|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۲۲:۳۲, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۲۲:۴۳ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۰ ۱۸:۰۵)m.abdoli نوشته است: شما نمی خواد کاسه داغتر از آش باشید.. با اجازه از ghadimi 2 من هم یه جواب به ایشون بدم اولا درست صحبت کنید اینجا چاله میدون نیست بعدم ایشون نگفتند هرکی بفروشه میزنم باباشو در میارم که شما اینقدر بهت برخورده گفتند استاد همچین چیزی گفته حالا بازم هرچی خودتون صلاح میدونید راستی مگه شما مرجع تقلیدی که اینجوری محکم میگی" اصلا هم حرام نیست" اگه هم قراره مرجعی باشه باید خود استاد تعیین کنند نه اینکه هرکی دلش واسه خودش بشه مرجع حالا چون کار شما اینه هرکاری خواستی باید انجام بدی شما اگه خیلی میخوای به قول خودت مرجع باشی فقط قیمت سی دی ها خام و پول رایتش رو از ملت بگیر نه پول سخنرانی یا جمع آوریش یا باکیفیت بودنش رو ( هر دی وی دی 2 تومن ؟ چه خبره بابا) فروش سی دی ضد شیطان پرستی یا فیلم مبتذل رو هم به عهده خودت میذارم ؟ به هر حال هر آدمی عقل داره دیگه بعدم شما راست میگی حلال حرامشو خدا تعیین میکنه ما هم پیتزا میخوریم که بخوایم رو حرف خدا حرف بزنیم . همون خدایی که ازش دم میزنی مگه نگفته وقتی کسی راضی نیست تو نمیتونی از قبال او پول دربیاری؟ ببخشید من یادم نمیاد استاد تو وبلاگشون تو مطلب "به نام ما و به کام دیگران !" گفته باشن بالای 6 تومن راضی نیستم اگه شما پیدا کردی نشون منم بده اینکه من پرسیدم گفتن اشکال نداره رو همه میتونن بگن شما اگه راس میگی ثابت کن در آخر هم یه انتقاد کلی از خود شما دارم شما از 7 تا ارسالی که داشتی 5 تاش تبلیغ وبلاگته یکیش هم (همین پست آخری ) غیر مستقیم با وبلاگت در ارتباطه ، شما عضو شدی برای بحث و گفتگو و تبادل نظر یا برای تبلیغ وبلاگت؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,538 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,044 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,255 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,530 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,984 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|