|
manoto1&2 دسیسه ای بعد از farsi1
|
|
۱۴:۱۸, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله سلام دوستان اونهایی که ماهواره دارن میدونن که جدیدا دوتا کانال بنام من و تو 1و2 راه اندازی شده که من به شما میگم قضیه از چه قراره الان... ![]() من کار ندارم این کانال مال کیه و صاحابش چیکاره ست میخوام یه سری از برنامه هاشو زیر سوال ببرم مخصوصا منوتو2 ببینید دوستان این کانال از وقتی که اومد مثل فارسی1 جنجال بپا کرده همش برنامه های علمی تاریخی میده و اطلاعات واقعا مفیدی در اختیار مردم میزاره ولی اون وسط هاش یه چیزهایی به خورد ملت میده که بیا و ببین... یکی از این برنامه ها اسمش تکامل هست. رسما نظریه تکامل رو ترویج و تبلیغ میکنه. همونطور که میدونید تکامل قرآن و بُعد روحانی انسان رو زیر سوال میبره. حالا این کانال اومده و داره این نظریه رو ترویج میکنه یعنی چی؟؟؟ این نظریه اینقد مسخره است که نگو جدیدا دارم یه سری اطلاعات جمع میکنم اندر باب عدم صحّت این نظریه و در اختیارتون میزارم بزودی. حالا بگذریم... برنامه بعدی اسمش زمان فاجعه هست که من خودم این هفته کامل دیدمش راجع یه حوادث 11سبتامبر بود اومده بود میگفت: اینایی که هواپیما رو ربودند مسلمان بودند و نشون میداد که وقتی داشتند حمله و گروگانگیری رو شروع میکردند الله و اکبر میگفتند و وقتی هواپیما داشت اصابت میکرد به برج ها الله اکبر میگفتند و این برنامه همش در بین فیلم تیکه هایی از آیات قرآن رو میخوند و زیر نویس میکرد اندر باب جهاد و کشتن کفّار و اینها... بعد زیر نویس میکرد : جملاتی از کتابدستی تروریست ها من برام سوال شد که این هواپیما مگه منفجر نشد؟ کتابدستی تروریستهارو اینا چطوری پیدا کردن؟ و خلاصه یک مزخرفاتی راجع به اسلام و مسلمانها به خورد ملّت داد که نگو... البته اگه موفق به ضبط این برنامه شدم و تکرارش رو داد حتما براتون آپلود میکنم ببیند. البته برنامه های جالبی رو هم میده ها ولی وسط هاش برنامه های ضداسلام پخش میکنه. خب ببینید چطوری دارن با مسلمون ها مبارزه میکنن، چطور اسلام رو با قاتل بودن برابر میکنن و... من موفق نشدم ریاد برنامه های منوتو1 رو ببینم و براتون تحلیل کنم ولی اونجاهم 2بار دیدم که داره فیلمهایی با پس زمینه فمنیسم پخش میکنه... بهر حال سگ زرد برادر شغال هست دوستان! بدونید و آگاه باشید که دشمن نمیاد مفتی مفتی براتون کانال بزنه و برنامه علمی براتون پخش کنه حتما هدفی هست پشت هر قضیه ای. شاعر میگه چی؟ میگه : گربه در راه رضای خدا موش نمیگیره... یا الله
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
پس اگه اينجوريه برم يه ماهواره بخرم ببينم چيه . |
|||
|
۱۰:۳۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
برنامه 'بفرمایید شام'، که از شبکه ماهواره ای من و تو 1 پخش می شود، در واقع طعم 'سبک زندگی غربی' ایرانیان استحاله شده در فرهنگ غرب را به مخاطب ایرانی می چشاند.
نقل قول:مشرق - برنامه "بفرمایید شام" برنامه ای است که در شبکه ماهواره ای "من و تو 1" ساخته و پخش می شود. این برنامه در ابتدا توسط یکی از استودیوهای رسانه ای انگلیس به نام آی تی وی (ITV) " و تحت عنوان "Come Dine With Me"(به معنای بیا با من شام بخور) تولید و پخش می شد. اما شبکه من و تو 1 که تحت حمایت دستگاه دیپلماسی عمومی لندن است، برای اجرایِ بهتر ماموریت خود، حق ساخت و پخش این برنامه را دریافت کرد. |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
من که ماهواره ندارم و این شبکه ها رو نمی بینم ولی توی این قسمت اطلاعات خوبی درمورد تکامل دریافت کردم .
فقط بگم که داروین یک نظریه داده . نیازی هم نیست که کسی اون رو قبول داشته باشه چون از اسمش که معلومه ((نظریه)) . تاوقتی آقامون نیاد و واقعیات رو روشن نکنه ، از این نظریه های قوی و ضعیف زیاد بیان میشه . پس ما کلاه خودمونو بچسبیم که باد نبره. [align=center]ببخشید که اینقدر بی ادبم و به اطلاعات علمی شما بی احترامی کردم. ![]()
|
|||
|
۱:۴۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
در مورد موسسین این شبکه تقریبا در مراجع اطلاعاتی - امنیتی ایران اثبات شده که جمعی از بهاییان مقیم لندن و اسرائیل هستند که این موضوع با هدایت این شبکه توسط اس ای اس (سرویس اطلاعاتی بریتانیا) در تناقض نیست زیرا این موضوع بر همگان روشن شده که فرقه بهاییت تحت حمایت بریتانیا و اسرائیل است
این فرقه ضاله در زیر چتر اطلاعاتی اس ای اس و موساد به فعالیت های جاسوسی و ... علیه جمهوری اسلامی ایران اقدام می ورزد. البته با افشاگری روزنامه کیهان در مورد عوامل ظاهری این شبکه به برخی تردیدها پاسخ داده شد. من و تو 1: برخی از اهداف این شبکه عبارتند از : اهداف فمینیستی ، ترویج ابتذال ، تبلیغ سبک زندگی انگلیسی و ... من و تو 2 : برخی از اهداف : ترویج تفکرات غربی و ماتریالیستی ، تبلیغ نظریه های الحادی (که تدریس برخی از این نظریه ها در چندین ایالت امریکا ممنوع است) ، تبلیغ و تلقین برتری نظامی (به خصوص اغراق در مورد تجهیزات انگلیسی و امریکایی نظیر جنگنده های تایفون ، بی-2 ، اف 22 و تانک های چیفتن و ابرامز) التماس دعا |
|||
|
۲۳:۲۴, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
اعتراف شبکه "من و تو" به شیطان پرستی
شبکه من وتو در تاریخ 8 آگوست (17مرداد) طی برنامه ای ادعا کرد: اولین شبکه ایرانی که به موسیقی متال (موسیقی شیطان پرستی)اهمیت میدهد شبکه من وتو میباشد و به همین خاطر گزارشهای ویژه ای درباره این نوع موسیقی ها پخش خواهیم کرد. مجری برنامه سپس با پخش گزارشی از گروه موسیقی متال ادامه داد: « موسیقی متال روی خود من به عنوان خواننده موسیقی متال تاثیر گذاشته است». شبکه من وتو در راستای اهداف ضد ایرانی و همسو با خواسته های مقامات بریتانیا از ابتدای تاسیس سعی در از بین بردن فرهنگ ملی و ترویج فرهنگ غرب کرده است. گروههای شیطان پرستی که یکی از کارهای تبلیغی آنها موسیقی های شیطان پرستی(راک,متال,هوی متال و...)میباشد سعی می کنند با پوشش مبتذل و غیر طبیعی و رفتارهای خشن تفکرات خود را به بینندگان تزریق کنند. این در حالی است که اندیشمندان غربی نسبت به تاثیرات منفی این گروه ها بر جامعه خودشان بارها هشدار داده و خواستار ایجاد محدودیت برای آنها شده اند. دانلود کلیپ مربوطه |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
به نام خدا در ماجرای رسوایی اخیر مجله نیوز آف د ورلد لیستی از شبکه هایی که برای مرداک کار می کردند منتشر شد که یکی از این شبکه ها همین من و تو بود. بابا چه جور بگیم تو رو به هر کس میپرستید نگاه این شبکه ها نکنید؟؟؟؟؟؟؟؟ از دست ساده انگاری مردم در این مورد خیلی ناراحت میشم.دشمن تا داخل خونه اومده و باورمون نمیشه. موفق باشید. |
|||
|
|
۰:۰۱, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
ما که هر چه میگوییم متال موسیقی شیطان پرستی نیست،باز شما حرف خود را میزنید...
دیگر چه کار کنیم...موفق باشید |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
من بچه 10 ساله میشناسم چنان میشینه پای این مستند های منو تو که بیا ببین.
|
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
عزیزان شبکه ی ضد اسلامی manoto رو که همه با ضد اسلامی بودنش میشناسن و فکر هم نمیکنم کسی به خاطر موافقت باهاش به دیدن برنامه هاش بپردازه
از شعبده بازیهای کریس آنجلش گرفته تا ... برنامه ی بفرمایید شامش (که ممکنه دوستان بگن چه ارتباطی به دین اسلام داره) کاملا هدف ضد اسلامی و سکولاری رو دنبال میکنند.خیلی از افراد به این امر واقفند اخیرا هم با یه اقدام صهیونیستی در بخش "اتاق خبر"ش معترضان انگلیسی رو یه عده اراذل و اوباش خونده این در حالیه که خود bbc هم اون معترضان رو اوباش به این صورت اعلام نکرده تا الان... با سپاس یا علی مدد |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Manoto_2.jpg]](http://s1.picofile.com/file/6275485910/Manoto_2.jpg)