کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سخنرانی استاد رائفی پور (کوروش و ذوالقرنین)
۱۶:۳۶, ۱۸/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۰ ۲۲:۳۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
پازل ما دوستان حل شد
و کوروش انسانی پاک از دید استاد رائفی پور بزرگ
و همان ذوالقرنین قران کریم
و دیگر سخنی برای بیان نیست
مگر اینکه افرادی از ایشان یه انسان بی سواد بسازند (که سابقه هم داشته)
اینم لینک :
http://ghorbat.org/Download/Audio/N-Revayate%20Ahd/J1-Dr.Raefi%20Por-Revayate%20Ahd-HZolgharnin%20(1).mp3
امیدوارم دیگر کسی به ذوالقرنین (کوروش)توهین نکنه
Blush
بسیار خوشحالم بعد از اینهمه جنگ و جدال بالاخره به پایان رسید این داستان پر ماجرا
Heartیا علیHeart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Irani ، Patriot ، hesam110 ، A L I ، صهبا

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۰۹, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲۰/آذر/۹۰ ۱:۲۹)fereydun نوشته است:  اگه بخوام یه تیکشو بگم ,ایشون ادعا کردن که کوروش یهودی بوده(که البته اگه درست باشه بد که نیست هیچی تازه بهترم هست).
دلیلش بخونید!!!)
1)مادر کوروش یهودی بوده(بدون هیچ مدرکی)(تازه اصلا ربطی نداره.مگه نیستن آدمایی که والدینشون بی دینن ولی خودشون مسلمونن؟)
2)در دوره ی 24 مجلس(قبل از انقلاب) نماینده ی یهودیها گفته کوروش مال ما بوده.(اینو که گفت چسبیدیم به سقف)

با سلام و احترام ...
خود رائفی پور هم کوروش را از نظر لغوی به
"عبری دوست" ترجمه کرده است ، و هخامنشیان
را به "حاخام منش" ها تعبیر کرده ...
سخنرانی تصویری ایشان را حتما دیده اید ...

اینکه کوروش یهودی و یهوه پرست است را هم
پورپیرار در 12قرن سکوت مطرح کرده باشد
که خردپذیر و منطقی نیست ...

کوروش که مال یهودیان هست ، چون اگر ایرانیان نسبت
به او به اندازه ضحاک و انوشیروان و ... هم علاقه داشتند
نامی از او در کتب خویش می اوردند ...
۱۷:۳۰, ۲۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۱۷:۳۶ توسط revenger.)
شماره ارسال: #32

به اقا شهاب بگم عزیز دلم تعداد کثیری از مفسران و تاریخدان و عالمان دینی بزرگ گفتن یا کوروش ذوالقرنین هستش یا نزدیکترین شخص ازنظر مشخصات به ذوالقرنین هست
فرض بر اینکه این افراد اشتباه کردند و کوروش ذوالقرنین پادشاه عادل نیست
سوالم از شما اینه ایا این مفسران اونقدر ...تشریف داشتند که کوروش شاه خون و اتش و بت پرستی رو ذوالقرنین معرفی کردند؟؟؟
یا اینکه خدای ناکرده شما ید بیضایی در جعل تاریخ دارید؟؟؟!!!!!!
باز هم برادرانه به شما تذکر میدهم لبه دوم قیچی مسعود انصاری نباشیدHeart

مفسران و تاریخ‌دانانی که به تطابق ذوالقرنین با کوروش کبیر گواهی داده اند یا وی را نزدیکترین شخص به ذوالقرنین دانسته اند:
[*]مولانا ابوالكلام آزاد، مفسر بزرگ قرآن و وزیر فرهنگ هند در زمان گاندی در تفسیر مجمع‌البیان
[*]ترجمه تفسیر سوره کهف از باستانی پاریزی
[*]علامه طباطبایی در تفسیر المیزان
[*]آیت‌الله ناصر مكارم شیرازی و ده نفر از مفسران بزرگ قرآن در تفسیر نمونه (مانند قرائتی، امامی، آشتیانی، حسنی، شجاعی، عبدالهی و محمدی)
[*]تابنده گنابادی در کتاب سه داستان عرفانی از قرآن
[*]آیت الله میر محمد کریم علوی در تفسیر کشف الحقایق (با ترجمه عبدالمجید صادق نوبری )
[*]حجت الاسلام سید نورالدین ابطحی در کتاب ایرانیان در قرآن و روایات
[*]علی شریعتی در کتاب بازشناسی هویت ایرانی اسلامی
[*]صدر بلاغی در قصص قرآن
[*]جلال رفیع در کتاب بهشت شداد
[*]دکتر فاروق صفی زاده در کتاب از کورش هخامنشی تا محمد خاتمی
[*]منوچهر خدایار در کتاب کورش در ادیان آسیای غربی
[*]قاسم آذینی فر در کتاب کورش پیام آور بزرگ
[*]فریدون بدره‌ای در کتاب کورش در قرآن و عهد عتیق
[*]محمد کاظم توانگر زمین در کتاب ذوالقرنین و کورش
[*]آیت الله سید محمد فقیه استاد اخلاق، حافظ کل قرآن و نماینده مجلس خبرگان دوم
[*]استاد محیط طباطبایی
[*]حجه الاسلام شهید هاشمی نژاد
[*]سر احمدخان بنیان‌گذار دانشگاه اسلامی علیگر هند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۷:۵۴, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۰/آذر/۹۰ ۱۷:۳۰)revenger نوشته است:  به اقا شهاب بگم عزیز دلم تعداد کثیری از مفسران و تاریخدان و عالمان دینی بزرگ گفتن یا کوروش ذوالقرنین هستش یا نزدیکترین شخص ازنظر مشخصات به ذوالقرنین هست

باز هم برادرانه به شما تذکر میدهم لبه دوم قیچی مسعود انصاری نباشیدHeart

مفسران و تاریخ‌دانانی که به تطابق ذوالقرنین با کوروش کبیر گواهی داده اند یا وی را نزدیکترین شخص به ذوالقرنین دانسته اند:
[*]مولانا ابوالكلام آزاد، مفسر بزرگ قرآن و وزیر فرهنگ هند در زمان گاندی در تفسیر مجمع‌البیان
[*]..
[*]سر احمدخان بنیان‌گذار دانشگاه اسلامی علیگر هند

دوست عزیزم
به حسن نیت شما اطمینان دارم ولی دقت کنید ...
1- نام سر سید احمدخان هندی را کاش پیش از همه می آوردید
چون ابواکلام به نوعی وامدار تئوری پردازی های اوست در این زمینه ...
استاد بهاءالدین خرمشاهی قران پژوه گرانقدر در مقاله ای با عنوان
قرآن ستیزان تجدد گرا پیرامون همین سر سید احمد خان می نویسد :
سرسلسله این تجدید‌گرایان بی‌محابا سرسید احمدخان هندی (1817 - 1898م) است که تفسیر ناتمامی هم بر قرآن کریم نوشته است. او معتقد بود «نبوت یک ملکه طبیعی خاص، نظیر سایر قوای بشری است که به هنگام اقتضای وقت و محیط شکوفا می‌‌شود، ...جبرئیل فی‌الواقع جلوه مجازی و کنایی قوه یا ملکه پیامبری است. به نظر او وحی چیزی نیست که از بیرون به پیامبر برسد، بلکه همانا فعالیت عقل الوهی در نفس و عقل قدسی بشری اوست... سید احمد‌خان برای تأیید این نظریه، به این واقعیت که قرآن نه یکباره بلکه به تدریج و تنجیم و اقتضای موقعیت بر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نازل شده استناد می‌کرد. وی معتقد بود که قوه نبوت بدون استثنا و تبعیض در همه انسانها هست، اگرچه ممکن است درجاتش فرق داشته باشد...» (تفسیر و تفاسیر جدید، نوشته بهاءالدین خرمشاهی، 1364، ص 60).
«سرسید احمد‌خان مدافع این نظر بود که باب اجتهاد باید به روی کسانی که صاحب صلاحیت‌اند باز باشد، چرا که از این طریق می‌توان مسایل مستحدث عرفی و شرعی را با رعایت شرایط زمانه بازاندیشی کرد و تفسیر و برداشت تازه‌ای از آنها به عمل آورد» (پیشین، ص 62)....

2- ابواکلام آزاد تخصصی در زمینه باستان شناسی و تاریخ
نداشته و در حد یک رساله در یکی از روزنامه ها مطلب
ذوالقرنین را منتشر کرده ...
بقیه افرادی که ذوالقرنین را به کوروش چسبانده اند و شما
بدون بن مایه و برگ های آن فقط نامشان را آوردید ، همگی
سخن ابواکلام و استدلال او را آورده اند و نه سطری افزون تر ...

3- تعداد مفسران و مورخانی که اسکندر را ذوالقرنین می دانند
قطعا بیشتر است ، چون شما فقط ایران را می بینید و آنهم فقط
یکصد سال اخیر را ... ولی جهان اسلام عظیم تر از این چند نمونه است ...
ضمن اینکه توسل به اکثریت چه به سود اسکندر چه به سود کوروش
از نظر منطقی بی اعتبار است ...

4- لبه دوم قیچی مسعود انصاری و شجاع الدین شفا و کسروی و ...
افرادی هستند که فکر می کتند باید برای جلویگری از این سگان جلویشان
استخوان انداخت ، و به آنها باج داد و حقیقت را ذبح کرد ...
ولی این اشتباه است ، تمدن اسلامی بدون رنگهای قومیتی
شکل گرفت و در قرآن هرچند به زبان عربی حتی یکبار نام از قوم عرب یا
فارس و ... نیامده و بی اهمیت ترین موضوع پرداختن (چه از نوع خوب چه بد)
به قومیت هاست ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فاطمه خانم ، خادمة الزهرا
۱۹:۳۹, ۲۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۱۹:۴۰ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #34
آواتار
بنظر من اين تصور كه كورش ذوالقرنين بوده از پايه اشتباهه . . .
چون کورش شما در بخشی از متن استوانه ی معروفش که در معبد مردوک هم پیدا شده ، نوشته :
.
. . . به فرمان « مردوک » ، همه شاهان بر اورنگ پادشاهی نشسته اند . . .
.
این یعنی خود خود کفر . . .
تو ترجمه انگلیسی هم نوشته "Marduk the great god" یعنی مردوک خدای بزرگ . . .
نکته : مردوک یا مردوخ یکی از خدایان باستانی است. در تمدن بابلیان مردوک به عنوان خدای باروی و آفرینش مطرح است. او در دوره حمورابی به‌عنوان محافظ بابل به شمار می‌رفت.

[تصویر: 12345677.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهـاب ، GreeN.boy
۱۹:۵۳, ۲۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۱۹:۵۶ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #35
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
مردوک خدای بزرگ یعنی احترام کوروش به بابلیان مردوک پرست
مردوک یعنی انسانهای سکنا گزیده در شهر تاریخی بابل
مردوک یعنی احترام گذاشتن کوروش به دین بابلیان (همین کافیست دوست من)
در قران هم خداوند گفته است :
او (ذوالقرنین) مردم را به دین خودشان ازاد گذاشت
و هیچگونه توهینی به هیچ دینی حتی اگر شیطان پرست بودند انجام ندادند
اگر این نبود هیچگونه نمیتوانست پادشاه چهار گوشه ی جهان که هم مردوک پرست درونشان وجود داشت و هم یهود و هم زرتشت و بت پرست و هم ستاره پرست وجود داشت ، بشود
اگر این نبود هیگونه نمیتونست یهودیان را با خود همراه سازد
هیچ گونه نمیتونست بابلیان را با خود همراه سازد
و همین مورد باعث شد بسیاری از مردم به خدای ذوالقرنین ایمان بیاورند
و یکتا پرست شوند
سیاستی مثل بعضی از پیامبران الهی
مثل حضرت ابراهیم که یک روز تنها فقط ماه پرستش و روز خورشید پرستش میکرد و بعد از غروب بسیاری از مردم به خدای یگانه ایمان اوردند
سیاستی پاک با دلی پاک
یا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زود تر و زود تر ما منتظریم Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: GreeN.boy
۱۹:۵۵, ۲۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۲۰:۱۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #36

دیگه نمیخواستم تو این بحث شرکت کنم و اون رو کشش بدم ولی خوب جواب این دوستمون رو میدم چون قبلا هم پرسیده بودند:

نقل قول:
گفته ی شما متین ولی آقای رائفی پور در آخرای این فایل صوتی حدیث زیر رو هم نقل کردند:
جابربن عبدالله انصاری(از قول کدام معصوم است را یادم نیست): خداوند سنت ذوالقرنین را در قائم که از فرزندان من است جاری خواهد کرد و سلطنت او را به شرق و غرب عالم خواهد رسانید وهرجاکه مورد تصرف ذوالقرنین شده به تصرف او در خواهد آمد.پروردگار گنجهای زمین را برای وی ظاهر می کند و معادن را برای او کشف می سازد و با القای رعب او در دلها از وی یاری می کندو...(ادامه ی حدیث)
با استناد به این حدیث فرموده ی شما که گفته اید استاد گفته اند ذوالقرنین همان امام زمان است در تناقض است.

طبق این حدیث ذوالقرنین و قائم (امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف) دو شخص متفاوت از هم هستند.
پس چطور شما می گویید امام زمان همان ذوالقرنین است؟
(این قسمتو قبلا گفته بودم ولی چون کسی جواب نداد دوباره گفتم)

فرمایش شما کاملا صحیح است ، طبق چیزهایی که خود اقای رائفی پور گفتند ذوالقرنین و امام زمان دوتا شخص متفاوت به نظر میان ، فقط ویژگی های ذوالقرنین بسیار به امام زمان نزدیکه ، حالا اینکه آیا منظور قرآن از ذوالقرنین یک شخصیت افسانه ای بوده یا نه رو من نفهمیدم ، ولی خوب همونطور که از احادیث برمیاد سنت ذوالقرنین رو معصومین فرمودند در امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) جاری خواهد شد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۰:۰۱, ۲۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۲۰:۱۸ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۷:۱۴)محمد667 نوشته است:  . . . ایشان بزرگترین محقق در زمینه ی شیطان شناسی و فرماسونری بوده اند . . .

متاسفم براي اينهمه تعصب بيجا !!!!
ميشه براي من بزرگترين رو معني كنيد؟؟؟
منظورتون از لحاظ فيزيكيه ، يا كميت و تعداد سخنراني؟
اگر از اون دو نظر باشه ، شايد حق با شماست . اما از لحاظ محتوا بعيد ميدونم!!!
.
رائفي پور : ماريو ماسون است ، چون دستكش سفيد دارد ، سونيك هم همينطور . تازه يك بازي اومده اسمش هست ماريو سونيك ، كه با كنار هم گذاشتن اين دو اسم به كلمه ي ماسونيك ميرسيم . . .
[تصویر: marioandso.png]
.
اين يعني معركه گيري ، نه تحقيق و جلسه مهدوي!
.
(۱۸/آذر/۹۰ ۲۲:۴۳)fereydun نوشته است:  
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۹:۲۲)حسن.س. نوشته است:  [quote

عزیز استاد رائفی پور در جلسه ی اول روایت عهد که دو هفته ی پیش بود کلا درباره ی ذوالقرنین صحبت کردند.کوروش و بقیه را رد کردند و گفتند ذوالقرنین امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است[/u].اینم لینکش:ذوالقرنین

سلام دوست عزیز.گفته ی شما متین ولی آقای رائفی پور در آخرای این فایل صوتی حدیث زیر رو نقل کردند:
جابربن عبدالله انصاری(از قول کدام معصوم است را یادم نیست): خداوند سنت ذوالقرنین را در قائم که از فرزندان من است جاری خواهد کرد و سلطنت او را به شرق و غرب عالم خواهد رسانید وهرجاکه مورد تصرف ذوالقرنین شده به تصرف او در خواهد آمد.پروردگار گنجهای زمین را برای وی ظاهر می کند و معادن را برای او کشف می سازد و با القای رعب او در دلها از وی یاری می کندو...(ادامه ی حدیث)
با استناد به این حدیث فرموده ی شما که گفته اید استاد گفته اند ذوالقرنین همان امام زمان است در تناقض است.

طبق این حدیث ذوالقرنین و قائم (امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف) دو شخص متفاوت از هم هستند.
پس چطور شما می گویید امام زمان همان ذوالقرنین است؟Huh

اصلاً آقاي رائفي پور بر چه اساسي به خودش اجازه ميده در اين زمينه حرف بزنه؟
(قابل توجه فداييان آقاي رائفي پور : نميگم حرف نزنه ، ميگم اساس اين كارش چيه؟)
.
ما در بحارالأنوار، ج 52، ص 322 - 323. در مورد حديثي مشابه ميخونيم :

[b]در روایتی که از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمده، وجه شباهت امام زمان(علیه السلام) به ذوالقرنین از جهت حکومت بیان شده است، یعنی همان گونه که حکومت ذوالقرنین گسترش یافت، حکومت امام زمان(علیه السلام) نیر جهانی خواهد شد و شرق و غرب عالم را فرا خواهد گرفت. پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود:"ذوالقرنین بنده شایسته‏ای بود... بدانید که میان شما کسی همانند او وجود دارد و خداوند متعال در زمین به او قدرت بخشیده و علت و سبب و رمز هر چیزی را در اختیار او قرار داده است و به مغرب و مشرق دست می‏یابد.
خداوند متعال به زودی این سنت خود را در مورد قائم(از فرزندان من) جاری خواهد ساخت واو را بر شرق و غرب عالم مسلّط خواهد ساخت، به گونه‏ای که هر دشت و کوهی که ذوالقرنین در آن جا گام نهاد، او نیز گام خواهد گذاشت. خداوند گنج‏ها و معادن زمین را بر او آشکار خواهد ساخت و با ابزار رُعْب و ترس (که در دل دشمنان می‏افکند) او را یاری خواهد کرد و پس از آن که زمین پر از ظلم و جور شده، پر از عدل و داد خواهد کرد".
.
ضمناً توجه داشته باشيد كه پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) براي معرفي كورش در حديثي كه در متن بهش اشاره شده از فعل ماضي استفاده كرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۱۹/آذر/۹۰ ۱:۱۶)محمد667 نوشته است:  
اشرف مخلوقات خداوند گوش کنید به کلام زیبای خداوند هستی افرین :
و از تو در باره ذو القرنین می‌پرسند. بگو: برای شما از او چیزی می‌خوانم. (۸۳) ما او را در زمین مکانت دادیم و راه رسیدن به هر چیزی را به او نشان دادیم. (۸۴) او نیز راه را پی گرفت. (۸۵) تا به غروبگاه خورشید رسید. دید که در چشمه‌ای گِل‌آلود و سیاه غروب می‌کند و در آنجا مردمی یافت. گفتیم: ای ذو القرنین، می‌خواهی عقوبتشان کن و می‌خواهی با آنها به نیکی رفتار کن. (۸۶) گفت: اما هر کس که ستم کند ما عقوبتش خواهیم کرد. آن گاه او را نزد پروردگارش می‌برند تا او نیز به سختی عذابش کند. (۸۷) و اما هر کس که ایمان آورد و کارهای شایسته کند، اجری نیکو دارد. و در باره او فرمانهای آسان خواهیم راند. (۸۸) باز هم راه را پی گرفت. (۸۹) تا به مکان برآمدن آفتاب رسید. دید بر قومی طلوع می‌کند که غیر از پرتو آن برایشان هیچ پوششی قرار نداده‌ایم. (۹۰) چنین بود. و ما بر احوال او احاطه داریم. (۹۱) باز هم راه را پی گرفت. (۹۲) تا به میان دو کوه رسید. در پس آن دو کوه مردمی را دید که گویی هیچ سخنی را نمی‌فهمند. (۹۳) گفتند: ای ذو القرنین، یأجوج و مأجوج در زمین فساد می‌کنند. می‌خواهی خراجی بر خود مقرر کنیم تا تو میان ما و آنها سدی برآوری؟ (۹۴) گفت: آنچه پروردگار من مرا بدان توانایی داده است بهتر است. مرا به نیروی خویش مدد کنید، تا میان شما و آنها سدی برآورم. (۹۵) برای من تکه‌های آهن بیاورید. چون میان آن دو کوه انباشته شد، گفت: بدمید. تا آن آهن را بگداخت. و گفت: مس گداخته بیاورید تا بر آن ریزم. (۹۶) نه توانستند از آن بالا روند و نه در آن سوراخ کنند. (۹۷) گفت: این رحمتی بود از جانب پروردگار من و چون وعده پروردگار من در رسد، آن را زیر و زبر کند و وعده پروردگار من راست است. (۹۸)
این که ذوالقرنین حضرت امام زمان (علیه السلام) است را باید تفسیری ساده کرد
خب اگر تفسیر گونه این را بخوانید میفهمید که در این کلامات پر فیض قر ان کریم و معجزه ی بزرگ عالم از قید گذشته به میان امده است و ذوالقرنین مردیست در گذشته نه انسانی که در اینده خواهد امد Blush
همه میدانیم حضرت امام زمان در اینده می ایند و در گذشته سدی نساخته و سفر های ذوالقرنین را انجام نداده اند
این یه فرضیه بود از طرف فیلسوفان بسیار زیاد که همین موضوع که ذوالقرنین از گذشته امده است را رد کرده اند
پس ذوالقرنین مردیست در گذشته نه اینده Blush

آفرين ،
اين دليل رو يادم نبود .
مرسي . . .
قرآن رو كه ديگه همه قبول دارن؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: GreeN.boy ، شهـاب
۲۰:۲۱, ۲۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۲۰:۳۹ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #38
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
استاد با سیاستی بسیار حیرت انگیز این مسئله را بیان کرده اند Blush
اول سخنرانی از اسکندر بد میگوید و بعد از کوروش بسیار خوب میگوید
و در اخر باسیاستی شگفت انگیز شما را به فکر ظهور وا میدارد دوست من
مسئله ی امروز یه چیز است ان هم امام زمان و صبر برای ظهور
اینکه ماریو و سونیک فرماسونی نیستند شما باید مدرک بیاورید عزیز من
و اینکه خیلی دوست دارم بدونم ایا ایت الله طباطبایی را هم بد میدانید یا نه ؟؟؟؟
این جوسازی ها برمیگرده به اقای استاد ملعون پورپیرار که سعی در تلاش به هم ریختن تاریخ و ایران و از همه مهمتر اسلام را دارد
اینهم استاد ملعون پورپیرار :
http://fa.wikipedia.org/wiki/ناصر_پورپیرار
۲۱:۲۳, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
(۲۰/آذر/۹۰ ۲۰:۲۱)محمد667 نوشته است:  اینکه ماریو و سونیک فرماسونی نیستند شما باید مدرک بیاورید عزیز من
و اینکه خیلی دوست دارم بدونم ایا ایت الله طباطبایی را هم بد میدانید یا نه ؟؟؟؟

اصلاً من از همين طريق اعلام ميكنم جناب آقايان ماريو و سونيك ماسون هستن!
يعني چي؟
من محتوا رو ول كنم ، بگيرم ظاهر رو؟
آره آقا اين دو بفرض ماسون هستن . . .
كه چي بشه؟ تاثيرش چيه؟ شما يك طوري رو اين مساله تاكيد داريد و ميگيد دليل بيار انگار كه اين دوتا شخصيت دو شخصيت تاثير گذار تاريخ معاصر بودن .
من همين مساله رو تلفني به آقاي رائفي پور گفتم . با كمال تعجب ايشون گفتن :
رو حرفم هستم ، تازه آخرش ماريو ميره اون قارچ رو (قارچ مونث) نجات ميده ، كه اون نشانه و نماد ايسيس است . . .
.
من كه دود از كله ام بلند شد . يعني چي؟
.
من كه تنها نتيجه اي كه از حرفهاي ايشون گرفتم اين بود كه ايشون اين بازي رو تا مرحله آخر رفتن!
.
در مورد علامه طباطبايي هم فقط ميدونم كه شما با آوردن اسم ايشون داريد بحث رو منحرف ميكنيد . من دارم ميگم احتمالا كورش نميتونه ذوالقرنين باشه به اين دليل و يقيناً امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ذوالقرنين نيست به اين دليل واضح . بعد شما داري به من چي ميگيد؟
.
البته لازم بذكر هست كه من چندين بار در چندين تاپيك گفتم فلان مساله رو با آقاي رائفي پور مطرح كردم ، منظور از اين تماسها فقط دو تماس تلفني مستقيم بوده كه البته نسبتاً طولاني بوده و موارد زيادي توش مطرح شده . دقيقاً هم يادمه آخرين تماسمون 33 دقيقه و 13 ثانيه طول كشيد!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهـاب
۲:۴۹, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #40

می گویند روزی ملانصرالدین را خطاب قرار دادند که مرکز زمین کجاست؟ گفت همین جا که ایستاده ام. گفتند دلیل تو چیست؟ گفت اگر ادعایی غیر از این دارید ثابت کنید!

حالا شده است داستان ما؛ آقایان می گویند سونیک و ماریو فراماسونی هستند و به جای آوردن دلیل محکمه پسند می گویند شما باید ثابت کنید که نیستند!

خدا می داند، شاید هم آقایان تحت شکنجه از ماریو اقرار گرفته اند که فراماسون سطح 33 هست و در هزاران توطئه ی پنهان شرکت داشته است؟!Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Mason_yab ، شهـاب ، خادمة الزهرا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا