کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: این بازی در چه حد ماسون است ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
خیلی 82.86% 29 82.86%
اندک 17.14% 6 17.14%
تمام 35 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 25 رای - 4.08 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات
۲۳:۱۷, ۲۰/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۸۹ ۲۳:۴۲ توسط سلمان.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۰/آبان/۸۹ ۲۲:۲۰)یکدوست نوشته است:  اصلا این نماد به چه معناست و چه مفهومی دارد ؟
چرا نام علی(علیه السلام) باید در میان این نماد نوشته شود حتی بر روی زمین؟

بیایید با کمک هم به سولات پاسخ بدیم کسی جواب سوالات رو میدونه؟
از تمامی دوستان خواهش میکنم هرجا نکته ای به ذهنشون رسید حتما تذکر بدند.

طبق برخی از تواریخ، عبدالله بن میمون و پدرش پیرو تعالیم ناستیک و دوگانه پرستی بوده اند که به طور خلاصه ترکیبی از عقاید صابئین، مندائیان و فلسفه یونانی نظیر فیثاغورثی و نو افلاطونی بوده که گفته شده در انجمن اخوان الصفا آموخته میشده است و این دو از اعضای آن انجمن بوده اند. بعد ها عبدالله بن میمون با تظاهر به مذهب اسماعیلیه رهبری بخشی از آن را در دست می گیرد و اهداف خود را دنبال می کند.

اما در مورد قرار گرفتن نام علی (علیه السلام) در علامت اساسین ها، شاید هدف بازی سازان چیزی غیر از آنچه من فکر می کنم باشد، اما می توان اینگونه توضیح داد که اسماعیله یکسری از عقاید غلات را قبول داشتند و حتما می دانید که غلات برای امامان ادعای خدایی می کردند، مانند درزی (یکی از اسماعیلیان) که برای ششمین خلیفه فاطمی (حکیم) ادعای خدایی کرد و فرقه دروزیان را پدید آورد. به این ترتیب که امام تعین یا تناسخ خداوند در بدن انسان می شود. حتما این مفهوم برایتان آشناست، همان عقیده طرفداران تثلیث در مورد حضرت عیسی (علیه السلام) و به نوعی عقیده ماسون ها در مورد انسان کامل یا دجال (شاید این توضیحات درک این مقاله را تسهیل کند). حالا اگر این را کنار مطالبی که بازی درباره حضرت عیسی (علیه السلام) و موسی (علیه السلام) بیان می کند و تصویر زیر از بازی قرار دهید، شاید منظور بازی سازان را متوجه شوید.(نمی تونم واضح بگم چون احساس شرم می کنم)

[تصویر: download.php?file=55365203839664397513.jpg]

من فقط توانسته ام نسخه دوم را بازی کنم و فقط از نوشته ها در مورد نسخه اول اطلاعات دارم. دوستانی که نسخه اول را بازی کرده اند می توانند به این سوال جواب بدهند که در نسخه اول در گروه اساسین تنها المعلم بود که لباس سیاه می پوشید یا نفر دیگه ای هم بود؟
و اگر اشتباه می کنم تذکر دهید. آیا چهره المعلم شباهت بسیار زیادی به چهره امام خمینی (رحمة الله علیه) ندارد؟:sSad
آقای رائفی پور در سخنرانی که در موسسه موعود انجام داد، حرفی زد با این مضمون که می خواهند اینطور القا کنند که رهبران جبهه حق نیز همکار آن ها هستند. (کشاندن جنگ لبنان به 33 امین روز، عوض کردن ساعت بازگشت امام (رحمة الله علیه) به ساعتی با اعداد خاص، معماری جدید و خاص حرم امام (رحمة الله علیه) و ....)
اگر این شباهت درست است، با چه هدفی اینکار را کرده اند؟

[تصویر: download.php?file=90994493911410260374.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، یکدوست ، hamed ، mhvvhm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
سوء تفاهم - سلمان - ۱۶/آبان/۸۹, ۱۹:۳۳
RE: فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات - سلمان - ۲۰/آبان/۸۹ ۲۳:۱۷
فراماسونری در assassins creed - یکدوست - ۸/اردیبهشت/۹۰, ۱۳:۲۶
ASSASSINS و شيعه - DOROOD - ۲۷/فروردین/۹۰, ۱:۴۱
بازی Assassins Creed Revelations - mahanm - ۱۷/آذر/۹۰, ۱۷:۱۷
RE: بازی Assassins Creed Revelations - alinoori2 - ۲۰/آذر/۹۰, ۱۹:۳۳

[-]