کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رحلت یا شهادت؟=
۱۲:۲۸, ۱۳/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۸۹ ۱۲:۴۱ توسط هادی نظری.)
شماره ارسال: #4
آواتار
با سلام
استاد طائب مسئول دفتر مقام معظم رهبری در سپاه میگوید :
وقتی حضرت موسی از کوه طور پایین آمد قوم بنی اسرائیل در اطرافش جمع شدند و گفتند که ما پیرز عالم هستیم
حضرت موسی فرمودند که خیر پیامبر آخر الزمان پیامبر پیروز است . آنها از موسی خواستند که حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را
توصیف کنند و تصویر آن حضرت را کشیدند و چون می دانستند آن حضرت از نسل اسماعیل است با چهره ای که در
دست داشتند شروع به کشتن اجداد پیامبر کردند تا اینکه 300 سال قبل از پیامبر این تصویر را گم کردند و سینه به سینه این اطلاعات را به هم انتقال دادند ( توجه :خصلت یهودیان این است که هر آنچه را که می بینند می توانند برای یکدیگر توصیف کنند پس اگر در همسایگی خود با یک یهودی زندگی می کنید مراقب ناموس خود باشید ) تا اینکه عبد المطلب متوجه خطر شد و پیامبر را به حلیمه داد که او را در بیابان بزرگ کند .
روزی حلیمه خدمت عبدالمطلب آمد و گفت تعدادی مجوس وارد روستا شده اند و بچه ها را چهره به چهره نگاه می کردند و به محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که رسیدند بعد از بررسی چهره او به همدیگر نگاه کردند و رفتند من نیز ترسیدم و او را به مکه بازگرداندم .
یهودیان بیش از 40 بار سعی در ترور پیامبر داشتند که در آخر توانستند با میخ که آقشته به زهر بود و به جهاز شتر زده بودند پیامبر را مصموم کردند و پیامبر بعد از مریضی بسیار سخت بهتر شدند و بعد از یک هفته دوباره بیماری اوج گرفت که منجر به شهادت ایشان شد .
روزی پیامبر تنها در بیابان بودند که دیدند تعدادی از یهودیان ایشان را محاصره کرده اند . در این لحظه فرشتگان آمدند و گفتند ای پیامبر ما به کمک شما آمده ایم پیامبر قبول نکردند و باد آمد و پیامبر قبول نکردند و ...
سلمان می گوید من با علی مشغول جمع آوری خرما بودیم علی بالای نخل بود و من پایین نخل ناگهان دیدم که علی به تمام قد ایستاد و فریاد زد لبیک یا رسول لله و بعد از نخل پایین آمد و دست من را گرفت و فرمودند سلمان چشمانت را ببند و 10 قدم بردار و من هم همین کار را کردم ناگهان خود را میان معرکه دیدم و علی همه را قلع و قم کرد .
بعد از فرار یهودیان پیامبر علی را در آغوش گرفت دیدم که رنگ پیامبر تغییر کرد و بعد فرمودند یا علی هم اکنون برادرم جبرئیل در نزد من بود و حدیث قدسی آورد و بعد حدیث قدسی (نادعلی مظهر العجائب ) را فرمودند .
من هم به نوبه خود
رحلت جانگداز پیامبر را تسلیت عرض می کنم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، montazer ، aliakbar ، مسافر ، سبز سفید قرمز ، وحید الف ، بیداری اندیشه ، zahra11 ، یا ثارالله ، hesam110 ، m.hossein ، yamin ، یاســین ، آیات ، صهبا ، آفتاب ، حضرت عشق ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رحلت یا شهادت؟ - هادی نظری - ۱۳/بهمن/۸۹ ۱۲:۲۸

[-]