|
پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر
|
|
۱۴:۵۴, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من از مدت ها پیش این نظر رو داشتم ولی نه به این صورت که شما میگید.
من در نظر داشتم که در دو برنامه OOVOO یا رادیکال به مباحثه بپردازیم.مسنجر یاهوو اصلا به درد نمیخوره و کاملا چرت و پرته به هزار دلیل پیش پا افتاده ترین دلیلش که یه بوتر میاد به راحتی کل اعضای روم رو از روم خارج میکنه یا افراد مزاحم میان پیام های نا مربوط میزارن یا ویس کش میاد رو ویس میخوابه و دیگه کسی نمیتونه با ویس حرف بزنه...... اما oovoo بهترین کیفیت رو داره برای انتقال صدا و تصویر البته این یکی از گزینه هاست که یک مشکلی داره فقط میتونه بین چندین اعضا کنفرانس بزاره تعداد بالا نمیتونه .مثلا میشه 10 نفر همزمان به صورت ویدئو کنفرانس به هم متصل شوند و صدا و تصویر یکدیگر رو ببینند. اما به رادیکال میرسیم که به نظرم از دیگر نرم افزار های مشابه برتری بیشتری دارد.درسته که قدرت oovoo رو ندارد ولی ویژگی های دیگرش بسیار کاارمد است.یکی از این ویژگی ها شما میتونی یک روم درست کنی و براش پسورد بزاری و اعضای که دوست داری اجازه ی ورود بدی به این صورت شما میتونی کاملا اشراف بر فعالیت ها داشته باشی. تازه میتونی در این روم زیرشاخه های دیگه هم مثل تالار درست کنی مثلا بخش سینما زیر مجموعه هالیوود. و... اگر خواستید من میتونم بیشتر توضیح بدم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر - black - ۲۷/دی/۹۰, ۰:۴۲
RE: پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر - Amir - ۲/بهمن/۹۰, ۴:۳۵
RE: پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر - shafagh_mah - ۲/بهمن/۹۰, ۹:۲۲
RE: پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر - mohamad - ۲/بهمن/۹۰, ۹:۵۴
RE: پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر - shafagh_mah - ۲/بهمن/۹۰, ۱۰:۰۸
RE: پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر - black - ۲/بهمن/۹۰, ۱۱:۰۵
RE: پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر - alitalebi - ۲/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۴
RE: پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر - black - ۲/بهمن/۹۰, ۱۵:۰۹
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات | SAViOR | 214 | 116,579 |
۱۶/تیر/۹۴ ۱۷:۳۵ آخرین ارسال: غریب |
|
| پیشنهاد جمع آوری کمک برای تهیه سرور اختصاصی ! | ONLY66 | 57 | 28,688 |