|
manoto1&2 دسیسه ای بعد از farsi1
|
|
۱۴:۱۸, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله سلام دوستان اونهایی که ماهواره دارن میدونن که جدیدا دوتا کانال بنام من و تو 1و2 راه اندازی شده که من به شما میگم قضیه از چه قراره الان... ![]() من کار ندارم این کانال مال کیه و صاحابش چیکاره ست میخوام یه سری از برنامه هاشو زیر سوال ببرم مخصوصا منوتو2 ببینید دوستان این کانال از وقتی که اومد مثل فارسی1 جنجال بپا کرده همش برنامه های علمی تاریخی میده و اطلاعات واقعا مفیدی در اختیار مردم میزاره ولی اون وسط هاش یه چیزهایی به خورد ملت میده که بیا و ببین... یکی از این برنامه ها اسمش تکامل هست. رسما نظریه تکامل رو ترویج و تبلیغ میکنه. همونطور که میدونید تکامل قرآن و بُعد روحانی انسان رو زیر سوال میبره. حالا این کانال اومده و داره این نظریه رو ترویج میکنه یعنی چی؟؟؟ این نظریه اینقد مسخره است که نگو جدیدا دارم یه سری اطلاعات جمع میکنم اندر باب عدم صحّت این نظریه و در اختیارتون میزارم بزودی. حالا بگذریم... برنامه بعدی اسمش زمان فاجعه هست که من خودم این هفته کامل دیدمش راجع یه حوادث 11سبتامبر بود اومده بود میگفت: اینایی که هواپیما رو ربودند مسلمان بودند و نشون میداد که وقتی داشتند حمله و گروگانگیری رو شروع میکردند الله و اکبر میگفتند و وقتی هواپیما داشت اصابت میکرد به برج ها الله اکبر میگفتند و این برنامه همش در بین فیلم تیکه هایی از آیات قرآن رو میخوند و زیر نویس میکرد اندر باب جهاد و کشتن کفّار و اینها... بعد زیر نویس میکرد : جملاتی از کتابدستی تروریست ها من برام سوال شد که این هواپیما مگه منفجر نشد؟ کتابدستی تروریستهارو اینا چطوری پیدا کردن؟ و خلاصه یک مزخرفاتی راجع به اسلام و مسلمانها به خورد ملّت داد که نگو... البته اگه موفق به ضبط این برنامه شدم و تکرارش رو داد حتما براتون آپلود میکنم ببیند. البته برنامه های جالبی رو هم میده ها ولی وسط هاش برنامه های ضداسلام پخش میکنه. خب ببینید چطوری دارن با مسلمون ها مبارزه میکنن، چطور اسلام رو با قاتل بودن برابر میکنن و... من موفق نشدم ریاد برنامه های منوتو1 رو ببینم و براتون تحلیل کنم ولی اونجاهم 2بار دیدم که داره فیلمهایی با پس زمینه فمنیسم پخش میکنه... بهر حال سگ زرد برادر شغال هست دوستان! بدونید و آگاه باشید که دشمن نمیاد مفتی مفتی براتون کانال بزنه و برنامه علمی براتون پخش کنه حتما هدفی هست پشت هر قضیه ای. شاعر میگه چی؟ میگه : گربه در راه رضای خدا موش نمیگیره... یا الله
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۰, ۲۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۰ ۱۴:۴۱ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۴:۴۰)208 نوشته است:اسلام به ریش نیست که؟؟!!! وقتی برنامه ی شاد میگذارند و ریش میگذارنداز نظر شما مسلمانند؟؟؟!!!! زناشون حجابشون درسته؟؟؟؟!!! باید نشانه در بیاوریم بالاخره یک روز سوتی میدهند.(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۴:۳۴)anti dajjil نوشته است: خوب ما نیاز داریم به مراجعه به کارهایشان اگر بعضی کارهایشان مخالف اسلام است مسلمان نیستند مسلمان بودن نشانه هایی دارد باید بفهمیم آیاکسی هست که اصول دین ساختگی بهایی را بداند تا کار راحت تر شود ؟؟؟؟!!!! البته از نظر من( من و تویی ها) خیلی زرنگند لو نمیدهند باید ببینیم قوانین اسلام در برنامه اجرا میشود یا نه؟؟!! باید حرف ها و کاررهایشان را زیر نظر گرفت(تنها اثباتش همین راه است) خنده داره که ریش میگذارند ضایع تر از این چرا روز های دیگر ریش نمیگذارند ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
جناب havbb بنده فرمایش شما رو قبول دارم اما اگر برم به اینها بگم :
نقل قول:من میگم این شبکه ها برای اینکه بتونن به حیات خودشون ادامه بدن باید در راستای تحقق سکولاریزم فعالیت کنند حالا مجری ها و مدیرانشون هر دینی که میخوان داشته باشن.... بهم میگن برو اونور بذار زندگیمونو بکنیم!! بهایی بودن دلیل خوبیه واسه اینکه به خیلی از مردم بفهمونیم دیدن این شبکه مضر تر از ندیدنشه.چون مردم تقریبا بهایی هارو میشناسن. دیگه کثیف تر از این ادما وجود نداره. نقل قول:اسلام به ریش نیست که؟؟!!! وقتی برنامه ی شاد میگذارند و ریش میگذارنداز نظر شما مسلمانند؟؟؟!!!! زناشون حجابشون درسته؟؟؟؟!!! باید نشانه در بیاوریم بالاخره یک روز سوتی میدهند. ببینید برای یک انسان خیلی ساده که همه چیز رو با خوش بینی نگاه میکنه اتفاقا همان ریش گذاشتن رو دلیل بر مسلمونیشون و پخش برنامه شاد رو به عهده مدیران شبکه که به قول ایشان شاید مسیحی هم باشند!! میگذارد مثلا مسلمون بودن مجری (امید) میدونید چه طوری بهشون اثبات شده؟ این آقا در یک برنامه گفته من تو مشهد به دنیا اومدم میگن خوب مگه میشه کسی تو مشهد به دنیا بیاد مسلمون نباشه![]() خلاصه اینکه خواهشا اگر دلیل خیلی مستند دارین در این تاپیک قرار بدین . تشکر یا علی |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام به همگی به نظر من اگر بخوایم به ادم هایی که طرفدار این شبکه هستند با گفتن اینکه اغلب مجری های این شبکه بهایی هستند،اونا رو اگاه کنیم فایده ای نداره و اونا موضع میگیرند و ما رو به توهم دشمن و بدبینی متهم میکنند،که دور من پر شده از این ادم ها SHAPE \* MERGEFORMAT خوبی بچه های این تالار اینه که مستند ظهور و سخنرانی های اقای رائفی پور و عباسی رو تا حدودی دیدن و باور دارند اگر کسی تو این فاز باشه اینقدر از این شبکه چیز های سکولار میبینه که دیگه لازم به اثبات دین مجری هاش نیست . فکر میکنم فقط بچه های تالار میفهمند که این موارد مشکوکه یعنی چی : چرا مجری بهم سلام نمیدند و از کلمه درود استفاده میکنند؟( یا زیادی میهن پرستند که من اینو باور نمیکنم یا سیاست های پشت پرده ای وجود داره که سلام چون اسم خداست و جزو سفارشات موکد شده اسلام بوده استفاده نمیشه!! واقعا یه مسلمان درود رو به سلام ترجیح میده؟ !!!!) چرا اکثریت مستند های علمی شون یه جوری ربط به داروینیسم داره؟؟؟؟؟ چرا موضوع مستند هاشون یه چیز تو این مایه هاس؟ نازی(بخاطر هولوکاست و دیگر هیچ) کشف حجاب( بماند که حجاب رو مسخره کردند و یکی اعتراض کرد و اینها در جواب گفتند خوب یکی از شخصیت های تو برنامه مستند گفتند ما که نگفتیم) یا مستند نوسترداموس اونم از اون اتاق خبر که من هروقت دیدم خونم به جوش اومد، بابا صد رحمت به بی بی سی!!!!!!همه اخبار راجع بع بد بختی های ایران و البته دو کشور دیگه سوریه و روسیه !!!! حالا یبار هم از وال استریت بگید، طرف اومده خبر داده که اره تو امریکا یه همچین چیزی هم هست،(حالا صبر کنید) در مورد یه خانومی میگن که توی تظاهرات شرکت میکنه و مدرک تحصیلی و شرایطش رو روی مقوا نوشته و گفته که من بیکارم و یه شرکتی عکس ایشون رو میبینه و بهش پیشنهاد کار میدن و حالا دیگه اون زن بیکار نیس، مجری هم میگه هر کس دنبال کار بگرده کار گیرش میاد(البته جمله هاش دقیق یادم نیس نقل به مضمون کردم ) واقعا بعضی ادما نمیبینند که اینا همه در اهداف صهیونیست هاست؟؟ !! ایا مردم نمیدونند که سران بهاییت در اسراییل اند؟؟؟ به نظر من باید تفکر ضد صهیونیستی رو بین دوستانتون رواج بدید و البته من اعتراف میکنم که در این مورد موفق نبودم |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
۱:۲۳, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
کلا این شبکه شبکه مزخرفیه اما خدایی این برنامه های زنده ای که از جوایز اسکار و بفتا و موزیک امریکن اواردز گذاشت خیلی باحال بود...چی کار کنیم بزنیم کانالای ایرانی نوحه گوش بدیم؟
|
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۰ ۱۷:۰۱)nilufar7676 نوشته است: کلا این شبکه شبکه مزخرفیه اما خدایی این برنامه های زنده ای که از جوایز اسکار و بفتا و موزیک امریکن اواردز گذاشت خیلی باحال بود...چی کار کنیم بزنیم کانالای ایرانی نوحه گوش بدیم؟ سلام دوست عزیز اولا تلوزیون جمهوری اسلامی هم خیلی مشکلات داره... ثانیا الزامی بر دیدن تلوزیون وجود نداره یعنی اگر هیچ برنامه ای هم نبود که ارزش دیدن داشته باشه دنیا به آخر نمیرسه راحت بگم ... مگه مجبوریم همه عمرمونو پای تلوزیون تلف کنیم که بخوایم بین کانال بد و بدتر ، بد رو انتخاب کنیم؟ (البته این جمله رو بیشتر با خودم هستم که عمری رو پای این کار بیهوده گذاشتم و الان که بهش فکر میکنم میبینم تلوزیون دیدن هیچ تاثیری در زندگی این دنیا و جهان اخرتم نداشته بجز اتلاف عمر و گاهی گناه...) من دنبال نقد برنامه های من و تو نبودم...هرچند به تک تک برنامه هاش انتقاد جدی وارده... بیشتر دنبال ریشه این کانال و سازنده هاش بودم تا به یکی از دوستام حالی کنم این انگلیسیا بیخودی انقدر هزینه نمیکنن. به قول بچه ها گفتنی عاشق چشم و ابرومون نیستن ![]() یا علی |
|||
|
۱۷:۵۴, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۰ ۱۷:۲۱)208 نوشته است:(۳/اسفند/۹۰ ۱۷:۰۱)nilufar7676 نوشته است: کلا این شبکه شبکه مزخرفیه اما خدایی این برنامه های زنده ای که از جوایز اسکار و بفتا و موزیک امریکن اواردز گذاشت خیلی باحال بود...چی کار کنیم بزنیم کانالای ایرانی نوحه گوش بدیم؟ خوبي شما؟رو چه حسابي مياد واسه ما هزينه كنه؟كلي تبليغ ميگيره و درآمد هم داره. اول فكر كنيد بعد حرف بزنيد. |
|||
|
۱۹:۳۵, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
نقل قول:خانم یا آقای 208 عزیز ممنون ولی خودم بهتر به این موضوع واقف بودم و نیازی نبود شما دوباره یادآوری بفرمایید من اگه اینا رو نمی دونستم تو این سایت عضو نبودم و هر روز با شوق و ذوق نمیومدم پستای جدید سایت رو چک کنم...جون و تن و روح من عشق ایرانه...نفس من ایرانه...خون تو رگ من ایرانه...من عاشق وطنمم...با هر مشکلی که داشته باشه می پرستمش اما گاهی باید عیب ها رو گفت...گاهی باید قدرت دشمن رو دید...اگه من دایم بشینم از صدا و سیما خوب بگم که هیچ تغییری تو این روند صورت نمی گیره...باید چهار نفر نقد کنند...باید چهار تا حرف خلاف زد تا شاید یکی به خودش بیاد...شما درست می فرمایید من نباید تموم عمر جلوی تلویزیون بشینم منم نگفتم تموم عمر جلوی تی وی ام اما اگه خواستم یه ساعت بشینم پاش ناچار باید همون چرندیات فراماسونری رو ببینم چون خدا رو شکر صدا و سیمای ایران از لحاظ برنامه فقط فیلم داره که اونم یا یازده و دوازده شبه یا مثه شیدایی مفت گرونه...(البته نه اینکه برنامه های من و تو چیزی بیشتر بیارزه اما دیگه داستان حال به هم زن عاشقانه نیست)من می دونم این کانال و امثالش چه قدر داغون اند اما گاهی باید دید و نقد کرد تا بتونیم از سلاح خود دشمن بر علیه اش استفاده کنیم... |
|||
|
|
۶:۲۶, ۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۰ ۶:۳۱ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
یکی از بیننده های شبکه من و تو از پخش تصاویر ضد فرهنگی و مناسب نبودن این شبکه برای خانواده های ایرانی انتقاد کرده و گفت: ((چرا در یکی از برنامه هایتان جفت گیری شیرها را نشان دادید؟ یادتان نرود که اینجا ایران است و مردم در مورد اینگونه مسائل حساس هستند. اینگونه برنامه ها را بچه ها نمی توانند ببینند. حالا یکی از اعضای خانواده ما مدام می گوید که باید این شبکه را حذف کنیم. سعی کنید شبکه تان را خانوادگی کنید.)) لازم به ذکر است که مجری شبکه من و تو نه تنها انتقاد بیننده این شبکه در مورد پخش مسائل ضد فرهنگی را قبول نکرد بلکه برای توجیه کردن پخش اینگونه تصاویر گفت: ((یادم هست در مدرسه در مورد اینگونه چیزها با ما حرف می زدند. بچه ها هم خیلی کنجکاو هستند و اگر دقت کرده باشید زمانی که سگ یا گربه ای را می بینند مدام در مورد پدر و مادر این حیوانات می پرسند. درست است که ما فرهنگ پنهان کاری داریم و لی طبیعت را نمی شود پنهان کرد. بالاخره باد می آید و باران می بارد و حیوانات هم...)) البته مجری این شبکه نگفت که اگر پخش اینگونه برنامه ها ضد فرهنگی نیست و برای بچه ها و خانواده ها مناسب است پس دیگر چه برنامه ای باقی می ماند که برای بچه ها و خانواده ها مناسب نیست و آیا اصلا طبق دیدگاهی که مجری این شبکه به آن اشاره می کند برنامه ای ضد فرهنگی و یا برنامه ای که مناسب خانواده های ایرانی نباشد وجود دارد؟ لینک مشاهده ی فیلم: http://www.aparat.com/v/9a05a8e2654e0914...8bc4134463 لینک دانلود فیلم: http://www.aparat.com/public/public/user...134463.flv . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Manoto_2.jpg]](http://s1.picofile.com/file/6275485910/Manoto_2.jpg)

![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)