کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لکه ننگ مرگ 11 میلیون ایرانی بر دامن انگلیس تا ابد پابرجاست
۱:۱۰, ۱۳/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۰ ۱:۱۳ توسط akhevi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
خبرگزاری فارس: رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز گفت: لکه ننگ مرگ 11 میلیون ایرانی در جنگ جهانی دوم بر اثر قحطی بر دامن انگلیس تا ابد پابرجاست.

[تصویر: 168186_PhotoA.jpg]

حسن عباسی امروز در حاشیه حضورش در دانشگاه شهید باهنر کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به شباهت بین تسخیر سفارت انگلیس و لانه جاسوسی آمریکا در سال 58 اظهار داشت: به نظر بنده سفارت آمریکا را اشتباهی اشغال کردیم و اول باید سفارت انگلیس را اشغال می‌کردیم.
وی خاطرنشان کرد: انگلیس مادر آمریکاست و همچنین شکل‌دهنده رژیم صهیونیستی و مسلک‌ جعلی وهابیت، بهائیت و قادیانیت در هند است.
عباسی گفت: همچنین لکه ننگ مرگ 11 میلیون ایرانی در جنگ جهانی دوم بر اثر قحطی بر دامن انگلیس تا ابد پا برجاست، انگلیس زمینه جدا شدن بحرین از کشور ما را ایجاد کرد و افغانستان را از ایران بزرگ جدا کرد.
وی بیان کرد: صحنه‌گردان تحریم‌های جهانی علیه ایران انگلیس است و این روند ادامه دارد، در حوادث دو سال پیش نیز با دخالت خود فضای ملتهبی در جامعه ایجاد و جامعه ما تا مدت‌ها صحنه ناملایمت‌های بسیاری بود.
رئیس مرکز
دکترینال
امنیت بدون مرز تصریح کرد: تصرف سفارت انگلیس شباهت‌های بسیاری با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا دارد و دست کمی از آن حادثه عظیم نداشت و هدف هر دو بر سر زدودن کسانی بود که وجه امپریالیستی داشتند و باید با آنها برخورد می‌شد.
وی با اشاره به نحوه برخورد دانشجویان با انگلیس و ارزیابی‌اش از این حرکت انقلابی افزود: اعتراض به حقی بود و بالا رفتن از دیوار سفارت بر اساس رای مجلس ممکن است به نوعی احساسی تلقی شود، اما به شدت ضروری بود.
عباسی اذعان کرد: حرکت ارزشمند دانشجویان الهام‌بخش دانشجویان منطقه است و دانشجویان سوری، مصری و فلسطینی نیز از این حرکت دفاع کردند و حتی مردم ترکیه در اعتراض به شایعه جنگ آمریکا علیه ایران پرچم آمریکا و انگلیس را به آتش کشیدند.
وی با اشاره به ارزیابی‌اش از آینده رابطه با انگلیس عنوان کرد: انگلیس گفته که رابطه‌اش را قطع نمی‌کند و فقط کاهش می‌دهد، اما اگر ایران رابطه‌اش را قطع کند و یا حتی در درازمدت رابطه را کاهش دهد، ضریب امنیتی ایران بالا می‌رود.
عباسی با اشاره به عکس‌العمل وزارت امور خارجه در قبال این حرکت دانشجویان بیان داشت: مسئولان واقع‌گرا بوده و دانشجویان آرمان‌گرا و در هر حال دانشجویان آرمان‌گرا باید جوانب و حاشیه‌های این موارد را تحمل کنند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، mohamad ، محمود ، soldier ، میلاد.م ، shakiba ، hesam110 ، parisan ، حسن.س. ، مسافر ، فرهاد ، Admirer ، أین المنتظر ، rastin ، bagheri4 ، vahrakan ، salman313 ، am_po ، محب الزهرا ، MohammadMeraj ، عدالت ، یاســین ، fiftynine ، Wachowski ، دالاهو ، رکن الهدی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۷:۵۹, ۱۵/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۰ ۸:۰۰ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۴/آذر/۹۰ ۱۶:۴۵)fereydun نوشته است:  
(۱۳/آذر/۹۰ ۱:۱۰)akhevi نوشته است:  در هر حال دانشجویان آرمان‌گرا باید جوانب و حاشیه‌های این موارد را تحمل کنند.

لطفا دوستانی که با این حرکت موافق بودند توضیح بدن منظور دکتر از حاشیه هایی که باید تحمل بشه چیه.
اصلا چرا باید تحمل کرد.
یا چرا باید کاری کرد که حاشیه درست بشه.

ممنون از نکته سنجی دوست عزیزم
این حاشیه ها چیست که باید تحمل شه؟
البته به قول معروف:
دیده را لااله الاالله ، ندیده را صد لااله الاالله
یعنی چی؟
یعنی تا ویدئوی تصویری دکتر عباسی نیاد و من از زبان خود ایشان نشنوم این حرفا رو ، قبولشون ندارم.
بنده سخن آیت الله خاتمی رو در نماز جمعه دیدم
در مورد سخن آیت الله مکارم هم شخصا از سایت ایشان پرسش کردم
اما از دکتر هنوز تحلیل محکمی ندیدم
( آخه دکتر عباسی عزیز واسه تموم نظراتشون یه کلیپ تصویری خلق می کنند . علاقه مندهای ایشان منظور منو خوب می فهمند )
بنده خودم یکی از طرفدارای پر و پا قرصشون هستم اما به قول استاد رائفی پور :
هیچگاه به هیچکس حتی من ( استاد منظورشون خودشون بود ) نگاه صفر و صد نکنید ،
در کل تاریخ ، فقط پیامبران و امامان معصومین (علیهماالسلام) نمره ی صد کامل بوده اند ولاغیر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، در جستجوی سختی ، رکن الهدی
۱۵:۳۰, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #22

(۱۴/آذر/۹۰ ۲۱:۰۲)mohammad1369 نوشته است:  اقا ما حمایت کورکورانه از دکتر عباسی نمیکنیم من از اظهار نظر دکتر حمایت میکنم به این خاطر که خیلی از دوستان برداشتن پست زدن که فلان کسک درباره تسخیر سفارت انگلیس اینو گفت و فلانی اونو گفت و سعی در زیر سوال بردن این حرکت داشتند منم اومدم گفتم اقا حالا که دارین به اظهار نظر بقیه استناد میکنید خب دکتر عباسی که از همه متخصص تره تو این داستان سرد و گرم چشیدست میدونه قضیه چیه فقط همین چطور حرف بقیه سنده ولی اظهار نظر یک فرد دانا و متخصص میشه یک حرف دو پهلو و احساسیو تفرقه بنداز؟چطور در بقیه مسائل دکتر عباسی رو همه قبول دارند ولی اینجا که میرسه چون خلاف نظر بقیست غلطه؟ آقای جویای حقیقت دکتر عباسی با اظهار نظرش مردم رو از مملکت زده نمیکنه و ایجاد تفرقه نمیکنه فقط حقیقتو میگه....منم دیگه حوصله ادامه دادنه بحث رو ندارم اصلا باشه شماها درست میگید نرود میخ اهنین در سنگ....

بسم رب الشهدا
سلام دوستان عزیز:
بنده نگفتم كه چون خلاف نظر گفته ، تفرقه اندازه !!! بنده گفتم عليه يه جناح سياسي كه موضع تند ميگيرن ، طرفداراي جناح مقابل حرف حق ايشون رو هم قبول نمي كنن . حرف بنده اينه . اينه كه ميگم باعث تفرقه بين طرفداراي دو جناح ميشه . اينه كه ميگم ايشون كه استراتژيست هستن بايد اين موارد رو رعايت كنن . وگرنه بنده به هيچ وجهه در حدي نيستم كه بخوام درباره ي ايشون اظهار نظر كنم . چون اصولا وقتي كسي از من سطح تحصيلاتش بالاتره و بيشتر مطالعه داره و البته صاحب نظر هست ،‌ درباره ي هيچ موضوعي بحث نمي كنم . اما بنده فقط نظر خودم رو گفتم و تحليل سياسي و اجتماعي و ... نكردم . يه چيز جالب ديگه اينكه دوستان من ميگن حمايت نمي كنيم ، ولي مستقيم دارن حمايت مي كنن . اونهم تعصبي !!! قابل توجه دوستاني كه ميگن ايشون به هيچ جناحي گرايش نداره ، توصيه مي كنم فايلهاي صوتي و تصويري ايشون رو گير بيارن و با دقت ببينن و بشنون . بنده به هيچ وجهه از هيچ كس طرفداري نمي كنم و با هيچ كس هم پدركشتگي ندارم .
دوست عزيزم ، جناب Mohammad 1369 :
شما چرا سريع خودت رو درگير مي كني ؟ ما قرار نيست اينجا با هم دعوا كنيم و بهم بدوبيراه بگيم . اينجا قراره اگه كسي اشكالي ، شك و شبهه اي داره ، برطرفش كنيم و البته اگه جايي براي اين گفتمان نباشه ، كجا ميخواي اينا رو بيان كني ؟ دانشگاهها ؟ كه فقط شده مكاني براي شو لباس و آرايش ؟
در پناه الله
يا مهدي مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، در جستجوی سختی
۱۵:۴۵, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۵/آذر/۹۰ ۱۵:۳۰)جویای حقیقت نوشته است:  
(۱۴/آذر/۹۰ ۲۱:۰۲)mohammad1369 نوشته است:  اقا ما حمایت کورکورانه از دکتر عباسی نمیکنیم من از اظهار نظر دکتر حمایت میکنم به این خاطر که خیلی از دوستان برداشتن پست زدن که فلان کسک درباره تسخیر سفارت انگلیس اینو گفت و فلانی اونو گفت و سعی در زیر سوال بردن این حرکت داشتند منم اومدم گفتم اقا حالا که دارین به اظهار نظر بقیه استناد میکنید خب دکتر عباسی که از همه متخصص تره تو این داستان سرد و گرم چشیدست میدونه قضیه چیه فقط همین چطور حرف بقیه سنده ولی اظهار نظر یک فرد دانا و متخصص میشه یک حرف دو پهلو و احساسیو تفرقه بنداز؟چطور در بقیه مسائل دکتر عباسی رو همه قبول دارند ولی اینجا که میرسه چون خلاف نظر بقیست غلطه؟ آقای جویای حقیقت دکتر عباسی با اظهار نظرش مردم رو از مملکت زده نمیکنه و ایجاد تفرقه نمیکنه فقط حقیقتو میگه....منم دیگه حوصله ادامه دادنه بحث رو ندارم اصلا باشه شماها درست میگید نرود میخ اهنین در سنگ....

بسم رب الشهدا
سلام دوستان عزیز:
بنده نگفتم كه چون خلاف نظر گفته ، تفرقه اندازه !!! بنده گفتم عليه يه جناح سياسي كه موضع تند ميگيرن ، طرفداراي جناح مقابل حرف حق ايشون رو هم قبول نمي كنن . حرف بنده اينه . اينه كه ميگم باعث تفرقه بين طرفداراي دو جناح ميشه . اينه كه ميگم ايشون كه استراتژيست هستن بايد اين موارد رو رعايت كنن . وگرنه بنده به هيچ وجهه در حدي نيستم كه بخوام درباره ي ايشون اظهار نظر كنم . چون اصولا وقتي كسي از من سطح تحصيلاتش بالاتره و بيشتر مطالعه داره و البته صاحب نظر هست ،‌ درباره ي هيچ موضوعي بحث نمي كنم . اما بنده فقط نظر خودم رو گفتم و تحليل سياسي و اجتماعي و ... نكردم . يه چيز جالب ديگه اينكه دوستان من ميگن حمايت نمي كنيم ، ولي مستقيم دارن حمايت مي كنن . اونهم تعصبي !!! قابل توجه دوستاني كه ميگن ايشون به هيچ جناحي گرايش نداره ، توصيه مي كنم فايلهاي صوتي و تصويري ايشون رو گير بيارن و با دقت ببينن و بشنون . بنده به هيچ وجهه از هيچ كس طرفداري نمي كنم و با هيچ كس هم پدركشتگي ندارم .
دوست عزيزم ، جناب Mohammad 1369 :
شما چرا سريع خودت رو درگير مي كني ؟ ما قرار نيست اينجا با هم دعوا كنيم و بهم بدوبيراه بگيم . اينجا قراره اگه كسي اشكالي ، شك و شبهه اي داره ، برطرفش كنيم و البته اگه جايي براي اين گفتمان نباشه ، كجا ميخواي اينا رو بيان كني ؟ دانشگاهها ؟ كه فقط شده مكاني براي شو لباس و آرايش ؟
در پناه الله
يا مهدي مدد
دوست عزیز من تمایلی به ادامه بحث نداشتم ولی واقعا دیدم داره در حق دکتر در اینجا ظلم میشه و مطالب غیر واقع مطرح میشه....همه عالم و آدم میدونن دکتر عباسی به هیچ جناحی تعلق نداره نشون به اون نشون که همیشه از هر دو جناح ایشون رو میکوبن مثل استاد رائفی....ایشون هم از دولت اصلاحات نقد های جدی میکرد و هم منتقد جدی دولت آقای احمدی نژاده و مطالب متعددی رو درباره دولت ایشون نقد کرده و حتی از برادران سپاهی و اصولگرا هم انتقادات زیادی داشتند....خب اگر تعلق خاطر به جناح خاصی داشت از همه انتقاد نمیکرد پس این خود نشونه باطل بودن حرف شماست....نکته بعدی اینکه اونایی که دکتر رو میشناسن سخنرانی های ایشون رو گوش میدن میدونن ایشون کیه و چیه لازم به دفاع کردن من اینجا نیست....اصلا به نظرم ادامه این بحث هیچ فایده نداره چون نه شما میتونی منو قانع کنی نه من میتونم شما رو قانع کنم....اگر واقعا تسخیر سفارت انگلیس کار خوبی بوده باشه که با حرف شما بد نمیشه یا اثرش رو از دست نمیده و اگر هم کار بدی بوده باشه با دفاع کردن من اصل قضیه و ضرر اون تغییری نمیکنه....
۱:۵۰, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #24

(۱۴/آذر/۹۰ ۱۸:۰۵)جویای حقیقت نوشته است:  
نقل قول:دوست عزیز شما انگار نمیدونید دکتر عباسی کیه؟ اون زمان که اقای رائفی بچه بودن دکتر عباسی دکترین جهان اسلام ارائه میدادن کجای کارید برادر؟ میدونید دارید چیو با چی مقایسه میکنید؟ استاد رائفی رشته دانشگاهیش حسابداریه و صرفا به خاطر فن سخنوری بالا و تحقیقاتی که روی بحث یهود انجام دادند اون هم به خاطر علاقشون از دوران نوجوانی و سن به نسبت کمشون تونستن با جوونها بهتر ارتباط برقرار کنن فقط همین... خود غربی ها میدونن دکتر عباسی کیه بهش لقب مغز متفکر جهان اسلام رو دادن اونوقت ماها چی؟! هیچ وقت قدر اون چیزایی رو که داریم نمیدونیم.....چند تا دکتر در زمینه علوم انسانی و استراتژیک تو کشور داریم که دکترین ارائه دادن؟؟ من واقعا تعجب میکنم دوستان در این زمینه استناد میکنند به نظر چند تا نماینده مجلس یا چند تا شخصیت و تحلیل های اونها رو مدام به عنوان پست در این بخش میگذارند و این اقدام رو زیر سوال میبرند اما اظهار نظر یک فرد متخصص در این زمینه رو قبول نمیکنند....یه فایل صوتی کوتاه میزارم خواهش میکنم دانلود کنین گوش بدید بفهمید دکتر عباسی کیه.....حجمش خیلی کمه خواهشا اگر تا حالا گوش ندادید گوش بدید....
[/b]

بسم رب الشهدا
سلام دوست عزیز:
[b]بنده اولین بارم نیست که اینجا مطلب می نویسم . خدا شاهده شاید برای نوشتن یه مطلب کوتاه مدت زیادی روش فکر می کنم . چون قراره یه جایی ثبت بشه که همه دارن می خوننش و البته تفکر خودم رو می نویسم . هیچ مطلبی رو هم از روی شکم سیری و دشمنی با کسی ننوشتم .
بنده هنوز دلیل شما بر اینکه اینهمه لیست آماده کردید که فلان است ، بهمان است رو نمی فهمم . دلیل ارتباط کلام شما با موضوع مطرح شده ی خودمم رو هم متوجه نشدم .
ایشون هر کسی هست باشه ؛ خدا بهش سلامتی بده . اما این دلیل نمی شه که افکار و عقایدش رو به بیننده و شنونده تحمیل کنه . بنده می گم ایشون که استراتژیست هستن باید بدونن که با استفاده از کلمات تند و تهمت باعث ایجاد تفرقه میشن . اصلا هر کسی داره در سطح کلان کشور صحبت می کنه باید مواظب کلام و گفته های خودش باشه . این شخص می تونه رئیس مجلس باشه ، رئیس جمهور باشه و حتی یه وزیر باشه . این افراد نباید با ارائه ی افکارشون مردم رو از دولت و مملکت زده کنن . بنده ایشون رو با آقای رائفی پور مقایسه نکردم . گفتم ایشون چون از یه جناحی حمایت کردن و علیه جناح مقابل صحبت های تندی انجام دادن ، افراد کمتری نسبت به صحبت های ایشون ابراز علاقه نشون دادن . حالا ایشون ده تا دکترا داشته باشه . ابر دکتر باشه . این دلیل نمیشه که ایشون از هرچیزی مبری باشن . بنده توی همین تالار تا حالا صد بار هم به طرفدارای آقای رائفی پور و هم به طرفدارای آقای عباسی و ... گفتم حمایت کورکورانه نکنین . این ضرر به شخصیت خودتون و هم فرد مورد نظر شماست .
در پایان لازمه یه چیز بگم :
« بنده نه چپی هستم ، نه راستی » . پدرم همیشه بهم میگه وارد سیاست نشو ؛ چون پدر و مادر نداره . و واقعا راست هم میگه . پس این یادتون باشه بنده هیچ وقت نه از جناح چپ حمایت می کنم و نه جناح راست . چون هر دو کاستی هایی در دولت شون داشتن و باز هم میگم که به خاطر همین چیزاست که میگم حمایت کورکورانه نکنین . مورد بعدی هم اینکه منظورم از دولت و رئیس مجلس و ... این دوره نبوده . منظورم کلا کسانی هست که در سطح کلان مدیریتی کشور دارن کار می کنن . حالا چون این دو منصب بزرگ تر بوده ، برای همین نام بردم . این رو گفتم که خدای ناکرده شائبه ای پیش نیاد .
در پناه الله
یا مهدی مدد

دوست عزیز پست های شما رو خوندم . اولا کلا ملاک حق اشخاص نیستند . این یه اصل کلی هست .

در مورد آقای رائفی پور و عباسی هم قبلا هم تو این سایت گفتم که آقای عباسی یک تحلیلگر هست ولی رائفی پور نه . و فرق این 2 ( یعنی کسی که اطلاعات رو با تحلیل همراه می کنه و کسی که فقط یه سری اطلاعات رو داره) از زمین تا آسمان هست

ثانیا . در مورد سیاست حضرت امام این حرف رو نزد.

امام فرمود اسلام دین سیاست است ؛ قبل از اینکه دین معنویات باشد. و با همین دکترین هم انقلاب اسلامی رو بنیان گذاشت.
امام گفت اون سیاستی که پدر و مادر نداره سیاست مد نظر ما نیست . ما سیاست اسلامی رو میخوایم سیاستی که بر مبنای اصول اسلام هست.

سوم این که :

این که کسی از هیچ جناحی حمایت نکنه این که خیلی بده که . شما قیام امام حسین رو در نظر بگیر. چند نفر به آقا گفتند ما نه با شما ایم نه علیه شما و بعد هم پشیمون شدند. (البته در مثل مناقشه نیست)

انسان همیشه باید به تکلیف عمل کنه و از طرف حق حمایت کنه . منظورم از طرف حق جناح خاصی نیست. ممکنه یک جناح که بر سر قدرت باشه درجایی کار ناحق انجام بده و از اون کار نباید حمایت کرد.

اتفاقا من یه ضعف بزرگ می دونم برای آقای رائفی پور که گفته من از گروه خاصی حمایت نمی کنم. بالاخره یعنی یکی تو این مملکت نیست که حرف حق بزنه؟ اصلا این قضیه یه کمی بوی مماشات داره یعنی من با هیچ کس نیستم و باهمه هستم ! که بتونم هر کی به قدرت رسید تو دوره اون کار بکنم... و این اصلا خوب نیست.
۰:۳۳, ۲۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #25

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز:
[b]جناب stranger00 ، بنده دقیقا جناحهای سیاسی موجود در کشور رو گفتم . چرا ؟ چون هنوز نمی دونم که از کدوم جناح می تونم حمایت کنم . بازم چرا ؟ چون هر دو جناح با متانت میان جلو و طرفدار ملت هستن ؛ اما وقتی به قدرت رسیدن همه چیز رو فراموش می کنن . جناحی که فقط به خاطر افکار جناحی یه مدیر لایق رو جا به جا میکنه ، واقعا باید ازش حمایت کرد ؟ هر دو جناح یکی هستن . هر دو کاستی ها و البته محاسنی هم داشتن . ولی بنده دوست ندارم از هیچ جناحی حمایت کنم . چون سیاست پدر و مادر نداره .
اینی که شما داری بنده رو با افرادی که به امام حسین(علیه السلام) بیانیه دادن !!!! رو مقایسه می کنی ، نشان از این داره که اصلا حرفای بنده رو متوجه نشدین . در ضمن قیام حضرت اباعبدالله(علیه السلام) و یارانش ، با جناحهای امروزی اصلا قابل مقایسه که هیچ ، قابل بحث نیست . چرا ؟ چون هر کدوم به قدرت رسیدن فقط دور و بریهای خودشون رو نشوندن سر کار . شایسته سالاری رو گذاشتن توی پلاستیک زباله گذاشتن دم در کارگر شهرداری بیاد ببردش !!! بنده دلیل خودم رو دارم که از هیچ جناحی حمایت نمی کنم . به نظر شما شهدای ما که رفتن جون خودشون رو کف دستشون گرفتن ، اهل جناح بازی بودن ؟ یا اون جانبازی که خودش رو برای اسلام و کشور روی ویلچر می بینه ، برای گرایشات و جناحهای سیاسی رفت جنگ ؟ اینی که شما می خواید از هر جناحی حمایت کنین به خودتون ربط داره و نه من . چون بنده به هیچ عنوان حق تحمیل افکارم به شما و البته به هیچ کس رو ندارم .
در ضمن اسلام دین سیاست هستش . اما چه سیاستی ؟ سیاستی که جلوی دوربین دو طرف به هم بدوبیراه بگن ؟ حضرت امیر(علیه السلام) اینجوری بودن ؟ به نظر شما حضرت جلوی دیگران طرف مقابل رو دروغگو خطاب می کردن ؟ اگه جواب این سوالات مثبته که بنده همین الان از هر دو جناح حمایت می کنم . گفته ی شما مثل انتخاب مرجع می مونه . شما نمی تونی کسی رو به زور مجبور به انتخاب شخصی کنی . چون اون فرد تفکرات و عقاید خودش رو داره .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، عباس جعفریان
۲:۰۰, ۲۵/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۲:۰۲ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #26
آواتار
این روباهان استعمار گر باید همون اول انقلاب از این کشور به بیرون انداخته می شدند ....از چند سال قبل همیشه برام سوال بود که چرا این کشور در ایران سفارتش باید موندگار بشه .....یکی از ارزوهام این بود که پوزه این انگلیسیها رو به خاک بمالیم ....که شکر خدا برا ورده شد ...اما حالا حالا ها باید تاوان خیانتهایی رو که در حق این ملت مظلوم انجام دادند جواب بدنAngry
۱۳:۵۹, ۲۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #27

(۲۳/آذر/۹۰ ۰:۳۳)جویای حقیقت نوشته است:  جناب stranger00 ، بنده دقیقا جناحهای سیاسی موجود در کشور رو گفتم . چرا ؟ چون هنوز نمی دونم که از کدوم جناح می تونم حمایت کنم . بازم چرا ؟ چون هر دو جناح با متانت میان جلو و طرفدار ملت هستن ؛ اما وقتی به قدرت رسیدن همه چیز رو فراموش می کنن . جناحی که فقط به خاطر افکار جناحی یه مدیر لایق رو جا به جا میکنه ، واقعا باید ازش حمایت کرد ؟ هر دو جناح یکی هستن . هر دو کاستی ها و البته محاسنی هم داشتن . ولی بنده دوست ندارم از هیچ جناحی حمایت کنم . چون سیاست پدر و مادر نداره .
اینی که شما داری بنده رو با افرادی که به امام حسین(علیه السلام) بیانیه دادن !!!! رو مقایسه می کنی ، نشان از این داره که اصلا حرفای بنده رو متوجه نشدین . در ضمن قیام حضرت اباعبدالله(علیه السلام) و یارانش ، با جناحهای امروزی اصلا قابل مقایسه که هیچ ، قابل بحث نیست . چرا ؟ چون هر کدوم به قدرت رسیدن فقط دور و بریهای خودشون رو نشوندن سر کار . شایسته سالاری رو گذاشتن توی پلاستیک زباله گذاشتن دم در کارگر شهرداری بیاد ببردش !!! بنده دلیل خودم رو دارم که از هیچ جناحی حمایت نمی کنم . به نظر شما شهدای ما که رفتن جون خودشون رو کف دستشون گرفتن ، اهل جناح بازی بودن ؟ یا اون جانبازی که خودش رو برای اسلام و کشور روی ویلچر می بینه ، برای گرایشات و جناحهای سیاسی رفت جنگ ؟ اینی که شما می خواید از هر جناحی حمایت کنین به خودتون ربط داره و نه من . چون بنده به هیچ عنوان حق تحمیل افکارم به شما و البته به هیچ کس رو ندارم .
در ضمن اسلام دین سیاست هستش . اما چه سیاستی ؟ سیاستی که جلوی دوربین دو طرف به هم بدوبیراه بگن ؟ حضرت امیر(علیه السلام) اینجوری بودن ؟ به نظر شما حضرت جلوی دیگران طرف مقابل رو دروغگو خطاب می کردن ؟ اگه جواب این سوالات مثبته که بنده همین الان از هر دو جناح حمایت می کنم . گفته ی شما مثل انتخاب مرجع می مونه . شما نمی تونی کسی رو به زور مجبور به انتخاب شخصی کنی . چون اون فرد تفکرات و عقاید خودش رو داره .
من هم دقیقا با جناب جویای حقیقت موافقم
بحث طرفداری از یک جناح با بحث کمک به امام حسین (علیه السلام) از زمین تا آسمان تفاوت دارد
مگر امام حسین می خواست دولت تشکیل بدهد که می گوییم فلانی از ایشان طرفداری نکرد و بعدا پشیمان شد
طرفداری نکردن از امام حسین مساوی بود با اعانت به دشمنانشان برای به شهادت رساندن ایشان
این از موضوع امام حسین (علیه السلام)
در خصوص این که طرفداری نکردن از هیچ جناح مساوی است با ریاکاری ، این هم اشتباه است
با مطالعه تاریخ دهه شصت متوجه می شوید که بسیاری از آقایانی که هم اکنون در نظام جزو سران هستند و تعدادی از آنها هم متاسفانه به ورطه فتنه گرفتار شدند به دو دسته و جناح تقسیم شدند به جز دو نفر :«یکی رهبر معظم انقلاب و دیگری حجت السلام والمسلمین رفسنجانی (منظورم دفاع یا رد ایشان را ندارم)
منظور بنده این است که رهبری قبل از انتصاب به رهبری جامعه و در زمان ریاست جمهوری شان هم خود را منتسب به هیچ جناحی ننمودند ، ممکن است بتوان از صحبت ها و تعاملاتشان استنباط نمود که ایشان به چه جناحی متمایل هستند ولی در کل هر دورا رد و یا تأیید ننموده اند

موضوع بعدی که باید به آن پرداخت این است که
با این که جناب آقای دکتر عباسی عزیز دل من هست ولی یک نکته ای قابل ذکر است
نباید ایشان را یک شخصیت بسیار دست نیافتنی تلقی نمود و انتقاد از ایشان تبدیل به یک تابو گردد
به شخصه تحلیل های ایشان برای بنده بسیار جالب و تأمل برانگیز بوده و همیشه موجب تهییج روحیه ام می شده است

ولی یک نکته ای در صحبت هایشان وجو دارد که به نظر من جای انتقاد دارد
ایشان (با اینکه ممکن است درست باشد) اتهام زنی هایی انجام می دهند که می بایست قابل اثبات باشد ولی در ادامه از اثبات خبری نیست

حتی اگر فرض بگیریم تمامی اتهام های ایشان صحیح باشد و آبروریزی از فرد مسلمان و مومن هم ایرادی نداشته باشد کلیت این کار منجر می شود تا این عمل در بین جامعه باب شود و این مخالف با شرع مبین اسلام ، قانون و منویات رهبری است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت
۹:۰۱, ۱/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۴ ۹:۲۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #28
آواتار
عامل این لکه ننگ برگشت.

پ.ن.
در پی بازگشت روباه کثیف و پیر باید عذای عمومی اعلام کرد. مشارکت این افراد کثیف در فتنه 88 غیرقابل انکاره ضمناً سفیرشون سایمون گس هم برگشت.

روحانی مچکریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، عدالت ، میم.حسین.الف ، Wachowski ، رکن الهدی
۹:۱۱, ۱/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۴ ۱۰:۰۹ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #29
آواتار
انا لله و انا الیه راجعون
خداوند این کشور رو از دست حرامیان زالو صفتی که چندین سال در حال خیانت به این کشور هستند حفظ بفرماید.Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عدالت ، Wachowski ، رکن الهدی
۱۰:۰۷, ۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #30
آواتار
به نام خدا

با بازگشایی سفارت روباه کثیف، منتظر فتنه های بزرگتر از فتنه 88 باید بود. به هر حال مسئولینی که در لندن و مستعمره های امپراطوری بریتانیا مانند اسکاتلند تحصیل کرده اند، باید ادای دینشون را به اربابشان، میکردند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، MohammadSadra ، Wachowski ، رکن الهدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]