| نظرسنجی: کدام آواتار را برای دهه فجر که در پست 114(صفحه 12) آمده می پسندید؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| مورد اول | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| مورد دوم | ![]() ![]() |
2 | 4.17% |
| مورد سوم | ![]() ![]() |
3 | 6.25% |
| مورد چهارم | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| مورد پنجم | ![]() ![]() |
22 | 45.83% |
| مورد ششم | ![]() ![]() |
18 | 37.50% |
| مورد هفتم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| مورد هشتم | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| تمام | 48 رأی | 100% | |
|
آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی)
|
|
۱۵:۵۱, ۱۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۰ توسط jkb.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
سلام دوستان عزیز بر آن هستم که باایجاد این تاپیک قدمی کوچک در دفاع از ارزش های کشورمان برداریم . امروز بحث ضربه زدن به ایران نه به خاطر سابقه درخشان آن بلکه با هدف نابودی اسلام - اسلامی که هر روز قوی تر از روز قبل پایه های نظام های مادی گرا را به لرزه در آورده است - به جد پیگیری می شود . استکبار جهانی در این راستا جو عمومی کشور را پیگیری می کند تا بتواند تاثیر اقدامات خود را ارزیابی کند . آری ما با هجومی کاملا برنامه ریزی شده رو به رو هستیم . ببنده این پیشنهاد را می دهم که در زمانی خاص از سال با تغییری در شخصیت مجازیمان ( امضا, آواتار یا ... ) باری دیگر به دشمنان بفهمانیم که ما , جوانان این کشور بیدار هستیم . پیشنهاد زمان : دهه فجر تغیر : اتصال پرچم کشور عزیزمان بر روی آواتار و قرار دادن جمله "" ما تا آخر ایستاده ایم""در امضا توضیحات ضروری در نظر سنجی شرکت کنید و سپس دلیل حضور یا مخالفت خود را اعلام کنید زمان و اتصال آواتار یکسان پیشنهاد بنده می باشد در صورت عدم تمایل دوستان قابل تغیر است . در این که امضاها و اواتارهای نصب شده توسط کاربران اکثرا مذهبی و تاثیر گذار هست شکی نیست , بنده قصد ایجاد نوعی اتحاد دارم ( در دنیای مجازی ) البته منظور این نیست که اتحاد وجود ندارد بلکه وجود دارد و می خواهیم آن را پر رنگ تر جلوه دهیم. قصد ایجاد تفرقه و بحث سیاسی در این تاپیک ندارم و می خواهیم بگوییم در هر لحظه و هر جا که باشیم آمادگی پاسخگویی به دشمنانمان را داریم . اختلاف نظر در بعضی موارد امری طبیعی هست و این از جهالت محض دشمنان است که آن را به معنی دشمنی بین مردم تعبیر می کنند . تهدید های اخیر آمریکا و هم پیمانانش تازگی ندارد ولی گویا حماقت تمام وجودشان را فرا گرفته که این گونه ما را تهدید به جنگ و کشتن می کنند . ما زاده شهادت هستیم . ما از نسل شهیدانی هستیم که 12 ساله شان یک تنه مقابل دشمنان ایستادگی کرد . یادمان نرود سیاست ما عین دیانت ماست. نه دوست عزیز اشتباه نکن نظر شما هم مهم است : قطره قطره جمع شود ... |
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۳, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۶ توسط jkb.)
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۰ ۹:۳۲)mohamad نوشته است: الوعده وفا آقا محمد دستتون درد نکنه. معلومه خیلی زحمت کشیدید. دوستان آقای mosi34 هم زحمت کشیدن. از ایشون هم تشکر می کنم. |
|||
|
|
۱۶:۵۷, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
یک سوال
نمیشه هر شماره ای که انتخاب شد رو جزو حالت پیشفرض اواتار فروم قرار داد؟ منظورم اینه که مثلا اگه شماره 5 انتخاب شد اون پرچمه روی آواتار هر نفر بیاد ... یعنی عکس آواتار خودمون عوض نشه ولی اون پرچمه بیاد روش؟ اگر امکانش باشه خیلی قشنگ تر میشه از اینکه همه آواتار مشترکی داشته باشن |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
|
از اهل فن در تالار پرسیدم
گویا امکان پذیر نیست. |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۱۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۰ ۱۱:۲۱)shafagh_mah نوشته است:نقل قول:ویرایش آواتار دوستان نیز بر عهده خود بنده خواهد بودمگه قرار نیست یکی از گزینه ها انتخاب بشه؟ بله بنده چنین قصدی دارم پس از انتخاب آواتار برگزیده، هر کدام از دوستان که مایل به تغییر آواتار هستند به بنده اطلاع دهند تا با سطح دسترسی که دارم این کار را انجام دهم. یا علی مدد (۶/بهمن/۹۰ ۱۶:۵۷)یا ثارالله نوشته است: یک سوال تالار چنین امکانی نداره فقط کافیه که به بنده اطلاع دهید، تا به سرعت این کار را انجام دهم در واقع آواتار اصلی دوستان حذف نمی شود و فقط پرچم و یا نماد منتخب بروی آن قرار می گیرد کار ویرایش آواتارها را نیز بنده انجام خواهم داد ان شاء الله |
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۲۵ توسط SARV.)
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
|
سلام .
ممنون از زحماتتون . شماره 5 زیباست نظرتون درمورد این چند بیت چیه ؟ فرض است فرمان بردن از حگم جلودار ( فرض است = واجب است ) گر تیغ بارد،گو ببارد،نیست دشوار جانان من برخیز و آهنگ سفر کن گر تیغ بارد،گو ببارد،جان سپر کن جانان من برخیز و بشنو بانگ چاووش آنک امام ما علم بگرفته بر دوش تکبیرزن ، لبیک گو بنشین به رهوار مقصد دیار قدس همپای جلودار این چند بیت رو اگر به صورت تصویر دربیاریم میشه در امضاهامون قرار بدیم |
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
سلام
شماره 5 خوبه . . . |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۱۸:۵۵ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام و تشکر ویژه از زحمات محمد عزیز شماره 5 جلوه بسیار زیبایی داره. هرچند علامت لاله شماره 1 بسیار جالبه ولی کمی جای کار داره که به یک آواتار ویژه تبدیل بشه.موفق باشید |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
سلام
شماره 5 ممنون از زحمات دوستان |
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
آقا mohamad برای بک گراند سایت هم فکری کردی؟
راستی نظرت رو در مورد تاپیک نظر سنجی نگفتی؟ |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
|
با تشکر فراوان از جناب Mohamad، به نظرم شماره 6 خیلی عالیست.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 22.jpg]](http://networkan.persiangig.com/temp/22.jpg)