|
مهدی و امام زمان شیعه!
|
|
۱۸:۱۳, ۱۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۰ ۱۸:۲۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۵/آبان/۹۰ ۱۴:۱۲)مكه ي مكرمه نوشته است: سلام دوست عزیز، من مطالب شما رو مطالعه کردم. در حال بررسی مواردی که فرمودید هستم. فقط در صورت امکان ارجاعات درست داشته باشید. کتاب اصول کافی جلد 1 صفحات 254 تا 262 در باب شناخت امام و مراجعه به ایشان می باشد. (http://www.ghadeer.org/hadis/KAFI_J1/o_kfi_45.html) این فصل هیچ ارتباطی با اطلاع ائمه از زمان مرگشان یا مرگ اختیاری آنها ندارد.
اطلاع ائمه از زمان مرگشان یا مرگ اختیاری آنها را رد یا تایید نمی کنم، چون فعلاً مدرک مستدلی برای آن ندارم. فقط می توانم استدلال شما و ارجاع به این مطلب را رد کنم. قابل توجه دوستان محترم در نسخه های الکترونیک صفحه 258 وجود ندارد، ولی با توجه به اینکه کلاً مبحث مطرح شده در این باب با ادعای این برادر همخوانی ندارد من ادعای ایشان را رد می کنم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,043 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| امام مهدی ع دریک نگاه | behabadi | 0 | 1,120 |
۱۰/دی/۹۳ ۱:۱۹ آخرین ارسال: behabadi |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,799 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,819 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| در زمان ظهور همگان مسلمانِ مومن ( شیعه ) می شوند | ashab313mahdi | 3 | 2,215 |
۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۴۵ آخرین ارسال: ashab313mahdi |
|
| شیعه در خواب غفلت = امام زمان عج در زندان غیبت / 2 | ashab313mahdi | 4 | 2,509 |
۲۷/فروردین/۹۳ ۱۴:۴۸ آخرین ارسال: ashab313mahdi |
|
| خطبه ی امام حسن مجتبی (ویژه منتظران مهدی فاطمه) | علی 110 | 5 | 4,388 |
۳/مهر/۹۲ ۵:۳۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|