کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالاتی پیرامون ورود به حوزه ی علمیه
۱۶:۳۳, ۱۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۰ ۲۲:۰۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان و همسنگران عزیز. مدتی هستش که علاقمند ورود به حوزه شدم.راستش احساس میکنم که کمال رو اونجا میتونم پیدا کنم . درخواست اطلاعاتی درباره ی حوزه و کلا ورود به حوزه داشتم.
من 20 سالمه و دیپلم ریاضی گرفتم و الان هم تو مقطع کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی در حال تحصیل هستم.دانشجوی سال دومی هستم. خونمون هم استان البرز هستش.
اطلاعاتی دراینباره خوندم. مثلا در این منبع.
سوالات زیادی تو ذهنم است. مثلا:
اصلا میتونم با این مشخصات وارد حوزه بشم؟Confused
حوزه ی علمیه با مدرسه ی علیمه فرق میکنه؟ اگه اره فرقشون چیه؟ نحوه ی ورود هرکدومشون جداست؟
میتونم هم تحصیلات دانشگاهیم رو ادامه بدم و هم برم حوزه؟
دروسی مثل عربی چند درصد از دروس حوزه رو تشکیل داده؟
در کل میخواستم من رو به عنوان یه برادر کوچیک تر راهنمایی کنید و راه و رسم رو نشونم بدید. این علاقه چند ماهی هستش که شدت گرفته و واقعا نیاز به کمک دارم.
یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، وحید110 ، yamin ، خادمة الزهرا ، تازه مسلمان ، zarati313 ، میلاد.م ، Ramin_Ghn ، Maysam-1st ، یا صاحب الزمان ، tiyam ، ضحی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۰۳, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۳/دی/۹۰ ۲۲:۳۰)در جستجوی سختی نوشته است:  
(۲۳/دی/۹۰ ۲۱:۲۶)soldier نوشته است:  اون حوزه اي كه ما ميرفتيم ورود و خروج افراد هم با سختي و كارت و ابا و عمامه صورت ميگرفت شركت كردن در كلاس كه بماند.
ولي فكر نكنم آزاد باشه.
آیا شرایط حوزه شما اینطور بود یا همه جا اینطوریه ؟
اصولا شرط سنی هم برای پذیرفتن طلبه ها دارند ؟
چون بنده شخصا علاقه دارم که توی برخی از کلاسها شرکت کنم اما به دلایلی که شما فرمودید و مشکلات شخصی امکان طلبه شدن برام مقدور نیست.
با تشکر

1. فکر نکنم همه حوزه ها این طوری باشه چون یه سری که رفتم حوزه مروی خیلی راحت رفتم تو و مشکلی نبود.
2. در بعضی حوزه ها شرط سنی حداقل سیکل و بعضیام حداقل دیپلمه.
3. میتونی تو حوزه های دانشجویی شرکت کنی چون مثل دانشگاه درساشو میتونی خودت انتخاب کنی.

quote='Islam' pid='84506' dateline='1326651965']
سلام خدمت همه ی همسنگران عزیز
خیلی خیلی ممنونم از دوستانی که کمکم کردند. قسمت شد رفتم مشهد و توی بخش احکام (همونجایی که سخنرانی ها برگزار میشه) سوالهایی رو مطرح کردم و جواب های خوبی رو هم گرفتم. عزیز واقعا ممنون و انشاء الله با S.A.Hoseini هم صحبت خواهم کرد.
دوستان تقریبا داره تصمیمم نهایی میشه. خواهش میکنم برام دعا کنید تا راه درست رو انتخاب کنم.
همچنان منتظر کمک هاتون و نظراتتون هستم.اجرتون با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف).
یا حق
[/quote]

اولا زیارت قبول مارم دعا میکردی!!!!
این راهی که میخوای بری همیشه راه درستیه چون تهش خداست. البته و البته از امام زمانم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خیلی کمک بخواه.

و تذکر آخر من سعی کن خودت رو به حوزه محدود نکنی. من تو این یه هفته ای که رفتم حوزه و مدت زیادی که با حوزویون سر و کله زدم طلبه هارو به دو نوع تقسیم کردم. یه عده که به فکر تذهیب خودشون اومدن حوزه و عده ای که دغدغه دین دارند.

سعی کن تو دسته دوم باشی. سعی کن همیشه تو خط مقدم باشی نه یه طلبه ی از همه جا بریده ای که خودشو محدود حجره و جانمازش کرده. و در آخر سعی کن علوم دیگه رو هم کنار حوزه یاد بگیری.

موفق و امام زمانی باشی
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، Islam ، Ramin_Ghn ، یا صاحب الزمان ، rastin ، در جستجوی سختی ، خادمة الزهرا ، ضحی
۲۳:۰۲, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول: اولا زیارت قبول مارم دعا میکردی!!!!
این راهی که میخوای بری همیشه راه درستیه چون تهش خداست. البته و البته از امام زمانم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خیلی کمک بخواه.

و تذکر آخر من سعی کن خودت رو به حوزه محدود نکنی. من تو این یه هفته ای که رفتم حوزه و مدت زیادی که با حوزویون سر و کله زدم طلبه هارو به دو نوع تقسیم کردم. یه عده که به فکر تذهیب خودشون اومدن حوزه و عده ای که دغدغه دین دارند.

سعی کن تو دسته دوم باشی. سعی کن همیشه تو خط مقدم باشی نه یه طلبه ی از همه جا بریده ای که خودشو محدود حجره و جانمازش کرده. و در آخر سعی کن علوم دیگه رو هم کنار حوزه یاد بگیری.

موفق و امام زمانی باشی
یا علی (علیه السلام) مدد

سلام
خیلی ممنونم الحمدلله همه ی بچه ها ی سایت رو دعا کردمHeart از همه ی بچه ها هم التماس دعا دارم تا خدا کمکم کنه و بتونم راه درست رو انتخاب کنم و تو این راه ثابت قدم باشم.
خیلی خیلی ممنونم عزیز که واقعا نکات خوبی رو گفتی و خوب راهنماییم کردی.SmileHeart
اجر همه ی دوستان با خدا و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)....
همچنان محتاج راهنمایی هاتون هستم.
یا علی(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، rastin ، soldier ، ضحی
۱۶:۱۲, ۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۰ ۱۶:۱۳ توسط Islam.)
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
دوستان کسی از منابع ازمون خبر داره؟ برای ثبت نام باید به حوزه ای که میخوام توش امتحان بدم برم؟
راستی از یه بنده خدایی پرسیدم که کجا میتونم منابع امتحانی و اطلاعات راجع به حوزه پیدا کنم؟! گفتش که وقتی از سمت انقلاب به سمت میدون حر میری یه پاساژِ هستش که تو اون پاساژ یه مغازه است که تو این مورد میتونی ازش اطلاعات بگیری.کسی ادرس دقیقش رو میدونه؟
یا علی(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی
۱۷:۴۷, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام دوستام.ممنونم که چنین بحثی راه افتاده تو این تالار.بنده واقعا علاقه مند هستم که تو حوزه درس بخونم.میشه یکی شرایط سنیشو برام بگه؟بعد اینکه می فرمایید میشه در حین اینکه دانشجو بود تو حوزه هم درس خوند شرایطش چجورییه؟یعنی اینجوری هم باید ازمون حوزه رو داد تا اجازه بدن وارد بشی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، ضحی
۱۲:۴۷, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲/بهمن/۹۰ ۱۶:۱۲)Islam نوشته است:  سلام
دوستان کسی از منابع ازمون خبر داره؟ برای ثبت نام باید به حوزه ای که میخوام توش امتحان بدم برم؟
راستی از یه بنده خدایی پرسیدم که کجا میتونم منابع امتحانی و اطلاعات راجع به حوزه پیدا کنم؟! گفتش که وقتی از سمت انقلاب به سمت میدون حر میری یه پاساژِ هستش که تو اون پاساژ یه مغازه است که تو این مورد میتونی ازش اطلاعات بگیری.کسی ادرس دقیقش رو میدونه؟
یا علی(علیه السلام)

اون موقع که من امتحان دادم منابع آزمون دروس دبیرستان و پیش دانشگاهی بود الان رو نمیدونم؟؟ البته میتونی بری دفترچه آزمون رو از مراکز پست بگیری و مطالعه کنی. البته سایت حوزه علمیه قم هم خوبه.

(۲/بهمن/۹۰ ۱۷:۴۷)یا صاحب الزمان نوشته است:  سلام دوستام.ممنونم که چنین بحثی راه افتاده تو این تالار.بنده واقعا علاقه مند هستم که تو حوزه درس بخونم.میشه یکی شرایط سنیشو برام بگه؟بعد اینکه می فرمایید میشه در حین اینکه دانشجو بود تو حوزه هم درس خوند شرایطش چجورییه؟یعنی اینجوری هم باید ازمون حوزه رو داد تا اجازه بدن وارد بشی؟

حوزه ها اصولا در دو مقطع سیکل و دیپلم طلبه میگیرند ولی بعضی حوزه ها فقط مدرک دیپلم رو قبول میکنند.
شرایط حوزه های دانشجویی رو میتونی توی اینترنت بگردی پیدا کنی. یکی از حوزه های دانشجویی خوب تو تهران حوزه شهید بهشتیه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، یا صاحب الزمان ، rastin ، Islam ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، Ramin_Ghn ، ضحی
۱۱:۵۸, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام
دوستان زنگ زدم حوزه.
ظاهرا دفترچه های آزمون برادران رو اسفند ماه میشه از اداره پست خرید.الان فقط دفترچه ی خواهران تو اداره پست موجود بود(شهر ما که اینجوری بود). فک کنم دیگه جواب همه ی سوالاتمون رو با مطالعه ی این دفترچه بگیریم.
یا حق (عَزّ و جَلِّ)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، یا صاحب الزمان ، در جستجوی سختی ، ضحی
۲۳:۰۶, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام
دوستان نظرتون رو در یک مورد میخواستم.
به نظرتون ان شاء الله قرآن رو حفظ کنم و یکسال دیر برم حوزه یا اینکه اگه قسمت شد همین امسال برم حوزه؟
یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn
۱۳:۱۸, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
(۶/بهمن/۹۰ ۲۳:۰۶)Islam نوشته است:  سلام
به نظرتون ان شاء الله قرآن رو حفظ کنم و یکسال دیر برم حوزه یا اینکه اگه قسمت شد همین امسال برم حوزه؟
یا علی (علیه السلام)

سلام دوباره به همشهری عزیزم

در مورد حفظ قرآن اولا کار خیلی خوبیه خصوصا که برای حوزه شدیدا به دردت میخوره دوما در کنار حوزه هم میشه قرآن رو حفظ کرد. مثلا همین آقا سیدی که بهت معرفی کردم تا باهاش صحبت کنی هم در کنار حوزه قرآن حفظ میکنه و الان حافظ کل قرآن شده.

یا علی(علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، Islam ، rastin ، ضحی
۱۵:۳۳, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
عزیز خیلی ممنون که جواب میدید. اجرتون با آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
به دوستی که معرفی کردید هم پیام فرستادم.ولی متاسفانه هنوز جواب ندادن.فک کنم بنده خدا کم انلاین میشه.
بازم ممنون

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان این مصاحبه که بعد از قبول شدن تو امتحان هستش،چجوریه؟یک نفر نشسته و ازمون سوال میپرسه؟ در چه موردی سوال میپرسه؟ کار خاصی میشه کرد تا بهتر بشه به سوال ها جواب داد؟مثلا کتابی چیزی خوند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی
۱۶:۱۵, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
(۶/بهمن/۹۰ ۲۳:۰۶)Islam نوشته است:  سلام
یا علی (علیه السلام)

سلام دوست عزیز.بنده نظرم این هست که سریعتر برو حوزه.فرصت رو از دست نده.حیله های شیطان کارییه.ادم رو از پا در میاره.ممکنه از این کار منصرفت کنه.اینکه تصمیم داری قرآن رو حفظ کنی خیلی کار مقدسی هست.ولی تو حوضه انقدر با قران سرو کار داری که خود به خود این اتفاق می افته.امیدوارم موفق باشی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، Islam ، soldier ، ضحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]