کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دختر
۱۸:۱۰, ۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۱۲:۳۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه دوستا و همسنگرای گلم

دوستان دیروز 3 ام دی دختر من، نرگس خانومم به دنیا اومد. میگن دختر بیشتر به بابا محبت می کنه و از لحاظ روحی بیشتر به بابا نزدیکه.
کارخونه که بودیم یکی از مهندس های بزرگ می گفت یه دختر دارم یه پسر. وقتی خونه میرسم این دخترمه که زودتر از همه میاد جلوی در و بیشتر از همه منو تحویل می گیره.
من از همون دوران مجردی دختر می خواستم، یه دختر که برای بابا زبون بریزه، خستگی بابا رو در کنه. این پسرم رو با هیچی عوض نمی کنم ولی حالا که دخترم اومده دارم بال در میارم.

دختر عزیز باباست، دختر ناز باباست.

اگر میشه برای دختر من دعا کنید تا مثل بچه های گل این تالار مومن و مذهبی بشه و عاقبت به خیر.

موقعی که عقد کردیم من خیلی شیرینی ندادم چون اعتقاد دارم وقتی یه نفر عقد می کنه تازه اول نداریهاشه و نباید خیلی شیرینی بده ولی وقتی پسرم به دنیا اومد به همه، هرچقدر که خواستند، شیرینی دادم، چون معنیه بچه دار شدن اینه که الان وضعمون خوبه.
به همین دلیل اگر کسی برای دخترم از من شیرینی می خواد، فقط یه پیغام خصوصی بفرسته. راستی یه شیرینی کوچولو کنار گذاشتم که به آقا مهدی 2021 به نمایندگی از همه دوستای گلم تقدیم می کنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، hesam110 ، meshkat ، وحید110 ، MohammadMeraj ، yamin ، shakiba ، خادمة الزهرا ، boghz ، fereydun ، محب الزهرا ، paradise ، Hadith ، Resistance ، محیصا ، Mohammad Trust ، ترنم ، yashar1374 ، ELENOR ، دیدگاه نوین ، t.kam67 ، خیبر110 ، Blank Mind ، Elia ، اکبر.ع ، Tolou ، میلاد.م ، انصارالمهدی ، ema1392 ، انتصـار ، arazot ، soldier ، jkb ، ALIREZA ، أین المنتظر ، یاران مهدی ، saloomeh ، حسن عزتي ، iman-s ، nahal_m ، Abasaleh ، marzie ، akhevi ، حسن.س. ، bi neshani ، Maysam-1st ، Mahdy2021 ، SARV ، بیداری اندیشه ، moje12.ir ، مبينا ، Ramin_Ghn ، hamed313 ، ثامن ضامن ، blue.blood ، sevenmoons ، springly ، فدک زهرا ، Seyed Mohsen ، a.l.? ، میثاق ، سجاد_ف ، Agha sayyed ، stranger00 ، navid-313 ، hosein.kh ، chista3 ، Havbb 110 ، sarallah ، mrfarzadj ، mohamad316910 ، bagheri4 ، N.Mahdavian ، Detector ، pop110 ، somayeh ، یا صاحب الزمان ، peimane ، آرین (الهه.ع) ، خاک ، نسیم ، V-E ، only_y2d ، ilidin ، ساجد ، عبداللهی ، fardinho ، behzad-jn ، azade ، m2kh24 ، مسافر ، seyed313 ، taleb ، bahareh ، مجید املشی ، سرباز سید علی ، MAHDI59 ، black ، farzad313 ، فرهاد55 ، سرباز منتظر ، كارمند پيمانی ، R3Z4 ، بچه شیعه ، faateme-313 ، دل خسته ، Farzaneh ، rahgozar.f ، ali.khm ، sajjadbest22 ، aboutorab ، Anti gods ، یا زهرا(س) ، ali0077 ، رضوانه ، Night_World ، help me ، fatemeh-55 ، mahyamatin ، soheyl68 ، السا

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۲۲, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
(۶/دی/۹۰ ۱:۴۸)dark.knight نوشته است:  مبارک مامان باباش باشه فقط امیدوارم چادر سرش نکنید!

چرا چادر سرش نکنهSmileچه بخوای چه نخوای دختر بچه ها موقع بازی چادر سرشون میکنن.مخصوصا موقعی که خیلی کوچیکن اگه نگاه کنی موقع بازی چادر سرشونه و دوست دارن بشن مامان برای باباهاشون.Heartخواهرزاده من که دختره هر وقت داره بازی میکنه یه چادره سفید میذاره سرش یه عروسک هم بغلش واسه خودش بازی میکنه.قشنگیشم موقع تابستونه که با لباسهای بدونه آستینشون چادر میذارن و دستای تپلشون معلومه.به قوله محمد آقا بذار بزرگ که شد خودش انتخاب کنه.مهم فعلا وجوده بچست که زندگیشونو گرم کرده.ایشالا خدا حفظش کنهHeartHeartHeart

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، yamin ، میثاق ، خادمة الزهرا
۱۲:۲۹, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
چه تاپیکی زدید آقای mohammad sadra
دل همه رو بردیدHeart
تورو خدا عکس این فرشته کوچولو رو بذارید ماهم ببینیمش دیگهAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، saloomeh ، حسن عزتي ، ترنم ، yamin ، fereydun
۲۳:۳۳, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
(۶/دی/۹۰ ۱۱:۵۶)MohammadSadra نوشته است:  
(۶/دی/۹۰ ۱:۴۸)dark.knight نوشته است:  مبارک مامان باباش باشه فقط امیدوارم چادر سرش نکنید!

ممنون همسنگر گلم،
راستی ما چادر سرش نمی کنیم، خودش آدم آزاد و مختار به انتخاب آفریده شده. ما براش درست و غلط رو نشون میدیم خودش انتخاب می کنه.
لا اکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی

همشو فهمیدم جز اون جمله عربی آخریه!!!خب فارسی بگید (یا انگلیسی) نه دیگه عربی!!!Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۱:۴۸, ۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۰ ۱۱:۵۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۶/دی/۹۰ ۲۳:۳۳)dark.knight نوشته است:  
(۶/دی/۹۰ ۱۱:۵۶)MohammadSadra نوشته است:  ممنون همسنگر گلم،
راستی ما چادر سرش نمی کنیم، خودش آدم آزاد و مختار به انتخاب آفریده شده. ما براش درست و غلط رو نشون میدیم خودش انتخاب می کنه.
لا اکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی

همشو فهمیدم جز اون جمله عربی آخریه!!!خب فارسی بگید (یا انگلیسی) نه دیگه عربی!!!Confused

سلام همسنگر گلم
چشم.
یه بخش از آیه الکرسیه. معنیش اینه که "در دین (انتخاب دین) هیچ اجباری نیست، به درستی راه درست از راه غلط مشخص شده".
این دختر کوچولو مسلمان زاده است، نه مسلمان. زمانی مسلمان میشه که در کمال عقل و هوشیاری با اختیار و انتخاب خودش به دین اسلام مشرف بشه. معنیش اینه که ممکنه اسلام رو انتخاب نکنه و این هیچ ایرادی نداره. ایشون آزاده و مختار.

من و مادرش وظیفمون اینه که راه درست و غلط رو نشونش بدیم، بقیش وظیفه خودشونه که باید تصمیم بگیرند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، أین المنتظر ، saloomeh ، حسن عزتي ، ترنم ، boghz ، تازه مسلمان ، a.l.? ، میثاق ، yamin ، خادمة الزهرا ، Farzaneh
۱۳:۵۹, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار
(۷/دی/۹۰ ۱۱:۴۸)MohammadSadra نوشته است:  
(۶/دی/۹۰ ۲۳:۳۳)dark.knight نوشته است:  همشو فهمیدم جز اون جمله عربی آخریه!!!خب فارسی بگید (یا انگلیسی) نه دیگه عربی!!!Confused

سلام همسنگر گلم
چشم.
یه بخش از آیه الکرسیه. معنیش اینه که "در دین (انتخاب دین) هیچ اجباری نیست، به درستی راه درست از راه غلط مشخص شده".
این دختر کوچولو مسلمان زاده است، نه مسلمان. زمانی مسلمان میشه که در کمال عقل و هوشیاری با اختیار و انتخاب خودش به دین اسلام مشرف بشه. معنیش اینه که ممکنه اسلام رو انتخاب نکنه و این هیچ ایرادی نداره. ایشون آزاده و مختار.

من و مادرش وظیفمون اینه که راه درست و غلط رو نشونش بدیم، بقیش وظیفه خودشونه که باید تصمیم بگیرند.

ایول فلسفه!!!
همین الان به دخترتون بگید خیلی مادر پدر باحالی داره دمشون داغ!!!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، حسن عزتي ، ترنم ، yamin
۱۴:۱۰, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
ممنون از لطفتون برادر، ولی باحالی از ما نیست، خود خدا با حاله. همش هم تقصیر محمد بن عبدالله هستش.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، saloomeh ، ترنم ، میثاق ، yamin ، Farzaneh
۲:۲۸, ۱۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
SmileمباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارکهSmile

ان شاءالله قدمش پرخیر و برکت.......زیر سایه امام زمان (ارواحنا فداه)و عنایات ویژه آن حضرت.......
کنیز فاطمه الزهرا سلام الله علیها و یارو یاور ولی عصرمون(ارواحنا فداه).........
و همیشه سلامت باشهHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، MohammadSadra ، میثاق ، saloomeh ، حسن عزتي ، yamin ، ترنم ، N.Mahdavian ، Farzaneh
۳:۳۴, ۱۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
وقتی گفتی دختر عزیز باباست ، دختر ناز باباست ، یاد فلسطین افتادم .
نمیخوام اوقاتتون رو تلخ کنم .
خدا حفظش کنه و عمر با عزت بهش بده اما تورو خدا برای همه دعا کنید خیلی ها محتاج دعای شمان تا به مراد برسن ... به امام موعود برسن ...به زمان موعود
ShyBlush .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، MohammadSadra ، saloomeh ، حسن عزتي ، yamin ، Farzaneh
۳:۵۹, ۱۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
اقا خیلی خیلی مبارک باشهHeart
انصافا خیـــــــــــــــــــــــلی خوشحال شدم یه هویی کلا تولد دوست دارمBig GrinBig Grin
Heart
ایشالا در پناه مولا و زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه و باعث افتخار شما بشه
از عوض من کلی نگاش کنید ...نگفتم بوس چون پوستش لطیف و حساس سیبیلاتون اذیتش میکنه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، MohammadSadra ، میثاق ، حسن عزتي ، yamin ، ترنم ، saloomeh
۱۰:۴۹, ۱۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
سلام به همه
طبق معمول دیر رسیدم!
تبریک به آقای محمدصدرای عزیز...
دلتون روشن برادر گرامی...
دختر رحمته...شمام که اینجور پیداست عاشق نرگس کوچولو هستین...
انشاالله پیر و جوون و کوچیک و بزرگ خلاصه همه و همه عاقبت به خیر شن...بخصوص شما و خونواده تون و دختر و پسر گلتون...
اون عزیزی هم که عکس نرگس خانوم رو خواسته بودن!!
با اجازه آقای محمدصدرا اینم عکس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(به خوشگلی نرگس خانوم نیست ولی یه کوچولو شبیه هستش)مگه نه آقای محمدصدرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[تصویر: blush.gif]

[تصویر: 90278_100.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، سجاد_ف ، حسن عزتي ، MohammadSadra ، yamin ، shakiba ، ترنم ، N.Mahdavian ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا