کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام آواتار را برای دهه فجر که در پست 114(صفحه 12) آمده می پسندید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
مورد اول 2.08% 1 2.08%
مورد دوم 4.17% 2 4.17%
مورد سوم 6.25% 3 6.25%
مورد چهارم 2.08% 1 2.08%
مورد پنجم 45.83% 22 45.83%
مورد ششم 37.50% 18 37.50%
مورد هفتم 0% 0 0%
مورد هشتم 2.08% 1 2.08%
تمام 48 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی)
۱۵:۵۱, ۱۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۰ توسط jkb.)
شماره ارسال: #1

بسم رب الحسین
سلام دوستان عزیز
بر آن هستم که باایجاد این تاپیک قدمی کوچک در دفاع از ارزش های کشورمان برداریم .
امروز بحث ضربه زدن به ایران نه به خاطر سابقه درخشان آن بلکه با هدف نابودی اسلام - اسلامی که هر روز قوی تر از روز قبل پایه های نظام های مادی گرا را به لرزه در آورده است - به جد پیگیری می شود .
استکبار جهانی در این راستا جو عمومی کشور را پیگیری می کند تا بتواند تاثیر اقدامات خود را ارزیابی کند . آری ما با هجومی کاملا برنامه ریزی شده رو به رو هستیم .
ببنده این پیشنهاد را می دهم که در زمانی خاص از سال با تغییری در شخصیت مجازیمان ( امضا, آواتار یا ... ) باری دیگر به دشمنان بفهمانیم که ما , جوانان این کشور بیدار هستیم .
پیشنهاد
زمان : دهه فجر
تغیر : اتصال پرچم کشور عزیزمان بر روی آواتار و قرار دادن جمله "" ما تا آخر ایستاده ایم""در امضا
توضیحات ضروری
در نظر سنجی شرکت کنید و سپس دلیل حضور یا مخالفت خود را اعلام کنید
زمان و اتصال آواتار یکسان پیشنهاد بنده می باشد در صورت عدم تمایل دوستان قابل تغیر است .
در این که امضاها و اواتارهای نصب شده توسط کاربران اکثرا مذهبی و تاثیر گذار هست شکی نیست , بنده قصد ایجاد نوعی اتحاد دارم ( در دنیای مجازی ) البته منظور این نیست که اتحاد وجود ندارد بلکه وجود دارد و می خواهیم آن را پر رنگ تر جلوه دهیم.
قصد ایجاد تفرقه و بحث سیاسی در این تاپیک ندارم و می خواهیم بگوییم در هر لحظه و هر جا که باشیم آمادگی پاسخگویی به دشمنانمان را داریم . اختلاف نظر در بعضی موارد امری طبیعی هست و این از جهالت محض دشمنان است که آن را به معنی دشمنی بین مردم تعبیر می کنند . تهدید های اخیر آمریکا و هم پیمانانش تازگی ندارد ولی گویا حماقت تمام وجودشان را فرا گرفته که این گونه ما را تهدید به جنگ و کشتن می کنند . ما زاده شهادت هستیم . ما از نسل شهیدانی هستیم که 12 ساله شان یک تنه مقابل دشمنان ایستادگی کرد .
یادمان نرود سیاست ما عین دیانت ماست.
نه دوست عزیز اشتباه نکن نظر شما هم مهم است : قطره قطره جمع شود ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، انتصـار ، MohammadFC ، amin015 ، rastin ، حسن.س. ، أین المنتظر ، محمود ، shakiba ، MESSENGER ، MiNuTeS ، mohamad ، Mohammad Trust ، sarallah ، محب الزهرا ، alitalebi ، محیصا ، bagheri4 ، SARV ، nafas ، Aleyasin ، عبداللهی ، blue.blood ، MohammadMeraj ، Marziyeh ، meshkat ، mohamad316910 ، انصارالمهدی ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، mohammad74 ، aghah ، F_R ، abas_341 ، G.F.B ، zahra11 ، zahra68 ، Seyed Mohsen ، ترنم ، Agha sayyed ، fazel ، Abasaleh ، فدک زهرا ، میثاق ، Maysam-1st ، adeldarbandi ، montazer_rm ، ario65 ، netlog36 ، montazer ، m_brain ، MohammadSadra ، خادم الامام ، hesam110 ، m.hossein ، Tolou ، M03TAFA ، alireza2030 ، نگار

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۷, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #141
آواتار
به نام خدا

با سلام و خدا قوت به همه دوستان
منم شماره 5 رو انتخاب می کنم ....

یا علی....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، یا ثارالله ، أین المنتظر ، jkb ، حسن عزتي
۱:۴۰, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #142
آواتار
بسم الله
سلام
ممنون از زحماتتون
5 و 8 هر دو خیلی خوبند، اما یه سوال، نمیشد نگاهی به امام زمان غریبمون رو هم در آواتار منظور میکردین؟
مگه شعار این ملت این نبوده که خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما.....

التماس دعای فرج.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، shafagh_mah ، أین المنتظر ، یا ثارالله ، jkb ، حسن عزتي
۲۲:۲۰, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #143
آواتار
سلام
به نظر من سماره ی 8 خوبه اما عالی تر میشد که عکس آقا هم باشه و اشاره ای هم به امام زمان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، jkb ، فدک زهرا ، حسن عزتي
۲۲:۲۹, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #144
آواتار
گل نرگس برای اشاره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عالیه.
ولی اگر بخوان همه اینها رو (عکس آقا، نمادی از امام زمان و پرچم ایران ) قرار بدهند دیگه جایی واسه دیده شدن آواتار نمیمونه که!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: jkb ، فدک زهرا ، حسن عزتي ، islamnab ، shafagh_mah
۱:۴۵, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #145
آواتار
[تصویر: null][i

این تایپیک با اجازه ی برادر محمد است
[تصویر: 2dfa194391a5.gif]

اما این که قرار باشه تصویر ها روی هم بیوفتند زیاد جالب نیست به نظر من بهتره دو تصویر کنار هم باشند مثل این که شخص دو آواتار داشته باشد اما فضایی که اشغال میشود همان مقدار قبل باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، فدک زهرا ، حسن عزتي ، jkb ، shafagh_mah ، m.hossein
۱:۴۸, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #146
آواتار
دوستان نظرسنجی هم قرار داده شد!!!
اینطوری مستند تره Smile

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، jkb ، MohammadSadra ، فدک زهرا ، saloomeh ، حسن عزتي ، shafagh_mah ، m.hossein
۲:۱۹, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #147
آواتار
با سلام
شماره 6 به نظرم جالب تره.
با تشکر
من الله توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: jkb ، یا ثارالله ، MohammadSadra ، فدک زهرا ، حسن عزتي ، shafagh_mah
۸:۵۴, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #148
آواتار
بسم الله
.
.
شماره 6 به نظرم خیلی عالیه.
چون حس استکبار ستیزی رو بیشتر منتقل می کنه.
.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، MohammadSadra ، فدک زهرا ، حسن عزتي ، jkb ، shafagh_mah
۱۰:۰۱, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #149
آواتار
بسم الله
سلام
نمیدونم آیا کسی تقویم رو نگا کرده یا نه، 12 بهمن سالروز شهادت امام حسن عسگری و 13 بهمن سالروز آغاز امامت و تاجگذاری آقا امام زمان علیهم السلام هست، راستش من به شخصه این روز رو خیلی دوس دارم و دلم نمیخواد آواتاری که استفاده میکنم، مخصوصا در چنین ایامی، خالی از یاد آقا باشه.....

التماس دعای فرج......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، meshkat ، jkb ، islamnab ، حوریه سادات ، shafagh_mah ، m.hossein
۰:۳۰, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #150
آواتار
لطفا دوستانی که تصویر مورد نظر خود را چند روز پیش انتخاب کرده اند، حتما در نظرسنجی نیز شرکت کنند.

نظرسنجی فقط تا روز 11 بهمن فعال خواهد بود

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، jkb ، shafagh_mah
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا