|
امام حسین (علیه السلام)هنوز مظلوم است!!!
|
|
۱۴:۳۳, ۱۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۱۴:۳۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
من این مطلب را دو سال پیش خوندم در یک ایمیل در ضمن من تفکر را و دستگاه فکری را نقد میکنم نه شخصیت افراد رو برای نقدم هم دلیل می آورم وگرنه شما و همه ی کاربران برای حقیر عزیز و محترم اما اگر یک دستگاه فکری مشکل دار باشد من با آن اعتقاد مشکل دار با ذکر دلیل مقابله میکنم وگرنه من مخلص و کوچیک شخص شماهم هستم قبلاً هم با وحید 110 صحبت کردم و به ایشان هم گفته بودید که این مطلب کپی پیست نیست و من خودم نوشتم اما منی که مدتها پیش تک تک این جملات برام ایمیل شده که خوب استناد به دیده ی خودم میکنم مگر اینکه این مطلب رو سالها پیش خود شما نوشته باشید و خود شما هم نشر داده باشید به هر حال من تکرار میکنم وقتی نقدی مینویسم رفقا به خودشون نگیرند شخصیت همه ی عزیزان برای حقیر محترم من طرز اعتقاد و تفکر رو کار دارم که اگه مشکل داشته باشد را ذکر میکنم با دلیل و آیه و روایت یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| : آیا امام زمان (علیه السلام) از سلاح مدرن استفاده می کند؟ | در جستجوی سختی | 52 | 26,597 |
۵/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۴۱ آخرین ارسال: رضوانه |
|
| آینده اسراییل در بیان امیرالمومنین علیه السلام | محمدهادی | 7 | 4,148 |
۲۴/آبان/۹۳ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قلب |
|
| چگونه امام زمان به شهادت می رسد مگر ظلم هنوز پا برجاست؟ | IR66 | 1 | 1,385 |
۳۰/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۵ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| آمدن عيسى(عليه السلام) از آسمان و يارى امام مهدى(عليه السلام | vahrakan | 1 | 2,043 |
۷/شهریور/۹۲ ۲:۱۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| تاویل دو آیه قرآن به امام مهدی علیه السلام | ali0077 | 0 | 1,414 |
۵/تیر/۹۲ ۱۷:۱۳ آخرین ارسال: ali0077 |
|
| چشم انداز امام علی (علیه السلام) به اوضاع کنونی(آخرالزمان) | sarallah | 0 | 1,799 |
۲۶/آذر/۹۱ ۱۸:۱۰ آخرین ارسال: sarallah |
|
| پس از ظهورحضرت مهدی (علیه السلام) | Mitsonary | 21 | 8,981 |
۳۱/شهریور/۹۰ ۴:۰۴ آخرین ارسال: وحید110 |
|