|
سوالاتی پیرامون ورود به حوزه ی علمیه
|
|
۱۶:۳۳, ۱۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۰ ۲۲:۰۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان و همسنگران عزیز. مدتی هستش که علاقمند ورود به حوزه شدم.راستش احساس میکنم که کمال رو اونجا میتونم پیدا کنم . درخواست اطلاعاتی درباره ی حوزه و کلا ورود به حوزه داشتم.من 20 سالمه و دیپلم ریاضی گرفتم و الان هم تو مقطع کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی در حال تحصیل هستم.دانشجوی سال دومی هستم. خونمون هم استان البرز هستش. اطلاعاتی دراینباره خوندم. مثلا در این منبع. سوالات زیادی تو ذهنم است. مثلا: اصلا میتونم با این مشخصات وارد حوزه بشم؟ ![]() حوزه ی علمیه با مدرسه ی علیمه فرق میکنه؟ اگه اره فرقشون چیه؟ نحوه ی ورود هرکدومشون جداست؟ میتونم هم تحصیلات دانشگاهیم رو ادامه بدم و هم برم حوزه؟ دروسی مثل عربی چند درصد از دروس حوزه رو تشکیل داده؟ در کل میخواستم من رو به عنوان یه برادر کوچیک تر راهنمایی کنید و راه و رسم رو نشونم بدید. این علاقه چند ماهی هستش که شدت گرفته و واقعا نیاز به کمک دارم. یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۴, ۱۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۲۱:۱۶ توسط Islam.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام همسنگران عزیز
بالاخره بعد از کلی جست و جو دفترچه ی راهنمای حوزه ی علمیه روگیر اوردم. دفترچه برای سال گذشته و به صورت PDF است.حجمش هم تقریبا 1.28 مگ است. تقریبا میشه جواب همه ی سوال ها رو توش پیدا کرد،فکر هم نکنم که دفترچه ی امسال با سال گذاشته انچنان تفاوتی داشته باشه. |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۰ ۱۵:۳۳)Islam نوشته است: عزیز خیلی ممنون که جواب میدید. اجرتون با آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بازم سلام این رفیق ما چون حوزویه یکم دیر به دیر آن لاین میشه البته ما هم خیلی کم میبینیمش با این که هم محلی هستیم. این سوال رو که پرسیدی یاد مصاحبه خودم میفتم تعریفش خالی از لطف نیست. من از اونجایی که خوب زیاد خوشم نمیاد ظاهری اسلام داشته باشم و ظاهر سازی کنم روز مصاحبه با یه پیراهن آستین کوتاه یکم جذب و شلوار 6 جیب رفتم اونجا. البته خانواده توصیه کردند به کمی ظاهر سازی من گفتم اگه بخوان قبول کنند همین طوری باید قبول کنند. از نگهبان حوزه تا آبدارچی حوزه همه چهار چشمی منو نگاه میکردند. به تنها چیزی که شبیه نبودم طلبه حوزوی بود. بعد از این که یه فرمی رو پرکردم چند دقیقه ای نشستم پشت در اتاقی که مصاحبه ها توی اون اتاق انجام میشد تا اسممو یخونند و برم برای مصاحبه. اولش یکم استرس داشتم ولی بعدش کم کم این حسم برطرف شد. همین که وارد اتاق شدم دو تا روحانی دور یه میز نشسته بودند که بعدا فهمیدم یکیشون که سید هم بود پیش نماز حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (علیه السلام) بوده. با دیدنم یه لحظه شکه شدند. صندلی رو جلو کشیدم و نشستم. یه کاسه پر خیار و یه پارچ آب روی میز بود. اول چند تا سوال احکام معمولی پرسید و بعد یه دفعه اون روحانی سید زد وسط خال. پرسید شما اگه یه روزی روحانی شدی لباس روحانیت میپوشی یا نه؟ منم گفتم من حس میکنم به این شکل بهتر میتونم کار تبلیغم رو انجام بدم و این حرف من سر آغازی شد برای یه بحث 40 دقیقه ای. تو این 40 دقیقه چند بار شدید زدم تو برجک سیده. مثلا بهم گفت بهتر نبود لباس بهتر میپوشیدی؟ گفتم مگه لباسم مشکلی داره؟ دیگه نتونست جوابمو بده. اون روحانی سید تو این 40 دقیقه فکر کنم 4 تا خیار خورد تا بتونه حرف بزنه منم 2 یا 3 تا لیوان پر آب خوردم بعد از اون بحثمون رفت سمت وحدت حوزخ و دانشگاه که سر این موضوع هم حدودا 20 دقیقه بحث کردیم. آخر سر هم چند تا سوال سیاسی پرسیدند و بهم گفت باید ذهنیتمو تغییر بدمو فرستادم بیرون. جلسه مصاحبه من حدودا یک ساعت و بیست دقیقه طول کشید در حالی که مصاحبه حداکثر نیم ساعت طول میکشه. بعدا یکی از روحانیونی که اونجا کار میکرد و با پدرم آشنا بود به پدرم گفته بود که پسرت رفته بود همه چیو ترکونده بود اومده بود بیرون. منم با این کارا و مصاحبه ای که کرده بودم زیاد امیدی به قبول شدن نداشتم ولی بعدا جوابش که اومد فهمیدم قبول شدم کلی تعجب کردم. اما در کل چند تا سوال سیاسی و مذهبی و احکام میپرسن که اگه اطلاعاتت در حد خودمونی شدن توی بیداری اندیشه باشه راحت میتونی جواب بدی البته بستگی به حوزه ای که میری هم داره. توکل کن بر خدا یا علی(علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۰:۳۳ توسط Islam.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: داوطلبان از ۱بهمن تا ۲۵ اسفند میتوانند نسبت به ثبت نام در آزمون حوزههای علمیه اقدام کنند. به گزارش تسنیم، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پذیرش داوطلبان در حوزههای علمیه اظهار کرد: حوزههای علمیه مانند سایر مراکز آموزشی هر ساله اقدام به جذب داوطلبان میکند که حوزههای علمیه نسبت به سایر مراکز آموزشی شرایط ویژهای دارد. آیت الله حسینی بوشهری افزود: محصلان حوزههای علمیه به این نکته توجه دارند که در آینده نقش مهمی در جامعه اسلامی دارند و باید فعالیتهای دینی خود را گسترش دهند زیرا که دشمنان اسلام سعی در ایجاد شبهات دینی در میان مردم دارند تا بتوانند اذهان عمومی را نسبت به اسلام مسموم کنند و ازهمین رو مسئولیت آنان در قبال اسلام بیش از بیش میشود. رئیس حوزه علمیه با اشاره به اینکه علاقمندان زیادی متقاضی ثبت نام در حوزههای علمیه هستند عنوان کرد: هر ساله تعداد داوطلبان آزمون ورودی حوزههای علمیه افزایش پیدا میکند که به همین منظور حوزههای علمیه سعی در شناسایی افراد علاقمند و توانا در عرصههای دینی برای پدیرش میکند. وی خاطر نشان کرد: طلاب حوزههای علمیه باید آشنایی کاملی با مسائل اسلامی و دینی داشته باشند تا پاسخ سوالات دینی مردم را بتوانند بدهند و از همین رو سعی حوزههای علمیه بر افزایش طلاب توانا در جامعه است. آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به اینکه پذیرش حوزههای علمیه در دو سطح صورت میگیرد گفت: پذیرش طلاب در دو سطح کوتاه مدت و بلند مدت است که در دوره کوتاه مدت که به مدت پنج سال است با عنوان سفیران هدایت تحت آموزش قرار میگیرند. رئیس حوزه علمیه تصریح کرد: شرایط ویژهای برای ثبت نام دواطلبان وجود دارد که از آن میان میتوان به برخورداری از صلاحیتهای اعتقادی، اخلاقی و اجتماعی، اعتقاد و التزام به ولایت فقیه و تبعیت از نظام جمهوری اسلامی ایران، برخورداری از سلامت جسمی و روحی، موفقیت در آزمون ورودی و مصاحبه و نداشتن منع قانونی از نظر نظام وظیفه اشاره کرد. وی با اشاره به شرایط اختصاصی تحصیل در دوره بلند مدت و کوتاه مدت حوزه علمیه اظهار کرد: از افراد دارای مدرک سوم راهنمایی و با حداکثر سن ۱۸ سال که مدت خدمت سربازی نیز به آن اضافه میشود و دروره کوتاه مدت داشتن مدرک تعهد خدمت تبلیغی در مناطق مورد نیاز از شرایط ویژه برای تحصیل طلاب است. آیت الله حسینی بوشهری افزود: حافظان حداقل یک ششم قرآن کریم یا نهج البلاغه، خانوادههای شهدا و جانبازان، آزادگان، دواطلبان مناطق محروم شامل امتیازات برای ثبت نام میشوند. رئیس حوزه علمیه با اشاره به تعداد مدارس حوزه علمیه عنوان کرد: تعداد ۴۲۲ مدرسه حوزوی در سراسر کشور وجود دارد. وی خاطر نشان کرد: از یکم بهمن تا ۲۵ اسفند داوطلبان میتوانند نسبت به ثبت نام در آزمون حوزههای علمیه ثبت نام کنند که این آزمون در ۲۹ فروردین سال آینده برگزار میشود. آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به ظرفیت پذیرش حوزههای علمیه گفت: ظرفیت پذیرش در حوزههای علمیه ۱۷ هزار نفر پیش بینی شده است که هر ساله دو برابر این ظرفیت در حوزه مشغول به تحصیل میشوند.
علاقه مندان برای اطلاع از منابع امتحانی و ثبت نام به ادرس حوزه ی علمیه مراجعه کنند. http://rajanews.com/detail.asp?id=179919 |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
حوزه آموزش مجازی نداره؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خانومایی که علاقه به دروس حوزوی دارن ولی بنا به هر دلیلی براشون میسر نیست که سر کلاساش حاضر شن، می تونن تو دوره های غیر حضوریش شرکت کنند؛ منتها آخرین مهلت ثبت نام برای آزمون ورودی امروزه(یعنی کمتر از 2 ساعت دیگه) برای ثبت نام و اطلاع از دوره ها و شرایط به سایت زیر مراجعه کنید : http://www.jz.ac.ir |
|||
|
|
۰:۴۰, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام تو دانشگاه هم این ترم و هم ترم تابستون کلاس بردارم بازهم 6 واحدم میمونه واسه سال تحصیلی بعد! کسی میدونه که حوزه اجازه میده که 6 واحد رو هم زمان با حوزه بخونم یا نه؟! خودم که بعید میدنم! نه میتونم یکسال دیگه منتظر بمونم برای رفتن به حوزه نه هم دلم میاد که به خاطر 6 واحد بیخیال لیسانس بشم. تو رو خدا برام دعا کنید که یک راه حلی خدا جلوی پام بذاره. |
|||
|
|
۰:۴۷, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام خوش بحالتون باز بعد یه سال می تونید من ک فک کنم باید تا خود ظهور منتظر بمونم بلکه دراین مورد فرجی بشه برام نیمه حضوری خوندنش خیلی سخته؟؟؟ منظورم اینه که فشار میاد به آدم؟ |
|||
|
|
۱:۰۶, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱:۱۰ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بزرگوارانی که دانشجو هستن و به دروس حوزوی هم علاقه دارن, چرا توی حوزه های اسلامی دانشگاشون و یا هر دانشگاه دیگه ای تو شهرشون(آخه بعضی از شهرها که چند دانشگاه داره, فقط یکیش دوره رو برگزار می کنه) که تحت نظر نهادن و کلاساش آخر هفته هاس(لا اقل تو دانشگاه ما اینطوری بود) شرکت نمی کنن؟! اینطوری وقتی هدر نمیره و در کنار درس یه چیزایی هم یاد می گیرید؛ منتها این دوره ها عمومین و به طور صد در صدی حق خود حوزه ی علمیه ی اصلی رو ادا نمی کنن؛ توی دوره ی غیر حضوری یه سری کتاب معرفی می کنن که خودت باید بخونیدشون؛ میان ترمش اینترنتی؛ پایان ترمش حضوری(شاید هم پیش بیاد که اینترنتیم باشه) |
|||
|
|
۱:۱۰, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۲ ۱:۰۶)مصباح نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم اره طرح خوبیه منتها حیف که ما اطرافمون نداریم یعنی درمورد شهرش نمی دونم تو دانشگامون نداریم |
|||
|
|
۱:۱۱, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱:۱۴ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
از نهاد دانشگاتون بپرسید, راهنماییتون می کنن که تو کدوم دانشگاه برگزار میشه |
|||
|
|
|