کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بعد از شنيدن خبر اهداي اسكار به فيلم فرهادي چه احساسي داشتید؟
بسیار خوشحال شدم
ناراحت شدم
احساس خاصي نداشتم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
۱۸:۱۱, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۳ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #253

(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۴)Unname28 نوشته است:  نمی دانم چرا منظور من را متوجه نمی شوید. من میگم ما ایجا 40 هزار تا امتیاز داریم. میانگین شده 8.6 پس با آزمایش روی تعدادی به این نتیجه رسیدیم که اگر این رای گیری رو روی تمام کسانی که فیلم را دیده اند انجام می دادیم تقریبا همین نتیجه رو میداد! آخه کی میشه از تمام کسایی که فیلم رو دیده اند پرسید؟
منم نمی گم این فیلم 10 هستش! هیچ فیلمی 10 نیست ولی وقتی آدم تحت تاثیر یک فیلم قرار می گیره می تونه این نمره رو بده.
کل تبلیغات بالاترین فکر نکنم بالا 1000 داغ شده باشه. چطور 20000 تا امتیاز 10 درومد؟ خودتان هم که گفتید این فیلم تو ایران طرفدار چندانی ندارد.

وقت کردید یسری به این صفحه بزنید: http://www.metacritic.com/movie/a-separa...ic-reviews
آمازون هم خودتان می گویید ایرانیان خارج

من نظراتم را در مورد این فیلم با ارائه مستندات و طرح سوال بیان کردم ،
ببینید در داخل کشور همه ی مردم اینترنت دارند؟ (خیر)
بر فرض که دارند ، آیا همه ی مردم عضو ف ی س ب و ک هستند و یا در سایت های دیگر که برای نظرسنجی و امتیازدهی به فیلم های سینمایی است شرکت میکنند؟ (خیر)

Smileاگه راست میگید بگذارید مخالف های فیلم (جدایی ناد... ) با گوشی های خود *150* (درخواست تماس بدهند ) تاببینید کم نیستند!

(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۰)Rman نوشته است:  جناب امیر سعید عزیز میشه بفرمایید کجای فیلم توهین به ایران و ایرانی هست؟!
کجاش با واقعیت منافات داره؟!

برادر آرمان این فیلم بسیار سخیف و چرک ساخته شدهDodgy
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! ) - Amirsaeed - ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۱
تبیان دیگه چرا؟! - springly - ۸/اسفند/۹۰, ۱۷:۲۴