|
نقد تند از ترجمه زیر نویس مستند ظهور
|
|
۱۱:۵۹, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام.. بنده وقتی شروع به دیدن مستند ظهور کردم در همون ابتدا صفحه پلیر رو بستم.. چون خیلی خیلی عصبانی شدم..
وقتی که پای مسائل دینی در میون باشه باید خیلی خیلی بیشتر از اینها دقت بشه.. ترجمه این مستند پر از اشکاله و این اصلا قابل قبول نیست!!!!!! وقتی کسی میخواد شروع به ترجمه همچین مستنی کنه فقط نباید زبان بلد باشه.. باید اطلاعات دینی کافی هم داشته باشه.. در قسمت اول این مستند در همان دقایق اول این جمله گفته شده : Iblis said : O my lord ! because thou has put me the wrong معنی لغوی این جمله شاید این باشه که بگه : خدای من چون تو مرا گمراه کردی اما آیا خدا کسیو گمراه میکنه؟ اگر کسی که این مستند رو ترجمه یا ویرایش کرده کمی اطلاعات دینی و قرانی داشت متوجه میشد که خدا شیطان را گمراه نکرده بلکه وقتی شیطان به دستور خدا عمل نکرد و به حضرت آدم سجده نکرد خدا شیطان را از بهشت راند و نفرین کرد.. من واقعا متاسفم از این جور ترجمه چون این جور ترجمه برای مترجم عاقبت خوبی نداره.. اگر کسی که اطلاعات دینی نداره برای اولین بار این مستند رو با این ترجمه ببینه مسلما افکار غلط در ذهنش به وجود میاد و این حق الناسی هست که به گردن مترجمه.. پیشنهاد میکنم یک فرد با اطلاعات دینی کامل زیر نویس این مستند رو مجدد ویارایش کنه.. واسلام |
|||
|
۱۲:۳۲, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
عزیز من فکر کنم زیادی جوش آوردی...
این لفظ عین عبارت قرآنه: قَالَ رَبِّ بِمَآ أَغْوَيْتَنِي لأُزَيِّنَنَّ لَهُمْ فِي الأَرْضِ وَلأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ ﴿39﴾ إِلاَّ عِبَادَكَ مِنْهُمُ الْمُخْلَصِينَ ﴿40﴾ قَالَ هَذَا صِرَاطٌ عَلَيَّ مُسْتَقِيمٌ ﴿41﴾ إِنَّ عِبَادِي لَيْسَ لَكَ عَلَيْهِمْ سُلْطَانٌ إِلاَّ مَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْغَاوِينَ ﴿42﴾ وَإِنَّ جَهَنَّمَ لَمَوْعِدُهُمْ أَجْمَعِينَ ﴿43﴾ گفت پروردگارا به سبب آنكه مرا گمراه ساختى من [هم گناهانشان را] در زمين برايشان می آرايم و همه را گمراه خواهم ساخت (39) مگر بندگان خالص تو از ميان آنان را (40) فرمود اين راهى است راست [كه] به سوى من [منتهى می شود] (41) در حقيقت تو را بر بندگان من تسلطى نيست مگر كسانى از گمراهان كه تو را پيروى كنند (42) و قطعا وعده گاه همه آنان دوزخ است (43) سوره حجر - آیات 39 تا 43 و در سوره اعراف این طور اومده: قَالَ فَاهْبِطْ مِنْهَا فَمَا يَكُونُ لَكَ أَن تَتَكَبَّرَ فِيهَا فَاخْرُجْ إِنَّكَ مِنَ الصَّاغِرِينَ ﴿13﴾ قَالَ أَنظِرْنِي إِلَى يَوْمِ يُبْعَثُونَ ﴿14﴾ قَالَ إِنَّكَ مِنَ المُنظَرِينَ ﴿15﴾ قَالَ فَبِمَا أَغْوَيْتَنِي لأَقْعُدَنَّ لَهُمْ صِرَاطَكَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿16﴾ ثُمَّ لآتِيَنَّهُم مِّن بَيْنِ أَيْدِيهِمْ وَمِنْ خَلْفِهِمْ وَعَنْ أَيْمَانِهِمْ وَعَن شَمَآئِلِهِمْ وَلاَ تَجِدُ أَكْثَرَهُمْ شَاكِرِينَ ﴿17﴾ قَالَ اخْرُجْ مِنْهَا مَذْؤُومًا مَّدْحُورًا لَّمَن تَبِعَكَ مِنْهُمْ لأَمْلأنَّ جَهَنَّمَ مِنكُمْ أَجْمَعِينَ ﴿18﴾ فرمود از آن [مقام] فرو شو تو را نرسد كه در آن [جايگاه] تكبر نمايى پس بيرون شو كه تو از خوارشدگانى (13) گفت مرا تا روزى كه [مردم] برانگيخته خواهند شد مهلت ده (14) فرمود تو از مهلت يافتگانى (15) گفت پس به سبب آنكه مرا به بيراهه افكندى من هم براى [فريفتن] آنان حتما بر سر راه راست تو خواهم نشست (16) آنگاه از پيش رو و از پشت سرشان و از طرف راست و از طرف چپشان بر آنها می تازم و بيشترشان را شكرگزار نخواهى يافت (17) فرمود نكوهيده و رانده از آن [مقام] بيرون شو كه قطعا هر كه از آنان از تو پيروى كند جهنم را از همه شما پر خواهم كرد (18) من یادم نیست این جایی که شما گفتی کجای مستنده اما به نظر میرسه قصد مستند تنها نقل قول این حرف بوده نه تایید اون... |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۱۳:۱۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱۱:۵۹)fara نوشته است: با سلام.. بنده وقتی شروع به دیدن مستند ظهور کردم در همون ابتدا صفحه پلیر رو بستم.. چون خیلی خیلی عصبانی شدم.. سلام 1- این متن صریح قرآن است(توضیحات در پست بالا) . پس شما باید ابتدا به خود خدا اعتراض شدید بفرمایید که چرا در قرآن بی ادبی ابلیس را سانسور نفرموده 2-شما زحمت بکشید یکبار این جمله را در گوگل جستجو بفرمایید و ببینید که هیچکس در آن دست نبرده(خدای من چون تو مرا گمراه کردی) -------------------- 3-بر فرض هم که سازنده در جایی مطلبی را اشتباه بیان کرده باشد.مترجمی که زیرنویس میکند وظیفه ندارد اشتباهات سازنده را هم تصحیح کند نهایتا می تواند در پرانتز بگوید که این جمله اشتباه شکلی یا ماهوی دارد.یا اینکه در نقدی بر مستند اشتباهات آن را تشریح کند |
|||
|
|
۲:۴۱, ۱۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۰ ۲:۴۴ توسط sinan_2013.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ta key mikhain be in taasobate bija edame bedin????????????
![]() afardi mesle shoma fara jan age zamane jaheliat botparast budin hichvaght sokhanane mohamad sallalaho nemishnidin va kafar mimundin |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,265 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,051 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,067 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,867 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,173 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,601 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,835 |