کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبیین این که چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟؟؟/
۳:۱۴, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
سلام
کوتاه میگم

در مورد همان
شما عادت دارید منظوری که میتونین بهش اشکال وارد کنین رو فقط در نظر میگیرید.
بنده حرفم درسته ولی شما به روش بالا حرف من رو برداشت کردید. وقتی گفتم دقیقا یعنی دقیقا و بدون هیچ تفاوت حتی در کوچکترین جزئیات . خب ما اصل موضوع رسول خدا رو نداریم. پس دقیقا مثل هم نمیشه. با این تعریف از همان ولایت حضرت علی هم ولایت رسول خدا نمیشه.
اما اگر درست و منطقی به معانی نگاه کنیم همان در اینجا منظور ولایت است(شما بر پیامبرش فقط زوم کردین نه به ولایتش) و ویژگی هایش و مکتبش وقتی راستای ولایت ، ولایت رسول خدا باشه آره همان ولایت رسول خداست.
یک مثال ساده:
رسول خدا در ابتدای راه به ما میگوید این راه را برو منزل به منزل (شاید از راهنما نپرسیم اما )از هر آشنای راهی میپرسیم آیا این راه رسول خداست می گوید آری این همان راه رسول خداست. اینجا همان یعنی راه رسول خدا بدون رسول خدا .
در مورد ولایت مطلقه :
ولایت شورایی به ظاهر یک مشکل را حل میکند صد مشکل اضافه میکند. کمی منصفانه فکر کنید و مقایسه به نتیجه میرسید که یک نفر بهتر است.
ما انسانیم رویایی هم فکر نکنیم بیش از یک فرمانده عملا امکان پذیر نیست.اختلاف سلایق خوبه اما بالاخره باید یکی حرف آخر را بزند. مگه نه ول معطلیم. این اختلاف سلایق میتونه در سطوح پایین تر همون طور که هست باشه و ولایت فقیه برآن نظارت و در صورت خطا جلوش رو بگیره.
چند بار امام خمینی با ولایت فقیه شورایی مخالفت کرد . حتی در اینجا بود که علنی گفتند ((آقای خامنه ای برای رهبری خوب است.)) حتما دلیلی بر مخالفت بوده دیگه امام خمینی هم کم انسانی از نظر تفکر و عقلانیت نبوده. بودند کسانی که چنین پیشنهادی بدهند اما امام خمینی هم مخالفت کرد . یلخی که مخالفت نکرد
یادمون باشه نظریه ولایت فقیه امام خمینی را دوباره مرور کنیم. هم من هم شما
بزارین یک قانون بیان کنم شما بر اساس این قانون هر اسمی خواستی رو هر چی خواستی بذار درسته.
شما هر کلمه را به درستی معنا کن شما آن اسم رو روی هر چیزی که اون ویژگی ها رو داشت میتونی بذاری
شما الله را به هیچ چیزی جز خدا نمیتونی نسبت بدی بخاطر اینکه اسم خاص خداست و به دلیل همون ((لام اخص)) مگر نه تا دلت بخواهد اله و الهه مشرکین و کفار وجود دارد که اسم اله و الهه دارند. ما هم همان گونه نامشان را میبریم.
امام یعنی پیشوا راهنما شما به هر کس که امام و پیشوای شماست میتونی بگی امام. اما امام معصوم یه چیزی تهش هست اونم معصوم ، میگی ائمه اطهار همینطور یعنی آیه تطهیر برای این عزیزان نازل شده.
یک بار دیگر ترجمه آیات 70 به بعد سوره فرقان را بخوان اونا گناه کردن و توبه کردن پس معصوم نیستن ولی چه دعایی میکنند؟
سر بسته میگم با این سخنتان چند تا از فروع دین رو زیر سوال میبرین((قبول كنيم ميشد از عبارات ديگر استفاده كرد تا از چنين ابهام هايي جلوگيري شود!))
با همین استدلال شما میشه امر به معروف و نهی از منکر نکرد چون ممکنه به من بگن : به توچه؟
میتونیم امر به معروف نکنیم مشکلی هم پبش نمیاد.
دلیل نمیشه با هر ابهام آفرنینی(( که خیلی ساده هم هست)) ما خیلی از شعار هامون رو ندیم.
یادمه ((البته هیچ وجه مشترکی بین شما و این فرد نیست.)) یک فردی میگفت پرچم اسرائیل را آتش نزنید او نا هم پرچم مارو آتش میزنن. هیچیی دیگه از فردا مرگ بر آمریکا نگیم اون ها هم میگن مرگ بر ایران.
استدلال هم استدلال های قدیم.
از اولین نظرم در این تاپیک گفتم استفاده از لفظ امام برای امام خمینی و امام خامنه ای جنبه های مختلف از جمله استراتژیک و روانشناسی داره و دلایل زیادی هم ،از جمله بسیاری از قرآن آوردم که اشکالی برای استفاده از این لفظ برای این دو عزیز وجود نداره.
به شما عزیز دلم هم توصیه میکنم شما سعی کن ابهام رو از بین ببری تا از لفظ استفاده نکنی . این طوری فکر کنم منطقی تره.
حال شما همسنگر عزیزم مختارید از هر لفظی برای رهبر عزیزمان استفاده کنید.
مثلا گفتم کوتاه میگویم.Big Grin
در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: t.kam67 ، zahra11
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: تبیین این که چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟؟؟/ - bi neshani - ۱۸/دی/۹۰ ۳:۱۴

[-]