| نظرسنجی: کدام آواتار را برای دهه فجر که در پست 114(صفحه 12) آمده می پسندید؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| مورد اول | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| مورد دوم | ![]() ![]() |
2 | 4.17% |
| مورد سوم | ![]() ![]() |
3 | 6.25% |
| مورد چهارم | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| مورد پنجم | ![]() ![]() |
22 | 45.83% |
| مورد ششم | ![]() ![]() |
18 | 37.50% |
| مورد هفتم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| مورد هشتم | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| تمام | 48 رأی | 100% | |
|
آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی)
|
|
۱۵:۵۱, ۱۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۰ توسط jkb.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
سلام دوستان عزیز بر آن هستم که باایجاد این تاپیک قدمی کوچک در دفاع از ارزش های کشورمان برداریم . امروز بحث ضربه زدن به ایران نه به خاطر سابقه درخشان آن بلکه با هدف نابودی اسلام - اسلامی که هر روز قوی تر از روز قبل پایه های نظام های مادی گرا را به لرزه در آورده است - به جد پیگیری می شود . استکبار جهانی در این راستا جو عمومی کشور را پیگیری می کند تا بتواند تاثیر اقدامات خود را ارزیابی کند . آری ما با هجومی کاملا برنامه ریزی شده رو به رو هستیم . ببنده این پیشنهاد را می دهم که در زمانی خاص از سال با تغییری در شخصیت مجازیمان ( امضا, آواتار یا ... ) باری دیگر به دشمنان بفهمانیم که ما , جوانان این کشور بیدار هستیم . پیشنهاد زمان : دهه فجر تغیر : اتصال پرچم کشور عزیزمان بر روی آواتار و قرار دادن جمله "" ما تا آخر ایستاده ایم""در امضا توضیحات ضروری در نظر سنجی شرکت کنید و سپس دلیل حضور یا مخالفت خود را اعلام کنید زمان و اتصال آواتار یکسان پیشنهاد بنده می باشد در صورت عدم تمایل دوستان قابل تغیر است . در این که امضاها و اواتارهای نصب شده توسط کاربران اکثرا مذهبی و تاثیر گذار هست شکی نیست , بنده قصد ایجاد نوعی اتحاد دارم ( در دنیای مجازی ) البته منظور این نیست که اتحاد وجود ندارد بلکه وجود دارد و می خواهیم آن را پر رنگ تر جلوه دهیم. قصد ایجاد تفرقه و بحث سیاسی در این تاپیک ندارم و می خواهیم بگوییم در هر لحظه و هر جا که باشیم آمادگی پاسخگویی به دشمنانمان را داریم . اختلاف نظر در بعضی موارد امری طبیعی هست و این از جهالت محض دشمنان است که آن را به معنی دشمنی بین مردم تعبیر می کنند . تهدید های اخیر آمریکا و هم پیمانانش تازگی ندارد ولی گویا حماقت تمام وجودشان را فرا گرفته که این گونه ما را تهدید به جنگ و کشتن می کنند . ما زاده شهادت هستیم . ما از نسل شهیدانی هستیم که 12 ساله شان یک تنه مقابل دشمنان ایستادگی کرد . یادمان نرود سیاست ما عین دیانت ماست. نه دوست عزیز اشتباه نکن نظر شما هم مهم است : قطره قطره جمع شود ... |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۹, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
سلام
همچنان منتظر پیشنهادات دوستان هستیم. |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.بیشنهاد beatiful_mind هم مثل اسمشونه!
من با نظر خودشون بیشتر موافقم.با وجود ارادتی که به رهبرمون دارم ولی بهتره تو این دهه عکس برچم ایرانمون رو بذاریم. با تشکر
|
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
سلام و تشکر بابت پیشنهاد عالیتون. بنده هم موافقم و انشاالله شرکت خواهم نمود و به نظرم آواتار بهتره پرچم ایران باشه با زوم روی لوگوی مقدس آن و امضا هم تصویر کاملی از پرچم باشه + جمله ای در حمایت از انقلاب اسلامی یا یه جمله کوبنده و حتی لامکان کوتاه. و به نظر بنده هم بهترین زمان برای این کار دهه فجر هستش. |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۱۵:۲۰ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام
بسیار طرح خوبی هست و با یکسری تدابیر لازم میشه به نحو احسنت اجراش کرد . خوب ابتدا صحبت های دوستان بررسی کنیم و بعد نظر بنده حقیر عرض کنم که دوستان توجه داشته باشید اینجا یک فضای مجازی هست و فضای مجازی محدودیت های خاص خودشو داره . دوست عزیزی که این طرح را شروع کردند پیشنهاد دادند که این طرح برای انجمن خودمون پیاده کنیم نه برای شهر خاصی نه برای کشور نه برای فضای خاصی مثه مترو با ورزشگاه و غیره . البته بهتره ابتدا پست اول بخونیم بعد جواب بدیم . دوست عزیزی که تاپیک ایجاد کردند تعیین اهداف هم کردند و گفتند که برای انجمن یه طرح واحد در یک روز خاص دارند . به هر حال (۱۳/آذر/۹۰ ۱۸:۱۵)Havbb نوشته است: خوب مگه ما چند نفریم؟ حالا گیرم که همه هم این کارو کردیم.... اون وقت چی میشه؟ حالا اگه میومدیم تو خیابون و اینا بازم یه چیزی.... مگه به جز خودمون کیا میان مارو ببینن؟ نظر شما بسیار متین هست . دوست عزیز در شهر همدان در دهه پیروی انقلاب اسلامی 12 تا 22 بهمن و در هفته دفاع مقدس اکثریت تاکسی های شهر همدان همگی یک پرچم ایران را به خودروی خودشون متصل می کنند . مصداق صحبت های شما . دوست عزیز ما مامور به انجام وظیفه هستیم حالا به هدف برسیم یا نرسیم انشاالله خدا بقیه کارها درست می کنه . (۱۴/آذر/۹۰ ۰:۰۵)عبدالوهاب نوشته است: با سلام دوست عزیز , قدیمی صحبت می کنی . من یادمه بچه که بودم بعضی اوقات بهم می گفتند " تو کاری به این کارها نداشته باش تو درستو بخون " حالا بزرگ شدیم اومدیم انجمن بیداری اندیشه بازم شما همون حرف های اون دوران . ما با این کار داریم میگیم که " رهبر اگر فرمان دهد جان را به قربانش می کنیم " (۱۴/آذر/۹۰ ۱:۳۸)Havbb نوشته است:(۱۳/آذر/۹۰ ۲۲:۳۸)beautiful-mind نوشته است:(۱۳/آذر/۹۰ ۱۸:۱۵)Havbb نوشته است: خوب مگه ما چند نفریم؟ حالا گیرم که همه هم این کارو کردیم.... اون وقت چی میشه؟ حالا اگه میومدیم تو خیابون و اینا بازم یه چیزی.... مگه به جز خودمون کیا میان مارو ببینن؟ سیستم های اطلاعات غربی اعم از سیا دیا اف بی آی و . . . به گوش باشند که لو رفتند. بچه ها فهمیدند که شما چجوری اطلاعات جمع آوری می کنید . بابا جون این صحبت ها شاید گوشه ای از اون طرح ها باشه یعنی نسبیه مطللق نیست . البته نظر شما محترم هست و هر کدوم از دوستان نظر خودشو داره . دوستان توجه داشته باشید که در مورد امام زمان عجل الله, غربی ها پرونده ای برای امام مهدی فکرکنم در سازمان سیا تشکیل دادند و گفتند که پرونده امام عزیزمون فقط یه عکس کم داره اونها تمامی روایات و کتاب های پیرامون ایشون مطالعه کردند . اونوقت ما ادعامون میشه شیعه هستیم . کیا کتاب های الغیبه نعمانی , طوسی , الفتن و ملاحم پیرامون فتنه های آخرالزمان , مکیال المکارم خوندند فقط کسانی که این کتاب هارو کامل خوندند تشکر بزنند
دیگه کسی برای این پست تشکر نزنه [b] (۱۵/آذر/۹۰ ۰:۵۷)Havbb نوشته است:نقل قول:من می گم که اگر میایم این جا و به قول شاعر که میگه : ((خود گویی و خود خندی/عجب مرد هنرمندی))چرا میریم به ترکستان؟! خوب خودمون مقاله میگذاریم خودمون هم میخونیم و نظر میدیم دیگه ، نگه غیر اینه؟ من میذارم شما میخونی شما میذاری من نظر میدم.... خلاصه تبادل اطلاعات میکنیم. اسمش روشه دیگه: تالار گفتگوی بیداری اندیشه دوست عزیز شما رشتتون چیه ؟ تمامی مطالبی که ما در این انجمن بحث می کنیم در موتورهای جست و جو ایندکس میشه و با یک سرچ مرتبط به این مطالب دست پیدا می کنید در مورد مقالات علاقه مندان و پژوهشگران جوان حتما استفاده می کنند به عنوان نمونه خدمتون عرض کنم که در صفحه اصلی انجمن تعداد کاربرانی در 24 ساعت گذشته به انجمن مراجعه کردند میزنه یه قسمت هست که نوشته "بازدیدکنندگان تالار طی 24 ساعت گذشته" مثلا آمار 24 ساعت گذشته شده 2400 مهمان + خودمون ( کاربران انجمن ) خوب پیشنهاد بنده طراحی آواتار ( که دوستان گفتند ) + طراحی بنر انجمن که تطابق خیلی زیادی با آواتارها داشته باشه (بنر باید طرح توسعه یافته ای از آواتار باشه) + طراحی لوگو برای حمایت و قرار دادن در سایت ها و وبلاگ های دوستان . طراحی امضا هم فراموش نشه به نظرمن بهتره برای روز 9 دی شروع کنیم و دو سه روز قبلش هم کارها کامل شده باشه و لوگوها هم در وبسایت دوستان قرار داده بشه . اگه دوستی دارید که سایت سا وبلاگی داره لطف کنید بگید که این لوگو برای یک هفته یا 10 در سایتش قرار بده ( 3 روز قبل شروع و تقریبا 4 یا 5 روز هم بعد طرح برای 9 دی ) برای 22 بهمن که دهه هست و کلا فکر کنم اونجا 2 هفته بشه . |
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر خوبیه بنده هم موافقم البته در نظر داشته باشید احتمالا بعضی از بچه ها موافق نباشن بنا بر این نباید افرادی که توی این طرح شرکت نمی کنن رو متهم کنیم به ... به هر حال روی منم حساب کنید یا علی |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
ایده بسیار جالب و تاثیر گذاری بود و به نظر من باید از همین الان به این ایده عمل کنیم...
چون به نظرم یکدستی و متحد بودن اعضای سایت مثل یه تو دهنی برای دشمنان هست و مثلا اگر یه یهودی وارد تالار بشه و تالار رو در اون وعض ببینه میشه و ...
|
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
دوستان یه پیشنهاد . ما نمیتونیم همه با هم آواتارامون رو یه شکل کنیم خیلی لوث میشه . ولی میتونیم همگی رو آواتار هامون از یه شکل یا یه آرم استفاده کنیم و تو امضا هاموت هم یه عکس کشیده قرار بدیم اینجوری به نظرم بهتر باشه تا اینکه همه چیمون یه شکل بشه اینجوری هم هر کس تو آواتارش ی شخصیت خودشو داره هم اینکه نشون اتحادو داره و اونو میتونیم خیلی جاها اضافه کنیم یه چند تا مثالم این زیر گذاشتم ببینید. منظورمو بهتر متوجه میشین.
![]() آواتار خودمو مثال زدم
|
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
نقل قول: دوستان یه پیشنهاد . ما نمیتونیم همه با هم آواتارامون رو یه شکل کنیم خیلی لوث میشه . ولی میتونیم همگی رو آواتار هامون از یه شکل یا یه آرم استفاده کنیم و تو امضا هاموت هم یه عکس کشیده قرار بدیم اینجوری به نظرم بهتر باشه تا اینکه همه چیمون یه شکل بشه اینجوری هم هر کس تو آواتارش ی شخصیت خودشو داره هم اینکه نشون اتحادو داره و اونو میتونیم خیلی جاها اضافه کنیم یه چند تا مثالم این زیر گذاشتم ببینید. منظورمو بهتر متوجه میشین. دوست عزیز چون طرح به صورت دراز مدت نیست و بعد از چند روز همه چیز حالت عادی خودشو میگیره بحث لوث بودن منتفی هست . اگه به صورت دائم یا بلند مدت بود میشد روی این مسئله مانور رفت |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
قصد بی احترامی به هیج وجه نداشتم از به کار بردن کلمه (لوث) ببخشید اگه بد صحبت کردم
ولی اینم پیشنهاد من بود دیگه . اینم فرقی نمیکنه که دراز مدت باشه یا کووتاه مدت |
|||
|
|
۰:۱۹, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
با سلام
پیشنهاد بسیار جالبیه من موافقم و از همین الان آماده ام یاحق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

میشه و ...
![[تصویر: 0hig5jb0m5qhx980d36v.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/0hig5jb0m5qhx980d36v.jpg)