومت از اینها بذاری. به نظر من با توجه به سابقه شکل گیری اینها من این اسم رو پیشنهاد میکنم. ردپای استعمار
|
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
من چندی پیش با یکی از دوستانم صحبت میکردم این بنده خدا اصلا از دجال چیزی نمیدونست ولی از وهابیت و شوم بودنش اطلاع داشت.حتی در مورد تاریخچه این خائنین به اسلام چیزی میدونست!!!!!!!. پس باید یک اسمی بذارین که فراگیر تر باشه و هر بچه مسلمانی رو جذب کنه این نکته رو هم یاداوری میکنم که درسته وهابیت دشمن اسلام هست ولی فرق دیگه ای هستند که اصلا بر ضدشان کاری نمیشه؟؟!! من از مدیران سوال میکنم چرا این گونه است؟؟؟!!! بهاییت و بابیت و ... اگر خطرناک تر از وهابیت نباشند کمتر از آن هم نیستند!!! چون پایگاهشون اسراییل است. هر کی با اینا برخورد داره میگه به به چه آدمای نوع دوست و خوبی هستند!! بهایی ها یک رفتاری نشان میدن که همه رو جذب میکنه تو مشهد هم تعدادشون کم نیست!!! چن تا از دوستام که با بهایی ها برخورد داشتند، من فقط ازشون تعریف از بهایی ها شنیدم!!!!!!! چرا باید این طوری باشه اینا از منافق هم بدترند!!! اسم تالار باید به گونه ای باشه که مبارزه با هر قسم دشمن: منافقین و قاسطین و ... شامل باشه. |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۲۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۰ ۱۸:۲۰ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
منم با نظر رهیافته عزیز موافقم به نظرم علاوه بر وهابیت باید به سایر فرقه های انحرافی هم پرداخته بشه.اسمش هم میتونه:انسان نماها یا فرقه های انحراف باشه.
|
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
خدا خیرتون بده که دارین یه همچین سایتی رو راه اندازی میکنید... به نظرم باید اسمش مثل بیداری اندیشه کوچیک باشه و مفید.... مثل:بی پدر مادر.... ![]() شوخی کردم...مثل:anti vahhab حالا این انگلیسیه...اگه فارسی بخوایننن.:دنیای اسلام |
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نظر بنده
اسلام پوشان! خوب است. به معنی این که اسلام هم چون لباسی است برای این فرقه ی منحرف ! کسانی که لباس اسلام را برای اهداف شومشان برگزیده اند. خوبه به نظرتون؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,347 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| مطالب مورد نیاز برای ساخت قسمت اول وهابیت اسلام نیست! | علی 110 | 12 | 10,139 |
۶/دی/۹۳ ۱۸:۱۶ آخرین ارسال: فدایی امامم |
|
| فراخوانی حیاتی برای تشکیل گروه تحقیقاتی علیه وهابیت! | علی 110 | 178 | 84,980 |
۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۹:۱۷ آخرین ارسال: فریادگر سکوت |
|
| تبلیغات شبکه "وهابیت" برای شبکه "بهائیت" | انتصـار | 0 | 1,501 |
۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۵ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| آرشیو اطلاعات و مستندات برای گروه تحقیقاتی علیه وهابیت | seyyedi | 1 | 2,994 |
۳۱/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۴ آخرین ارسال: seyyedi |
|