|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۶, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
بچه ها 3 تا سوال دارم خواهشا کسایی که کاملا در جریانند هر کدومشو میدونن جواب بدند
1-من چند ماهه هیچ فیلمی از ایشون دانلود نکردم چون یه جا خوندم از قول یک نفر که ایشون راضی نیستند ساکنین تهران فیلم هاشون رو از اینترنت دانلود کنند. کس دیگه ای هم این موضوع رو شنیده ازشون؟ 2-قرار بود چند تا دی وی دی از صحبت هاشون تو مغازه ها بیاد. آیا اومده یا خیر؟ 3- چطوری میشه فیلماشونو خرید؟ سایتی واسه خرید اینترنتی میشناسین یا نه؟ ممنون. |
|||
|
۱۲:۳۱, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۰ ۱:۱۶)یا ثارالله نوشته است: بچه ها 3 تا سوال دارم خواهشا کسایی که کاملا در جریانند هر کدومشو میدونن جواب بدند سلام علیکم در مورد سوال اولتنون: استاد رائفی پور در مورد دانلود اینترنتی سخنرانی هاشون و پخش دستی سخنرانی ها که بین رفقا معمولا انجام می شه مشکل خاصی ندارند و کاملا هم راضی هستند و تنها چیزی ایشون راضی نیستند کسب درآمد مالی از طریق فروش سخنرانی های استاد در بیرون از فضای اینترنت هستش که من به طور مستند هم اگه خواستین سند این حرف رو براتون میارم.پس این فروشگاه ها و یا اگهی هایی که مبنی بر فروش دی وی دی های استاد میبینید به هیچ وجه کار حلالی انجام نمی دهند با هر مقصودی که باشد چون استاد راضی نیستند. در مورد سوال دومتون هم که در بالا ذکر شد تقریبا فقط یک مورد اونم اینکه سی دی های نقد 2012 و چند تا سخنرانیه دیگه از استاد با کیفیت عالی و روی دی وی دی اورجینال آماده شده که فقط توسط جنبش مصاف یه فروش میرسه و در همایش های استاد که در تهران برگزار میشه معمولا فروش داره. پس باز هم ذکر میکنم خرید هرگونه دی وی دی از جایی و یا مکانی و یا ارگانی به جز جنبش مصاف مشکل شرعی داره. تنها راه خرید هم تا الان فقط حضور در همایش های استاد در تهرانه ولی قراره که جنبش مصاف خرید اینترنتی هم راه بندازه در آینده ای نزدیک التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
ما که شهرستانیم چیکار کنیم؟
ما فقط میتونیم از فروشگاه ها بخریم |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۰۵, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۰ ۹:۳۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
.......................................
بنده مجموعه های استاد رائفی پور رو با کیفیت عالی و دی وی دی ارجینال با کم ترین قیمت می فروشم .. دوستانی که مایل هستند با من تماس بگیرند.. اصلاً هم حرام نیست .. چرا؟ 1- چون باید مرجعی باشه این سی دی ها رو با کیفیت عالی پخش کنه .. بعضی ها خوششون نمیاد با کیفیت پائین دانلودی ببینن 2- ثانیا من کارم اینه . کارم فروش سی دی .. اونهائی هم که اعتراض دارن بگن بهتره من سی دی های ضد شیطان پرستی بفروشم ... یا بهتره سی دی های مبتذل بفروشم؟ .... ... ثالثا حلال حرامشم خدا تعیین میکنه.................................. با استاد هم صحبت کردم و مجموعه ها رو هم نشونش دادم ... استاد خودشون فرمودن فقط من از اون هائی راضی نیستم که سی دی ها رو بالاتر از 6 تومن می فروشن .... اونم کپی رو ما که ارجینال رو 2 تومن می فروشیم ... به خودشون هم نشون دادم .. می تونید بپرسید. |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۰ ۱۸:۰۵)m.abdoli نوشته است: شما نمی خواد کاسه داغتر از آش باشید.. دوست عزیز من یکی از نظرات رو که بازدیدکنندگان وبلاگ استاد رائفی پور براشون گذاشتند و استاد هم پاسخ داده رو براتون اینجا قرار میدم......قضاوت با خودتون دیگه برگرفته از قسمت نظرات وبلاگ استاد رائفی پور سلام آقای رائفی پور من 15سالمه و شما رو خیلی دوست دارم وامروز یعنی 10 دی 1390 وبلاگ شما رو به صورت اتفاقی از گوگل پیدا کردم. من سخنرانی های شما رو به قیمت به ازای هرdvd2000 تومان خریداری میکنم ولی فروشنده میگه که به دانشگاه ها مبلغی میده درسته؟ پاسخ (این پاسخ استاد به این نظر میباشد))هرگونه در آمد از سخنرانی های حقیر مورد رضایت بنده نمی باشد |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۲۲:۴۳ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۰ ۱۸:۰۵)m.abdoli نوشته است: شما نمی خواد کاسه داغتر از آش باشید.. با اجازه از ghadimi 2 من هم یه جواب به ایشون بدم اولا درست صحبت کنید اینجا چاله میدون نیست بعدم ایشون نگفتند هرکی بفروشه میزنم باباشو در میارم که شما اینقدر بهت برخورده گفتند استاد همچین چیزی گفته حالا بازم هرچی خودتون صلاح میدونید راستی مگه شما مرجع تقلیدی که اینجوری محکم میگی" اصلا هم حرام نیست" اگه هم قراره مرجعی باشه باید خود استاد تعیین کنند نه اینکه هرکی دلش واسه خودش بشه مرجع حالا چون کار شما اینه هرکاری خواستی باید انجام بدی شما اگه خیلی میخوای به قول خودت مرجع باشی فقط قیمت سی دی ها خام و پول رایتش رو از ملت بگیر نه پول سخنرانی یا جمع آوریش یا باکیفیت بودنش رو ( هر دی وی دی 2 تومن ؟ چه خبره بابا) فروش سی دی ضد شیطان پرستی یا فیلم مبتذل رو هم به عهده خودت میذارم ؟ به هر حال هر آدمی عقل داره دیگه بعدم شما راست میگی حلال حرامشو خدا تعیین میکنه ما هم پیتزا میخوریم که بخوایم رو حرف خدا حرف بزنیم . همون خدایی که ازش دم میزنی مگه نگفته وقتی کسی راضی نیست تو نمیتونی از قبال او پول دربیاری؟ ببخشید من یادم نمیاد استاد تو وبلاگشون تو مطلب "به نام ما و به کام دیگران !" گفته باشن بالای 6 تومن راضی نیستم اگه شما پیدا کردی نشون منم بده اینکه من پرسیدم گفتن اشکال نداره رو همه میتونن بگن شما اگه راس میگی ثابت کن در آخر هم یه انتقاد کلی از خود شما دارم شما از 7 تا ارسالی که داشتی 5 تاش تبلیغ وبلاگته یکیش هم (همین پست آخری ) غیر مستقیم با وبلاگت در ارتباطه ، شما عضو شدی برای بحث و گفتگو و تبادل نظر یا برای تبلیغ وبلاگت؟ |
|||
|
|
۴:۵۱, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
اقا بنظرم اگر قیمت منطقی و منصفانه باشه و دلال بازی و اینا نباشه هیچ موردی نداره
بابا اون که تو شهرستانه تا بخواد صبر کنه یک سال دیگه سی دی های فراماسونری به دستش برسه آخه اون موقع به چه دردش میخوره بزارین ملت سریع تر اگاه بشن |
|||
|
|
۹:۴۹, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۰ ۱۸:۰۵)m.abdoli نوشته است: .......................................1. مودب تر صحبت کنید ... ارسالهاتو ویرایش شد .... اولین اخطار 2. 90 درصد ارسال های شما در تالار اسپم و تبلیغات است که اکثرا حذف شده و ما بقی هم تا آخر امرور می شود .... اگر ادامه دهید برخورد جدی تری با شما خواهد شد 3. ان شالله از آقای رائفی پور سوال می کنم و اگر مخالف بودند که .... یا علی |
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید من میخواستم خواهش کنم که سخنرانی های آنلاینی که میگن استاد برگزار میکنه رو برای من توضیح دهید و چگونه شرکت در آن ها رو. باتشکر آیدین |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,623 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,067 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,256 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,531 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,987 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

(این پاسخ استاد به این نظر میباشد))