|
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
|
|
۱:۰۱, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
من مثل همین پست رو در تاپیک مربوط به گلشیفته فراهانی هم ارسال کردم. بد نیست اینجا هم مطرح بشه.
دوستان یه نکته این وسط گم شده حتما یادتون هست سال گذشته و یا شایدم دوسال پیش مجلس سنای آمریکا یه بودجه ی عجیب و غریب رو تعیین کرد برای ترمیم چهره آمریکا در خاور میانه. یکی از راه های پیشنهادی این طرح هم جذب هنرمندان خاور میانه به سمت غرب و همینطور ورود هنرمندان غربی به خاور میانه بود. من تعجب می کنم چطور کسی به این نکته توجه نکرده! نمونه هم زیاد هست از سفرهای پی در پی بازیگران هالیوودی به این منطقه شاید با توجه به این نکته بشه درک کرد چرا بازیگرای ما و یا خواننده ها یکی یکی دارن میرن اونور آب!! خوب مشخصه وقتی از اون طرف چراغ سبز نشون میدن بازیگرای ما با سر قبول میکنن!! وقتی پایه ی اعتقادی کسی ضعیف باشه و خودش رو توی موقعیت بد هم قرار بده چه انتظاری میشه داشت؟ آیا کسی هست که الان ادعا کنه محیط سینما و تئاتر توی ایران محیط پاکیه؟؟ اعتقادات ضعیف + محیط آلوده + چراغ سبز غرب = چی؟؟ یه قدیسه؟؟ یا گلشیفته ی نیمه عریان!!! شاید حالا بشه درک کرد چرا باید به خاطر این فیلم که رنگ و بوی سیاسی هم داره به اصغر فرهادی جایزه میدن. و الا این فیلم چه نکته ویژه ای نسبت به سایر فیلم ها داره؟ حتی به نظر من در باره الی از این فیلم خیلی بهتر و خوش ساخت تره این سوال ها وجود داره چرا فیلمی برنده جایزه میشه که از طرف جنبش سبز نماد اعتراضه ؟ چرا یه خبرنگار غربی که توی ایران هم نیست این موضوع رو متوجه میشه و نظر فرهادی رو راجع به جنبش سبز می پرسه ولی بعضی از ما اصرار داریم که این موضوع رو نبینیم؟ و چرا فرهادی با کمال میل به این پرسش جواب مثبت میده؟ چرا توی جشنواره های بین المللی فقط فیلمهایی از ایران برگزیده میشن که توش به غیر از سیاه نمایی چیزی نیست؟ از فیلمهای مجید مجیدی گرفته تا... این سوالها و شاید صدها سوال دیگه وجود داره که حتما جوابی هم داره! دوستان میگن کار فرهادی خوب بوده که جایزه برده ، بنده هم نمیگم بد بوده! و اصلا قرار نیست بد باشه! بالاخره فرهادی یه کارگردان خیلی خوبه ولی سوال اینجاست آیا این فیلم انقدر خوب بوده که همچین جایزه ای بگیره؟ و البته سوالهای دیگه تمام حرف بنده اینه که نباید انقدر صفر و صدی به قضایا نگاه کنیم نه همه ی بازیگرها رو از ابتدا مفسد فی العرض بدونیم و نه انقدر ساده لوحانه به قضیه نگاه کنیم واضح ترین مسائل سیاسی دخیل در جشنواره ها و جایزه ها رو نادیده بگیریم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به فیلم «فروشنده»، جدیدترین ساخته اصغر فرهادی | Silence | 35 | 12,524 |
۴/مهر/۹۵ ۹:۰۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| گذشته اصغر فرهادی نماینده سینمای ایران !!! | دیدگاه نوین | 67 | 28,486 |
۱/دی/۹۲ ۱۹:۲۱ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| اصغر فرهادی بار دیگر به ارزشهای اخلاقی دهنکجی میکند + تص | یاوران مهدی | 21 | 11,748 |
۱۷/آذر/۹۲ ۴:۰۵ آخرین ارسال: هادی... |
|
| «اصغر فرهادی» در دام تئوری «دهکده جهانی» | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,223 |
۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|