کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سخنرانی استاد رائفی پور (کوروش و ذوالقرنین)
۱۶:۳۶, ۱۸/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۰ ۲۲:۳۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
پازل ما دوستان حل شد
و کوروش انسانی پاک از دید استاد رائفی پور بزرگ
و همان ذوالقرنین قران کریم
و دیگر سخنی برای بیان نیست
مگر اینکه افرادی از ایشان یه انسان بی سواد بسازند (که سابقه هم داشته)
اینم لینک :
http://ghorbat.org/Download/Audio/N-Revayate%20Ahd/J1-Dr.Raefi%20Por-Revayate%20Ahd-HZolgharnin%20(1).mp3
امیدوارم دیگر کسی به ذوالقرنین (کوروش)توهین نکنه
Blush
بسیار خوشحالم بعد از اینهمه جنگ و جدال بالاخره به پایان رسید این داستان پر ماجرا
Heartیا علیHeart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Irani ، Patriot ، hesam110 ، A L I ، صهبا

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۰۲, ۱۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۱۷:۰۴ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #21
آواتار
به نام خداوند هستی افرین
خب جواب شما یه چیز است خواهر گرامی
که به شما هم پاسخ داده ام ولی شما برداشت دیگری کردید
من گفتم که صد در صد اینکه ذوالقرنین را پیدا کنیم لازم است
ذوالقرنین فردیست در گذشته که افتخاراتش در قران بیان شده است حال اگر شخصی بخواهد دین خود را بیشتر بشناسد ایا نباید نشانه ای از ذوالقرنین مبنی بر اینکه در قدیم میزیسته و پادشاه هم بوده است را پیدا کند ؟؟؟
من بیان کردم که اگر ذوالقرنین فقط نامی خیالی در قران به ان بنگریم ، کار ما بسیار ناشایست است
همان گونه که هزاران فیلسوف بزرگ که از من و شما بسیار دانا تر بوده اند خواستار شکافتن این موضوع در تاریخ بوده اند Blush مثل علامه ی بزرگ طباطبایی که صد در صد کار ایشان به دنیا و اخرت مربوط است خواهر گرامی
اگر برای اخرت و دنیای ما هیچ فیضی نداشت این فیلسوفان بزرگ هرگز سعی نمیکردند ذوالقرنین را به یک شخص در تاریخ نسبت دهند
علم تاریخ شناسی برای ثابت کردن قران بسیار لازم است
همانگونه که علوم دیگر مثل : پزشکی و ریاضیات و اختر شناسی و فیزیک
اگر دقت کرده باشید قران هیچ خیال بافی در ان وجود ندارد و همیشه پاسخیست کوبنده و بسیار روشن به انسانهای عالم هستی
یکی با ریاضیات به درستی ان پی میبرد و ان یکی با تاریخ
و این ماییم (شیئه های منتظر) که باید قران را بیشتر به جهان منطق و عرفان بشناسانیم Heart
و مسئله ی کوروش همچنان باقیست و باقی خواهد ماند
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، fereydun
۱۷:۱۳, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
اینکه علامه های مفسر قرآن درپی یافتن جواب این سوال باشند،
به تخصص ایشان برمی گرده و مسئولیتی که قبول کردند در مورد تفسیر قرآن..
چون ایشان این مسئولیت را قبول کردند،پس ازشان سوال خواهد شد.

اما ما مسئولیتی درمورد شناخت ذوالقرنین نداریم که درباره اش از ما سوال بشود..
اگر داریم،با استناد به حدیث یا روایت یا آیه ای،بفرمائید..

و در آخر:

امام کاظم (علیه السلام) : علمی که یاد گرفتن آن بیش از علوم دیگر بر تو لازم است آن علمی است که خیر و صلاح قلبت را به تو ارائه کند و آخرت تو را اصلاح نماید. مستدرک الوسائل جلد2 صفحه 355

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، محمود ، أین المنتظر ، Havbb 110 ، saloomeh ، وحید110 ، fardinho ، idea ، خادمة الزهرا
۱۷:۳۳, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
بهتره دوستان به این بحث پایان بدهند همونطور که وحید110 جان گفتند بیشتر از این در این مورد بحث کردن وقت تلف کردن هستش.
به نظر من خانم/آقای mehrnaz جواب های خوبی دادند و همچنین بقیه دوستان.

دوستانی هم که مصرانه میخوان بگن کوروش ذوالقرنین هستش....باشه قبول..اصلا ذوالقرنین کوروش بوده....
مشکل حل شد؟؟؟؟
این آخرین کامنت من در این پست بود...

به امید ظهور
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، وحید110 ، Hadith
۱۷:۵۸, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
خب دوستان ارام ارام برید جلو Blush
لشکر کشی حضرت ذوالقرنین به باختر و خاور و کوهستان (یاجوج و ماجوج) نشانه ی لشکر داشتن ایشان است
حضرت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ایا تنها کار میکنند ؟؟؟؟ ایا این ما نیستیم که لشکر ایشان را تشکیل خواهیم داد (به امید خدا) ؟؟؟؟
پس ببینین امام هم لشکری دارند بسیار عظیم Blush
خب در این مورد با اقای شهاب موافقم . (در صفحه ی قبل توضیحاتی را دادم)
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۸:۲۷, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #25

نقل قول:لشکر کشی حضرت ذوالقرنین به باختر و خاور و کوهستان (یاجوج و ماجوج) نشانه ی لشکر داشتن ایشان است
نه دوست عزیز ، از کجا میگی برای قضیه یاجوج و ماجوج ذوالقرنین لشکر کشیده؟ تو قرآن نوشته یه سد ساخته....
در مورد لشکر امام زمان هم با توجه به صحبتهای استاد رائفی پور ، وقتی که ایشون میان ، اون قومی که امام زمان براشون اومده ، به امام زمان میگن بیا بین ما و اینا سد ایجاد کن.... (ممکنه این تیکه رو من الان اشتباه گفته باشم ، ببخشید!) خلاصه در ادامه به ایشون میگن هرچی دستمزد میخوای بهت میدیم ولی ایشون میفرماین که دستمزد من با خداست ، من فقط خودتون رو میخوام ، برای من آهن (قوانین الهی) رو بیارید تا با مس ذوب شده (هدایت الهی) چیزی بسازم برای شما شبیه سد ، که تا قیامت این کار رو برای شما انجام بده.....

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم! اگه اشتباهی نوشتم خودتون اصلاح کنید....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، m.hossein
۱۸:۴۶, ۱۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۲۱:۱۱ توسط revenger.)
شماره ارسال: #26

در پاسخ به mehrnaz باید بگم اینکه میفرمایید دانستن حقیقت ذوالقرنین فایده نداره و... باید عرض کنم نعوذ بالله این گفته شما توهینی به قران است وگرنه همه میدانیم حتی تک تک کلمات قران هدایت بوده و بهره برداری از آن واجب است

درمورد اقا شهاب هم باید بگم که لطفا کمی با دید بهتر به اشخاص نگاه کنید و از سر تعصب مطلب ننویسید چون در بحث ذوالقرنین سند اصلی اقای رائفی پور قران است نه تاریخ و... پس بهتر است صرف نظر از شخص به بحث در مورد موضوع بپردازیم واینکه بهتره در وبلاگتون تغییراتی بدید چون با زیر سوال بردن تاریخ خودتون جز خواری چیزی نصیبتون نمیشه و با اینکار فقط و فقط به تفرقه بین ایران و اسلام دامن خواهید زد پس بهتون توصیه میکنم شما لبه دوم قیچی مسعود انصاری نباشید
در بحث دوستان مطرح کردند ذوالقرنین پادشاهیه که لشکر نداره و همچنین پیامبر نیست
با اینکه تخصص خاصی در اینباره ندارم اما فکر میکنم همین میتونه سندی برای ذوالقرنین بودن امام زمان باشه
دلیل:
ذوالقرنین با اینکه این همه با خدا رابطه داره و مقام بالایی نزد حضرت حق داره پیامبر نیست در حالی که 124000نفر پیامبر داشتیم چی میشد ذوالقرنین با اون مقام والایش میشد پیامبر؟؟؟
شاید مقامش جدای از پیامبری بود یعنی امامت؟
واز اینکه پادشاهی بدون لشکر بود میتوان برداشت کرد که ذوالقرنین از نیرویی شبیه به بسیج کمک میگرفته(برای مثال در ساختن سد) که به قول مقام معظم رهبری:" بسیج حقیقتیست همچون افسانه ها"
در حقیقت لشکر نداشته ذوالقرنین مردمی بودند که هروقت انان را میخواند اجابتش میکردند و این مورد هم نشون دهنده اینه که مردم ذوالقرنین رو میخواستند و به حکمیت او ایمان راسخ داشتند که بدون هیچ چشم داشت مالی برای صلاح خویش دست به جهاد میزدند که این مورد نیز از واجبات ظهور امام زمان است

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد667 ، Hadith ، Havbb 110 ، m.hossein ، mahdi_kojayee
۲۳:۳۵, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۹/آذر/۹۰ ۱۷:۴۱)Havbb نوشته است:  چشم ، اطاعت میشه. لابد از نظر شما انصاف اینه که ما حرفهای بدون سند شما رو بپذیریم (همین که بیای بگی فلانی در این اشفته بازار یک حرفی زده ، دیگه همه قبول میکنن که شما درست میگی و اون چرت و پرت گفته ، آره؟)

خیر ، حرف بی سند را دور بریزید ...

(۱۹/آذر/۹۰ ۱۷:۴۱)Havbb نوشته است:  اون بنده خدا کلی مطالعه و تحقیق انجام داده برای اون سخنرانی ، بعضی از منابعش رو هم وسط سخنرانی میگه ، اون وقت چطور بدون دلیل همینطور میای میگی تطابق ذوالقرنین با امام زمان ممکن نیست؟!!!!

هم سخنانشان بدون منبع است و هم منابعش بی کیفیت ...
یعنی کتبی که در اصالت و اصالت ترجمه آن شک و تردید فراوان است
را چگونه ایشان مورد استناد قرار می دهند ؟!
چگونه اینهمه سخن مفسران و مورخان را پیرامون اسکندر
نخوانده اند و اینچنین درباره اسکندر از بن مایه های زرتشتی
غیر کهن سود بردند ؟!

(۱۹/آذر/۹۰ ۱۷:۴۱)Havbb نوشته است:  اون قسمت دوم حرفت رو هم داخل همون سخنرانی پاسخ میده.... بهتره به جای مطرح کردن شبهه بری سخنرانی رو کامل گوش بدی ، نه فقط همین یه تیکه که درباره ی کوروش بوده را.... ذوالقرنین لشکر نداشته ، این چه پادشاهی بوده که لشکر نداشته؟! من فکر میکنم این پادشاه بودن ذوالقرنین غلط باشه....

مگر امام زمان بدون لشگر است و تنها سفر می کند
که چنین تطبیقی داده اند ؟
خداوند به ذوالقرنین می گوید با این قوم هر شکل می خواهی
رفتار کن ، اگر لشگری نداشت ، مگر آن قوم گوسفند بودند که
به ذوالقرنین اجازه دهند هر شکل می خواهد با آنها رفتار کند
و ذوالقرنین به تنهایی توانایی مجازات یک قوم را داشته باشد ؟!

برادر من ما که جملات نوستراداموس را ترجمه نمی کنیم ، سخن
قرآن را که نمیتوان اینقدر بد برداشت کرد ...
۲۳:۴۰, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
به نام خدای مهربان ، ایزد منان

آنچه در اینجا دیدم و شاهد آن بودم ، جنگیست بی فایده و بحثیست بی ارزش.

آنچه در مورد کوروش شنیده ام را........................................................... می پذیرم.
شاید یک داستان ، چون بودن یک آدم خوب داستان است در این دنیا.

ایران ، همیشه در گذشته ی خود زندگی کرده ، هدف از یاد امامان و اسوه ها و همینطور کوروش ، ادامه دادن راه های درستی و راستی است، نه اینکه در گذشته و در منجلاب آن گیر کنیم ؛ تهمتی ایجاد کنیم ، شخصیت را پایمال ، و دلی را بشکنیم.

امامان آمده اند شهید شده اند ، و امامی دیگر. کوروش نیز همینطور.

وجه اشتراک تمام انسان ها بودن و رفتن ... فراموش شدن ... تنها چیز مهم در دنیا عمل کردن به راه و روش اسوه های درست است.

وگرنه شیعیان به امام زمان تکیه کرده اند ، مسیحیان و یهودیان به پیامبران خودشان ، و هر گروهی....
اسوه ای گزیده .... و بدان افتخار میکند.

آیا مشکلی را حل کردید ؟

با این کش مکش بچگانه ، صلحی ایجاد شده ؟! دست آوردی داشته ؟!

این کشمکش همانند دو کودک است که هر یک اسباب بازی را به سمت خودشان میکشند.
بهتر نیست دست از زیاده خواهی و برتری طلبی بر دارید و در کنار هم زندگی کنید؟

گذشته را فراموش کنید ، فقط از آن عبرت بگیرید...

امامانمان رفتند ... ذخیره خدا هم روزی میرود.
کوروش رفت .... تمام شد.
شهید دادیم درست .... رفته اند.

بهای خون آنها را چگونه پس میدهید ؟!

فکر میکنید آنها راضی خواهند شد؟
هرگز.

یاد آنان و این کشمکش دردی را دوا نمیکند. بلکه ادامه ی راه تمام قهرمانانمان است که ما را پیروز خواهد کرد.

اتلاف وقت شما پای کشمکشی بچه گانه قابل بخشش پروردگار نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Irani ، Anti gods
۲۳:۵۳, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
(۱۹/آذر/۹۰ ۱۸:۴۶)revenger نوشته است:  درمورد اقا شهاب هم باید بگم که لطفا کمی با دید بهتر به اشخاص نگاه کنید و از سر تعصب مطلب ننویسید چون در بحث ذوالقرنین سند اصلی اقای رائفی پور قران است نه تاریخ و... پس بهتر است صرف نظر از شخص به بحث در مورد موضوع بپردازیم واینکه بهتره در وبلاگتون تغییراتی بدید چون با زیر سوال بردن تاریخ خودتون جز خواری چیزی نصیبتون نمیشه و با اینکار فقط و فقط به تفرقه بین ایران و اسلام دامن خواهید زد پس بهتون توصیه میکنم شما لبه دوم قیچی مسعود انصاری نباشید

دوست گرامی ،
سخنی از روی تعصب نگفتم ،
موضوعی که در وبلاگم و اینجا مطرح کردم
سخنی کهنه است ، ولی دیگر ایشان بهتر است
کمی علمی تر در حوزه تخصصشان سخن بگویند
قطعا کسی متعرضشان نخواهد شد ...

قطعا گفتن حقیقت تاریخ گرچه به کام برخی تلخ
خواهد امد ولی به یقین به اتحاد همه ملت های
مسلمان کمک خواهد نمود و همانطور که اسلام
رنگ قومیت را زدود و تمدن اسلامی را هرچند با حاکمان
ناشایست پایه گذاری کرد ، می توان با عرضه حقیقت ناب
به ملت ها یک پیشرفت عظیم را در کشور شاهد باشیم ...
انسانی که اشتباهات گذشتگانش را نداند محکوم به تکرار آنهاست ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، خادمة الزهرا
۱:۲۹, ۲۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۱:۳۶ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #30

نقل قول:
Grace Dies:
آنچه در اینجا دیدم و شاهد آن بودم ، جنگیست بی فایده و بحثیست بی ارزش.

ببینم میتونین یه کاری کنین که این تاپیکم ببندن یا نه.
جنگ چیه دوست عزیز.داریم بحث طلبگی می کنیم خداییش.Blush
نقل قول:
Havbb:
در مورد ذوالقرنین ، این طور که من نتیجه گیری کردم ، قرآن یه سری ویژگی ها برای شخصیتی به نام ذوالقرنین میگه ، استاد رائفی پور میان روایاتی که در مورد ذوالقرنین امده رو هم بررسی میکنن و بر اساس این داده ها ، میان تک تک ویژگی های ذوالقرنین رو با اشخاص مختلف مطابقت میدن ، و در نهایت ویژگی های ذوالقرنین بیشترین مطابقت رو با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارد ، به علاوه ی اون حدیثی که از امام حسن عسکری بود که فرمودند ذوالقرنین فرزند ایشان هستند...

گفته ی شما متین ولی آقای رائفی پور در آخرای این فایل صوتی حدیث زیر رو هم نقل کردند:
جابربن عبدالله انصاری(از قول کدام معصوم است را یادم نیست): خداوند سنت ذوالقرنین را در قائم که از فرزندان من است جاری خواهد کرد و سلطنت او را به شرق و غرب عالم خواهد رسانید وهرجاکه مورد تصرف ذوالقرنین شده به تصرف او در خواهد آمد.پروردگار گنجهای زمین را برای وی ظاهر می کند و معادن را برای او کشف می سازد و با القای رعب او در دلها از وی یاری می کندو...(ادامه ی حدیث)
با استناد به این حدیث فرموده ی شما که گفته اید استاد گفته اند ذوالقرنین همان امام زمان است در تناقض است.

طبق این حدیث ذوالقرنین و قائم (امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف) دو شخص متفاوت از هم هستند.
پس چطور شما می گویید امام زمان همان ذوالقرنین است؟
(این قسمتو قبلا گفته بودم ولی چون کسی جواب نداد دوباره گفتم)
نقل قول:
mehrnaz:
اینجا کسی نمی گه کوروش ادم خونخوار و متجاوز و ظالمی بوده

اینجا شاید نباشه ولی اوفففففففففففففف تا دلت بخواد استادای درس انقلاب اسلامی که وقتی به مبحث "جشن های 2500ساله "می رسن کوروشو نابوووووود می کنن.
نمونش استاد ما.
اگه بخوام یه تیکشو بگم ,ایشون ادعا کردن که کوروش یهودی بوده(که البته اگه درست باشه بد که نیست هیچی تازه بهترم هست).
دلیلش Sadبخونید!!!)
1)مادر کوروش یهودی بوده(بدون هیچ مدرکی)(تازه اصلا ربطی نداره.مگه نیستن آدمایی که والدینشون بی دینن ولی خودشون مسلمونن؟)
2)در دوره ی 24 مجلس(قبل از انقلاب) نماینده ی یهودیها گفته کوروش مال ما بوده.(اینو که گفت چسبیدیم به سقف)
نقل قول:
وحید110:
دوم سخن رانی اقای رائفی پور بود که قبل از اینکه بخواهیم بگوییم ایا سخن ایشان سند است یا نه مشخص شد ایشان گقته اند که ذوالقرنین امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند و خود شما هم کامل گوش نکرده بودید.

ببخشید پس حدیثی که در بالاتر عرض کردم که در همون فایل صوتی که می فرماییدایشون نقل کردند نقش تزئیینی را دارند؟(استغفرالله)

در پایان خدمت دوستان محقق عرض کنم که من به خاطر این تاپیک ارزشمند و فایل سخنرانی استاد رائفی پور رفتم به کتاب "مروج الذهب" نوشته ی "علی بن حسین مسعودی"(اگه اشتباه نکرده باشم) ,مراجعه کردم.در اون نسخه در صفحات 57.282.307.619.629 درباره ذوالقرنین مطالبی را آورده بود که هیچ کدام مستدل نبود.بنابراین زحمت خواندن آن را (در این مورد) نکشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد667 ، Irani
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا