|
تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار
|
|
۲۲:۱۹, ۱۹/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۲۲:۲۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به جمله ارزشمند (من لم يشكر المخلوق و لم يشكر الخالق) ; از عزیزانی که به نحوی در نظارت و مدیریت تالار سهیم بودند ، اما به هر دلیل از ایشان دیگر نمی توانیم استفاده کنیم ، در این محل تقدیر و تشکر می کنیم. ============================================================================ مدیران تالار با استعفای Ramin_Ghn عزیز موافقت کردن.از جمله دلایلی که ایشون در استعفاشون ذکر کردن کمبود وقت بوده و ... جا داره از ایشان که نظارت بخش (اصول و عقاید شیعه) را بر عهده داشتن تشکر کنم و هر جا که هستن آرزوی موفقیت و سلامتی از خدای منان برایشان دارم انشا الله همچنان در تالار حضور داشته باشن و از نظرات و دانششون استفاده کنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۹, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۳)sarallah نوشته است: فکر نمیکنم استعفا دادن این عزیزان به این معنی باشه که دیگه سروکلشون توی تالار پیدا نمیشه.آقا مهدی گفت که اکثرا به خاطر ضیغ (!) وقت بوده استعفا ها... ضمن این که آقا وحید هم تا جایی که من اطلاع دارم به دلیل وقت کم،کم میومدن تالار... . |
|||
|
|
۰:۰۸, ۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۵ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
به لطف حق تعالي روزهای خوبی را در سايه سخاوت دلهاي مهربانشان بوديم و از دوستي ها و همدستي هايمان خاطره هاي شيرين ساختيم براي روزهاي آينده. تجربه بودن با شما طراوت روحمان را افزود و شميم شور و شعورتان فضاي اين کانون فرهنگي را آکنده ساخت.
واااااااااای چی گفتم!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() من هم از طرف خودم از همه این عزیزان تشکر میکنم بابت زحماتی که در این فضای فرهنگی می کشیدند!
|
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام
برادر عزیز مسافر از مدیریت استعفا دادن ان شاء الله که همچنان از حضورشون در تالار استفاده کنیم |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۲۲:۱۲ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
سلام
با تشکر از ناظرین سابق تالار آقایان محب الزهرا و Justice Bringer برای این دوستان آرزوی موفقیت داریم |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
سلام
برادر عزیز ELENOR چندین بار استعفا دادن که بالاخره تصمیم این شد که موافقت بشه همچنین برادر خوبمون SAViOR به دلیل مشکل شخصی فرصت زیادی برای نظارت نداشتن و استعفا دادن ان شاء الله که به زودی شاهد حضور هر دو عزیز در تیم مدیریت باشیم |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۳ ۱۳:۰۷)Mahdy2021 نوشته است: سلام خیلی دلم گرفت... ایشالله عاقبت بخیر باشن .هم آقای ساویور هم آقای النوره یکمی خوش اخلاق. آقای النور حلال کنید. همین طور شما آقای ساویور... |
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
ELENOR و SAViOR عزیز از زحمات شما اول تشکر میکنم دوم ارزوی توفیقات روز افزون برای شما و همچنین مشتاق بارگشت شما دو گرامی به جمع مدیران . التماس دعا این ایام همه دوستان رو دعا بفرمایید
|
|||
|
|
۶:۵۴, ۲۹/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۳ ۵:۲۹ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
نقل قول: بچه ها !! دلم براتون خیلی تنگ شده :| خداحافظ رفقای با اخلاق. |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
سلام
خواهر عزیز زینب خانوم از نظارت استعفا دادن. ان شاء الله در هر زمینه ای فعالیت میکنن، موفق باشند و البته در وقتهای آزادی که دارند به تالار نیز سر بزنند |
|||
|
|
۸:۵۰, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
با تشکر از خواهر خوبمون زینب خانوم
انشاالله که در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید |