کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟؟؟(فراخوان برای گفتگو!!)
۱۹:۵۲, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۸ ۱۰:۲۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
در این تاپیک می خواهم از تمام رفقای بیداری اندیشه دعوت کنم به یک گفتگوی آزاد و حقیقی
علت ایجاد این تاپیک هم در بخش سایر موضوعات همین است
بیاید هر کس نظر خود را بدهد

بیداری اندیشه نیاز به گفتگو دارد
هر چند پستهای تقریباً یکجانبه هم کارکرد خود را دارد و در جای خود لازم است
اما مدتی به نظرم می آید که رفقا باید تضارب آرا کنیم
نظرات یکدیگر را بشنویم پخته تر کنیم ببینیم چی به چی است و کی به کی
خلاصه چند چند است؟

ببینیم اندیشه های ما چیست
در این بخش و در این تاپیک من از همه ی بر و بچ بیداری اندیشه دعوت میکنم در گفتگو شرکت داشته باشند
سوال کنند و نظر بدهند و استدلال کنند
یک سوال بسیار بسیار حیاتی دارم

به نظر شما بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟!
و به چه علت این مسئله را که می خواهید مطرح کنید به عنوان بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان تلقی میکنید؟

پاسخ مختصر نهايي:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...#pid391641

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، محیصا ، fereydun ، میلاد.م ، EMPERATOR ، rastin ، SARV ، meshkat ، Gryffen ، Tolou ، shafagh_mah ، zarati313 ، ali.khm ، Seyed Mohsen ، sarallah ، yamin ، خادمة الزهرا ، مسافر ، fazel ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، m.hossein ، ilana ، Amirsaeed ، ario65 ، a.l.? ، هدهد ، yektaparast ، taleb ، سبز سفید قرمز ، faateme-313 ، mhvvhm ، M912 ، ساقی ، MohammadSadra ، عباس محمدی ، Agha sayyed ، حسن عزتي ، hanaa ، بچه شیعه ، sagheb ، Sakineh ، ضحی ، help me ، Anti gods

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۹, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #81

بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم

سلام. با اجازتون من این مقاله رو با ذکر منبع از طریق ایمیل پخش کرد.
بی نهایت ممنون

یا علی

سلام

مقاله کاملتر رو امروز در قالب یک فایل پی دی اف در آخرین قسمت قرار خواهم داد.

یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، یا ثارالله ، s.b ، حقیر ، ELENOR
۱۷:۳۶, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #82

بسم الله الرحمن الرحیم
خلاصه سلسله مباحث تالار گفتگوی بیداری اندیشه – موضوع اول
بزرگترین فاجعه آخر الزمان چیست؟

قسمت سوم

چیزی که لیبرال ها از مردم دنیا گرفتند همینه این حقیقت که بدون رنج و تلاش و صبر به چیزی نمی رسیم.
با اباحی گری و تجمل گرایی و رفاه طلبی و کلا با دنیا پرستی این دنیا جای دین و خدا رو برا مردم گرفته این یک قانونه که خلقت انسان با رنج همراه بوده پس دنیا محل رنج هست .
لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ ﴿4﴾
به کلمه ی "کبد" دقت کنید معنی لغویش میشه" شدت "ولی منظور چیه ؟!
به این نکته دقت کنید:
وقتی شیری توی مشک با شدت زده میشه و غلیظ میشه می گن "تکبدالبن" یعنی شیر به یک کیفیت و یه درجه بالاتر از قبل خودش رسیده ولی با تحمل سختی و رنج.
توجه کردن به آثار تربیتی و فلسفه ی اصل درد و رنج ها دیدمون رو نسبت به مشکلات و سختی ها تغییر میده؛
یک اصل مهم برای موفقیت های بزرگ همین رویارویی با مشکلاته به قول آقای طباطبایی اینها مشکل و مصیبت نیستند بلکه تحفه هایی از سوی خداوند اند.
قرآن هم از پیامبران متعددی سخن به میان آورده که بیشترین مصائب و رنج ها رو داشتند.
والبته معصومین علیه السلام هم.
براساس آيات و عرفان دينی، بحران و نگرانی آن لحظه بايد دررسد كه انسان احساس كند همه زندگی او تأمين است و كوچكترين كاستی در آن راه ندارد، اما لحظه‌ای كه در زندگی خود چندين نگرانی هست، بايد شادمان باشد؛ زيرا همين است و بيش از اين نخواهد شد و اگر بعد از آن انتظارش را بكشيد فرج(يسر) به او خواهد رسيد. می‌خواهند صبر و تحمل انسان را بسنجند و اين امر گونه‌ای ابتلاء است.
(حجت‌الاسلام والمسلمين دكتر محمدتقی فعالی)
پس هرکه در این خانه مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند.
4- بزرگترین فاجعه غفلته
غفلت ازینکه این دنیا برای چیه؟
غفلت ازینکه اینجا گذرگاه هست نه قرارگاه !
غفلت ازینکه وقتی شد قرارگاه خیلی چیزا عوض میشه.......خیلی رفتارها تغییر میکنه........خیلی ظلم و جورها پیش میاد...........به خود و به دیگران.
اما اگر گذرگاه باشه....
اگر واقعا مزرعه آخرت بشه....
اگر واقعا بشیم مثل جنین تو رحم مادرش که فقط 9ماه وقت داره....
همه چیز عوض میشه!!
اینجاست که معنی این آیه مشخص میشود:

"انا لله و انا الیه راجعون
"
5- فراموش کردن امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و معصیتهای هر روزه ما انسانهای کره خاکی

اگر اونطور که بنی اسرائیل دنبال سرزمین موعود بودند و هستند , کل مردم جهان دنبال امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)خودشون باشند حضرت ظهور خواهد کرد؛ امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقط از آن ما ایرانیها و یا مسلمانان نیست.

اما با تمام گناهانمون خدا هنوز از انسان ناامید نشده است , این نقطه مقابل بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان میتونه باشه
6- به نظر بنده از بین رفتن حیا و غیرت و حذف شدن خداوند از متن زندگی در بین مسلمانان فاجعه بزرگیست
7- به نظر بنده بزرگترین فاجعه آخرالزمان روی گردانی و دوری از خداوند متعال که منشا تمامی مصائب و مشکلاتی است که بشر بدان گرفتار است(اشاره به آیه قرانی : اگر اهل شهر ها و آبادی ها تقوا پیشه می کردند نعمت های زمین و آسمان را برآنها جاری میکردیم)

ذکر رهایی
[تصویر: lzciastqd8nrnazbj6e.jpg]

جهت مطالعه بیشتر مطالعه کتابهای زیر توصیه میشودترتیب مطالعه مهم است:

[تصویر: 5tycrz8diff4za8jf34e.jpeg]
1- جاهلیت مدرن
(جمعی از نویسندگان به نظارت اسماعیل شفیعی سروستانی)
2- گزینش تکنولوژی از دریچه ی جهان بینی توحیدی
(اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است
4-
فرهنگ مدرنیته و توهم
(شهید آوینی)
(استاد حکیمی)

(استاد حکیم)
پایان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، یا ثارالله ، فاطمه خانم ، علی 110 ، mosafer ، وحید110 ، zarati313 ، مسافر ، s.b ، yamin ، ELENOR
۲۰:۵۵, ۱۳/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۷ توسط taleb.)
شماره ارسال: #83
آواتار
سلام
بنظرمن بزگترین فاجعه گیرکردن تو فتنه هاست.نمونه بارز این فتنه رو تو سال88 دیدیم البته من رای نداده بودم ولی کاملا درگیر بودم که کی راست میگه کی دروغ!
من خیلی میترسم آخه خیلی وقتا سر مسائل خیلی کوچولو حق و باطلو تشخیص نمیدم چه برسه به اینکه تو اخرالزمان حق و باطلو تشخیص بدم Sad
خیلیا میگن اخرالزمان نزدیکه و راست هم میگن وضع خیلی خرابه خیلی خراب.از همه بیشتر وضع من خرابتره چون هیچی تو این زمینه بلد نیستمSadوباید رشد کنم.
اگه مطالبم ناقص و بی ربط بود ببخشید هنوز اول راهم طول میکشه مث شماشم.BlushHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یا صاحب الزمان ، یا ثارالله ، s.b ، حقیر ، yamin ، ELENOR ، andishe
۲۳:۵۶, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #84

بزرگترین فاجعه این است که همه گوشها چشمها وتمام حواسشان رابه روی حقایق ناب قران بسته اندهمین دیروزداشتم باهمکارانم درموردیه مسیله ای که به نظرمن حرام است صحبت میکردم همه گفتنداین چه حرفیه تومثلاتحصیل کرده ای ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، حقیر ، yamin ، ELENOR
۹:۳۶, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #85

به نظر بنده بزرگترین فاجعه آخر الزمان این است که امام غایب را امام مفقود بدانیم و سعی کنیم در فقدان او خودمان، خودمان را اداره کنیم با عقل و تدبیر خودمان و الگوهای به روز برای خودمان بسازیم و یا بیابیم. در جامعه ما این مشکل اصلی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، یا ثارالله ، حقیر ، yamin ، ELENOR ، mohammad reza
۰:۱۸, ۲۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #86
آواتار
باs.b موافقم.
خيلي جاها افرادي كه ازشون به هيچ وجه توقع نداري حرفايي ميشنوي كه شاخ در مياري.
نميدونم چرا اين طوري شده؟
هرچي منكرات شده معروف هرچي كارخوب و پسنديدست شده منكر.
مثلا : عكس رهبر تو صفحه ي گوشيم بود. يكي از دختراي فاميل ديده با حالت مسخره گونه اي همه رو صدا كرد
گوشيمو نشونشون بده.
خيلي دلم گرفت...
امام زمان از دست ما چي مي كشه؟؟؟
به چيه ما دل خوش كنه اون بنده ي خوب خدا؟!
.
.
.
دلم گرفت...Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، یا ثارالله ، taleb ، ELENOR
۱:۰۹, ۲۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #87
آواتار
به نظرم بی ایمانی ریشه تمام فاجعه های دنیاست..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، یا ثارالله ، ELENOR
۱۷:۱۷, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #88
آواتار
به قول شهید همت :"همه چیز ما باید خدایی باشه ، اگر این گونه باشه ، چه بکشیم و چه کشته بشیم باز هم پیروز هستیم"
بزرگترین فاجعه اینه که اکثریت خداوند را برای همیشه فراموش کنند و از نام خداوند فرار کنند
حس پرستش را از قلبهاشون بیرون کنند و به جاش خودپرست بشن، زمانی که انسانها به این مرحله برسن از بت پرست هم دون تر میشن
الله اکبر خدایا پناه بر تواز شر شیاطین من الجن و من الانس
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، ELENOR ، MohammadSadra
۲۰:۱۸, ۲۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #89
آواتار
بزرگترین فاجعه عوض شدن حق و باطله
زشت و زیبا
درست و نادرست
و عادی شدن گناهه که البته این خودش عاملی است و پیش نیازی برای عوض شدن ارزش هاست
مگه نه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، دل خسته ، یا ثارالله ، علی 110 ، رهیافته
۱۶:۱۵, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #90

باسلام خدمت همه دوستان به نظر من یکی از مشکلات آخر الزمان که می تواند در صورت ادامه یافتن منجر به فاجعه شود تعبیر خواب سلمان (رحمة الله علیه) توسط حضرت امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) می باشد که عرضه داشت یا امیر خواب دیدم از آسمان به زمین رشته های سفیدی کشیده شده است و مردم هر کدام به یکی از این رشته ها چنگ زده اند .
حضرت فرمودند : « این رشته ها دین در آخر الزمان است که رشته رشته شده است و مردم هرکدام به یکی از این رشته ها چنگ می زنند و فکر میکنند اصل دین را تنها آنها در اختیار دارند .»
این همان تعبیری است که مدتی است در بین افواه مردم شیوع پیدا کرده است .
یک عده ای نماز و روزه و اعمال فروع الدین را انجام می دهند ولی دیگر دوری از کبائر را رعایت نمی کنند دروغ می گویند وفای به عهد نمی کنند تهمت می زنند غیبت می کنند و...
عده ای دیگر نماز نمی خوانند ولی می گویند من نماز نمی خوانم ولی هرگز دروغ نمی گویم یا دیگری می گوید به حجاب اعتقادی ندارد ولی نمازش را اول وقت می خواند و عجب نماز خالصانه ای را هم می خواند که همه را به شک می اندازد که عجب می توان بی حجاب بود و خدا را چنین پرستید و ............................
نتیجه این می شود که همه خود را مدعی حقیقی منتظران حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می دانند در حالیکه زمانی که حضرت تشریف فرما شوند تنها یک عده کمی اهل فلاح هستند و مابقی به دلیل اینکه خود را در تضاد با حضرت می بینند در مقام مبارزه با حضرت برمی آیند و این نکته فاجعه باری است که در ابتدا به آن اشاره می کنیم .
اینکه در روایات داریم همه مبارزه حضرت با مسلمانان است و در ابتدای ظهور حضرت با روم و چین صلح می کنند و اینکه باز در روایات داریم حضرت زمانی ظهور می کنند که زمین پر از ظلم و جور شده است نه از کفر در حالیکه در حال حاضر ظاهرا همه جا را کفر گرفته است و یک پنجم از دنیا مسلمان هستند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، فانوس *7* ، عباس محمدی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا