کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(C+)اظهار دوستی با من می کنند ولی با خدا مخالفت می کنند!!!
۱۳:۲۰, ۲۱/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۲:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
از یکی از شیفتگان امام عصر (روحی فداه) نقل شده که ایشان می فرمود: یک بار توفیق پیدا کردم آقا امام زمان (روحی فداه) را ملاقات نمایم...

آن حضرت در حالی که گریه می کردند و از دست دوستارانِ بی تقوای خود اشک می ریختند، فرمودند:

اینها به من اظهار محبت می کنند ولی گناه هم می کنند!

اظهار دوستی می کنند ولی غیبت هم می کنند، تهمت هم می زنند و دیگران را به بدی وامیدارند،

اظهار دوستی با من می کنند ولی با خدا مخالفت می کنند!

به خدا قسم اینها را مؤاخذه می کنم چون بدی از هر کس بد است، اما از کسی که خود را دوست ما معرفی می کند خیلی بدتر است.

میان دشمنان آقا غریب است چرا در دوستان کس فکر او نیست؟!!

نقل از کتاب کیست مرا یاری کند ، تألیف محمد یوسفی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، oO DaViD Oo ، ابراهیم همت ، جوینده حق ، bozorgmehr ، mohamad ، bahar2006 ، ارتش1نفره ، Seyed Mohsen ، یکدوست ، محمداحسان ، elhamA ، مسافر ، rahbin ، رهیافته ، bahari ، N.Mahdavian ، تازه مسلمان ، jkb ، sadegh-a ، وحید110 ، yamin ، فدک زهرا ، mhvvhm ، Hadith ، یا ثارالله ، iman-s ، MohammadMeraj ، محب الزهرا ، یوسف خان ، zarati313 ، حسنیه ، Havbb 110 ، مجنون الحسین ، سدرة المنتهی ، Ali#59 ، مصباح ، خادمة الزهرا ، heaven ، m.hossein ، fazel ، قلب ، انصارالمهدی ، azade ، حسین14
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
(C+)اظهار دوستی با من می کنند ولی با خدا مخالفت می کنند!!! - علی 110 - ۲۱/آبان/۸۹ ۱۳:۲۰

[-]