کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امام خمینی و آسیب شناسی انقلاب اسلامی !!!
۱۳:۴۴, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
گسترش فرهنگ غرب و غرب‌زدگی
روشنفکری وابسته با برداشت سطحی و شتابزده از تمدن غرب و پیشرفتهای صنعتی و فنی این کشورها، در رفتار و اخلاق و آداب و رسوم خود و آنچه به آن فرهنگ در معنای خاص گفته می‌شود، تجدید نظر کرده و با پذیرش فرهنگ غربی، از فرق سر تا نوک پا، غرب‌زده شد. تبلیغ و ترویج این مسخ فرهنگی به وسیله رفتار و رسانه‌ها، از سوی مسخ‌شدگان آغاز و ادامه یافت و با حمایتهای کشورهای استعماری غرب و حاکمان وابسته در داخل، به صورت سیاستها و برنامه‌ها، تمامی باورها و ارزشها و نهادهای جامعه و مردم را فرا گرفت. غرب‌زدگی بلایی شد بر جان مردم و روشنفکران منادی آن شدند. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تا حدود زیادی این فرهنگ تغییر یافت و بازگشت به خویشتن و خودباوری فرهنگی و روی آوری به ارزشهای اسلامی، از دستاوردهای مهم و تحولات اساسی انقلاب مردم شد.



«لیکن روشنفکران وابسته و غرب‌زده، همچنان درصددند تا همان روش و منش وابستگی فکری و روحی را دوباره گسترش دهند. این خطری است برای نظام اسلامی و مردم، که به عادات و آداب غربی و باید فرهنگ ما هم از آنجا باشد! پس باید همه چیز ما از آنجا باشد، آقا، بدانید که اینها برای ما هیچ صلاحی نمی‌خواهند. اینها کوشش می‌کنند که ما از حیوانات پست‌تر باشم! اینها کوشش می‌کنند که ما یا اشخاصی بار بیاییم غربزده و برای آنها کار بکنیم.»



«ای مسلمانان جهان که به حقیقت اسلام ایمان دارید، بپا خیزید و در زیر پرچم توحید و در سایة تعلیمات اسلام، مجتمع شوید و دست خیانت ابرقدرتان را از ممالک خود و خزاین سرشار آن کوتاه کنید، و مجد اسلام را اعاده کنید، و دست از اختلافات و هواهای نفسانی بردارید که شما دارای همه چیز هستید. بر فرهنگ اسلام تکیه زنید و با غرب و غربزدگی مبارزه نمایید و روی پای خودتان بایستید و بر روشنفکران غربزده و شرقزده بتازید و هویت خویش را دریابید و بدانید که روشنفکران اجیر شده بلایی بر سر ملت و مملکتشان آورده‌اند که تا متحد نشوید و دقیقاً به اسلام راستین تکیه ننمایید، بر شما آن خواهد گذشت که تاکنون گذشته است. امروز زمانی است که ملتها چراغ راه روشنفکرانشان شوند و آن را از خودباختگی و زبونی در مقابل شرق و غرب نجات دهند که امروز روز حرکت ملتهاست و آنان هادی هدایت‌کنندگان تاکنوند. بدانید که قدرت معنوی شما بر همة قدرتها چیره خواهد شد و قریب یک میلیارد جمعیت شما با خزاین سرشار و ثروت بی‌پایان می‌تواند تمام قدرتها را درهم شکند. نصرت کنید خدا را تا نصرت دهد شما را. ای اقیانوس بزرگ مسلمانان، خروش برآورید و دشمنان انسانیت را درهم شکنید؛ که اگر به خدای بزرگ رو آوردید و تعلیمات آسمانی را وجهة خود قرار دهید، خدای تعالی و جنود عظیم او با شماست.
منبع:صحیفه امام، ج 10، ص 361
صحیفه امام (رحمة الله علیه)، ج 13، ص 211 و 212
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، ELENOR ، عبدالرحمن ، حسن عزتي
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: امام خمینی و آسیب شناسی انقلاب اسلامی !!! - MESSENGER - ۲۵/بهمن/۹۰ ۱۳:۴۴

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  چرا فرانسه، امام خمینی (رحمة الله علیه) را به ایران آورد؟ (پاسخ به شبهه) سعدی 1 1,095 ۱۶/تیر/۹۵ ۰:۱۰
آخرین ارسال: میثم2
  آسیب شناسی تدریس علوم در ایران//نظربدیدلطفا...* ضحی 0 861 ۱۱/تیر/۹۵ ۱:۱۹
آخرین ارسال: ضحی
  چگونه مانع تحریف شخصیت امام خمینی (رحمة الله علیه) شویم؟ Mahdy2021 2 2,127 ۳/مرداد/۹۴ ۱۱:۴۹
آخرین ارسال: zaviyehdid
  پیش‌بینی رهبری امام خامنه‌ای سه سال قبل از رحلت امام خمینی Admirer 0 1,156 ۱۵/خرداد/۹۴ ۲۰:۵۶
آخرین ارسال: Admirer
Exclamation انقلاب اسلامی رو صادر کردیم در حد بنز.... عبدالرحمن 13 6,607 ۲۴/اسفند/۹۳ ۱۲:۳۱
آخرین ارسال: kabir
  بزرگ ترین و مهمترین تهدید جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی seyyedi 1 1,511 ۲۸/مرداد/۹۰ ۱۹:۴۸
آخرین ارسال: seyyedi
Exclamation آسیب شناسی شایعه در قرآن MESSENGER 12 7,312 ۹/خرداد/۹۰ ۰:۵۲
آخرین ارسال: ريحانه الرسول

پرش در بین بخشها:


بالا