|
بحث پیرامون سخنرانی های دکتر حسن عباسی
|
|
۱۹:۲۵, ۲۲/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۳ ۳:۰۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در یه وبلاگی با مزخرفاتی رو به رو شدم . می خوام نظرتون رو بدونم :
"با سلام خدمت بازدیدکنندگان عزیز و طرفداران گل فرینج. چند روزی است که سریال بی نظیر فرینج بسیار بر سر زبان ها افتاده و حتما شنیده اید که برنامه ای با نام راز از شبکه ۴ صدا و سیمای اسلامی پخش میشه که در شب اول، شاهکار اینسپشن کریستوفر نولان رو به عبارتی نقد که چه عرض کنم کوبوندن و دیشب هم نوبت سریال بسیار زیبای فرینج بود و حیفم اومد از این موضوع حرفی نزنم. پس برای شروع ۷ کلمه مینویسم که زیاد خودم نتونستم ربطش رو پیدا کنم این کلمات به شرح زیرند راز سریال فرینج انقلاب اسلامی دکتر عباسی صدا و سیما دنیای متوالی مقابله به مثل جهان آخرت و... شاید اگر یک کلمه به کلمات بالا اضافه کنیم شاید بشه یه جوری چند موردی از این کلمات رو بهم ربط داد و اون کلمه چیزی نیست جز کلمه "دروغ". بله در برنامه دیشب کم دروغ گفته نشد. شاخص ترین اونا هم این بود که گفته شد سریال فرینج از لاست بیننده ی بیشتری داره یه به عبارتی حجم بیننده های فرینج بیشتر از لاست هستش آقای عباسی قربونت برم شما که چیزی رو نمی دونی چرا میگی، سریال فرینج تا هفته پیش زمزمه هایی ازش بود که قراره کنسل بشه اونم بخاطر کمبود بیننده و به همین خاطر فرینج رو از جمعه شب ها به شنبه شب ها منتقلش کردن بردار من من زیاد تو زمینه میزان ببینندگان سریال ها نیستم ولی چیزی رو که میدونم اینه که لاست در زمان پخش فصل ششم چیزی حدود ۹ میلیون نفر بیننده داشت ولی فرینج خیلی که ببیننده داشته باشه 5 میلیون ببیننده در هفته داره. اگه منظورت در ایران هم بود که حتی با یه نگاه به میزان دانلود زیرنویس فارسی این دو سریال بخوبی میتونی این موضوع رو بفهمی. اگه بازم قبول نداری بیا از خودم بپرس بهت میگم لاست تو وبلاگم چقدر بیننده داشت و الان فرینج چقدر داره. ولی اگه منظورت از حجم بیننده، هیکل و ایناست رو دیگه نمیدونم!! مورد بعدی که گفتی در مورد جی جی آبرامز بود و اینکه موسیقی این سریال هم کار خودشه اینم از اون حرف ها بود کاش یه نیم نگاهی به این صفحه مینداختی تا ببینی چه کسی ساخت SoundTrack این سریال رو برعهده داشته. دروغ بعدی این بود که گفتی در این سریال تیم تحقیقاتی فرینج شخصی که دو هفته است مرده و روح از بدنش جدا شده رو باهاش ارتباط برقرار میکنن و خاطراتشون رو از ذهنش بیرون میکشن من در این مورد حرفی نمیزنم و نقل قولی از خود میلاد عزیز دوست بسیار خوبم و مترجم سریال براتون میارم : " در سریال اشاره میشه بعد از مرگ تا 6 ساعت میشه این اطلاعات رو بیرون کشید چون هنوز جریان الکتریسیته در مغز وجود داره در مورد مامور اسکات هم ایشون تو کما بودن و خب بالطبع در کما روح وجود داره بعداً هم که بخشی از ضمیر مامور اسکات به اولیویا منتقل میشه و دیگه ربطی به جسد و روحش نداره " آقای دکتر و البته داور جشنواره فیلم فجر شما جی جی رو دشمن خودت میدونی؟!!! افتخار هم میکنی که دشمنته؟!! من الان بخندم یا گریه کنم ایشون هم همچین نظری در مورد شما دارن؟! چند بار تا حالا با هم بحثتون شده بعد گفتی اینا یه ایده ای رو رها میکنن که خودش همه کاری میکنه و دارن با ذهن بیننده بازی میکنن مگر این غیر از کاری است که شما دارین بوسیله سریال مختارنامه بر سر مردم ایران میارین فرینج با اون دنگ و فنگش دوبار بیشتر پخش نمیشه ولی خدا وکیلی مختار چند بار از رسانه ملی! پخش میشه؟ حالا وجدانا اثر اون بیشتره یا این؟ البته به هیچوجه این دو مورد رو با هم مقایسه نکنید تو رو خدا سخن آخر: جناب آقای دکتر اینقدر دروغ نگویید اگر هم میخواین حرفی بزنید قبلش تحقیق کنید. در ضمن اینقدر قبل از برنامه با اون طالب زاده حرفاتون رو یکی نکنید حداقل یه بار یه چیزی که میگین اون یکی بگه نه 5 بار بگه آره حق باشماست دقیقا همینه و از این حرفا. در ضمن اگه میشه لطف کن فرینج رو از تو آرشیو سریالات در بیار بده این طالب زاده هم ببینه دیشب تابلو بود غیر از یکی دو قسمت دیگه از فرینج هیچی ندیده!! راستی دستتون درد نکنه فرینج رو با زیرنویس میلاد نشون دادین واسم من که خیلی جالب بود دیگه میلاد که حق داره. اگه میشه دیگه اگه کلیپی از فرینج خواستین پخش کنین دوبله اش رو نزارین دیشب داشت حالم بد میشد البته تقصیری هم ندارین میخواستین سانسور شده باشه از دوبله اش استفاده کردین." |
|||
|
|
۱۱:۲۳, ۱۲/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۱ ۱۱:۲۴ توسط seiied.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() تیتری که یکی از سایت های تحلیلی خبری به نام صراط زده با این عنوانه: وقتی "امر خدا" به "ناخن خشکی افسر آمریکایی" تعبیر می شود. آیا واقعا منظور دکتر عباسی از مطرح کردن این موضوع نفی معجزه الهی است یا این که این حماقت افسر امریکایی نیز می تواند در راستای مشیت و معجزه الهی قرار گیرد؟؟ همانطور که امام صادق (علیه السلام) فرموده است که خداوند دشمنان ما را از احمق ها قرار داده است. |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۱۸/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۱ ۲۲:۳۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
البته این استدلال کمی میلنگه
چون اونها میتونستند به جای ول کردن هلیکوپتر های دسته دوم و اسقاطی برای این ماموریت مهم . هلیکوپتر نو بیاورند و بعد از پایان ماجرا منهدمش کنند!! البته خوب اگر واقعا بررسی کردند کارشناسا و دیدند بالگرد ها مشکل داشته . خوب این حرف دیگریست |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۹:۲۹ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام جواب این پست نقل قول: بسم الله الرحمن الرحیم سلام این کلیپی 30 ثانیه ای که صراط جدا کرده از یه سخنرانی استاد عباسی است بنام خوب بد زشت در دانشگاه همدان سال 85 کل سخنرانی را گوش کنید تا دروغ این سایت که برای خراب کردن اشخاص دست به هر حیله ای میزنند متوجه بشوید لینک دانلود تصویری: خوب، بد، زشت در نبردی مشکوک--دانلـــــود واقعا یسری ها برای خراب کردن افراد دست به هر حیلتی میزنند دین نداند!!!!!!! یاعلی. |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خدمت دوستان گرامی! از لطف عزیزان در جهت روشنگری افکار عمومی تشکر می کنم. اما به نظر حقیر بهتر هست جواب مکتوبی برای این شایعه در نظر بگیرید. اول این که متن به راحتی جلوی چشم خواننده هست و می تونه با کمی حوصله و تامل مطالعه اش کنه و دومین حسن عدم مصرف ترافیک اینترنت هست. چون شاید خیلی از کاربرها مثل حقیر توانایی دانلود کل این سخنرانی با این حجم بالا رو نداشته باشن و برخی هم حتی ممکنه در صورت توانایی حوصله ی دیدن نداشته باشن.. ![]() پیشنهاد می کنم یک جواب مبسوط در ارتباط با شایعه ی مطرح شده ارائه کنید. با تشکر! التماس دعای فرج یا علی |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۷:۱۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بنده با طرز صحبت دکتر عباسی در این رابطه کاملا مخالفم و اصلا با این طرز صحبت در رابطه با این موضوعات موافق نیستم. ولی: کسانی که این فیلم رو بعد از 7 سال منتشر کردن، خیانت بزرگی به تشیع و حضرت رقیه (سلام الله علیها) کردن... خدا میدونه چه افرادی از این کلیپ سوء استفاده ها کرن... سخنرانی ای سال 85 ایراد شد و دیگه کسی ازش حرفی نزد. ولی اینها آتیش زیر خاکستر رو دوباره روشن کردن... خدا ازشون نگذره... هم باعث تخریب دکتر عباسی شدن. هم باعث ایجاد تشنج در بین شیعیان شدن. و هم خیانتی بزرگ به شیعه و حضرت رقیه (سلام الله علیها) کردن. |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۷:۵۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من به اصل موضوع حضرت رقیه (سلام الله علیها) کاری ندارم ...
اینکه یک عده هم قصد سواستفاده داشته و دارند و خواهند داشت هم الان کاری ندارم ... ولی این چه لحنه صحبت کردن است در مورد ائمه و فرزندانشون؟؟؟؟ آدم باباش رو صدا می زند پدرم ... آقای فلانی .. با کلی احترام بعد ما کسی رو که هزار بار گفتیم بابی انت و امی .. پدر و مادرم فدای شما این طوری باید یاد کنیم؟؟؟ این طوری باید اسم ببریم؟؟؟ ایشون این طوری باید از ائمه معصومین یاد کنند؟؟؟ این ادب است در مورد کسی که ثارالله است؟؟؟؟ این است؟؟؟ آدم مسلمون از استادش یاد می کند کم کم می گوید استاد فلانی... آقای فلانی.... دوستان خودمون چقدر تاکید دارند بر پیش وند دکترٍ آقای عباسی یا پیش وند استاد آقای رائفی پور که پسندیده هم هست ... بعد باید از دردانه های عالم ، ائمه معصومین(علیه السلام) این طور یاد شود؟؟؟ از فرزندان معصومین (علیه السلام) این طور یاد شود؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
علی جان از اون ایرادات بنی اسرائیلی که به شریعتی میگرفتن میگیری ها .
همیشه این ایرادات نسبت به حسن عباسی بوده و هست و خواهد بود ... همیشه هم جوابشون رو دادیم از بحث نداشتن دکتراش گرفته تا همین بحث اخیر فلسفه و ... . من همین بحث رو قبلا بارهای توی سایت قرار دادم ...داره راجع به مهدویت صحبت میکنه : مهدویت اصلا هدف از اینکه حرفهای عباسی رو حضرت اقا مقابل همدیگه قرار بدن چیه ؟ دفعه ی قبل هم ایشون رو مقابل جوادی املی و بقیه قرار دادند ... الان ما باید باور کنیم عباسی برضد روحانیونیه ؟میخوان بلایی که سر شریعتی اوردن رو سر عباسی هم بیارن ...قضیه ی همون لباسه ! توی این مملکت هر کی روحانی باشه میتونه هر چی دوست داره بگه ولی کسی که کت و شلوار تنشه نباید راجع به دین صحبت کنه . همه چی که تهذیب نفس و سلام و صلوات نیست . از منبرهای امروزی که کلی با ادب هم صحبت میکنن چی در میاد ؟ هیچی ! همه از مسجد فراری هستن |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۸:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:علی جان از اون ایرادات بنی اسرائیلی که به شریعتی میگرفتن میگیری ها . آقا رضای گرامی این می شود برچسب زنی به طرف مقابل در بحث بدون بررسی درستی یا نادرستی ادعای طرف مقابل ... حرف من در یک کلام می شود اینکه ایشون در اسم بردن از ائمه احترام و ادب را رعایت نمی کنند ... احترام و ادبی که ما برای انسان های معمولی که کمترین حقی به گردن ما داشته اند را رعایت کرده ایم نقل قول:؟میخوان بلایی که سر شریعتی اوردن رو سر عباسی هم بیارن ...قضیه ی همون لباسه ! توی این مملکت هر کی روحانی باشه میتونه هر چی دوست داره بگه ولی کسی که کت و شلوار تنشه نباید راجع به دین صحبت کنه .این ادعا و حرف شما کاملا غلط است.... همین آقای رحیم پور ازغدی .... کم در مورد دین حرف زده ؟؟؟؟ هر هفته برنامش دارد پخش می شود ... همیشه هم کت و شلوار تنش است در مورد هر مساله دینی که بخواهید حرف زده ... ولی همیشه ادب را رعایت کرده و منطقی بحثش رو برده جلو ..چه ربطی دارد به کت و شلوار و توطئه شریعتی کشی و ... ؟؟؟ هر کسی اشکالاتی دارد ... یکی از اشکالات ایشون هم عدم رعایت ادب اسلامی در صحبت هاشون در یاد کردن اشخاص است ... و از اون بالاتر ائمه ی معصومین ... چرا شما همه ی انتقاد ها به ایشون رو که از سوی افراد مختلف بوده است رو هم ردیف هم قرار میدید؟؟؟؟ ... بحث فلسفه و چه و چه را می آورید و پای شریعتی را می کشید وسط ؟؟؟؟ این می شود خلط مبحث دوست من ..... این می شود دوست و دشمن و منقد دلسوز و معاند را با یک چشم دیدن و با یک چوب زدن دوست من ... این می شود .... نقل قول:همه چی که تهذیب نفس و سلام و صلوات نیست . از منبرهای امروزی که کلی با ادب هم صحبت میکنن چی در میاد ؟ هیچی ! همه از مسجد فراری هستنچه ربطی دارد ... از منبر های ما همین الان هم خیلی چیز های خوبی در می آید ... چرا نگاه صفر و صدی دارید؟؟؟؟ این همه ما فقیه و سخنران کار بلد داریم در کشور ... بله در هر صنفی آدم ضعیف و قوی وجود دارد ... همه برنامه نویس ها در کارشون موفق نیستد ... همه ی روحانیون هم همین طور ... همه ی فیلسوفان هم همین طور .... چرا کلی گویی می کنید؟؟؟؟ در جواب یک نقد ساده چرا انقدر همه ی مسائل را با هم قاطی می کنید ... این روش صحیحی نیست آقا رضای عزیز ...
|
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۸:۴۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود سخنرانی های دکتر حسن عباسی | Reza2035 | 573 | 435,347 |
۱۰/تیر/۹۶ ۱۰:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های دکتر سعید جلیلی | soheyl68 | 47 | 20,110 |
۲۰/آبان/۹۵ ۰:۴۱ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| جنگ نرم در فضای رسانه ای-سخنرانی دکتر وحید یامین پور | مجید املشی | 0 | 2,269 |
۸/اسفند/۹۱ ۷:۱۱ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| دکتر عباسی :کارتون یوگی، توهین به مقام انبیاست | شاهین نقوی | 26 | 21,616 |
۱۶/آبان/۹۱ ۲۳:۲۰ آخرین ارسال: minoo |
|

![[تصویر: 1362207096961.jpg]](http://nooromahdi.ir/upload/uploads/1362207096961.jpg)