|
لطفا خیلی کمکم کنید ( در مورد حجاب)
|
|
۱۹:۴۶, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان ازتون یه کمکی میخوام خواهشا جوابمو بدین...
چند وقت پیش من توی مدرسه ( من الان دبیرستانیم ) با یکی از دوستانم که معمولا با هم بحث آزاد عقیدتی میزاریم ( هر کسی نظر خودشو میگه بدون تعصب و با هم راجع به اون تحقیق میکنیم تا به جواب برسیم...) سر مسیله ی حجاب با هم شروع به بحث کردیم... منتها بر خلاف همیشه من و اون بحثمون بالا گرفت و آخرش هم به نتیجه نرسید.... ( من میگفتم که حجاب باید حتی اگه به صورت چادر نباشه ولی باید کامل باشه مقنعه بلند و مانتویی که زننده نباشه و مو ها هم کاملا پوشیده باشه ولی اون میگفت که حجاب فقط باید روی گریبان باشه و شلوار زیر زانو و لباس آستین کوتاه هم میشه ) من خیلی تعجب کردم!!!! آخه حجاب جز مسایلی هست که هم از لحاظ منطقی میشه اثباتش کرد و مم از طریق دینی گرچه اون فقط از لحاظ دینی اونم فقط از لحاظ قرآن نه از لحاظ حدیث... منم همون آیه ای از سوره ی نور رو خوندم ( فکر کنم 31 ) .... اونم گفت که کلمه ی خمر معنی روسری نمیده!!!!! من از روی فرهنگ لغت که نگاه کردم نوشته بود خمر : روبنده ها پوشش های سر و صورت زنان عرب.. اونم گفت که پس مو ها نمیشه و .... منم که دست تنها بودم (!!!) چند تا سوره ی دیگه رو خوندم ولی آیه ای که به صراحت بگه که حجاب باید به این صورت باشه پیدا نکردم... گفتم که هرچی باشه اگه حجاب به این صورت نبود حضرت زهرا (علیه السلام) چادر نمیپوشیدن اونم گفت مگه تو توی اون زمان بودی که دیدی چادر میپوشن؟!!!! تازه اگر هم چادر میپوشیدن زمان عرب جاهلیت بوده الان دیگه اون شرایط نیست... از جایی که منم اطلاعاتم خیلی کم بود گفتم بهش من میرم بیشتر تحقیق میکنم و بهش میگم ... اونم گفت اگه خدا توی قرآن هم بگه که زنها باید به این شکل حجاب داشته باشن من قبول نمیکنم (!!) چون تساوی بین حقوق زن و مرد چی میشه چرا زنها باید برای اینکه مردها بهشون نگاه نکنن حجاب داشته باشن ولی مردها این شکلین؟!!! منم گفتم اگه توی قرآن باشه چون کلام خدای متعال هست ما باید قبول کنیم چونکه خداوند از همه ی ما دانا تر هست ... تازه اگر ما حجاب داشته باشیم برای خودمونه نه اینکه اونها گمراه نشن و ... تازه در این مورد زن با مرد خیلی تفاوت داره ... حالا من واقعا نمیدونم چه جوری باید قانعش کنم ...مخصوصا اینکه حجاب مسیله ی خیلی مهمیه و ما وظیفه ی امر به معروف و نهی از منکر داریم از نظر من فعلا مسیله ی حجاب جز مهمترین مسایل هست و حتی اگه من نخوام اونو قانع کنم بالاخره همه ی ما باید فلسفه ی اصلی حجاب رو از همه لحاظ بدونیم بنابراین خواهش میکنم از شما دوستان که مسیله ی حجاب رو کاملا برسی کنیم تا دیگه شبهه ای در این زمینه نمونه. ممنونم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۴, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
خب جناب سرباز:
به نظر من یه چیزی بپوشن که خودشون راحت باشن!!!میدونم الان جفت پا میاید تو پستم اما به نظر من هر چیزی بپوشن اما روسری رو بیخیال شن!!! جناب فندق: مضرات؟من نمیگم مضرات داره میگم سختی داره!!!مثلا همین روسری!!هی فرت و فرت باید سفتش کنن و چه می دونم عقب جلوش کنن و ...!!!خب آخه این چه کاریه؟؟؟ جناب 7 زهرا 7 : خب مگه من گفتم شما برو مانتو شلوارتو تیکه پاره کن که انقدر عصبانی شدی؟؟؟؟نظرمو گفتم باو!!!آخه کی گفته خدا به خاطر مو آدم رو میندازه ته جهنم؟در ضمن لطفا به همه پسرا توهین نکنید! شما فقط جنبه احساسیشو دیدی نه جنبه ی واقعیشو!!!خداییش تو تابستون از گرما استیک نمیشی؟؟؟؟سرکار خانم مهرناز: ادبیات قوی دارید!!!اما فقط ادبیات قوی دارید!!!نتونستید منو قانع کنید!!! جناب محمود: یه تشکر میزدی بس بود!!!باور کن! |
|||
|
۱:۱۶, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۰ ۰:۵۴)dark.knight نوشته است: مضرات؟من نمیگم مضرات داره میگم سختی داره!!!مثلا همین روسری!!هی فرت و فرت باید سفتش کنن و چه می دونم عقب جلوش کنن و ...!!!خب آخه این چه کاریه؟؟؟ خوب با اجازه دوستان! تا اینجا که من بحث رو دنبال کردم متوجه شدم مشکل شما با حجاب تنها به سختی آن برمی گردد . اگر نه شفاف بگویید مشکل حجاب چیست تا برایتان توضیح بدهم . خوب حجاب سختی داره بله قبول . اما این سختی باعث آسایش و راحتی خانمها خواهد بود . مثلا فکر کنید یک درخت میوه. چند سال باید مواظبش باشید تا میوه بده . البته کسانی هستند که صرف نظر کنند به نظرشان لازم نباشد مواظبت کنند از درخت ، تا چند سال دیگر میوه بدهد . اما باغبان با زحمت چند ساله باعث می شود درخت به زمان میوه دادن برسد . اگر همه صرف نظر کنند به خاطر زحمت نگهداری از درخت ، دیگر نه درختی خواهد بود و نه میوه ای . امیدوارم نیایید و بگویید مثال درخت چه ارتباطی به حجاب و سختی هایش دارد که کلا از شما نا امید شوم! سوالی بود در خدمتم
|
|||
|
|
۱:۳۷, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
اقای دارک چشم رو چشم از این بعد اول از شما کسب تکلیف میکنم!
|
|||
|
|
۱:۴۰, ۱۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۱:۴۶ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
یه نکته ای رو بگم! خدا هیچ کسی رو مجبور به انجام کاری نکرده... خدا راه درستو نشون میده بعد میگه من بهت قدرت انتخاب دادم، اگه میخوای این راهی رو که من میگم برو تا به بهترین نتیجه برسی اگه نمی خوای هم باید منتظر عواقبش باشی... حالا من با عذاب آخرتش و اینا کار ندارم خداییش زن وقتی چادر سر می کنه راحت تره یا وقتی با وضع آنچنانی میاد بیرون؟؟؟ وقتی چادر سرشه مطمئنه که از شر نگاه های بقیه در امونه و تو دلش راضیه که من با حفظ حجابم نه تنها خودم گناه نمی کنم، بلکه باعث میشم مردایی که چششون خواه ناخواه به من می افته از گناه کردن در امون بمونن شما راست میگی خدا به خاطر دو تار مو نمیندازه جهنم !!! اما به نظرتون مسئله به همین سادگیه؟ رعایت نکردن حجاب به دنبالش چندین گناه دیگه رو هم میاره از جمله چشم چرونی و نگاه های شهوت آلود، تحریک جنس مخالف و ..... که مسبب همه ی اینا همون کسی هست که حجابشو رعایت نکرده اینکه من چادر سرم می کنم دلیلش این نیست که کسی منو مجبور کرده به قول شما من حاضرم الان تو تابستون از شدت گرما استیک بشم ولی کاری نکنم که هم خودم هم شما تو اون دنیا از گرمای آتیش استیک بشیم...
|
|||
|
|
۱:۵۴, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۰ ۰:۵۴)dark.knight نوشته است: سرکار خانم مهرناز: شما دنبال مباحثه نبودید! اگر در پی بحث و مناظره بودید،قطعا" قانعتان می کردم! مسئله اینجاست که اومدید و حرفی زدید و رفتید! من هم جوابی به سنگینی کامنت خودتان دادم!!! |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۱۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۱۱:۵۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان ، اینطوری که نمی شود.
بگذارید اگر سوال یا ابهامی هست ، یکی یکی و به صورت شفاف و موردی بیان شود ، جواب برایش بگذاریم . بدون مغلطه ، یک سوال یک جواب . شفاف ! پیشاپیش تشکر! |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۰ ۰:۵۴)dark.knight نوشته است: خب جناب سرباز:مرسی ازتون این شکلی بهتر شد:: جواب سوال اول:: درسته سر کردن یه چیز اضافه سخته خودمم میدونم چون خودمم یه دخترم و چادر میپوشم ولی چون شما یک پسرین نمیدونین (شایدم بدونین!!) که یک نگاه یا یک لذت خیلی سنگین تر و سخت تره تازه اگه همین نباشه جامعه ی اسلامی دچار اختلال میشه خیلی وحشتناک تر از چیزی که هست... جواب سوال دوم :: نصفشو تو سوال اول گفتم!!!! نصفه ی دومم اینکه الان خیلی راهکرد ها حجاب داره که دیگه اینقدر هم سخت نیست اگه مردم خودشون بخوان هست ولی خب نمیگردن!!! سوال سوم :: به خاطر همین نمیندازن جهنم ولی اگه باعث گناه بشه جزاش رو بهت میدن تا جایی که اون گناه از قلبت پاک بشه. بقیه اشم به من ربطی نداره!!!! |
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۱۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۱۴:۳۳ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
برادرdark.knight
فرض کن یه پسری تو جامعه می خواد مثل یک انسان باشه به دور از مشغله های روانی آزاد باشه از تشویش ها سنش به ازدواج نرسیده اصلا موقعیت ازدواج رو نداره می خواد درس بخونه اما آزاد توی سن بلوغه داره با مسائل جدید حرف های جدید آشنا میشه داره با خیلی چیزا سر و کله میزنه به خودش فشار میاره می جنگه اون دو راه داره یا خیلی جاها نره با خیلی ها نره مدام در حال مبارزه و تحمل فشارهای روانی رو خودش باشه یا نه سختی رو نپذیره تا ته راه بره ....... فرض کن یه دختر می خواد مثل یک انسان در جامعه باشه وقتی توی خیابون داره راه میره بعضی از پسرا به اون به چشم عروسک نگاه نکنن دوست داره ابزاری برای لذت مردان نباشه دوست داره وقتی داره تو کوچه ها راه میره هزار تا پسر بهش تیکه نندازن مزاحمش نشن تا نکنه یه وقت فریب یکی از اون ها رو بخوره و .... اون دو راه داره یا سختی حجاب رو بپذیره تا به اون چیزایی که می خواد برسه یا خودش رو رها کنه تو باتلاغ آزاد آزاد ها..... برادر فکر کن یه جامعه بخواد جووناش دنبال علم تلاش و خدمت باشن به دور از مشغله ها فساد ها فحشاها و هزار سم دیگر این جامعه دو راه داره یا قانون بذاره و دنبال پاک سازی باشه یا علم رو وارد کنه بخره یه عمر تو سر اینو اون بزنه و پول در بیاره و التماس دانشمندا رو بکنه و اون ها را با پول بخره اما هر کاری هم که بکنه در نهایت رئیس ناسا یه ایرانیه مگه نه بالاخره یه روز از درون منفجر میشه مجبور خیلی هزینه بکنه پول بالا بکشه اون ها هم صداشون در میاد اون بی پول میشه رکود اقتصادی سر تا پاشو میگیره و از درون نابود میشه ملتی که از بالا شروع به حرکت می کنه ناچار با سر میاد زمین ملتی که مال خودش نیست این ها رو گفتم تا آمریکا رو مثال نزنی که هرچند خودشون هم از وضع خودشون ناراحتن برادر حجاب فقط حجاب نیست |
|||
|
|
۰:۰۶, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
خوب
dark.knight برادر من میبینم این دو روز که نبودم ازلنگ کفش و جارو دستی خواهران تالار بهره مند شدی منظورم اینه که خواهران گلم تقریبا حق مطلبو ادا کردند ولی من میخوام به زبون پسرونه باهات صحبت کنم.ببین داداش من یه سوال میکنم راست حسینی راست جواب بده. وقتی یه دخترو با وضع .... تو خیابون میبینی حسی بهت دست میده یا نه؟ اگه جوابت "نه" هست خوب به قول شیخ رجبعلی خیاط مشکل داری حتما برو دکتر ولی اگه جوابت "بله" است بقیه متنو بخون. ببین همون طوری که خواهرم گفت وقتی یه دختری با وضع نا مناسبی میاد تو خیابون و خودشو عرضه میکنه در مرحله اول زیباییشو و در مرحله بالاتر اندامشو وسیله ای قرار میده برای لذت بردن دیگران. اون دختر هیچ استفاده ای از عرضه کردن خودش نمیبره و تنها یه نوع ابزاره. برای این که قضیه روشن تر بشه وسیله رو برات تشریح میکنم. وسیله به چیزی گفته میشه که شما یه مدت زمان خاصی ازش استفاده میکنی و وقتی کاراییه خودشو از دست میده خیلی راحت دورش میندازی و جایگزینش میکنی. مثلا مسواک شما سه چهار ماه ازش استفاده میکنی و بعد از اون یکی دیگه میخری. یه دختر وقتی وسیله میشه برای ارضای نگاه های افراد دیگه اون فرد وقتی لذت برد و استفادشو کرد خیلی راحت به دختر دیگه ای چشم میدوزه و برای فرد اول به اندازه ذره ای دیگه ارزش قائل نیست (البته ما این فرد رو فقط یه ناظر در نظر میگیریم که قصد برقراری ارتباط نداره) این قضیه تا جایی ادامه پیدا میکنه که خیلی از پسران با دختران ارتباط برقرار میکنند تا از اونها استفاده جنسی ببرن و حیا و عفت اونها رو خاک مال کنند و بعد از این که استفاده بردند یا دلزده شدند به سراق دختران بیچاره بعدی میرند. در این جا این دختران فقط وسیله هستند برای لذت بردن و در حد یه وسیله باهاشون برخورد میشه. سر حد نهاییه وسیله قرار گرفتن یک دختر فیلم های پو*رنه. دختر وسیله ای میشه برای استفاده جنسی جنس مخالف و در حد نهایت حیوانات و یه عده که اون فیلمارو میبینند. که حد نهاییه خفت و رزالت یه دختره و آخر سر هم دور ریخته میشند. بهتون پیشنهاد میکنم سخنرانیه دکتر عباسی رو در مورد همین موضوع گوش کنید. ولی وقتی یه دختر خودشو و زیباییشو چه با چادر که حجاب برتره یا .... میپوشونه مانع این میشه که دیگران به چشم وسیله به اون نگاه کنند. به منزله پادشاهان قدیم میمونه که یا از کاخ بیرون نمیومدند یا در حفاظی از پرده در جمع رعیت میومدند. چون خودشون رو بسیار بلند مرتبه و رعیت رو پایین میدیدند و در تفکر این بودند که مردم ارزش دیدن جمال پادشاه رو ندارند. این حجاب تا جایی ادامه پیدا میکنه که بعضی از دخترها با بستن پوشیه حتی زیباییه چهره خودشون رو میپوشونند تا وسیله ای برای لذت دیگران نشه. این دختر خودش رو بسیار بالا تصور میکنه به معنی این که دیگران در حد دیدن زیباییه چهره من نیستند. این دختر ارزش این رو داره که در آینده خواستگار با کلی منت کشی و انواع و اقسام وعده و وعید ها از جمله مهریه جرئت اجازه راه یابی به کاخ بزرگ این پادشاه رو پیدا کنه. در برابر دختری که بسیار ساده دل به هم صحبتیه هم کلاسیاشون در دانشگاه یا رابطه با جنس مخالف به راحت ترین شکل میده. به نظر من این سنت ها و رسم و رسوماتی که ما ایرانیا برای مراسم ازدواج داریم اوج بزرگی و غرور و پادشاهیه یه دخترو نشون میده تا جایی یه خواستگار به منزله یه گدا دختر رو از خانوادش گدایی میکنه.(خواهران تالار زوق زده بشند) ![]() به نظر خودت ارزش کدوم دختر بالا تره اون پادشاهی که باید با انواع و اقسام هدایا و پیش کش ها به محضرش برسی یا دختری که با ترفند یه چشمک تن به رابطه میده؟ خودت قضاوت کن. از همسنگریام و خصوصا خواهران خودم به خاطر بعضی جاهای حرفم عذرخواهی میکنم. یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
پیدایش حجاب آغاز و پیدایش حجاب و پوشش مربوط میشود به دوران زندگانی حضرت آدم و حوا علیهم السلام. هنگامی که آن دو بزرگوار مرتکب آن خطا شدند و از درختی که خداوند میوهاش را ممنوع نموده بود تناول کردند.
«فَلمّا ذاتا الشَجرة بدت لهما سواتهما و طفقا یخصفان علیما من ورق الجنه ...؛ چون از آن درخت تناول کردند زشتیهایشان آشکار شد و بر آن شدند تا از برگ درختان بهشت ، خود را بپوشانند... » (سوره اعراف _ 22) در تفسیر آیه فوق آمده است که آدم و حوا علیهالسلام ، قبل از ارتکاب این خلاف ، برهنه نبودند بلکه پوششی داشتند که در قرآن ، نامی از چگونگی این پوشش برده نشده ، اما هر چه بوده نشانهای بر شخصیت آدم و حوا و احترام آنها محسوب میشده که با نافرمانی ، از اندامشان فرو ریخته است. به این ترتیب خوردن از میوه ممنوعه توسط آدم و حوا علیهالسلام صرف نظر از فلسفه و حکمت آن در نظام آفرینش ، نخستین تحولی که در آنها بوجود آورد، این بود که آنها در حریم «ستر» و عفاف با حقیقت برهنگی روبرو کرد و بلافاصله با برگ درختان بهشت خود را پوشاندند. این واقعیت تاریخی به سادگی نشان میدهد که حجاب و پوشش بعنوان یکی از مظاهر حیا و عفت ، امری فطری و طبیعی بوده و برای تامین سلامت روح و روان فرد و جامعه از کمال اهمیت برخوردار است. فلسفه حجاب از دیدگاه قرآن کریم قرآن کریم وقتی درباره حجاب سخن میگوید میفرماید : حجاب عبارت است از احترام گذاردن و حرمت قائل شدن برای زن که نامحرمان او را از دید و جنبه حیوانی ننگرند و این حرمت را مخصوص زنان مسلمان دانسته ، لذا نظر کردن به زنان غیر مسلمان را ، بدون قصد تباهی جایز میداند و علت آن این است که زنان غیر مسلمان از این حرمت بیبهرهاند. قرآن کریم وقتی مسئله لزوم حجاب را بازگو میکند علت و فلسفه ضرورت حجاب را چنین بیان میفرماید: «ذلک اَدنی اَن یَعرِفنَ فَلا یُوذین» (سوره احزاب _ 59) برای اینکه شناخته نشوند و مورد اذیت واقع نگردند » چرا که آنان تجسم حرمت و عفاف جامعه هستند و حرمت دارند. حجاب حق الهی شبههای که در ذهنیت بعضی افراد هست این است که خیال میکنند حجاب برای زن محدودیت و حصاری است که خانواده برای او بوجود آورده و بنابراین حجاب نشانه ضعف و محدودیت زن است. راه حل این شبهه در بینش قرآن کریم این است که زن باید کاملا درک کند که حجاب او تنها مربوط به خود او نیست تا بگوید من از حق خودم صرف نظر کردم همچنین مربوط به مرد هم نیست تا مرد بگوید من راضییم ، و همینطور مربوط به خانواده نیست تا اعضای خانواده رضایت دهند، حجاب زن حق الهی است. حرمت زن اختصاص به خود زن دارد نه شوهر و نه خانواده ، همه اینها اگر رضایت بدهند قرآن راضی نخواهد بود چون حرمت زن به عنوان حق الله مطرح است و خدای سبحان زن را با سرمایه عاطفه آفرید که معلم رقت باشد و پیام عاطفه بیاورد و اگر جامعهای این درس رقت و عاطفه را ترک نمودند و به دنبال غریزه و شهوت رفتند به همان فسادی مبتلا میشود که در غرب ظهور کرده. لذا کسی حق ندارد بگوید من به نداشتن حجاب رضایت دادم. زن به عنوان امین حق الله از نظر قرآن مطرح است یعنی این مقام و این حرمت و حیثیت را خدای سبحان که حق خود اوست به زن داده و فرموده این حق مرا تو به عنوان امانت حفظ کن آنگاه جامعه به صورتی در می آید که قرآن در آن حاکم است. جامعهای که قرآن در او حاکم است، جامعه عاطفه است و سرش این است که نیمی از جامعه را معلمان عاطفه به عهده دارند و آنها مادران هستند و ما چه بخواهیم، چه نخواهیم، چه بدانیم و چه ندانیم اصول خانواده درس رافت و رقت میدهد و رافت و رقت در همه مسائل کارساز است. آیه 59 سوره احزاب است:« یا ایهاالنبی قل لازواجک و بناتک و نساءالمومنین یدنین علیهن من جلابیبهن ذلک ادنی ان یعرفن فلا یوذین و کان الله غفورا رحیما» (ای پیامبر، به زنان و دخترانت و نیز به زنان مومنین بگو خود را بپوشانند تا شناخته نشوند و مورد اذیت قرار نگیرند. و خداوند بخشنده مهربان است.) جلاب به معنای یک پوشش سراسری است؛ یعنی زن باید همه اندامش پوشیده باشد تا همچون گلی لطیف از دسترس هوسرانان مصون و محفوظ باشد. در سوره نور آیه 31 نیز مفصلا در مورد حجاب و حرمت نگاه به نامحرمان سخن به میان آمده است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظرتون در مورد "طرح صیانت از حجاب و عفاف" چیه؟؟؟؟ | پارمیس | 73 | 32,846 |
۳۰/مهر/۹۵ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| از حجاب حمایت کنید :-) | Eve | 0 | 1,098 |
۱۱/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۳ آخرین ارسال: Eve |
|
| احساستون در مورد حجاب چیه؟ | meshkat | 121 | 64,405 |
۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: لبخند خدا |
|
| خاطره ای زیبا،(خیلی زیبا) در مورد حجاب | DRiVeR | 21 | 11,719 |
۱۹/دی/۹۱ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| نظر امام خمینی(رحمة الله علیه) در مورد حجاب اجباری | Mohammad Trust | 10 | 7,856 |
۷/مرداد/۹۱ ۱۷:۴۹ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| وظیفه ما در مورد حجاب | Resistance | 2 | 2,310 |
۹/تیر/۹۱ ۰:۳۱ آخرین ارسال: medad.sefid |
|

شما فقط جنبه احساسیشو دیدی نه جنبه ی واقعیشو!!!خداییش تو تابستون از گرما استیک نمیشی؟؟؟؟