کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد و انتقاد درباره بخش دشمن شناسی در اسلام
۱:۵۳, ۱۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۸۹ ۱:۵۴ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت همه دوستان
لطفا پیشنهادات، نظرات و البته انتقادات خود را نسبت به بخش "دشمن شناسی در اسلام" در این تاپیک ارسال نمائید.
انشاالله بتونیم در این بخش، بهتر دشمنان اسلام را بشناسیم.
[تصویر: 50619524.jpg]

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرود پیروزی ، shafagh_mah ، فرهاد55 ، عدالت

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۰, ۱۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #21

سلام آقای النور
متاسفانه اینقدر این تهمتها زیاد شده که شما باور کرده اید. این که می بینید بعضی گروهها اجازه فعالیت ندارند به دلیل فساد اخلاقی نیست، بلکه به دلیل مسائل اعتقادی است. اگر انحراف جنسی در بین ما موجود داشت، نیازی نبود که آقای جوزفیست، تهمتش رو در قالب یک سوال مطرح کنه و بعد هم اون رو منکر بشه.

اگر کسی مواضع ضد اسلام داره، کافی است نظراتش رو نقد کنید.
۱۶:۱۰, ۱۲/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۲ ۱۶:۱۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #22
آواتار
کلی گویی نکنید برادر ...با کلی گویی نمی شود روی جز نتیجه گیری کرد... تا الان کلی بود بحثمون ... اکثر گروههای غیر مجاز و مکاتب منحذف فساد اخلاقی هم دارند ... مثل حجتیه و بهائیت و حلقه های عرفان حلقه و.... مستنداتش هم به وفور در سایت های امنیتی وجود دارد ... دادگاه هاشون هم برقراره ...
... شما می گویید مکتبتون غیر اخلاقی نیست؟؟؟
خوب گفتید ... دلائلتون رو هم مطرح کردید ... ما هم که حرف شما رو حذف نکردیم ...
در مورد گروه مذکور شما نیز فقط آقای جوزفیست حرف نزدند ...
افراد و محققین دیگر هم همین نظر رو داشتن و نظراتشون هم در تالار هست ... مختص ایشون نبوده
در کل ما مدیران و کاربران هم چین وظیفه ای در برابر یک عده ملحد و مشرک نداریم ...تا بیایم چند تا تهمتی که شما می گویید تهمت است را بررسی کنیم آن هم در مورد کسانی که معلوم الحال هستند و در اکثر مواقع مواضع الحادی و خلاف اسلام و توحید دارند ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، فرهاد55 ، joseffist
۸:۱۸, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #23

سلام آقای النور
سایر کسانی که این حرفها رو مطرح می کنند هم تهمت زدن به غیر مسلمانان رو جایز می دونند، و به قول شما تعدادشون کم هم نیست.

لازمه اعضا در جریان سیاستهای سایت قرار بگیرند. در حال حاضر در قوانین سایت، اینطور تظاهر میشه که مدیران قراره با تهمتهای بدون اثبات برخورد کنند، در حالی که این طور نیست.

به هر حال ممنون که پستها رو حذف نکردید.
۸:۲۲, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
یعنی کسانی که دارن از این عرفان های من دراوردی تبلیغ مکنند همه اهل محرم نا محرم هستند و معتقد؟
همیچین چیزی داخل این ایین های خیالی تعبیه شده؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR
۱۰:۴۴, ۱۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #25

سلام
(۱۳/خرداد/۹۲ ۸:۲۲)وحید110 نوشته است:  یعنی کسانی که دارن از این عرفان های من دراوردی تبلیغ مکنند همه اهل محرم نا محرم هستند و معتقد؟
همیچین چیزی داخل این ایین های خیالی تعبیه شده؟
بله، در بین اونها هم بی بند و باری نادرست شمرده میشه. اگر شک دارید کتابهاشون رو بخونید.
۱۲:۰۷, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
در این تاپیک صرفا انتقادات مطرح می شود ... بحث های دیگر را در تاپیک مربوط به خودش پیگیری کنید
۱۳:۰۷, ۱۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۹ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #27
آواتار
به نام الله

سلام

جنال ELENOR تشکر از اینکه پستهای من پاک میشه . Wink

منم این اتقادات رو دارم .

1- چرا یه پیرو شناخته شده مکاتب انحرافی براحتی میتونه هر شبهه ای وارد کنه به اسلام اونم بمدت 3 سال و بنده نمیتونم حرفاشو نقد کنم ؟

2- چرا یه پیرو مکاتب انحرافی میتونه با پستهای زیاد و استفاده بیش از حد از کلمه تهمت , باعث بشه که قضیه مکاتب انحرافی وارونه جلوه بشه ؟

3- چطوره که پیرو مکاتب انحرافی میتونه براحتی و غیر مستقیم , کتاب و مقالات خودشونو اینجا تبلیغ کنه اما من نمیتونم نقدشون کنم ؟

4- چرا بارها و بارها تاپیک های متعدد میزنه و از پاسخ دادن به برادران دیگه طفره میره و تاپیکو نیمه رها میکنه و هیچ مدرکی دال بر صحت و سقم مکتب انحرافیش ارائه نمیکنه ؟

برادر جان , اجازه فعالیت و استفاده از کلمات رو نباید به این افراد داد ! ما چه تهمتی زدیم ؟

اینکه در مکتب انحرافیشون بت رو تبرک میکنند و به بینهایت خدا اعتقاد دارند و مذاهب رو تشریفات بیفایده میدونند

آیا تمام اینها یک تهمته ؟ آیا روش تزکیه زن و مرد و روشهایی که میگن از سایر سیارات اومده و در کتابهاشون نام برده شده , تهمته ؟

فرهاد 55 یه بار تاپیک میزنه : من مسلمان شده

یه بار تاپیک میزنه : من شک دارم

یه بار تاپیک میزنه : تهمت و ......

آیا این درسته که در بخش دشمن شناسی , مدام پستهای من مسلمان پاک میشه اما به ایشان اجازه میدید بدون هیچ مدرکی , همه حرفها رو تهمت خطاب کنه ؟ Huh

دو خط بالایی انتقاد من بود . یا باید اجازه فعالیت به من بعنوان مخالف بدید یا اجازه بدین ایشان براحتی مکتب منحرف خودشو تبلیغ کنه .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۵۸, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۷)joseffist نوشته است:  به نام الله

سلام

جنال ELENOR تشکر از اینکه پستهای من پاک میشه . Wink

منم این اتقادات رو دارم .

1- چرا یه پیرو شناخته شده مکاتب انحرافی براحتی میتونه هر شبهه ای وارد کنه به اسلام اونم بمدت 3 سال و بنده نمیتونم حرفاشو نقد کنم ؟

2- چرا یه پیرو مکاتب انحرافی میتونه با پستهای زیاد و استفاده بیش از حد از کلمه تهمت , باعث بشه که قضیه مکاتب انحرافی وارونه جلوه بشه ؟

3- چطوره که پیرو مکاتب انحرافی میتونه براحتی و غیر مستقیم , کتاب و مقالات خودشونو اینجا تبلیغ کنه اما من نمیتونم نقدشون کنم ؟

4- چرا بارها و بارها تاپیک های متعدد میزنه و از پاسخ دادن به برادران دیگه طفره میره و تاپیکو نیمه رها میکنه و هیچ مدرکی دال بر صحت و سقم مکتب انحرافیش ارائه نمیکنه ؟

برادر جان , اجازه فعالیت و استفاده از کلمات رو نباید به این افراد داد ! ما چه تهمتی زدیم ؟

اینکه در مکتب انحرافیشون بت رو تبرک میکنند و به بینهایت خدا اعتقاد دارند و مذاهب رو تشریفات بیفایده میدونند

آیا تمام اینها یک تهمته ؟ آیا روش تزکیه زن و مرد و روشهایی که میگن از سایر سیارات اومده و در کتابهاشون نام برده شده , تهمته ؟

فرهاد 55 یه بار تاپیک میزنه : من مسلمان شده

یه بار تاپیک میزنه : من شک دارم

یه بار تاپیک میزنه : تهمت و ......

آیا این درسته که در بخش دشمن شناسی , مدام پستهای من مسلمان پاک میشه اما به ایشان اجازه میدید بدون هیچ مدرکی , همه حرفها رو تهمت خطاب کنه ؟ Huh

دو خط بالایی انتقاد من بود . یا باید اجازه فعالیت به من بعنوان مخالف بدید یا اجازه بدین ایشان براحتی مکتب منحرف خودشو تبلیغ کنه .
1. شما می تونیددر تاپیک مربوطه آنرا نقد کنید ... همان طور که قبلتر هم این طور بوده ...
2. جوایشون به طور مبسوط داده شده
3. در تاپیک مربوط به خودش ...
4. از ما می پرسید؟؟؟ در تاپیک خودش مطرح کنید که قبلتر هم کردید
===========
قانون را رعایت کنید پستتون پاک نمی شود ...
پست های آقای فرهاد هم پاک شده است در بعضی جا ها .... هم چنین شما ..
==========
ایشون هم در این تاپیک تبلیغی نکردند ... نقدی داشتند از نظر خودشون که جوایشون رو هم دادیم ... مخاطبشون هم ما بودند ... تاپیک را دچار انحراف نکنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: joseffist ، سید ابراهیم ، فرهاد55
۱۵:۱۱, ۱/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۲ ۱۵:۲۸ توسط حافظ.)
شماره ارسال: #29
آواتار

بخوانید!
دوستان من یه عکس دیدم کجا؟تو گوگل سرچ کردم god برین به این لینک ببینین چه توهینی به خدا کرده!!به دلایلی نتونستم بذارم تو این پست.یک تیکه از متنش هم اینه.
http://www.flavoryellow.com/blog/index.p...r-neither/
How did you react to the image? If you’re anything like my partner you might initially say: “That’s heretical! You can’t put God’s head on the body of a pregnant woman with nipples. It’s wrong!” and more often than not when passing the image he would mutter: “shocking!”
Why is this shocking? The Bible speaks to God having a womb and a “bosom”, and makes reference to His being like a Mother with her child. I don’t think we really give a great deal of thought to God’s feminine side. I am convinced this is in large part due to the fact that religion is a social construct (an often male dominated social construct).
۱۲:۱۷, ۲۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #30

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت دوستان گرامی

در مورد این پیشنهاد، ممکنه یک سوال به وجود بیاد که فکر کردن در موردش می تونه راهگشا باشه:

فرض کنید گروهی وجود داره که ما به هر دلیلی با رفتار یا عقایدشون مخالفیم و نمی خوایم ازشون طرفداری کنیم. این گروه می تونه یک گروه مذهبی یا سیاسی باشه که صرفاً اختلاف نظر با ما داره، یا اینکه یک گروه تروریستی باشه که خیلی از اعمالشون اصلاً قابل دفاع نباشه.

حالا فرض کنید خبری منتشر میشه که بدون اثبات، مسائلی مثل انحراف جنسی رو به چنین گروههایی نسبت میده. آیا در اینجا هم باید برای این تهمت دلیل بخوایم؟ و آیا این دلیل خواستن، به معنی طرفداری از عقاید یا اعمال اونهاست؟

دوستان به این سوال بالا فکر کنند.

به نظر من، پاکدامنی یک فرد لزوماً به معنی درستی عقاید و درستی همه اعمالش نیست. همون طور که نادرستی عقاید و نادرستی رفتار یک فرد، لزوماً منافی پاکدامنی فرد نیست.

ما نباید این دو تا موضوع رو با هم قاطی کنیم.

در دستورات اسلام هم آوردن دلیل و شاهد برای چنین تهمتهایی ضروری دانسته شده و شرطی برای درستی عقاید و رفتار افراد گذاشته نشده:

وَ الَّذِینَ یَرْمُونَ الْمُحْصَناتِ ثُمَّ لَمْ یَأْتُوا بِأَرْبَعَةِ شُهَداءَ فَاجْلِدُوهُمْ ثَمانِینَ جَلْدَةً وَ لا تَقْبَلُوا لَهُمْ شَهادَةً أَبَداً وَ أُولئِکَ هُمُ الْفاسِقُونَ
کساني که زنان پاک‌دامن را متهمّ مي‌کنند، سپس چهار شاهد [بر مدّعاي خود] نمي‌آورند، آنها را هشتاد تازيانه بزنيد و شهادت‌شان را هرگز نپذيريد؛ و آنها همان فاسقان‌اند

سوره نور، آیه 4

در اینجا گفته شده "زنان پاکدامن" و هیچ گروهی رو مستثنی نکرده. در تفسیر آیه هم چیزی در مورد استثنا بودن هیچ گروهی گفته نشده بود. لحن آیه هم اهمیت موضوع رو نشون میده.

به نظرم اگر ما با یک گروه خاصی مخالفیم، کافیه دلایل مخالفتمون رو ذکر کنیم و قضاوت رو به عهده مخاطبمون بگذاریم.

ممنون [تصویر: gol.gif]
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]