کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر سنجی انتخاب اسم برای تالار ضد وهابیت(مهم)
۱۸:۱۳, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
دوستان سلام
من چندی پیش با یکی از دوستانم صحبت میکردم این بنده خدا اصلا از دجال چیزی نمیدونست ولی از وهابیت و شوم بودنش اطلاع داشت.حتی در مورد تاریخچه این خائنین به اسلام چیزی میدونست!!!!!!!.
پس باید یک اسمی بذارین که فراگیر تر باشه و هر بچه مسلمانی رو جذب کنه
این نکته رو هم یاداوری میکنم که درسته وهابیت دشمن اسلام هست ولی فرق دیگه ای هستند که اصلا بر ضدشان کاری نمیشه؟؟!!
من از مدیران سوال میکنم چرا این گونه است؟؟؟!!!
بهاییت و بابیت و ... اگر خطرناک تر از وهابیت نباشند کمتر از آن هم نیستند!!! چون پایگاهشون اسراییل است. هر کی با اینا برخورد داره میگه به به چه آدمای نوع دوست و خوبی هستند!! بهایی ها یک رفتاری نشان میدن که همه رو جذب میکنه تو مشهد هم تعدادشون کم نیست!!! چن تا از دوستام که با بهایی ها برخورد داشتند، من فقط ازشون تعریف از بهایی ها شنیدم!!!!!!!
چرا باید این طوری باشه اینا از منافق هم بدترند!!!
اسم تالار باید به گونه ای باشه که مبارزه با هر قسم دشمن: منافقین و قاسطین و ... شامل باشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، MohammadSadra ، hesam110 ، SARV ، خیبر110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نظر سنجی انتخاب اسم برای تالار ضد وهابیت(مهم) - رهیافته - ۲۲/آبان/۹۰ ۱۸:۱۳

[-]