|
(C+)اظهار دوستی با من می کنند ولی با خدا مخالفت می کنند!!!
|
|
۱۳:۲۰, ۲۱/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۲:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از یکی از شیفتگان امام عصر (روحی فداه) نقل شده که ایشان می فرمود: یک بار توفیق پیدا کردم آقا امام زمان (روحی فداه) را ملاقات نمایم...
آن حضرت در حالی که گریه می کردند و از دست دوستارانِ بی تقوای خود اشک می ریختند، فرمودند: اینها به من اظهار محبت می کنند ولی گناه هم می کنند! اظهار دوستی می کنند ولی غیبت هم می کنند، تهمت هم می زنند و دیگران را به بدی وامیدارند، اظهار دوستی با من می کنند ولی با خدا مخالفت می کنند! به خدا قسم اینها را مؤاخذه می کنم چون بدی از هر کس بد است، اما از کسی که خود را دوست ما معرفی می کند خیلی بدتر است. میان دشمنان آقا غریب است چرا در دوستان کس فکر او نیست؟!! نقل از کتاب کیست مرا یاری کند ، تألیف محمد یوسفی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
(C+)اظهار دوستی با من می کنند ولی با خدا مخالفت می کنند!!! - علی 110 - ۲۱/آبان/۸۹ ۱۳:۲۰
RE: (C+)اظهار دوستی با من می کنند ولی با خدا مخالفت می کنند!!! - bozorgmehr - ۶/اسفند/۸۹, ۲۳:۱۶
RE: (C+)اظهار دوستی با من می کنند ولی با خدا مخالفت می کنند!!! - تازه مسلمان - ۱۱/اسفند/۹۰, ۲۱:۰۶
RE: (C+)اظهار دوستی با من می کنند ولی با خدا مخالفت می کنند!!! - علی 110 - ۱۱/اسفند/۹۰, ۲۱:۳۹
RE: (C+)اظهار دوستی با من می کنند ولی با خدا مخالفت می کنند!!! - فدک زهرا - ۱۱/اسفند/۹۰, ۲۲:۲۳
RE: (C+)اظهار دوستی با من می کنند ولی با خدا مخالفت می کنند!!! - mohebALI - ۳۱/اردیبهشت/۹۱, ۱۳:۱۸
پاسخ به: (C+)اظهار دوستی با من می کنند ولی با خدا مخالفت می کنند!!! - mohebALI - ۱۸/بهمن/۹۲, ۱۲:۴۶
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آدم های کوچک اگر آدم های بزرگ رو تفسیر کنند ... | yektasepas | 0 | 781 |
۲۱/بهمن/۹۶ ۲۱:۲۶ آخرین ارسال: yektasepas |
|
| منتظران خودشان را به مختصات ارائه شده در این نامه عرضه کنند! | علی 110 | 3 | 4,139 |
۷/آذر/۹۶ ۱۶:۰۹ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| چرا دوست دارید امام زمان ظهور کنند؟ | الهی313 | 17 | 6,257 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۷:۴۶ آخرین ارسال: HermeS |
|
| پاداش کسانی که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) خود را درک میکنند | sarallah | 1 | 1,426 |
۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۰۴ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| برخی دو لیتر برای امام زمان گریه میکنند اما حاضرنیستند یک سیلی برای امام بخورند | sarallah | 0 | 1,283 |
۴/آبان/۹۱ ۱۲:۱۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| مقاله ی : چه کار کنیم تا امام زمان عج ظهور کنند ؟ ( رمز نهایی فرج ) | ashab313mahdi | 12 | 7,865 |
۳۰/شهریور/۹۱ ۹:۰۵ آخرین ارسال: ashab313mahdi |
|
| این ها که گناه می کنند امامشان دیرتر می آید... | N.Mahdavian | 0 | 1,067 |
۳۱/فروردین/۹۱ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|