کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار
۲۲:۱۹, ۱۹/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۲۲:۲۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
با توجه به جمله ارزشمند (من لم يشكر المخلوق و لم يشكر الخالق) ;
از عزیزانی که به نحوی در نظارت و مدیریت تالار سهیم بودند ، اما به هر دلیل از ایشان دیگر نمی توانیم استفاده کنیم ، در این محل تقدیر و تشکر می کنیم.

============================================================================
مدیران تالار با استعفای Ramin_Ghn عزیز موافقت کردن.از جمله دلایلی که ایشون در استعفاشون ذکر کردن کمبود وقت بوده و ...

جا داره از ایشان که نظارت بخش (اصول و عقاید شیعه) را بر عهده داشتن تشکر کنم و هر جا که هستن آرزوی موفقیت و سلامتی از خدای منان برایشان دارم
انشا الله همچنان در تالار حضور داشته باشن و از نظرات و دانششون استفاده کنیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، جوینده حق ، zarati313 ، سلمان ، مسافر ، Ramin_Ghn ، MAHDI59 ، ANTI satan ، mohamad ، The Arrival ، shia12 ، ELENOR ، oO DaViD Oo ، rastin ، محصل ، boghz ، امیر صالح ، ANTi666 ، ONLY66 ، MEHJR ، MESSENGER ، mohammad790 ، nooromahdi ، علی 110 ، Abasaleh ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، seyed313 ، N.Mahdavian ، شهرام ، netlog36 ، black ، *زینب خانوم* ، Havbb 110 ، saloomeh ، جبریل ، وحید110 ، بچه شیعه ، Farzaneh ، hesam110 ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، حسن.س. ، درست پسند ، یا زهرا(س) ، farzad313 ، Admirer ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، Justice Bringer ، شهیدطیبه واعظی ، اولولالباب ، حسن عزتي ، عبداللهی ، yegixx ، m.hossein ، ترنم ، شیدا ، آفتاب ، sabrina ، سیمرغ ، Wakeup ، rezamohammadi ، آیات

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۵۹, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #61
آواتار
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۳)sarallah نوشته است:  فکر نمیکنم استعفا دادن این عزیزان به این معنی باشه که دیگه سروکلشون توی تالار پیدا نمیشه.
احتمالا فقط از سمتشون کنار کشیدن ولی در تالار حضور دارن.... ان شا الله
آقا مهدی گفت که اکثرا به خاطر ضیغ (!) وقت بوده استعفا ها...
ضمن این که آقا وحید هم تا جایی که من اطلاع دارم به دلیل وقت کم،کم میومدن تالار... .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، علمدار133 ، السا ، عبدالرحیم ، حضرت عشق ، شیدا ، مجنون الحسین ، عبدالرحمن ، nasimesaba ، رضوانه
۰:۰۸, ۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۵ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #62
آواتار
به لطف حق تعالي روزهای خوبی را در سايه سخاوت دلهاي مهربانشان بوديم و از دوستي ها و همدستي هايمان خاطره هاي شيرين ساختيم براي روزهاي آينده.

تجربه بودن با شما طراوت روحمان را افزود و شميم شور و شعورتان فضاي اين کانون فرهنگي را آکنده ساخت.
واااااااااای چی گفتم!!!!
WinkWinkWinkCool
من هم از طرف خودم از همه این عزیزان تشکر میکنم بابت زحماتی که در این فضای فرهنگی می کشیدند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، شیدا ، مجنون الحسین ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، حسن عزتي ، Farzaneh ، Bahar ، mahdy30na ، السا ، nasimesaba ، یاســین ، رضوانه ، آفتاب
۱۵:۱۳, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #63
آواتار
سلام

برادر عزیز مسافر از مدیریت استعفا دادن
ان شاء الله که همچنان از حضورشون در تالار استفاده کنیم

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، عبدالرحمن ، Night_World ، علمدار133 ، أین المنتظر ، Havbb 110 ، مجید املشی ، شیدا ، Mohammad Trust ، mahdy30na ، حضرت عشق ، حسن عزتي ، SAViOR ، Hadith ، شهیدطیبه واعظی ، Ali#59 ، Admirer ، m.hossein ، میلاد.م ، السا ، fiftynine ، محب الزهرا ، مسافر ، مجنون الحسین ، Farzaneh ، ترنم ، nasimesaba ، MAHDI59 ، Tolou ، یاســین ، رضوانه ، آفتاب ، سدرة المنتهی
۲۲:۱۱, ۶/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۲۲:۱۲ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #64
آواتار
سلام

با تشکر از ناظرین سابق تالار آقایان محب الزهرا و Justice Bringer
برای این دوستان آرزوی موفقیت داریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، شیدا ، Mitsonary ، عبدالرحمن ، السا ، m.hossein ، mahdy30na ، ELENOR ، Agha sayyed ، Hadith ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، Justice Bringer ، انتصـار ، حضرت عشق ، fazel ، N.Mahdavian ، ترنم ، nasimesaba ، MAHDI59 ، Tolou ، Admirer ، یاســین ، حسن عزتي ، رضوانه ، آفتاب
۱۳:۰۷, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #65
آواتار
سلام

برادر عزیز ELENOR چندین بار استعفا دادن که بالاخره تصمیم این شد که موافقت بشه
همچنین برادر خوبمون SAViOR به دلیل مشکل شخصی فرصت زیادی برای نظارت نداشتن و استعفا دادن

ان شاء الله که به زودی شاهد حضور هر دو عزیز در تیم مدیریت باشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، یاســین ، حضرت عشق ، MAHDI59 ، Farzaneh ، Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، Night_World ، SAViOR ، mahdy30na ، sarallah ، حسن عزتي ، مجید املشی ، Hadith ، m.hossein ، انتصـار ، nasimesaba ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، N.Mahdavian ، رضوانه ، السا ، آفتاب ، Agha sayyed
۱۳:۱۹, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #66
آواتار
(۶/آبان/۹۳ ۱۳:۰۷)Mahdy2021 نوشته است:  سلام

برادر عزیز ELENOR چندین بار استعفا دادن که بالاخره تصمیم این شد که موافقت بشه
همچنین برادر خوبمون SAViOR به دلیل مشکل شخصی فرصت زیادی برای نظارت نداشتن و استعفا دادن

ان شاء الله که به زودی شاهد حضور هر دو عزیز در تیم مدیریت باشیم

خیلی دلم گرفت...

ایشالله عاقبت بخیر باشن .هم آقای ساویور هم آقای النوره یکمی خوش اخلاق.

آقای النور حلال کنید.

همین طور شما آقای ساویور...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، MAHDI59 ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، SAViOR ، mahdy30na ، حسن عزتي ، Farzaneh ، مجید املشی ، m.hossein ، nasimesaba ، رضوانه ، عبدالرحمن ، آفتاب
۱۶:۰۱, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #67
آواتار
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
ELENOR و SAViOR عزیز از زحمات شما اول تشکر میکنم دوم ارزوی توفیقات روز افزون برای شما و همچنین مشتاق بارگشت شما دو گرامی به جمع مدیران .
التماس دعا
این ایام همه دوستان رو دعا بفرماییدBlush

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، حضرت عشق ، m.hossein ، nasimesaba ، شیدا ، رضوانه ، عبدالرحمن ، آفتاب
۶:۵۴, ۲۹/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۳ ۵:۲۹ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #68
آواتار
نقل قول:
ANTI satan

hesam110

Seyed Mohsen

بچه ها !!
دلم براتون خیلی تنگ شده :| خداحافظ رفقای با اخلاق.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، مجید املشی ، أین المنتظر ، m.hossein ، رضوانه ، عبدالرحمن ، شیدا ، حضرت عشق ، آفتاب ، شهیدطیبه واعظی
۱۵:۱۷, ۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #69
آواتار
سلام

خواهر عزیز زینب خانوم از نظارت استعفا دادن. ان شاء الله در هر زمینه ای فعالیت میکنن، موفق باشند
و البته در وقتهای آزادی که دارند به تالار نیز سر بزنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، Hadith ، حسن عزتي ، Havbb 110 ، شیدا ، مصباح ، Night_World ، زینب خانوم ، Farzaneh ، یاســین ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، N.Mahdavian ، nasimesaba ، sarallah ، انتصـار ، حضرت عشق ، Admirer ، السا ، مجید املشی ، آفتاب ، أین المنتظر ، پرنیان ، Agha sayyed ، شهیدطیبه واعظی
۸:۵۰, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #70
آواتار
با تشکر از خواهر خوبمون زینب خانوم
انشاالله که در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، شیدا ، یاســین ، Hadith ، مصباح ، بیداری اندیشه ، حضرت عشق ، Farzaneh ، مجید املشی ، آفتاب ، أین المنتظر ، سدرة المنتهی ، شهیدطیبه واعظی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا