|
آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان
|
|
۱۱:۳۰, ۱۶/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۷ ۱۱:۱۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟
برخي از علايم و اوضاع عمومي جوامع بشري در عصر آخرالزمان در كلام امام جعفر صادق عليه السلام: - قرآن فرسوده شود و درست معني نمي شود - دين همچون ظرف خالي بي محتوا شده - منكر آشكار شده و از آن نهي نمي كنند و بدكاران باز خواست نمي شوند - قطع صله رحم و قطع پيوند خويشاوندي شود - بدكاران را ستايش كنند و سخنِ بدش به او باز نگردد - نوجوانِ پسر همان كندكه زن مي كند - زنان با زنان ازدواج مي كنند - مداحي دروغين از اشخاص زياد مي شود - مردان از مردان و زنان از زنان لذت مي برند - زندگي مرد از راه لواط و زندگي زن از راه زنا تأمين ميشود - مؤمن خوار و ذليل شمرده مي شود - زنا امري آشكار مي باشد - حلال خداوند حرام و حرام خداوند حلال گردد - دين بر اساس ميل اشخاص معني شود وكتاب خدا و احكامش تعطيل گردد - واليان در قضاوت رشوه گيرند - پست هاي مهم واليان بر اساس مزايده است نه شايستگي - مرد از بدكارگي همسرش نان مي خورد - زن بر شوهر خود مسلط شود، كارهايي كه مورد رضاي همسر نيست انجام دهد و به شوهرش خرجي دهد - سوگند هاي دروغ به خداوند بسيار گردد - آشكارا قمار بازي شود - زنان مسلمان خود را به كافر مي بخشند - مردم محترم، توسط كسي كه مردم از سلطنتش ترس دارند ، خوار شوند - شنيدن سخن حق بر مردم سنگين است ولي شنيدن سخن باطل برايشان آسان و سهل - همسايه از ترس زبان بد همسايه او را احترام كند - غيبت، سخن خوش آنان گردد - معاش انسان از كم فروشي بدست مي آيد - نماز را سبك شمارند - انسان ثروت زيادي جمع كرده ولي از اول تا آخر زكاتش را نداده است - با حيوانات آميزش شود - بر سر كسبهاي حرام آشكارا رقابت كنند - فقيه براي دين علم نمي آموزد وطالب حرام ، ستايش واحترام مي گردد - طالب حلال ، مذمت و سرزنش گردد و طالب حرام ستايش و احترام مي شود - در مكه و مدينه كارهايي ميكنند كه خداوند دوست نداردو كسي از آن جلوگيري نمي كند - آلات موسيقي و لهو در مكه و مدينه آشكار گردد - مرد راه حق وآشكار ميرود و امر به معروف ونهي از منكر مي مكند ولي مردم او را از اين كار نهي ميكنند و باز مي دارند - سال به سال بدعت ها بيشتر شود - مردم و جماعت جز از سرمايه داران پيروي نكنند - مردم مانند حيوانات در انظار عمل جنسي مي نمايند و كسي از ترس مردم از آن جلوگيري نميكند - انسان در راه غير خدا بسيار خرج ميكند ولي در راه خدا از اندك هم مضايقه دارد -عقوق پدر و مادر رواج دارد و فرزندان هيچ احترامي برايشان قايل نيستند، بلكه نزد فرزند از همه بدترند - زن ها بر مسند حكومت بنشينند و هيچ كاري جز خواسته آنان پيش نرود - به وسيله شراب بيماران را مداوا كند، و براي بهبودي بيمار آن را تجويز نمايند - مردم درمورد امر به معروف و نهي از منكر و ترك دين بي تفاوت و يكسانند - مسجد پر است از كساني كه از خدا نترسند و غيبت يكديگر نمايند - بر روي منبر ها از پرهيز كاري سخن گويند اما گويندگان آن خود پرهيزكار نيستند - همت و هدف مردم شكم و شهواتشان باشد و... علامه، اين حديث را از كتاب كافي (بخش روضه آن) به نقل از امام صادق عليه السلام ذكر كرده است. متن و ترجمه كامل براي كساني كه حوصله بيشتري دارند: http://lib.eshia.ir/12016/5/396 قال : إلى متى هؤلاء یملکون أو متى الراحة منهم؟ فقلت : ألیس تعلم أن لکل شیء مدة؟ قال : بلى ، فقلت : هل ینفعک علمک ـ إن هذا الأمر إذا جاء کان أسرع من طرفة العین؟ إنک لو تعلم حالهم عند الله عز وجل ، وکیف هی کنت لهم أشد بغضا ـ ولو جهدت وجهد أهل الأرض ـ أن یدخلوهم فی أشد ما هم فیه من الإثم لم یقدروا ، فلا یستفزنک الشیطان ـ فإن العزة لله ولرسوله وللمؤمنین ـ ولکن المنافقین لا یعلمون ، ألا تعلم أن من انتظر أمرنا ، وصبر على ما یرى من الأذى والخوف هو غدا فی زمرتنا؟ 1. فإذا رأیت الحق قد مات وذهب أهله، 2. ورأیت الجور قد شمل البلاد، 3. ورأیت القرآن قد خلق ـ وأحدث فیه ما لیس فیه ووجه على الأهواء ، 4. ورأیت الدین قد انکفأ کما ینکفئ الإناء 5. ورأیت أهل الباطل قد استعلوا على أهل الحق ، 6. ورأیت الشر ظاهرا لا ینهى عنه ویعذر أصحابه ، 7. ورأیت الفسق قد ظهر ـ واکتفى الرجال بالرجال والنساء بالنساء ، 8. ورأیت المؤمن صامتا لا یقبل قوله ، 9. ورأیت الفاسق یکذب ولا یرد علیه کذبه وفریته ، 10. ورأیت الصغیر یستحقر بالکبیر ، 11. ورأیت الأرحام قد تقطعت ، 12. ورأیت من یمتدح بالفسق یضحک منه ولا یرد علیه قوله ، 13. ورأیت الغلام یعطی ما تعطی المرأة ـ 14. ورأیت النساء یتزوجن بالنساء ، 15. ورأیت الثناء قد کثر ، 16. ورأیت الرجل ینفق المال فی غیر طاعة الله ـ فلا ینهى ولا یؤخذ على یدیه ، 17. ورأیت الناظر یتعوذ بالله ـ مما یرى المؤمن فیه من الاجتهاد ، 18. ورأیت الجار یؤذی جاره ولیس له مانع ، 19. ورأیت الکافر فرحا لما یرى فی المؤمن ، مرحا لما یرى فی الأرض من الفساد ، 20. ورأیت الخمور تشرب علانیة ـ ویجتمع علیها من لا یخاف الله عز وجل ، 21. ورأیت الأمر بالمعروف ذلیلا ، 22. ورأیت الفاسق فیما لا یحب الله قویا محمودا ، 23. ورأیت أصحاب الآیات یحقرون ویحقر من یحبهم ، 24. ورأیت سبیل الخیر منقطعا وسبیل الشر مسلوکا ، 25. ورأیت بیت الله قد عطل ویؤمر بترکه ـ 26. ورأیت الرجل یقول ما لا یفعله ، 27. ورأیت الرجال یتمنون للرجال والنساء للنساء ، 28. ورأیت الرجل معیشته من دبره ـ ومعیشة المرأة من فرجها ، 29. ورأیت النساء یتخذن المجالس کما یتخذها الرجال ، 30. ورأیت التأنیث فی ولد العباس ـ قد ظهر وأظهروا الخضاب ـ وامتشطوا کما تمشط المرأة لزوجها ، وأعطوا الرجال لأموال على فروجهم ، وتنوفس فی الرجل ، وتغایر علیه الرجال ، 31. وکان صاحب المال أعز من المؤمن ، 32. وکان الربا ظاهرا لا یعیر ، 33. وکان الزنا تمتدح به النساء ، 34. ورأیت المرأة تصانع زوجها على نکاح الرجال ، 35. ورأیت أکثر الناس وخیر بیت من یساعد النساء على فسقهن ، 36. ورأیت المؤمن محزونا محتقرا ذلیلا ـ 37. ورأیت البدع والزنا قد ظهر ، 38. ورأیت الناس یعتدون بشاهد الزور ، 39. ورأیت الحرام یحلل ، والحلال یحرم ، 40. ورأیت الدین بالرأی وعطل الکتاب وأحکامه ، 41. ورأیت اللیل لا یستخفى به من الجرأة على الله ، 42. ورأیت المؤمن لا یستطیع أن ینکر إلا بقلبه ـ 43. ورأیت العظیم من المال ینفق فی سخط الله عز وجل ، 44. ورأیت الولاة یقربون أهل الکفر ویباعدون أهل الخیر ، 45. ورأیت الولاة یرتشون فی الحکم ، 46. ورأیت الولایة قبالة لمن زاد ، 47. ورأیت ذوات الأرحام ینکحن ویکتفى بهن ، 48. ورأیت الرجل یقتل على التهمة وعلى الظنة ـ ویتغایر على الرجل الذکر فیبذل له نفسه وماله ، 49. ورأیت الرجل یعیر على إتیان النساء ، 50. ورأیت الرجل یأکل من کسب امرأته من الفجور یعلم ذلک ویقیم علیه ، 51. ورأیت المرأة تقهر زوجها ـ وتعمل ما لا یشتهی وتنفق على زوجها ، 52. ورأیت الرجل یکری امرأته وجاریته ـ ویرضى بالدنی من الطعام والشراب ، 53. ورأیت الإیمان بالله عز وجل کثیرة على الزور ، 54. ورأیت القمار قد ظهر ، 55. ورأیت الشراب یباع ظاهرا لیس له مانع ، 56. ورأیت النساء یبذلن أنفسهن لأهل الکفر ، 57. ورأیت الملاهی قد ظهرت یمر بها لا یمنعها أحد أحدا ـ ولا یجترئ أحد على منعها ، 58. ورأیت الشریف یستذله الذی یخاف سلطانه ، 59. ورأیت أقرب الناس من الولاة ـ من یمتدح بشتمنا أهل البیت ، 60. ورأیت من یحبنا یزور ولا تقبل شهادته ، 61. ورأیت الزور من القول یتنافس فیه ، 62. ورأیت القرآن قد ثقل على الناس استماعه ـ وخف على الناس استماع الباطل ، 63. ورأیت الجار یکرم الجار خوفا من لسانه ، 64. ورأیت الحدود قد عطلت وعمل فیها بالأهواء ، 65. ورأیت المساجد قد زخرفت ، 66. ورأیت أصدق الناس عند الناس المفتری الکذب ، 67. ورأیت الشر قد ظهر والسعی بالنمیمة ، 68. ورأیت البغی قد فشا ، 69. ورأیت الغیبة تستملح ویبشر بها الناس بعضهم بعضا ، 70. ورأیت طلب الحج والجهاد لغیر الله ـ 71. ورأیت السلطان یذل للکافر المؤمن ، 72. ورأیت الخراب قد أدیل من العمران ، 73. ورأیت الرجل معیشته من بخس المکیال والمیزان ، 74. ورأیت سفک الدماء یستخف بها ، 75. ورأیت الرجل یطلب الرئاسة لغرض الدنیا ـ ویشهر نفسه بخبث اللسان لیتقى وتستند إلیه الأمور ، 76. ورأیت الصلاة قد استخف بها ، 77. ورأیت الرجل عنده المال الکثیر لم یزکه منذ ملکه ، 78. ورأیت المیت ینشر من قبره ویؤذى وتباع أکفانه ، 79. ورأیت الهرج قد کثر ، 80. ورأیت الرجل یمسی نشوان ـ ویصبح سکران لا یهتم بما الناس فیه ، 81. ورأیت البهائم تنکح ، 82. ورأیت البهائم تفرس بعضها بعضا ، 83. ورأیت الرجل یخرج إلى مصلاه ویرجع ـ ولیس علیه شیء من ثیابه ، 84. ورأیت قلوب الناس قد قست ـ وجمدت أعینهم وثقل الذکر علیهم ، 85. ورأیت السحت قد ظهر یتنافس فیه ، 86. ورأیت المصلی إنما یصلی لیراه الناس ، 87. ورأیت الفقیه یتفقه لغیر الدین ـ یطلب الدنیا والرئاسة ، 88. ورأیت الناس مع من غلب ، 89. ورأیت طالب الحلال یذم ویعیر ـ وطالب الحرام یمدح ویعظم ، 90. ورأیت الحرمین یعمل فیها بما لا یحب الله ـ لا یمنعهم مانع ولا یحول بینهم وبین العمل القبیح أحد ، 91. ورأیت المعازف ظاهرة فی الحرمین ، 92. ورأیت الرجل یتکلم بشیء من الحق ـ ویأمر بالمعروف وینهى عن المنکر ـ فیقوم إلیه من ینصحه فی نفسه فیقول : هذا عنک موضوع ، 93. ورأیت الناس ینظر بعضهم إلى بعض ویقتدون بأهل الشر ، 94. ورأیت مسلک الخیر وطریقه خالیا لا یسلکه أحد ، 95. ورأیت المیت یهز به فلا یفزع له أحد ، 96. ورأیت کل عام یحدث فیه من البدعة والشر أکثر مما کان ، 97. ورأیت الخلق والمجالس لا یتابعون إلا الأغنیاء ، 98. ورأیت المحتاج یعطى على الضحک به ـ ویرحم لغیر وجه الله ، 99. ورأیت الآیات فی السماء لا یفزع لها أحد ـ 100.ورأیت الناس یتسافدون کما تسافد البهائم ـ لا ینکر أحد منکرا تخوفا من الناس ، 101.ورأیت الرجل ینفق الکثیر فی غیر طاعة الله ـ ویمنع الیسیر فی طاعة الله ، 102.ورأیت العقوق قد ظهر واستخف بالوالدین ـ وکانا من أسوإ الناس حالا عند الولد ـ ویفرح بأن یفتری علیهما ، 103.ورأیت النساء وقد غلبن على الملک وغلبن على کل أمر لا یؤتى إلا ما لهن فیه هوى ، 104.ورأیت ابن الرجل یفتری على أبیه ـ ویدعو على والدیه ویفرح بموتهما ، 105.ورأیت الرجل إذا مر به یوم ـ ولم یکسب فیه الذنب العظیم ـ من فجور أو بخس مکیال أو میزان أو غشیان حرام ـ أو شرب مسکر کئیبا حزینا ـ یحسب أن ذلک الیوم علیه وضیعة من عمره ، 106.ورأیت السلطان یحتکر الطعام ، 107.ورأیت أموال ذوی القربى ـ تقسم فی الزور ویتقامر بها وتشرب بها الخمور ، 108.ورأیت الخمر یتداوى بها ویوصف للمریض ویستشفى بها ، 109.ورأیت الناس قد استووا فی ترک الأمر بالمعروف ـ والنهی عن المنکر وترک التدین به ، 110.ورأیت ریاح المنافقین وأهل النفاق قائمة ـ وریاح أهل الحق لا تحرک ، 111.ورأیت الأذان بالأجر والصلاة بالأجر ، 112.ورأیت المساجد محتشیة ممن لا یخاف الله ـ مجتمعون فیها للغیبة وأکل لحوم أهل الحق ـ ویتواصفون فیها شراب المسکر ، 113.ورأیت السکران یصلی بالناس ـ وهو لا یعقل ولا یشان بالسکر ـ وإذا سکر أکرم واتقى وخیف وترک لا یعاقب ویعذر بسکره ، 114.ورأیت من أکل أموال الیتامى یحمد بصلاحه ، 115.ورأیت القضاة یقضون بخلاف ما أمر الله ، 116.ورأیت الولاة یأتمنون الخونة للطمع ، 117.ورأیت المیراث قد وضعته الولاة ـ لأهل الفسوق والجرأة على الله ـ یأخذون منهم ویخلونهم وما یشتهون ، 118.ورأیت المنابر یؤمر علیها بالتقوى ـ ولا یعمل القائل بما یأمر ، 119.ورأیت الصلاة قد استخف بأوقاتها ، 120.ورأیت الصدقة بالشفاعة ـ ولا یراد بها وجه الله ویعطی لطلب الناس ، 121.ورأیت الناس همهم بطونهم وفروجهم ـ لا یبالون بما أکلوا وما نکحوا ، 122.ورأیت الدنیا مقبلة علیهم ، 123.ورأیت أعلام الحق قد درست فکن على حذر ـ واطلب إلى الله عز وجل النجاة ، واعلم أن الناس فی سخط الله عز وجل ـ وإنما یمهلهم لأمر یراد بهم فکن مترقبا ـ واجتهد لیراک الله عز وجل فی خلاف ما هم علیه ـ فإن نزل بهم العذاب ـ وکنت فیهم عجلت إلى رحمة الله ، وإن أخرت ابتلوا ـ وکنت قد خرجت مما هم فیه من الجرأة على الله عز وجل ـ واعلم أن الله لا یضیع أجر المحسنین ، وأن رحمة الله قریب من المحسنین. هر زمان دیدی حق مرده و اهلش از بین رفتهاند و جور و ستم همه جا را فرا گرفته و قرآن کهنه شده و چیزهایی در آن پدید آمده که در آن نیست و دیدی که قرآن طبق هوا و هوسها توجیه و تفسیر میشود و دیدی که دین وارونه شده،آن چنان که کاسه وارونه میشود و دیدی که اهل باطل بر اهل حق آقایی و سروری میکنند و دیدی که شر ظاهر گشته و از آن نهی نمیشود بلکه از اهل شر دفاع میشود و دیدی که فسق علنی شده و مردان به مردان و زنان به زنان (در مسائل جنسی) اکتفا میکنند و دیدی که مؤمن سکوت کرده، چون گفتارش پذیرفته نمیشود و دیدی که فاسق دروغ میگوید و پذیرفته میشودو کسی دروغ و افترای او را رد نمیکند و دیدی که صغیر بزرگتران را تحقیر میکند و دیدی که قطع رحم همگانی شده و دیدی که وقتی کسی را به فسق میستایند خود او میخندد و سخن گوینده را رد نمیکند و دیدی که به پسر همان را میدهند که به زن میدهند و دیدی که زنان با زنان ازدواج میکنند و دیدی که مدح و ثنا بسیار شده و دیدی که مرد مال خود را در غیر راه اطاعت خدا انفاق میکند و کسی نیست که او را نهی کند و دست او را بگیرد و دیدی که مردم وقتی مؤمن را میبینند که در حال تلاش در مسیر بندگی است، پناه به خدا میبرند از اینکه مثل او باشند و دیدی که همسایه، همسایهاش را میآزارد و کسی نیست جلویش را بگیرد و دیدی که کافر وقتی وضع رقت بار مؤمن را میبیند از وضع خود خوشحالی میکند و چون فساد را در پهنای زمین گسترده میبیند مسرور میشود و دیدی که شرابهای گوناگون علناً نوشیده میشود و مردمی بر سفره شراب جمع هستند که از خدای عز و جل هیچ پروایی ندارند و دیدی که امر به معروف زایل شده و دیدی که فاسق در اعمالی که خدا دوست ندارد نیرومند و مورد حمایت و مدح قرار میگیرد و دیدی که دارندگان آیات مورد تحقیر واقع میشوند و هر کسی هم آنان را دوست بدارد تحقیر میشود و دیدی که راه خیر بسته شده و راه شر باز و پر رهرو است و دیدی که خانه کعبه معطل مانده و مردم از رفتن به زیارت آن نهی میشوند و به ترک آن تشویق و مامور میگردند و دیدی که هر کس به دیگری آنچه را که خود نکرده میگوید و دیدی که مردان خود را برای (بهرهبردن جنسی دیگر) مردان آماده میکنندو زنان برای زنان و دیدی که مرد از راه مقعد خود روزی به دست میآورد و زن از راه فرجش. و دیدی که زنان برای خود مجالس ترتیب میدهند آن چنان که مردان تشکیل میدهند و دیدی که در دودمان بنی العباس عمل لواط و زن شدن مردان شایع و علنی گشته و به همین منظور خود را خضاب میکنند و شانه میزنند آن چنان که زنان برای شوهر خود شانه میزنند و مردان مالها به خاطر فروج خود خرج میکنند و چند نفر بر سر یک مرد تنازع میکنند و بر سر او، این علیه آن دیگری و آن علیه این غیرت به خرج میدهد. و دیدی که صاحب مال محترمتر از مؤمن است و ربا علنی معامله میشود و کسی سرزنش نمیکند و دیدی که زنان به خاطر دادن زنا ستایش میشوند و زن شوهرش را در عمل لواط با مردی دیگر کمک و همکاری میکند و دیدی که در نظر اکثریت مردم بهترین خانوادهها آن خانوادهای است که زنان را بر کار فسق کمک میکنند. و دیدی که مؤمن همواره در اندوه و تحقیر شده و خوار است و دیدی که بدعتها و زنا علنی شده و مردم را دیدی که با شاهدی که به دروغ شهادت میدهد به یکدیگر تجاوز میکنند و دیدی که حرام حلال و حلال حرام شده است و دیدی که هر کس دین را با رأی و نظر خود برای خود توجیه میکند و کتاب خدا و احکامش تعطیل شده. و دیدی که در ارتکاب گناه از تاریکی شب استفاده نمیشود بلکه در روز روشن گناه میکنند و دیدی که مؤمن جز با قلبش نمیتواند منکر را انکار کند و دیدی که مال بسیار هنگفت در راه خشم الهی خرج میشود و دیدی که والیان ولایت و سرپرستی مردم را قباله کسی بدانند که قدرتش بیشتر است و دیدی که محرم به محرم خود اکتفا کند و با او ازدواج نماید و دیدی که مردم به صِرف تهمت و بر اساس گمان حاکم یا صاحب قدرتی کشته میشوند و دیدی که مردم بر سر عشق ورزیدن به یک پسر با یکدیگر به ملاک غیرت میستیزند و حتی بر سر این عشق جان و مال فدا میکنند. و دیدی که مردم کسی را که شهوت خود را با رفتن نزد زنان خاموش میکند سرزنش مینمایند و دیدی که مرد با زنا دادن همسرش پول در میآورد و زندگی میکند با علم به اینکه او زنا میدهد و حتی بر این کار او نظارت دارد و دیدی که زن قاهر و مسلط بر شوهرش میشود و بر خلاف میل او کارها میکند و علیه او پولها خرج میکند و دیدی که مرد همسر و دختر- کنیز- خود را کرایه میدهد و در ازای آن به طعام و نوشیدنی پست راضی میشود و اگر دیدی که سوگند به دروغ به خدای عز و جل بسیار و شایع شده و دیدی که قمار علنی و آشکار گشته و دیدی که شراب علنا فروخته میشود و کسی از آن منع نمیکند و دیدی که زنان مسلمان ناموس خود را به اهل کفر میدهند. و دیدی که لهو و لعب و رقص و آوازهخوانی علنی شده،مسلمانان از آن عبور میکنند و احدی، احدی را منع نمیکند و احدی جرات بر منع آن ندارد و دیدی که افراد شریف و آبرومند به وسیله کسانی که از قدرت آنان میترسند توهین شده و خوار میشوند و دیدی که نزدیکترین افراد به درگاه والیان آن کسی است که با بدگویی به ما اهل بیت آن والیان را مدح میگویند و دیدی که شنیدن صوت قرآن بر مردم سنگینی میکند و در مقابل شنیدن آوازهای باطل برایشان آسان و خفیف است. و دیدی که همسایه را از ترس زبانش احترام میکنند و دیدی که راستگوترین مردم دروغ سازانند و دیدی که شر علنی و بازار سخن چینی رایج شده و دیدی که بغی و ستم آشکار گشته و دیدی که غیبت کردن نوعی ملاحت و خوشاخلاقی تلقی میشود و مردم یکدیگر را به خاطر آن بشارت میدهند و دیدی که حج و جهاد جنبه غیر خدایی به خود میگیرد و دیدی که سلطان به خاطر کافر، مؤمن را توهین نموده و خوار میسازد و دیدی که خرابی بر عمران مسلط شده و دیدی که زندگی یک فروشنده از راه خیانت در کیل و وزن اداره میشود و دیدی که خونریزی یک امر آسان و پیش پا افتاده تلقی میشود. و دیدی که اگر کسی به طلب ریاست برمیخیزد عوضش تنها دنیا است و خود را مردی بد زبان معرفی میکند تا کسی جرات اعتراض کردن نداشته باشد و نیز امور به او نسبت داده میشود و دیدی که به نماز بی اعتنایی میشود و دیدی که ثروتمند مال بسیاری نزدش جمع شده و از روزی که مشغول جمع آوری آن شده، زکاتش را نداده و دیدی که میت را از قبرش بیرون میکشند و آزارش داده، کفنهایش را میفروشند و دیدی که هرج و مرج بسیار شده و دیدی که افراد در صبح و عصر مست هستند و هیچ اهتمامی به وضع مردم ندارند و دیدی که با چهار پایان جماع میکنند و دیدی که چهار پایان به جان یکدیگر میافتند و یکدیگر را پاره میکنند. دیدی که مرد به نمازخانهاش میرود و بر میگردد در حالی که جامههایش را ربودهاند و دیدی که دلهای مردم قساوت و چشمهاشان خشک شده و ذکر خدا بر آنان سنگین میآید و حرام خواری علنی گشته و بر سر آن از یکدیگر پیشی میگیرند و دیدی که نمازگزار اگر به نمازخانه میرود برای آن است که خود را به مردم نشان دهد، مردم او را ببینند که نماز میخواند و اگر دیدی که فقیه برای غیر هدف دین تفقه میکند، یعنی به این منظور فقه میخواند که دنیا و ریاست به دست آورد و دیدی که مردم به سوی آن کسی میشتابند که غالب باشد و قدرت داشته باشد و هر یک از دو طرف نزاع غلبه کند مردم با او باشند، چه غلبهاش حق باشد و چه باطل. و دیدی که طالب حلال مورد مذمت و سرزنش و طالب حرام مورد مدح و احترام قرار گیرد و دیدی که در دو حرم کعبه و مدینه کارهایی صورت میگیرد که خدا دوست نمیدارد و هیچکس جلوگیر آنان نیست و حتی بین آنان و آن عمل زشت کسی حائل نمیشود و دیدی که در دو حرم شریف ساز و آواز علنی ارتکاب میشود و دیدی که افرادی سخن از حق میگویند و امر به معروف و نهی از منکر میکنند ولی از پای خطابهاش کسی برمیخیزد در حالی که خود را خیرخواه و دلسوز او میداند از در خیرخواهی و نصیحت میگوید: خدا از تو نخواسته که این حرفها را بزنی و دیدی که مردم در اقتدای به اهل شر به یکدیگر هم چشمی میکنند و دیدی که راههای خیر از رهرو خالی است و احدی به آن راه نمیرود. و دیدی که جنازه را به اهتزاز در میآورند و کسی از این عمل ناراحت نمیشود و دیدی که هر سالی که میگذرد بدعتهای بیشتری از سال قبل باب شده و شر بیشتری پیدا میشود و دیدی که خلق و جمعیتها جز اغنیا را پیروی نمیکنند، دیدی که حاجت محتاج را در برابر مسخره کردن او و خندیدن به او بر آورده میکنند و ترحمشان برای غیر رضای خدا است و دیدی که آیات آسمانی الهی رخ میدهد ولی کسی از آن نمیترسد و دیدی که مردم با یکدیگر (در ملأ عام) جفتگیری میکنند، آن طور که چهار پایان میکنند و کسی این عمل را زشت ندانسته و اگر زشت بداند از ترس مردم نهی نمیکند و دیدی که افراد اموال بسیار در غیر راه خدا انفاق میکنند ولی در راه خدا از انفاق مالی اندک مضایقه میکنند و اگر دیدی که رنجاندن و عقوق پدر و مادر علنی و خوار شمردن آنان شایع شده و والدین در نظر فرزندان بدترین مردم تلقی میشوند، حتی فرزند خوشحال میشود از اینکه بر پدر و مادرش تهمت زده شود و دیدی که زنان بر حکومت و سلطنت چیره شدهاند و بر هر امری که هوا و هوس آنان را تامین کند مسلط گشتهاند. و دیدی که فرزندان به پدر و مادر خود افترا میبندند و پدر و مادر خود را نفرین میکنند و از شنیدن خبر مرگشان خوشحال میشوند و اگر دیدی که وضع به اینجا کشیده که اگر شخصی روزی بر او بگذرد که در آن روز مرتکب گناه بزرگی نشود، فسق و فجوری انجام ندهد، کمفروشی و خیانتی ننماید، به حرامی دست نیافته و یا شراب مسکری ننوشد، در غم و اندوه فرو میرود و میپندارد که آن روز او به بطالت گذشته و یک روز از عمرش ضایع شده است و دیدی که سلطان خوردنیها را احتکار میکند و دیدی که اموال ذوی القربای رسول خدا (صلوات الله علیه و آله) در ناحق تقسیم میشود و با آن اموال قمار میکنند و شراب مینوشند. و دیدی که با شراب خود را معالجه میکنند و برای مریض تعریف و توصیف میکنند که فلان شراب برای تو بسیار نافع است و از شراب شفا میطلبند و اگر دیدی که مردم در ترک امر به معروف و نهی از منکر و ترک اعتقاد به وجوب آن با هم برابرند و دیدی که باد به بیرق منافقین و اهل نفاق میوزد، ولی بیرق اهل حق حرکتی ندارد (یعنی بازار منافقین گرم و پُرطرفدار است، بلعکس اهل حق) و دیدی که مؤذنها و نمازخوانها در برابر مزد اذان میگویند و نماز میخوانند. و دیدی که مسجدها پر است از مردمی که از خدا نمیترسند در آنجا جمع شدهاند، برای غیبت و خوردن گوشت اهل حق و در آن از خوبیهای شراب مسکر، سخن میگویند و دیدی که پیشنمازی مست بر مردم نماز میخواند، در حالی که نمیفهمد چه میخواند و کسی هم او را ملامت نمیکند بلکه اگر مست شود مردم از ترس، احترامش میکنند و او را وا گذاشته، تعقیبش نمیکنند و بلکه معذورش میشمارند و اگر دیدی که فردی را دارند به صلاح و خوبی مدح و ثنا میکنند که اموال ایتام را میخورد و دیدی که قاضیان به خلاف آنچه خدا دستور داده قضاوت میکنند و دیدی که والیان به انگیزه طمع، افراد خائن را امین خود میسازند. و دیدی که والیان میراث (به جای اینکه ارث را کما فرض الله و طبق فرمان خدا در بین ورثه تقسیم کنند) تنها به وارثی میدهند که اهل فسق و جرات بر خدای تعالی باشد، (رشوه و حق و حساب خود را از او میگیرند) و او را آزاد میگذارند تا با حق سایر ورثه هر کاری که خواست بکند و دیدی که در منبرها مردم را به تقوا امر میکنند ولی خود گویندگان به آنچه میگویند عمل نمیکنند و دیدی که نماز در اوقاتش خوانده نمیشود، به اول وقت خواندن اهمیتی نمیدهند و دیدی که صدقهها به سفارش و شفاعت داده میشود و در آن رضای خدا مقصود نیست و بلکه به این جهت داده میشود که مردم از او طلب میکنند (برای حفظ آبرو و یا کسب وجهه) و اگر دیدی که مردم در شکم و شهوت آزادند، باکی ندارند از اینکه چه میخورند و چه نکاح میکنند و دیدی که دنیا به مردم روی آورده. و دیدی که شعائر دین کهنه و بر افتاده، در چنین روزگاری بر حذر باش، و برای درخواست نجات از خدا به خدا متوسل شو و بدان که مردم در چنین روزگاری غرق در سخط الهی هستند و اگر خدای تعالی مهلتشان داده، از این کار منظوری دارد و تو منتظر تحقق آن منظور باش و کوشش کن تا خدای عز و جل تو را در وضعی ببیند که خلاف وضع مردم باشد تا اگر عذاب در آنان نازل شود تو زودتر به رحمت خدای تعالی برسی و اگر عذابشان تاخیر بیفتد آنها مبتلا شوند و تو از آنچه آنها در آن هستند بیرون شده باشی (یعنی تو مثل آنان بر خدای عز و جل جرات نکرده باشی) و بدان که خدای تعالی اجر نیکوکاران را ضایع نمیسازد و رحمت خدا به نیکوکاران نزدیک است. منبع: تفسیر المیزان (علامه طباطبایی): ج5، ص 296 به نقل از کتاب کافی (ثقة الاسلام کلینی): ج8، ص 36 http://lib.eshia.ir/12016/5/396 http://lib.eshia.ir/11005/8/36 |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۲, ۱۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۰ ۱۸:۳۷ توسط محمود.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
116-من بین دو جاهلیت که دومین آن مخرب تر از اولی است،بر انگیخته شدم. رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) العقل و الجهل فی کتاب و السنته ص273
117-همانا قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ما با جاهلان سر سخت تری نسبت به جاهلانی که رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در دوران جاهلیت با آنها برخورد داشت،روبرو می شود و متحمل رنج و سختی بیشتری خواهد شد!!!
پرسیدند:چگونه چنین چیزی ممکن است؟ فرمودند: رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در حالی به پیامبری بر انگیخته شد که مردم سنگ و صخره و مجسمه های چوبی را می پرستیدند. اما قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ماهنگامی قیام می کند که همه ی مردم برای مقابله با او به تاویل کتاب خدا و احتجاج به آن متوسل می شوند. امام صادق(علیه السلام) نعمانی ،کتاب الغیبه،ترجمه علی اکبر غفاری، ص414،باب 17
118-ای مردم به علم یقین بدانید،آن کس که با جاهلیت مرسوم در میان شما به استقبال قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ما برود،با آن کس که با جاهلیت اول به استقبال رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رفت ،تفاوتی ندارد و دلیل آن این است که در آن روز همه بر رسم و روش جاهلیت زندگی خواهند کرد، مگر آن کسی که مورد رحمت خداوند قرار گیرد. امام علی(علیه السلام) بحار الانوار ج51 ص120
119-آیا شما را آگاه ننمایم که بعد از من مرتد و کافر گشته و برخی از شما گردن بعضی دیگر را خواهید زد؟! رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کنز الفواد ج1 ص145
120-وآن هنگامی است که مرگ،فقهای راستین را یکی پس از دیگری برباید و امت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نماز را ترک گویند. امام علی(علیه السلام) الامام المهدی ص219
یا بارد
|
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
فرق بين علائم ظهور و شرايط ظهور؟
علائم ظهور گرچه با شرايط ظهور وجه اشتراكي دارند كه همان تحقّق هر يك قبل از ظهور امام مهدي(علیه السلام) است، ولي از جهاتي نيز با يكديگر اختلاف دارند. اينك به برخي از اختلافات اشاره ميكنيم: 1. منوط شدن ظهور به شرايط و تعليق بر آنها واقعي است، به اين معنا كه اگر شرايط مهيّا نباشد، مشروط كه همان ظهور است، در خارج تحقّق نخواهد يافت، بر خلاف منوط شدن ظهور به علامات و تعليق بر آنها كه واقعي نيست، زيرا علامات، نسبت به ظهور جنبة كاشفيّت دارد و ظاهر شدن يک علامت به تنهايي به معناي وجوب واقع شدن ظهور نيست. 2. علامات، حوادثي پراكندهاند كه در طول عصر غيبت به صورت پراكنده، انجام خواهد گرفت، بر خلاف شرايط كه تا وقت ظهور به صورت متّصل و مستمر خواهد بود. 3. انسان نسبت به شرايط ظهور تكليف دارد، بر خلاف علائم ظهور. در حقيقت علائم ظهور و رواياتي که در اين خصوص از معصوم (علیه السلام) نقل شده براي شناخت مقطعي از زمان و برههاي است که در آن قرار داريم و براي اهدافي است که در زير آمدهاند و تکليفي بر ما واجب نميسازند؛ در حالي که شرايط ظهور؛ يعني شناخت امام و دعا براي فرج و صبر و آمادگي براي ظهور، همان انتظار حقيقي و از تکاليف مؤمنان در عصر غيبت است. حال سئوال اينجاست که چرا روايات موجود دربارة ظهور، از قول ائمه(علیه السلام) نقل شده است، فوايد آن چيست و تکليف ما در برابر آن چيست؟ با تأمّلي در روايات علائم ظهور و بررسي همه جانبة آن، پي به آثار و فوايد نشر آنها در ميان جامعه خواهيم برد. اينك به برخي از آنها اشاره خواهيم كرد: 1. آگاهي امّت از پرچمها و دعوتهاي ضلال و گمراه كننده؛ 2. آگاهي و درک در مورد ظهور دعوتهاي حق و قيامهايي كه در آن، مردم را به حق دعوت مينمايند؛ 3. اخبار غيبي از آن جهت كه خرق عادت است از اهمّ دلايل نبوّت و امامت به شمار ميآيد و بنابراين نشر و تحقّق آنها سبب زياد شدن يقين در قلوب مسلمانان خواهد شد؛ 4. از آن جهت كه كفّار براي پذيرش اسلام به دنبال دليل و برهان و معجزهاند، اينگونه اخبار بعد از تحقّق قطعي آنها حجّتي براي آنها خواهد بود؛ 5. بعد از تحقّق هر يك از علائم ظهور اطمينان مردم به اصل ظهور بيشتر خواهد شد؛ 6. تحقّق يكايك علائم ظهور، در خارج، منعكس كنندة عزم جدّي خداوند متعال در نصرت اسلام و مسلمانان بر كفّار در كلّ عالم است؛ 7. مسلمانان را براي آماده شدن و زمينهسازي ظهور تحريك كرده و به آنها آمادگي روحي، سياسي و جهادي براي شركت در حكومت آن حضرت را خواهد داد؛ 8. از آنجا كه انسان غريزه و ميل به شنيدن اخبار غيبي دارد با طرح اين گونه اخبار واقعي و اسلامي، جلوي انحرافات فكري از ناحية كاهنان و منجّمان گرفته ميشود؛ 9. بخش مهمّي از علائم ظهور از امور سياسي اسلام به حساب ميآيد كه بايد مسئولان ردة بالا در بررسي مسائل استراتژيك خود، به آنها توجّه نموده و برنامههاي خود را در سطح كلان بر اساس آنها، پيريزي كنند؛ 10. بحث از علائم ظهور، موضوعي نيست كه اختصاص به شيعه يا مسلمانان داشته باشد؛ بلكه در هر دين و آيين، كم و بيش به علائم ظهور منجي بشريّت به هر اسم و نامي پرداخته شده است . هالسيل، نويسندة آلماني در كتاب خود «خبر و سياست» ميگويد: ما مسيحيان ايمان داريم كه تاريخ بشريّت در آيندهاي نه چندان دور در معركهاي به نام هرمجدون به پايان خواهد رسيد. معركهاي كه در آن مسيح(علیه السلام) بازگشته و بر تمام زندهها و مردگان حكومت خواهد كرد. بنابراين رواياتي که دربارة علائم ظهور وارد شدهاند، براي اطمينان و يقين قلبي مردم، نسبت به ظهور منجي و قائم بوده و براي شناخت بيشتر و تقويت ايمان اشخاص است و بنابراين نبايد اين روايات دستکاري و تفسير به رأي شده و بر اساس آن به حدس و گمان دست زد يا استفادة سياسي و جناحي از آن نمود . اين روايات براي شناخت جريان حقّ و باطل است و تشخيص و تطبيق علائم در هنگام بروز آنها، ممکن است و بنابراين وجود روايات مبني بر علائم ظهور براي تسميّه و نامگذاري شخصيّتهاي موجود و تطبيق آن به طور حتمي و قطعي با شخصيّتهاي موجود نيست؛ زيرا اين امر چنانچه با رعايت احتياط و دقّت انجام نگيرد، موجب گمراه شدن افکار عمومي و فراموش شدن اصل روايت شده ميگردد و چه بسا اگر اين تطبيقها به صورت دقيق، علمي و مستند انجام نگيرد، موجب ضررهاي جبران ناپذيري به جبهة حق شده يا جبهة باطل را در هالهاي از جهل و ابهام افکار عمومي در مقابل اصل حقيقت روايات، مخفي نموده و موجب درک اشتباه مردم از جبهة حقّ و باطل گردد. بديهي است تطبيق علائم و تفسير روايات بايد به دست متخصّصان اين امر و اولياي امور انجام گيرد و از تکيه و اعتماد به تعبير و تفسير اشخاص عادي که بدون تخصّص و تجربة لازم در علم حديث و علم رجال و ساير علوم لازم، دست به تفسير اين روايات ميزنند، پرهيز نمود. لازم به ذکر است تطبيقهايي که بر پاية مستندات علمي و تاريخي انجام ميگردد و داراي خطّ سير منطقي و روشهاي مقبول و منطقي تحقيق است، چنانچه با رعايت اصول صحيح بررسي علائم ظهور انجام شده باشد و درضمن تأکيد بر عدم قطعي بودن آن صورت گيرد، در اين زمينه ميتواند مفيد باشد و ذهن خواننده را براي درک روايات مرتبط با آن آماده سازد. راه صحيح بررسي علائم ظهور چيست؟ در مورد علائم ظهور سه مشكل اساسي وجود دارد كه بايد هر كدام مورد بررسي دقيق قرار گيرد: 1. اثبات علامت به دليل معتبر؛ 2. خارج كردن علامت از قالب ابهام؛ 3. كشف قواعد يقين براي اثبات يا نفي تحقّق علامت در خارج؛ براي اثبات صحّت روايات علائم ظهور و تمييز آنها از روايات جعلي، اعتماد بر افراد ثقه و مورد اطمينان به صدور روايات از معصوم(علیه السلام) كافي است، زيرا روايات علائم ظهور برخي متواتر يا مستفيض يا صحيح و معتبرند و برخي ديگر گرچه ضعيف السّند هستند، ولي مؤيّدات و شواهدي بر صحّت آنها در روايات ديگر وجود دارد كه با سند صحيح وارد شده است . راه روشن شدن علائم ظهور به دو نوع امكان پذير است: الف: اصول علمي، كه در مورد روايات فقهي نيز مورد استفاده واقع ميگردد؛ ب: مقدّمات علمي، كه مخصوص علائم ظهور است و مهمترين آنها: تاريخ، جغرافيا، علم حساب و جمل و اصطلاحات مربوط به علائم ظهور هستند. براي كشف، اثبات يا نفي علامتي در خارج ميتوان قواعدي را بيان داشت تا با اعمال آنها به حقيقت امر پي برد: 1. اوصاف آن علامت را به صورت دقيق در نظر گرفته و بر خارج تطبيق نمود؛ 2. با دليل ثابت شود كه آن علامت در زمان سابق، در خارج تحقّق نيافته است؛ 3. احتمال تحقّق آن را در زمان آينده، نفي كند. با اين اوصاف کشف، تطبيق و تسميّة علائم ظهور، کاري دشوار است و نميتوان به طور حتمي و دقيق تا قبل از رخ دادن و ظاهر شدن اين علائم آنها را مشخّص کرد و علّت اينکه ائمة معصومان(علیه السلام) نيز از نامگذاري دقيق علائم شخصيّتهاي ظهور، خودداري نمودهاند، به همين دليل است؛ زيرا هر يک از اين علائم ممکن است بارها در طول قرنهاي گذشته اتّفاق افتاده؛ در حالي که شروط لازم براي ظهور که همان آمادگي مردم است، محقّق نشده باشد و بنابراين ظاهر شدن يک علامت و تشخيص و تطبيق آن نيز نميتواند دليل بر وقوع ظهور يا ادّعاي بسيار نزديک بودن ظهور باشد؛ زيرا براي تحقّق ظهور شرايط آن بايد فراهم و مهيّا باشد. به طور مثال به قيام ابومسلم خراساني و پرچمهاي سياه و نيز قيام يماني و حتّي کشته شدن شخصي به نام محمّد بن عبدالله، معروف به نفس زکيّه که در سال 145 ق. در قيامي خونين در زمان خلافت هارون عبّاسي قيام کرد و در مدينه به شهادت رسيد، ميتوان اشاره کرد همچنين کسوف و خسوفهاي متعدّد که مطابق با روايات رخ داده؛ در حالي كه ظهور واقع نشده يا بسياري از حوادث طبيعي نظير ظهور دنبالهدارهايي که يکي از علائم نزديک بودن ظهور است يا جنگهاي جهاني اوّل و دوم و شيوع قحطي و بيماريهاي فراگير و مرگ ميليونها نفر قبلاً نيز رخ داده، همچنين انطباق روز بيست و سوم ماه مبارک رمضان با روز جمعه يا عاشورا با روز شنبه نيز در طول تاريخ بارها اتّفاق افتاده است؛ در حالي كه ظهور همة اين علائم منجر به ظهور امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نشده است. مصداقيابي يا مصداقشناسي و فرق آن با مصداقسازي در دورة نزديک به ما يا يک دهة گذشته، مصداقيابيهاي زيادي دربارة شخصيّتهاي ظهور انجام شده است . بر اساس اطّلاعات موجود در سايتهاي اينترنتي، در سال 1999 م.با روي کار آمدن عبدالله دوم، به عنوان جانشين ملک حسين شاه اردن، يکي از نويسندگان سعودي کتابي را با نام «السفياني الاردني يغزو الکعبه» نوشته و در آن به بررسي شباهتهاي سفياني موجود در روايات ظهور و عبدالله دوم پرداخته و در نهايت اثبات نموده که وي همان سفياني روايات است. همچنين در اين راستا عدّهاي نيز دست به مصداقيابي و معرفي صدّام به عنوان سفياني در سالهاي 2000 تا 2003 م. زدند و دعواي بين سايتهاي عربي مبني بر اثبات يا عدم اثبات سفياني با شخصيّتهاي نام برده شده، آغاز شد و تالارهاي گفتوگوي عربي زيادي به اين موضوعات پرداختند. با وقوع حادثة 11 سپتامبر و حملة آمريکا به «افغانستان» عدّهاي از سايتها نيز سعي کردند تا از بن لادن، شخصيّتي آخرالزّماني بسازند و عدّهاي او را مهدي موعود! و عدّهاي ديگر او را يماني معرفي کردند! فارغ از اينکه شخصيّتپردازي بن لادن توسط «سيا» و پس از سالها مطالعه بر روي روايات و احاديث مسلمانان انجام گرفته بود و آمريکا و سيا سعي داشتند تا ضمن شخصيّت پردازي بن لادن و معرفي او به عنوان يک مسلمان مبارز و ضدّ آمريکايي که از منطقة شرق يا مشرق زمين ظهور کرده و نيز پنهان و مخفي بودن او تا سالهاي متمادي و نشر پيامهاي صوتي و تصويري او همراه با کليپهاي شورانگيز، افکار عمومي مسلمانان را از توجّه به موعود و منجي واقعي مسلمانان و شخصيّتهاي مثبت آخرالزّمان نظير يماني منحرف سازد و در همان حين جنگهاي شديدي را عليه شيعيان يمن و مسلمانان افغانستان و عراق راه بيندازد؛ در حالي كه خود غربيها و سازمانهاي جاسوسي موساد و سيا در کوچه پس کوچههاي عراق و يمن به دنبال امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ميگشتند و دست به کشتار بيرحمانة شيعيان ميزدند، در همان حال تالارهاي گفتوگوي عربي و سايتهاي متعدّد بن لادن را به عنوان مهدي و يماني معرفي مينمودند. تا اينکه اخيراً اسناد منتشر شدة سايت «ويکي ليکس» ثابت نمود که بن لادن مهرة سيا و موساد بوده و براي پيشبرد اهداف آمريکا و صهيونيسم جهاني به ايفاي نقش پرداخته و دليل موجّهي را براي حمله به افغانستان و عراق و قانع ساختن افکار عمومي جهان در پيش پاي غرب نهاده است و از سوي ديگر غرب با هدايت بن لادن و صدور فرمانهاي جهادي و ترور توسط وي، نسلکشي مسلمانان را به دست خودشان و نيز کشتار شيعيان عراق و يمن و ساير کشورهاي اسلامي را آغاز نمود تا به زعم خود زمينة ظهور مسيح را در آخرالزّمان با نابودي جمعيت مسلمانان فراهم آورند. حتّي بسياري از دستگيرشدگان «القاعده» در «گوانتانامو» نيز به تصوّر اينکه بن لادن همان مهدي موعود(علیه السلام) است که از مشرق زمين قيام ميکند، به او پيوسته بودند و عدّهاي نيز با يماني خواندن بن لادن و هدايتگر بودن پرچم او سينه خيز به افغانستان و گذر از کوههاي پر برف آن شتافته بودند تا شايد با کشتار مسلمانان و شيعيان بيگناه در بازارها و مدارس و مساجد پاکستان و عراق و يمن و...، قطعهاي از بهشت را براي خود بخرند. اينچنين است که غرب و سازمانهاي جاسوسي وابسته به آن بيش از يک دهه است که با اعتقادات مسلمانان بازي کرده و به راحتي کشتار مسلمانان را توسط خود آنان انجام ميدهند و جالبتر اينکه به انواع مختلف با رايج کردن مصداق سازي در بين مسلمانان به اختلافات قومي و مذهبي آنها دامن ميزنند. اين لينک به تشابهات و انطباق عجيب بن لادن با روايات و احاديث دربارة امام مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پرداخته به طوري که هر خوانندهاي را قانع ميسازد که بن لادن همان امام مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. [فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک هستند، مرحله ثبت نام در 10 ثانیه انجام می شود. ]. بايد دانست كه بسياري از اين علائم ظهور و بازيگران آن که در سايتهاي متعدّد وهّابي و خارجي (انگليسي) معرفي شدهاند، في نفسه ساختة دست قدرتهاي فاسدند. آنها غافلند که علائم آخرالزّماني جزيي از سيستم حفاظتي اسلام است. دليل بر ساختگي بودن بن لادن همين بس که ترفندهاي اسلام را نشناخته است . در واقع علامات ظهور مانند زنگ خطري است که هرگاه کسي قصد دستکاري اسلام را داشته باشد، لاجرم بايد يکي از علائم را به طور مصنوعي ايجاد کند، آن زمان است كه مسلمانان از قصد آنها با خبر خواهند شد. گاهي اين مصداقسازيها را ميتوان در سايتهاي انگليسي زبان در خصوص منجي بودن شاه اردن مشاهده نمود. البتّه آنان که اين مصداقسازيها را رواج ميدهند، همة تلاش خود را ميکنند تا علائم همگي مطابق با نشانههاي ظهور باشند و اين امر تصادفي نيست؛ بلکه با مطالعة زياد توسط سازمانهاي جاسوسي غرب صورت ميگيرد و آنها به اين ترتيب ميخواهند يکي يکي خانههاي پازل را که مربوط به خروج شخصيّتهاي ظهور است، پر کنند، ولي بسياري از ما از اين موضوع غافليم كه خود يک تله است، براي انحراف ما از مباحث مهمّ مهدويّت و شناخت شخصيّتهاي حقيقي ظهور و بالاتر از آن، شناخت امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و چه بسا همين مصداقسازيها موجب اختلاف و دو دستگي در بين مسلمانان شده و زمينة درگيريها و ايجاد کينه و کدورتها در بين آنان ميگردد تا جايي كه در نهايت عدم وحدت مسلمانان در لحظات و برهههاي حسّاس که نياز به اتّحاد و وحدت کلمه است، همين دشمنيها موجب شکاف در بين صفوف آنان شده و پيروزي جبهة باطل را رقم ميزند. اگر سعوديها به دلايل تاريخي و دشمني آل سعود با هاشميان به خود حق ميدهند که عبدالله دوم را سفياني معرفي کنند، در مقابل ميبيينم که اردنيها نيز بيکار ننشسته و شاه خود و فرزندش را به استناد روايات و با دلايل متعدّد و داستانسرايي، به عنوان مهدي موعود معرفي ميکنند. غافل از اينکه همة اينها تنها يک دام براي تضعيف جبهة داخلي مسلمانان و سوق دادن آنها به فرعيّات و منحرف نمودن آنها از اصل ماجرا بوده که همان تسلّط قدم به قدم غرب بر همة امور و شئون حيات مسلمانان، است. نگاهي به صفحات اينترنتي گواه اين موضوع است که ما چقدر ساده فريب اين بازي غرب را خوردهايم و در مواردي نيز براي گمراه کردن ما، خود غربيها دست به مصداقسازيهايي ميزنند تا ما را قانع سازند که بايد در اين راه و براي آرمانها و عقايدمان قدم برداريم. غفلت موجب شده تا هدف اصلي که همان شناخت امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و آمادگي فردي و اجتماعي است، فراموش گردد و براي مثال در برخي از اين سايتها مقالهاي در باب وظايف منتظران و ويژگيهاي امام و روايات مربوط به ايشان قابل مشاهده نيست. اين در حالي است که وظايف منتظران در روايات متعدّدي از حضرات معصومان(علیه السلام) نقل شده و روشن است. وظيفة منتظران در عصر غيبت شناخت و معرفت امام و خودسازي فردي و اجتماعي و دعا براي ظهور و پرهيز از گناهان و کسب معارف، کسب علم و تقوا، شناخت دشمن و اطاعت از وليّ فقيه و وليّ امر مسلمانان است. شايد سؤال شود چگونه بايد جريان حقّ و باطل را شناخت؛ در حالي كه نبايد شخصيّتهاي آن را مصداقيابي کرد؛ در اين خصوص مثالي از يک محقّق بزرگ شيعي سعودي دکتر محمّد السّاده ميآورم. وي در کتاب «شش ماه پاياني» و در تعداد زيادي از مقالات خود، با کنار هم قرار دادن روايات و احاديث ظهور، تمامي وقايع و جريانها و پرچمهاي دوران ظهور را با بياني ساده و شيوا معرفي کرده، بدون اينکه نامي از مصاديق اين جريانها بياورد و ميتوان گفت: اين نوع نوشتهها و مقالات ميتواند کمک زيادي در درک و فهم روايات و شناخت امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و شخصيّتهاي ظهور بنمايد، بدون اينکه ذهن ما را متوجّه فرد خاصّي نموده، تمام مدّت با اعمال و رفتار وي مشغول نمايد و فرصت تفکّر را از ما بگيرد. با خواندن مقالات دکتر محمّد السّاده به خوبي حرکت پرچمهاي مختلف و جريان حقّ و باطل در ذهن ما نقش ميبندد و به خواننده اين فرصت را ميدهد تا با دقّت به اطراف خود توجّه کرده و به جاي متمرکز شدن بر روي فردي خاص همة تحوّلات منطقه را در شناخت جريان حقّ و باطل زير نظر بگيرد و به اين ترتيب سريعتر و راحتتر به درک و فهم روايات و شناخت مصاديق ظهور نائل آيد. دکتر محمّد السّاده در مقالات خود همواره شخصيّتهاي ظهور را با نامهاي اصلي آن، که در روايات آمده؛ نظير سفياني، يماني، خراساني و ... نام ميبرد و به جاي تمرکز بر نام شخص و مدح يا تکفير و لعن او، به حرکات، اعمال و رفتار او بر اساس روايات ميپردازد و مسير حرکت و جريانها را به دقّت بررسي و بازگو مينمايد. و در خاتمه بايد گفت: به هيچ عنوان ما حقّ تعيين وقت نداريم در مقابل تکليف ما معرفت يافتن راجع به حضرت صاحب الزّمان(علیه السلام) و واقعة شريف ظهور و نشانههاي ظهور است. تکليف ما انتظار مثبت و مقدّس است و آماده کردن مردم؛ يعني ايجاد آمادگي فردي و اجتماعي در مردم براي اين واقعه و اصلاحگري. در مقابل، ديدار امام در تکليف ما نيامده، کشف سرّ و اعلام سرّ و اعلام مصداق در تکليف ما نيست. عجله کردن در واقعه، تکليف ما نيست. تکليف ما شناخت و درک مفاهيم روايات و شناخت جريان حقّ و باطل است و نه معرفي شخصيّتهاي آن. |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۳۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۰ ۱۹:۰۱ توسط arash313.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۸۹ ۱۲:۱۹)بیداری اندیشه نوشته است: با سلام یا مهدی ادرکنی اون 2 مورد هم شده فقط کمی مانده تا رایج بشه در کشور اسلامی خودمان (۶/شهریور/۹۰ ۱۶:۰۷)moh3n نوشته است: فرق بين علائم ظهور و شرايط ظهور؟ با سلام یا مهدی ادرکنی فقط میگم عالی بود مطلب شما ما که نمیگیم امام زمان کی میاد و سید خراسانی چه کسیه و سفیانی کجاست؟ ما باید هر روز منتظر باشیم و پاک تر بشیم تا بیاد به خدا که راهش همینه |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
طبق تحقیقاتم و برگرفته از مطالب آیت الله بهجت(رحمة الله علیه)و ائمه ی اطهار فکر کنم توانسته ام زمان ظهور را بدست آورم البته با مراجعه به قرآن کریم نمیدونم بگویم یا نگویم
|
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۱۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۰ ۲۲:۴۶ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
اگر ظهور نزديك است،چرا مردم خود را سرو سامان نميدهند؟؟؟
نميگويم ظهور نزديك نيست.ميگويم چرا ما اينطوري هستيم؟اگه قضيه نزديكي ظهور رو به همه بگيم،چه تغييري تو جامعه رخ ميده؟ به نظر من كه خيلي ها ميگويند بيخيال يا (خدا نكرده) ميگن امام زمان كجا بود!وقت گير اورده هااا ! بياييد همگي خودمونو تغيير بديم كمي به كارهامون فكر كنيم... ![]() آقاي ANTI DAJJIL بگو. فوقش يكي مياد عليهتون اعتراض ميكنه يا سند مياره واسه تكذيب!
|
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
وقتی اویس قرنی عاشق و شیعه ی رسول خدا هنگامی که اقا رسول الله دندان مبارکشان در جنگ می شکند دندان اویس هم که در یک کشور و شهر دیگری بوده به دلیل عشق و توجه مدام به حضرت می شکند
یقینا این در حضرت مهدی عج هم که با دیگر اهل بیت و اقا رسول الله یک نوراند کلهم نور واحد به صورت اولی تر وجود دارد پس یا علی اعلی به حق جگر سوخته ی مهدی یا محمد به حق فرق شکافته ی مهدی یا علی به حق پهلوی شکسته ی مهدی یا زهرا به حق جگر پاره پاره ی مهدی یا حسن به حق سر بریده ی مهدی یا حسین بازم طاقت داری بگم یا علی اعلی به حق چشمها و دل پر خون مهدی عجل لفرج مهدی ای خدا ای خدا ای خدا ... یا علی اعلی به حق بازوی شکسته ی مهدی یا زهرا به موهای سپید و پریشان مهدی یا زینب به دستان قلم شده ی مهدی یا عباس به بدن اربن اربای مهدی یا علی اکبر به گلوی بریده ی مهدی یا علی اصغر عجل لفرج مهدی و ال مهدی |
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۱۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۰ ۱۵:۳۷ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
آقای
worldandiran البته شما درست میفرمایید هیچکس نمیتونه پیش بینی کنه منم دوباره محاسبه کردم اما فهمیدم محاسبه نیاز به اعدادی دارد که من نمیدانم آن اعداد چیستاما یک نفر محاسبه کرده عاشورای61 روز جمعه ای مطابق با ماه شهریور امروزیست پس معلوم است که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در در چنین روزی و چنین ماهی خروج میکنند. پیش بینی این واقعه درست نیست زیرا باید یک هفته باید وقت بذاریم آخرم نمیفهمیم درسته یا نه.فقط اتفاقی کوچک ظهور را عقب می اندازد آن هم هر اتفاقی باشد. اما دلایل نزدیکی ظهور کاملا اثبات شده فقط یک اتفاق میتونه ظهور را عقب بندازه. هراتفاقی باشه.ما باید زمینه ی ظهور را آماده کنیم.مثلا یکیش پیروزی انقلاب اسلامی و بیداری منطقه. پر شدن جهان ازفساد. کهولت سن ملک عبدلله و... حالا نظر شما چیه؟من از یه چیزه ریز و بنظر بعضیها نا مهم به راحتی نمیگذرم. |
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۰ ۲۰:۵۷ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان ، برادران و خواهران عزیز و گرامی بیداری اندیشه
چند روز پیش از شبکه یک مستندی به نام العبد رو دیدم که در مورد ایت الله بهجت بود و در اون سخنانی از ایشون شنیدم که اشک از چشام جاری شد. گفتم حیف هست که این احساسو به بقیه منتقل نکنم تا اونها هم استفاده کنن.برای همین اون قطعه از مستند رو به یک کلیپ تبدیل کردم که به نظرم بسیار زیبا وتاثیر گذار هست امیدوارم شما هم این کلیپ رو دانلود کنید و ببینید.در این کلیپ حضرت ایت الله بهجت به نزدیک بودن ظهور و امیدواری افراد کهن سال به درک ظهور اشاره میکنند. فقط یادتون باشه اگه دیدید و شما هم اشک شوق از چشمهاتون جاری شد منو فراموش نکنید و دعا کنید خداوند بنده را یکی از یاران و منتظران واقعی آقایمان حضرت مهدی قرار بدهد. این کلیپ حدود یک دقیقه هست ولی من وقن زیادی روش گذاشتم برای همین ازتون خواهش میکنم هر کس میتونه اونرو در اینترنت و... پخش کنه.کسایی که در سایت هایی مثل یوتیوب وآپارات و شبکه های اجتماعی اکانت دارن و یا وبلاگ و سایت شخصی دارن لطف کنن این کلیپ رو اونجا قرار بدهند.و در همین مبحث اعلام کنن به غیر از وبلاگ خودم که فعلا بازدید کننده نداره اینجا شاخه اصلی گسترش این کلیپ هست امیدوارم با کمک شما تا هفته ی دیگه کل اینترنت رو بگیره. لینک دانلود کلیپ نسیم انتظار_بشارت ظهور) با فرمت wmv (کیفیت خوب)حجم 4 مگابایت لینک دانلود کلیپ نسیم انتظار_بشارت ظهور) با فرمت avi (کیفیت خوب)قابل پخش در کامپیوتر و بعضی از تلفن های همراه-حجم 3 مگابایت لینک دانلود کلیپ نسیم انتظار_بشارت ظهور) با فرمت 3gp(کیفیت متوسط)مناسب برای پخش در تمامی تلفن های همراه-حجم 1 مگابایت لینک دانلود کلیپ نسیم انتظار_بشارت ظهور) با فرمت flv(کیفیت خوب)مناسب برای قراردادن در فضای مجازی |
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام انشاالله که ظهور نزدیک است اما در کلیپ ایت الله بهجت مستقیما نگفتند که اون شخص چی گفته . فقط گفتند که او الان ایجاست و میداند و غیرا . ظاهرا خواستند غیر مستقیم , مفهومی رو برسانند . دوستان نظر دیگه ای دارند ؟ منکه از این فیلم برداشتم این بود که ایت الله بهجت اشاره مبهمی به قضیه داشتند . بهرحال انشاالله که ظهور اقا نزدیکه و بنده افتخار دارم سرباز ایشون باشم . ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
موضوعاتی که در تالار خاک میخورند...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کراهت تعیین وقت ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | در جستجوی سختی | 6 | 2,729 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| واقعا چه لزومی داره امام زمان ظهور کنه؟ »جدی پرسیدما« | مرهم | 43 | 18,029 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| (A+)آخرالزمان، شرايط ظهور باطنيترين بُعد هستی (مقاله ی ویژه) | علی 110 | 11 | 17,314 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: mohebALI |
|
| بازگشت درگذشتگان(رجعت در زمان ظهور) | میثاق | 1 | 2,537 |
۱۷/بهمن/۹۱ ۱۲:۴۸ آخرین ارسال: میثاق |
|
| چه چیز مانع ظهور امام زمان است؟!! | علی 110 | 50 | 23,552 |
۱۵/بهمن/۹۱ ۱۷:۴۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| اوضاع اقتصادی جهان پیش از ظهور حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) | sarallah | 0 | 1,744 |
۱/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۷ آخرین ارسال: sarallah |
|
| آیا سال 1433 یا 1391 زمان ظهور است؟ | omoridi | 3 | 2,740 |
۱۴/شهریور/۹۱ ۰:۴۱ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|