|
درد دل یک دختر 18 ساله
|
|
۲۲:۵۳, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه مدتیه خیلی دلم پره حس میکنم یه بغض سنگین تو گلومه خستم روانم کلا به هم ریخته نمیدونم چه کار باید بکنم از وقتی اومدم دانشگاه این بلا سرم اومده البته قبلا هم بود اما الان دیگه داره گلوم رو فشار میده سنگینیه نگاهشون رو همش حس میکنم مجبورم زیاد بیرون نیام حتی تو محوطه دانشگاه فکر می کردم دانشگاه جای تحصیله اگه تو بحث دخترا بری دارن از پسرا میگن و اگه تو بحث پسرا بری دارن از دخترا می گن تو جمع حس تنهایی می کنم طرف آمار همه ی پسرا رو داره امروز کی چی چرا پوشید گاهی فکر می کنم پسرا هم اینقدر روی دخترها زوم می کنند و حرکاتشون رو تحلیل می کنند این قدر آمارشون رو دارن معلومه که آره حتی بدتر اگه به هم کلاسیت سلام ندی میان اعتراض میگن مغروری میگن 4 سال باهمیم میگن سلام که خوبه اشکالی نداره اگه سلام بدی با لبخند هرزه ای جوابت رو میدن اگه بخوای با پسرا شوخی کنی که وا ویلا دیگه ولت نمیکنن اگه از این حرکات ضد دین دوری کنه تنهای تنهایی مجبوری با اخم راه بری کجا تو دانشگاه جایی که مثلا باید درس بخونی دانشگاه برای این جا اومدن این همه تلاش ارزشش رو داشت اگه برای آقا این همه تلاش کرده بودم الان.......... اگه دانشگاه اصلاح شود مملکت اصلاح می شود تو دانشگاه کیان ما هستیم دیگه پس اگه من و شما اصلاح بشیم مملکت اصلاح میشه نباید به دیگران انقدر توپید مشکل از ماست تازه این تو دانشگاه بود تو خوابگاه بماند..................... |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۸, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
خدایی سلام ندادن رو بد اومدی دیگه. 69 تا ثواب رو الکلی الکی از دست دادی.
به نظر من خیلی تند نگاه کردی به دانشگاه از همون اولش. خلاصه دانشگاهیه که داریم دیگه. اونایی که ملی می خونن که کلاشون رو بندازن هوا. مرد می خواد بری تو دانشگاه آزاد و سالم برگردی بیرون. چه پسرش چه دخترش. شما قاطی شو ولی چارچوب رو حفظ کن. بقیه مجبور میشن که احترام بذارن بهش. مثل قضیه همون جاده ایه که می خوره به کوه و دور می زنه و از کنار کوه میره و از این حرفا. این روش تو دانشگاه آزاد بوووووووق تست شده و جواب داده. (مردیم از بی شکلکی). |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بینید دوستان بعضی ها پیشنهاد میدن اصلا دانشگاه نرو بعضی ها میگن دانشگات رو عوض کن و......
دانشگاه فقط و فقط یه نمونه است از جامعه ای که داریم توش زندگی میکنیم من فقط خستم از این جامعه خستم وقتی : دارم توی خیابون راه میرم و یه پسر از دور میاد و از عمد محکم به من میزنه و نصف بدنم رو از جا میکنه وقتی راننده میخواد ازم پول بگیره دستم رو هم میگیره وقتی فروشنده ی مغازه بهم لبخندی میزنه که ...... وقتی هزار تا مزاحم تلفنی دارم یاد گرفتم وقتی می خوام به راننده پول بدم پول رو روی داشبرد ماشین بذارم یاد پرفتم حتی اتفاقی به نگام به یه پسر نیوفده و خیلی چیزای دیگه برای بعضی موارد هم هیچ راه کاری به جز بی اهمیتی نیست اما مشکل این جاست که من واقعا دیگه ظرفیت ندارم خسته شدم دوست دارم همشون رو بکشم |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
دکتر انوشه توی یه سخنرانی توی سال ۸۷ توی رامسر گفت :
یه دانشجوی دختر داشتم که بدحجاب بود یه روز بهم گفت که چیه این پسر ها مثل مگس دور من جمع می شن یکی می گه شماره بده یکی می گه ایمیل بده و... دکتر توی جواب بهش می گه دخترم اگه تو آشغال نباشی که مگس دورت جمع نمی شه. ![]() ![]() ![]() زهرا خانم یه هو بهتون بر نخوره با شما نبودم برای مزاح گفتم تا از بدبختی های جوونا یه لحظه هم که شده کم بشه. همه می دونن که همه خانم های تالار به حق خانم فاطمه زهرا خداییش خانم هستند. مشکل اینجاست که بعضی از چادری ها هم شورش رو در آوردن |
|||
|
|
۰:۴۹, ۲۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۹ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱۳:۵۷)دیدگاه نوین نوشته است: خیلی حرف درستی زدی . امام حسین (علیه السلام) فرموده اند بهتر از یاران ایشان (72 نفر) سراغ ندارند. این صحبت یعنی یاران امام حسین (علیه السلام) بهترین اصحاب در همه دوران بوده و هستند و هرگونه استدلال و منطق ما هم نمی تواند این موضوع را تغییر دهد. إن شاءالله جزو 313 نفر باشیم... (۲/دی/۹۰ ۱۴:۵۲)wakeup2012 نوشته است: به نظر شما با اجرای طرح تفکیک جننسیتی این موضوع حل میشه؟ به نظر بنده با اجرای این طرح این گونه مسائل به خیابان ها کشیده می شود و چه بسا وضع جامعه خراب تر شود. بهترین راه حل این مشکلات فرهنگ سازی است که متاسفانه در آن خیلی ضعیفیم. (۲/دی/۹۰ ۱۸:۰۳)7zahra7 نوشته است: تنها بودن اما تو جمع بودن خیلی سخته وقتی حس میکنی هیچ کس باهات نیست با تو همفکر نیست هم درد نیست به حرفات می خندن شما تنها نیستی خواهر من. شما خدا را داری. این حرفم شعار نیست.آیه قرآنه : أَلَيْسَ اللَّـهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ ۖ وَيُخَوِّفُونَكَ بِالَّذِينَ مِن دُونِهِ ۚ وَمَن يُضْلِلِ اللَّـهُ فَمَا لَهُ مِنْ هَادٍ چرا انقدر به اعمال آنها توجه می کنید؟ بگذارید در جهل خود دست و پا بزنند. " آنها کسانی هستند که بخاطر شکیباییشان، اجر و پادششان را دو بار دریافت میدارند؛ و بوسیله نیکیها بدیها را دفع میکنند؛ و از آنچه به آنان روزی دادهایم انفاق مینمایند؛ و هرگاه سخن لغو و بیهوده بشنوند، از آن روی میگردانند و میگویند: «اعمال ما از آن ماست و اعمال شما از آن خودتان؛ سلام بر شما (سلام وداع)؛ ما خواهان جاهلان نیستیم!»" |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۰۵ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۰ ۲۳:۳۸)Tohid_Prince نوشته است: خدایی سلام ندادن رو بد اومدی دیگه. 69 تا ثواب رو الکلی الکی از دست دادی. LIKKKKKEEE :DDD کاملا صحیح ، البته یه جملت رو تصحیح میکنم مثلا تو یه دانشگاه آزاد ساری که خیلی بزرگه برای حجاب سخت گیری میشه و چادر اجباریه (کاملا برعکس دانشگاه ما) حالا جمله ات باید این باشه هرکی که از دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی سالم برگشت (اگه بچه +++ بود) مرده !! |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۲۱:۴۶ توسط تفکر.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱۵:۰۳)MEHJR نوشته است: حرفایی که زده شد حرف دل خیلی هاس... این مثل اب شور میمونه هر چی بیشتر بخوری تشنه تر میشی این طرح ابکیه باید توی ذهن ادما فی*ل*تر بذارن |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۲۳:۰۵ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۰ ۲۱:۴۴)تفکر نوشته است:(۲/دی/۹۰ ۱۵:۰۳)MEHJR نوشته است: حرفایی که زده شد حرف دل خیلی هاس... سلام دوست عزیزم ما مسلمانیم و می دانیم رفتن به سایت های غیراخلاقی حرام است اما باز می بینیم که خیلی ها به این سایت ها می روند.اگر قانون بشه که به این سایت ها نرید ، باز هم برخی ها گوش نمی دهند. اما اگر یک امری دینی فطری بشه و کسی به این گفته خداوند آگاه باشه : الْحَافِظُونَ لِحُدُودِ اللَّهِ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ(التوبة/112) و حافظان حدود (و مرزهاي)الهي، (مؤمنان حقيقياند)؛ و بشارت ده به (اينچنين) مؤمنان! دیگر کسی به اون سایت ها نمیره. برعکس این آیه دقیقا میشه لیبرالیسم . میدونی لیبرالیسم یعنی چی ؟! یعنی اینکه هر کاری رو مباح ببینی ، مثلا بهت میگن نماز بخون - واجب است - میگی بی خیال و این یعنی اون رو مباح دیدی . میگن دروغ نگو - حرام - می گی بی خیال و این باز یعنی اون رو مباح دیدی.همه بدبختی ما تو این جامعه اینه که این لیبرالیسم رو پذیرفتیم در حالی که خودمون خبر نداریم !!! مشکل همه ما اینه که اون جهنم و بهشت که جاودانه است را فراموش کردیم.چشممون رو می بندیم و هر کاری می کنیم. اون فی*ل*تر ، فی*ل*تر اسلام است فی*ل*تر حدود الهی است فی*ل*تر قوانین خداوند است و تا کسی به آنها پایبند نباشد آن ناهنجاریها پیش خواهد آمد و اگر در این ناهنجاریها افطار کند غرق خواهد شد.غرق شدنی که ممکن است چند نفر را نیز با خود غرق کند!!! کلام آخر: وَمَا أُوتِيتُمْ مِنْ شَيءٍ فَمَتَاعُ الْحَياةِ الدُّنْيا وَزِينَتُهَا وَمَا عِنْدَ اللَّهِ خَيرٌ وَأَبْقَى أَفَلَا تَعْقِلُونَ(القصص/60) آنچه به شما داده شده، متاع زندگي دنيا و زينت آن است؛ و آنچه نزد خداست بهتر و پايدارتر است؛ آيا انديشه نميکنيد؟! |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۰ ۲۳:۳۸)Tohid_Prince نوشته است: خدایی سلام ندادن رو بد اومدی دیگه. 69 تا ثواب رو الکلی الکی از دست دادی. این حرف مثل اینه که ما فقط ظاهر دین رو نگاه کنیم . مثل یارو که میره چند تا چند تا زن میگیره بعد میگه ثواب داره. نخیر همه ثواب هارو مگه تو باید تنها تنها ببری؟ دین که فقط ظاهر نیست... طرف دزدی میکرد ؛ پولش رو صدقه می داد! میگفت دزدی 1 گناه داره صدقه 10 تا ثواب ! 9 تا به نفع من... دوست عزیز سلام کردم دختر مجرد به پسر نامحرم نه تنها ثواب نداره که هیچ ، کراهت هم داره. |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
از صدر اسلام و از اون قديم نديما تا حالا،هر كي خواسته تو راه خدا بمونه و استوار باشه،سختي كشيده.
اين تنهايي درد دل خيلي هاست اما بايد تحمل كرد تا به اون بالا بالا ها رسيد! قبول داري؟ در ضمن،تو امضام به سنم هم نگاهي بندازيد! |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۲۳:۲۳ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۰ ۲۳:۱۴)stranger نوشته است: دوست عزیز سلام کردم دختر مجرد به پسر نامحرم نه تنها ثواب نداره که هیچ ، کراهت هم داره. بسم الله سلام دوست عزیزم stranger لازم میدونستم این مطلب را اینجا ذکر نمایم: آيا سلام كردن مرد به زن نامحرم و زن به مرد نامحرم، جايز است؟ همه مراجع: اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام باشد، اشكال ندارد. العروة الوثقى، ج2، النكاح، م39 و 41. تبصره. اگر جنس مخالف، دختر جوان باشد، بهتر است به او سلام نكند تا از افتادن در گناه، در امان باشد. (رساله دانشجويي، سيد مجتبي حسيني، كد: 322/500016) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شعرخوانی جالب دختر 8 ساله درباره حیا و حجاب | سیمرغ | 2 | 1,672 |