کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در گروه دوستی "برای حق" عضو می شوید؟
بلی
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گروه دوستی، با عنوان "برای حق"
۱۷:۱۷, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

با سلام خدمت دوستان عزیز:
من قصد دارم در این تالار یک گروه دوستی با عنوان "برای حق" تشکیل بدهم.

ابتدا توضیحاتی در مورد عنوان گروه:
اول اینکه حق یکی از نامهای خداوند است. این لغت بارها در قرآن آمده است و کاربرهای خاصی دارد. و ویژه بودن این لغت بخاطر پیوند خاص آن به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. برای توضیحات بیشتر حتما اینجا کلیک کنید.
و یکی از مهمترین اصول زندگی ها بر پایه حق استوار است. یعنی حق الله، حق النفس و حق الناس.
من سعی کردم مفاد و آئین نامه این گروه دوستی را بر همین اساس پیاده کنم.

حال بپردازیم به اصل موضوع، یعنی مفاد و آئین نامه ی این گروه دوستی:

ما در تالار:
هر مطلبی که می نویسیم (ایجاد تاپیک، ارسال پاسخ، پیام خصوصی، تشکر، اعتبار) فقط برای رضای خدا خواهد بود. پس:
1: ما با هیچ مطلبی، شخصی برخورد نمی کنیم.
2: هیچ مطلبی را برای جلب نظر دیگران ارسال نمی کنیم.
3: از آنجایی که سکوت دری از دربهای حکمت است، پس در مورد مطلبی که نمی دانیم سکوت می کنیم.
4: از گزافه گویی پرهیز می کنیم.
5: به هیچ کس حسادت نمی کنیم (امام صادق(علیه السلام) می‌فرمایند:«به راستی مؤمن غبطه می‌خورد،ولی حسادت نمی‌ورزد اما منافق حسادت می‌ورزد و غبطه نمی‌خورد)
6: بابت داشته های ناچیز مان، به کسی فخر نمی فروشیم و آن را وسیله ای برای تحقیر دیگران بکار نمی بیندیم.
7: قرآن مجید در یکی از توصیفات خود از « متقین » می فرماید:
الذین ینفقون فی السراء والضراء و الکاظمین الغیظ و العافین عن الناس والله یحب المحسنین (134/ آل عمران)
آنان کسانی هستند که در فراخی و تنگی انفاق می کنند و خشم خود را فرو می برند و از مردم در می گذرند و خداوند نیکوکاران را دوست دارد.
8: و البته ما به کسانی که بخواهد بجای مناظره منطقی، مجادله و غوغاسالاری کنند، به هیچ وجه اجازه ابراز وجود هم نخواهیم داد.
9: برای انجام هر کاری در جهت تعجیل در ظهور اما زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کوتاهی نخواهیم کرد.
10: و همیشه با منابع موثق، اطلاعات خود را در اختیار دیگران قرار می دهیم.

ما و تالار:
1: هر آنچه که از تالار می آموزیم در زندگی روزمره خود اجرا می کنیم.
2: دوستان خود را نیز تشویق می کنیم تا به این گروه دوستی بپیوندند.
3: فعالیت در این تالار نباید در زندگی عادی خلل ایجاد کند.
4: هنگام نماز تالار تعطیل است (البته به وقت محلی)
5: از آنجایی که خداوند شب را برای آرامش انسان آفریده،ما پس از نیمه شب هیچ گونه فعالیتی در تالار نخواهیم داشت. در واقع تالار تعطیل تا سحر. (برای دریافت توضیح کامل اینجا کلیک کنید)
6: پیشنهاد می کنم به جای ساعت 12 الی 1 شب، در ساعت 6 الی 7 صبح در تالار حضور داشته باشیم
7: سعی می کنیم با دوستان تالاری خود در فضای واقعی رابطه داشته باشیم.
8: حضور ما در تالار نباید بصورت ساعات طولانی و متمادی باشد.
9: تالار باید برای ما مکانی برای پرسیدن سوال باشد.
10: در انجام وظایف محوله به یکدیگر کمک خواهیم کرد.

ما در زندگی:
1: سعی می کنیم هر روز بیشتر خود را بخدا نزدیک کنیم.
2: سعی می کنیم همیشه نمازهایمان را سر وقت و با حضور قلب بخوانیم.
3: سعی می کنیم خود را از گناهان دور کنیم.
4: همیشه به یاد مهدی موعود هستیم و برای تعجیل در ظهورش تلاش می کنیم.
5: به سلامتی خود اهمیت خواهیم داد. (طبق دستورات اسلام)
6: خود را از لحاظ جسمی آماده مبارزه می کنیم.
7: سطح علمی خود را هر روز بالا خواهیم برد.
8: همیشه آشنا خواهیم بود با مسائل روز دنیا. (از قافله عقب نخواهیم ماند)
9: روش و سیره ائمه را سرمشق خود قرار می دهیم
10: کلیک کنید
و ...

از همه دوستانی که مایل به عضویت در این گروه دوستی هستند دعوت می کنم به جمع ما بپیوندند.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، ANTI satan ، حلما ، oO DaViD Oo ، MAHDI59 ، جوینده حق ، aliakbar ، علی 110 ، آزاد اندیش ، مسافر ، Amir ، zarati313 ، خاک ، shia12 ، بیداری اندیشه ، mosafer ، fazel ، Seyed Mohsen ، علائم ظهور ، The Arrival ، باران ، EMPERATOR ، m.shirazi80 ، Hadith ، هادی نظری ، bahar2006 ، احیاء ، mohammad790 ، ANTi666 ، bozorgmehr ، a.l.? ، MohammadMeraj ، وحید الف ، Tolou ، ghadimi2 ، محمداحسان ، ثامن ضامن ، yektasepas ، Ara ، نسیم ، یاران مهدی ، وحید110 ، Paasdar ، ضد ماسون ، سدرة المنتهی ، فاطمه خانم ، boghz ، آرین (الهه.ع) ، MESSENGER ، K-1 ، hamed313 ، Reza14 ، elhamA ، V-E ، أین المنتظر ، MiladYLH ، منتظر کوچولو ، nafas ، محیصا ، خادمة الزهرا ، persia ، Admirer ، Mitsonary ، Agha sayyed ، نـور ، paradise ، hajiali.m ، SARV ، meshkat ، ساجد ، MohammadSadra ، nasimesaba ، یا ثارالله ، saloomeh ، blue.blood ، تازه مسلمان ، فدک زهرا ، Amirsaeed ، najmeh ، soldier ، shafagh_mah ، yamin ، mahdy_mir ، یار کوچک ، 872325 ، N.Mahdavian ، Havbb 110 ، در جستجوی سختی ، fatemeh ، heaven ، ema1392 ، mahdi14 ، سرباز منتظر ، AMINI ، مجید املشی ، zryy ، Farzaneh ، سیمرغ ، fafa* ، رضوانه ، عبدالرحمن ، صبح صادق ، یاســین ، mahyamatin ، help me ، قلب ، حسن عزتي ، 59-11(یامهدی) ، m.hossein
۱۷:۲۷, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2

قبول...
شاید خداهم ازمون قبول کرد...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، mohamad ، Amir ، خاک ، حلما ، The Arrival ، محمداحسان ، ضد ماسون ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، یا ثارالله ، 872325 ، AMINI ، Farzaneh ، رضوانه
۱۸:۰۹, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
سخته ولی خوبه. واقعا اگه بتونیم اینطور باشیم خیلی خوبه. پس منم هستم اما اگر یه وقتی فراموش کردم و از قوانین گروه تخطی کردم لطفا دوستان دوستانه تذکر بدهند تا تکرار نشه. به امید خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، mohamad ، Amir ، خاک ، rastin ، The Arrival ، bahar2006 ، ضد ماسون ، boghz ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، یا ثارالله ، 872325 ، AMINI ، Farzaneh
۲۳:۴۸, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام به همه دوستان
نکاتی که ذکر فرمودید واقعا جامع و کامل بود. به نظر من اگه همه دوستان و همسنگران این نکات را رعایت کنند اینجا یکی از بهترین تالارهای فضای مجازی خواهد شد.
انشاالله که بتوانیم در عمل به این نکات از یکدیگر پیشی بگیریم.
یاعلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliakbar ، mohamad ، Amir ، حلما ، oO DaViD Oo ، The Arrival ، m.shirazi80 ، bahar2006 ، ضد ماسون ، boghz ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، یا ثارالله ، 872325 ، AMINI ، Farzaneh ، رضوانه
۱:۰۵, ۲۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
سخت ترین قسمتش ساعت حضوره!Blush
ولی به هر حال حرف درستی هست.
در خاطرات امام خمینی (رحمة الله علیه) هست که ایشون ساعت 10 شب می خوابیدن 2 بیدار میشدن و به نماز شب و عبادت مشغول می شدن و بعد از طلوع آفتاب باز مقداری استراحت می کردن.

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، حلما ، Amir ، خاک ، rastin ، oO DaViD Oo ، The Arrival ، محمداحسان ، یاران مهدی ، ضد ماسون ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، یا ثارالله ، 872325 ، AMINI ، Farzaneh
۴:۵۵, ۲۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
من هم هستم اگه خدا بخواد
البته مفادش چون همه حق هست سنگین هم هستSmile

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، Amir ، خاک ، حلما ، oO DaViD Oo ، The Arrival ، rastin ، محمداحسان ، ضد ماسون ، MESSENGER ، hamed313 ، nafas ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، یا ثارالله ، yamin ، 872325 ، AMINI ، Farzaneh ، رضوانه
۱۴:۲۳, ۲۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام علیکم
محمد جان خیلی پیشنهاد خوبی بود حرف خاصی ندارم چون کامل بود اما اگر میشه به این ماده یه تبصره بزنیم :
6: پیشنهاد می کنم به جای ساعت 12 الی 1 شب، در ساعت 6 الی 7 صبح در تالار حضور داشته باشیمSmile
برای ما تنظیم ساعت سخته اما سعیمون رو میکنیم
انشالله که موفق باشیم
یاعلیHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، علی 110 ، mohamad ، خاک ، حلما ، oO DaViD Oo ، The Arrival ، هادی نظری ، محمداحسان ، ضد ماسون ، MESSENGER ، hamed313 ، nafas ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، یا ثارالله ، 872325 ، AMINI ، Farzaneh ، رضوانه
۱۶:۲۹, ۲۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
اگر این بنده حقیر هم قابل بدونید من هم آمادگی خودم رو اعلام می کنم در مورد ساعت هم من اصلا مشکلی ندارم چون همیشه ساعت 5 تا 7 بیدارم و معمولا اگه درس نداشته باشم با کامپیوتر مشغولم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، حلما ، oO DaViD Oo ، The Arrival ، Amir ، ضد ماسون ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، یا ثارالله ، 872325 ، AMINI ، Farzaneh
۱۶:۴۸, ۲۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
من هم موافقم
و سعی می کنم هر روز مومن تر و عاقل تر و منتظرتر از دیروز باشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، علی 110 ، حلما ، oO DaViD Oo ، The Arrival ، Amir ، ضد ماسون ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، یا ثارالله ، 872325 ، 59-11(یامهدی) ، AMINI ، Farzaneh
۲۰:۱۹, ۲۲/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۸۹ ۲۰:۲۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #10
آواتار
از صمیم دل از خدا میخوام به خودم و همه عزیزان مشتاق لقاءالله، توفیق اجرای موارد کامل بالا رو عنایت کنه.
فقط خواستم بگم با توجه به مطالعات حقیر، از بین اینها دو چیز خیلی مهم تر هستن:
- نماز اول وقت تا اونجایی که میشه سعی بشه با حضور قلب باشه. سعی کنیم به هر قیمتی مدتی خودمون رو کامل مقید کنیم انشاءالله.
- ترک گناه، که بسیار بسیار مهم هست. صغیره و کبیره هم نداریم. هر چیزی گناه هست باید سعی کنیم که ترک کنیم. محکم باید رفت سراغشون. همت و تلاش و مراقبت زیاد و شدید و توکل به خدا، کلید موفقیت هست.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، ELENOR ، mohamad ، جوینده حق ، Seyed Mohsen ، oO DaViD Oo ، The Arrival ، Amir ، علی 110 ، حلما ، rastin ، احیاء ، bozorgmehr ، parisan ، MohammadMeraj ، در جستجوی سختی ، محمداحسان ، ضد ماسون ، boghz ، MESSENGER ، nafas ، محیصا ، خادمة الزهرا ، saloomeh ، nasimesaba ، یا ثارالله ، yamin ، 872325 ، AMINI ، Farzaneh ، رضوانه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا