کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
۲۲:۳۲, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۲۲:۴۳ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #107
آواتار
(۲۳/دی/۹۰ ۱۸:۰۵)m.abdoli نوشته است:  شما نمی خواد کاسه داغتر از آش باشید..

بنده مجموعه های استاد رائفی پور رو با کیفیت عالی و دی وی دی ارجینال با کم ترین قیمت می فروشم ..

دوستانی که مایل هستند با من تماس بگیرند.. اصلاً هم حرام نیست .. چرا؟ 1- چون باید مرجعی باشه این سی دی ها رو با کیفیت عالی پخش کنه .. بعضی ها خوششون نمیاد با کیفیت پائین دانلودی ببینن
2- ثانیا من کارم اینه . کارم فروش سی دی .. اونهائی هم که اعتراض دارن بگن بهتره من سی دی های ضد شیطان پرستی بفروشم ... یا بهتره سی دی های مبتذل بفروشم؟ ....
... ثالثا حلال حرامشم خدا تعیین میکنه نه شماها ... که جاتون نرمه و دلتون قرص ...
با استاد هم صحبت کردم و مجموعه ها رو هم نشونش دادم ... استاد خودشون فرمودن فقط من از اون هائی راضی نیستم که سی دی ها رو بالاتر از 6 تومن می فروشن .... اونم کپی رو

ما که ارجینال رو 2 تومن می فروشیم ... به خودشون هم نشون دادم .. می تونید بپرسید.

با اجازه از ghadimi 2 من هم یه جواب به ایشون بدم

اولا درست صحبت کنید اینجا چاله میدون نیست
بعدم ایشون نگفتند هرکی بفروشه میزنم باباشو در میارم که شما اینقدر بهت برخورده
گفتند استاد همچین چیزی گفته حالا بازم هرچی خودتون صلاح میدونید

راستی مگه شما مرجع تقلیدی که اینجوری محکم میگی" اصلا هم حرام نیست"
اگه هم قراره مرجعی باشه باید خود استاد تعیین کنند نه اینکه هرکی دلش واسه خودش بشه مرجع
حالا چون کار شما اینه هرکاری خواستی باید انجام بدی شما اگه خیلی میخوای به قول خودت مرجع باشی فقط قیمت سی دی ها خام و پول رایتش رو از ملت بگیر نه پول سخنرانی یا جمع آوریش یا باکیفیت بودنش رو ( هر دی وی دی 2 تومن ؟ چه خبره بابا)
فروش سی دی ضد شیطان پرستی یا فیلم مبتذل رو هم به عهده خودت میذارم ؟ به هر حال هر آدمی عقل داره دیگه

بعدم شما راست میگی حلال حرامشو خدا تعیین میکنه ما هم پیتزا میخوریم که بخوایم رو حرف خدا حرف بزنیم . همون خدایی که ازش دم میزنی مگه نگفته وقتی کسی راضی نیست تو نمیتونی از قبال او پول دربیاری؟
ببخشید من یادم نمیاد استاد تو وبلاگشون تو مطلب "به نام ما و به کام دیگران !" گفته باشن بالای 6 تومن راضی نیستم اگه شما پیدا کردی نشون منم بده اینکه من پرسیدم گفتن اشکال نداره رو همه میتونن بگن شما اگه راس میگی ثابت کن

در آخر هم یه انتقاد کلی از خود شما دارم
شما از 7 تا ارسالی که داشتی 5 تاش تبلیغ وبلاگته یکیش هم (همین پست آخری ) غیر مستقیم با وبلاگت در ارتباطه ، شما عضو شدی برای بحث و گفتگو و تبادل نظر یا برای تبلیغ وبلاگت؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، یا ثارالله ، Havbb 110 ، saloomeh ، ELENOR ، فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
111 - Havbb 110 - ۲۸/مرداد/۹۰, ۱:۳۶
یک پیشنهاد !!! - vpsserverx - ۹/شهریور/۹۰, ۳:۰۲
RE: یک پیشنهاد !!! - خادم الرضا - ۹/شهریور/۹۰, ۵:۲۰
RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - 7parsa4 - ۲۳/دی/۹۰ ۲۲:۳۲

[-]