کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آسیب شناسی جریان های مبارزه با فراماسونری
۱۴:۰۸, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #56
آواتار
(۲۰/مهر/۹۰ ۱۵:۲۴)aminmostafavi65 نوشته است:  به عنوان مثال این 3 سه عکس که یکی از دوستان به عنوان طرحهای ماسونی ارسال کردند نه تنها ماسونی نیستند بلکه فقط و فقط ایده ها و طرحهای معماری میباشند . البته ما به زیبایی و یا نا زیبا بودن این بناها نخواهیم پرداخت .

[تصویر: 8.jpg]

در نمای بالا خطوط در ادامه روند طراحی کلی ترسیم و مثلثی بودن ورودی یه هیچ وجه بیانگر تفکرات ماسونی نیست . اگر حجم کلی این بنا را دیده باشید کل نما با استفاده از خطوط شکسته و تیز طراحی شده و ورودی نیز در ادامه همان روند بوجود آمده است .

[تصویر: 7.jpg]

این نما نیز تنها به اجبار و برای پوشاندن سازه به این شکل در آمده و حتی طراحی هم برای آن انجام نشده . خطوط سازه بر روی نما با اختلاف متریال نمایان شده و ادامه آن نیز در جانپناه بام به هم برخورد کرده است . پس نمیتوان به آن طراحی گفت چه رسد به طراح های ماسونی !!!

در عکس زیر توجه به این نکته که نمای ساختمان کمابیش مدرن و بام بدون هیچ ارتباطی با نما ، با سازه ای مثلثی پوشانیده شده است همان مشکل همیشگی چند سال اخیر در معماری ایران را یاد آوری میکند . نا هنجاری در طراحی . پس با کمی توجه میتوان بین طرح های معماری هر چند ضعیف یا قوی با طرحهای ماسونی تفاوتهای بسیاری قایل شد .

[تصویر: jordan%20masoni%20tower.jpg]

سلام ، اون دوتا عکس بالا مال وبلاگ من (ماسون یاب) هستش . من تمام اون پستها رو حذف کردم و الآن وبلاگم کلاً داره یک مسیر دیگه ای رو میره . . .
من فقط میتونم بگم این موارد کاملاً بچه گانه هستن و مبدا اونها کسی نیست جز آقای رائفی پور!
برای اطلاع بیشتر به فایلهای جلسات پرسش و پاسخ ایشون مراجعه کنید . . .
ایشون خودشون این مسائل رو انحرافی دونستن و به اشتباه خودشون اعتراف کردن .
من فقط میتونم بگم اگر من چنین مطلبی در یک وبلاگ با بازدید متوسط گذاشتم ، آقای رائفی پور این مسائل و مسائل خیلی سطحی تر (مثل ماسون بودن سونیک یا ماریو بخاطر دستکش سفید) رو در صدها دانشگاه کشومون ، از جمله پلی تکنیک و امثالهم بیان کردن . . .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
نوشته : - mehrdad_libra - ۱/خرداد/۹۰, ۱۷:۳۸
RE: هر مثلثی نشانه ماسون نیست . - Mason_yab - ۲۹/مهر/۹۰ ۱۴:۰۸

پرش در بین بخشها:

بالا