کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.08 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های دکتر حسن عباسی
۱۹:۲۵, ۲۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۳ ۳:۰۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در یه وبلاگی با مزخرفاتی رو به رو شدم . می خوام نظرتون رو بدونم :
"با سلام خدمت بازدیدکنندگان عزیز و طرفداران گل فرینج. چند روزی است که سریال بی نظیر فرینج بسیار بر سر زبان ها افتاده و حتما شنیده اید که برنامه ای با نام راز از شبکه ۴ صدا و سیمای اسلامی پخش میشه که در شب اول، شاهکار اینسپشن کریستوفر نولان رو به عبارتی نقد که چه عرض کنم کوبوندن و دیشب هم نوبت سریال بسیار زیبای فرینج بود و حیفم اومد از این موضوع حرفی نزنم. پس برای شروع ۷ کلمه مینویسم که زیاد خودم نتونستم ربطش رو پیدا کنم این کلمات به شرح زیرند

راز سریال فرینج انقلاب اسلامی دکتر عباسی صدا و سیما دنیای متوالی مقابله به مثل جهان آخرت و...

شاید اگر یک کلمه به کلمات بالا اضافه کنیم شاید بشه یه جوری چند موردی از این کلمات رو بهم ربط داد و اون کلمه چیزی نیست جز کلمه "دروغ".

بله در برنامه دیشب کم دروغ گفته نشد. شاخص ترین اونا هم این بود که گفته شد سریال فرینج از لاست بیننده ی بیشتری داره یه به عبارتی حجم بیننده های فرینج بیشتر از لاست هستش آقای عباسی قربونت برم شما که چیزی رو نمی دونی چرا میگی، سریال فرینج تا هفته پیش زمزمه هایی ازش بود که قراره کنسل بشه اونم بخاطر کمبود بیننده و به همین خاطر فرینج رو از جمعه شب ها به شنبه شب ها منتقلش کردن بردار من

من زیاد تو زمینه میزان ببینندگان سریال ها نیستم ولی چیزی رو که میدونم اینه که لاست در زمان پخش فصل ششم چیزی حدود ۹ میلیون نفر بیننده داشت ولی فرینج خیلی که ببیننده داشته باشه 5 میلیون ببیننده در هفته داره. اگه منظورت در ایران هم بود که حتی با یه نگاه به میزان دانلود زیرنویس فارسی این دو سریال بخوبی میتونی این موضوع رو بفهمی. اگه بازم قبول نداری بیا از خودم بپرس بهت میگم لاست تو وبلاگم چقدر بیننده داشت و الان فرینج چقدر داره. ولی اگه منظورت از حجم بیننده، هیکل و ایناست رو دیگه نمیدونم!!

مورد بعدی که گفتی در مورد جی جی آبرامز بود و اینکه موسیقی این سریال هم کار خودشه اینم از اون حرف ها بود کاش یه نیم نگاهی به این صفحه مینداختی تا ببینی چه کسی ساخت SoundTrack این سریال رو برعهده داشته.

دروغ بعدی این بود که گفتی در این سریال تیم تحقیقاتی فرینج شخصی که دو هفته است مرده و روح از بدنش جدا شده رو باهاش ارتباط برقرار میکنن و خاطراتشون رو از ذهنش بیرون میکشن من در این مورد حرفی نمیزنم و نقل قولی از خود میلاد عزیز دوست بسیار خوبم و مترجم سریال براتون میارم :

" در سریال اشاره میشه بعد از مرگ تا 6 ساعت میشه این اطلاعات رو بیرون کشید چون هنوز جریان الکتریسیته در مغز وجود داره در مورد مامور اسکات هم ایشون تو کما بودن و خب بالطبع در کما روح وجود داره بعداً هم که بخشی از ضمیر مامور اسکات به اولیویا منتقل میشه و دیگه ربطی به جسد و روحش نداره "

آقای دکتر و البته داور جشنواره فیلم فجر شما جی جی رو دشمن خودت میدونی؟!!! افتخار هم میکنی که دشمنته؟!!

من الان بخندم یا گریه کنم

ایشون هم همچین نظری در مورد شما دارن؟! چند بار تا حالا با هم بحثتون شده

بعد گفتی اینا یه ایده ای رو رها میکنن که خودش همه کاری میکنه و دارن با ذهن بیننده بازی میکنن مگر این غیر از کاری است که شما دارین بوسیله سریال مختارنامه بر سر مردم ایران میارین فرینج با اون دنگ و فنگش دوبار بیشتر پخش نمیشه ولی خدا وکیلی مختار چند بار از رسانه ملی! پخش میشه؟ حالا وجدانا اثر اون بیشتره یا این؟ البته به هیچوجه این دو مورد رو با هم مقایسه نکنید تو رو خدا

سخن آخر:

جناب آقای دکتر اینقدر دروغ نگویید اگر هم میخواین حرفی بزنید قبلش تحقیق کنید. در ضمن اینقدر قبل از برنامه با اون طالب زاده حرفاتون رو یکی نکنید حداقل یه بار یه چیزی که میگین اون یکی بگه نه 5 بار بگه آره حق باشماست دقیقا همینه و از این حرفا.

در ضمن اگه میشه لطف کن فرینج رو از تو آرشیو سریالات در بیار بده این طالب زاده هم ببینه دیشب تابلو بود غیر از یکی دو قسمت دیگه از فرینج هیچی ندیده!!

راستی دستتون درد نکنه فرینج رو با زیرنویس میلاد نشون دادین واسم من که خیلی جالب بود دیگه میلاد که حق داره. اگه میشه دیگه اگه کلیپی از فرینج خواستین پخش کنین دوبله اش رو نزارین دیشب داشت حالم بد میشد البته تقصیری هم ندارین میخواستین سانسور شده باشه از دوبله اش استفاده کردین."
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضد ماسون ، captaincharisma

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۰, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۲/آذر/۹۲ ۱۸:۴۵)Reza2035 نوشته است:  پاسخ به شبهه ی مطرح شده

رضا جان مطالب را خوندم ولی پاسخ نقدهای علی النور توش نبود...

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، ELENOR ، منتظر کوچولو
۱۹:۰۵, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
با عرض سلام ببخشید من میپرم وسط بحث
اما چرا همیشه باید به عباسی و امثالهم نگاه صفر و صدی داشته باشیم
مطمئن باشید طرفداران دو اتیشه اشون هم قوه تفکر دارن،هر چی این اقا گفت باور نمیکنن
به نظر بنده هم این کار اشتباهی از گذشته یه چیز بکشن بیرون،شاید طرف نظرش برگشته و ...
این کارها کاملا بدیهیه که مغرضانه است و حتی پخش کردنش کار درستی نیست
به قول دوستان موضوع حضرت رقیه جایی هست که وهابیت داره مانور میده
این اشتباهه که پخشش کنیم
بعدا به گوش عباسی هم میرسه و مطمئن باشید برائت هم میجویه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منتظر کوچولو ، rastin ، قلب
۱۹:۰۷, ۱۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۹:۲۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

من فایل صوتی را گوش ندادم

حفظ احترام مقدسات که واجبه

ولی افرادی این حرف را می زنند که کوچکترین بویی از اسلام نبرده اند

یادم نرفته چه الفاظ رکیک و ناموسی ضد مرحوم خوشوقت از طرف این حجتیه ای ها و ظاهرپرست ها داده شد

حضرت رقیه برای این جماعت وسیله ایست برای فتنه کردن وگرنه اینها چه می فهمند اسلام چیست

این افراد باید منتظر عذاب دوزخ باشند بخاطر این فتنه ها

اما در مورد دکتر عباسی گرامی که بهشون علاقه دارم

این خبرگزاری فتنه گری که این کارو کرد بیشتر به نفع ما کار کرد تا ضررمان

حالا مثلا فرض کنیم دکتر عباسی یه اشتباه هم بکنن

میان بایکوتشون میکنن بعد یهو یه همچین چیزی رو میکنن

علت چیست؟

علت موضع گیری های دکتر عباسی ضدابوالفتنه در این سالیان بوده

خوشحالم دست این افراد رو شد در مورد یکی بودن وهابیت و حجتیه و فتنه گران و بعدا هم بیشتر رو میشه

این لینک را هم ببینید

http://www.seratnews.ir/fa/news/22883

کلا هر کسی در هر ابعادی می خواد مردم رو روشن کنه تخریبش میکنن

به استاد عباسی تبریک میگم که چنین دشمنان احمق و هتاکی دارند(بی ادب بودن وجه مشترک همه اینهاست)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، منتظر کوچولو ، mohammad1369
۲۱:۰۰, ۱۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۲۱:۱۰ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

ببنید خیلی بهتر بود استاد گرامی یه مقدار بهتر عنوان میکردن ولی در مبحث مطروحه دارد مثال نوعی میزند و یه روند غلط را توضیح میدهد و شخصن قبلا سر همون قضیه فلسفه به خود استاد گفتم و این سوال را از ایشان پرسیدم

گفتم حرفتان را تاحدودی متوجه میشم ولی بهتر نبود که اسامی مربوطه که بسیار عزیز هستند

و میدانم شما هم برای هر کدامشان احترام خاصی قائل هستید بهتر عنوان میکردید تا حتی باعث شده منظور اصلی شما گم هم بشود و طرف متوجه منظور شما نشود ؟

که ایشان پاسخ مبسوط و تقریبا (نه کاملا )قانع کننده ای دادند

این سخنرانیشان بنظر شخصیم یکی از بهترین سخنرانیهاشون است بزارید یه مثال بزنم

نقل قول: خدای خود را به سطل زباله بیاندازید

داره میگه خدا را به سطل اشغال بندازید این سخن کیست؟؟؟؟؟و ایا اینگونه خطاب کردن درست است؟

این سخن علی اقای بزرگوار هست احیانا اعتراض نمیکنید چرا اینگونه خداوند را خطاب کردند!؟؟؟؟؟؟

حال این پست خوبشان را ببینید دقیقا درست دارند میفرمایند

صحبت استاد عباسی هم دارد به یسری ها که بخاطر امام حسین ع بتی درست میکنند و از ان کار خلاف شرع میکنند مانند قمه زنی دارد میشکند و.........

در مورد صحبت استاد رحیم پور عزیز و عباسی قابل مقایسه حوزه مباحثشون نیست و استاد عباسی به حوزه منافع یه عده وارد شدند که میبینید به هر صورت میخوان تخریبشون کنند

یسری مسائل هم جای بحثشون اصلا و ابدا نت نیست مانند سخن اقا رضا که بیان کردند

یاعلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، منتظر کوچولو ، عبدالرحمن ، mohammad1369
۲۱:۲۴, ۱۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۲۱:۳۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:داره میگه خدا را به سطل اشغال بندازید این سخن کیست؟؟؟؟؟

علی اقا بزرگوار احیانا اعتراض نمیکنید چرا اینگونه خداوند را خطاب کردند!؟؟؟؟؟؟

حال این پست خوبشان را ببینید دقیقا درست دارند میفرمایند
صحبت استاد عباسی هم دارد به یسری ها که بخاطر امام حسین ع بتی درست میکنند و از ان کار خلاف شرع میکنند مانند قمه زنی دارد میشکند و.........

نقل قول:ببنید خیلی بهتر بود استاد گرامی یه مقدار بهتر عنوان میکردن ولی در مبحث مطروحه دارد مثال نوعی میزند و یه روند غلط را توضیح میدهد

ببین برادر گرامی
ایشون قسمت نقل قولش از جانب مداح ها کاملا جداست از زمانی که ایشون خودشون دارند از حضرت امام حسین (علیه السلام) و فرزندان عزیزشون یاد می کند ... خیلی واضح و مشخص است برادر گرامی ...خودمان را ...
من متن دقیق حرف ایشون رو می آورم ... ((تازه لحنشون در جای خود ...))
........................
آقای عباسی :
رقیه کیه؟؟؟؟
حســــــــــــــــین پدر اون ها با همه ی عظمتی که داشت گفت اگر دین جدم جز با کشته شدن من برپای نمیماند ای شمشیر ها مرا دریابید
حســـــــــین معصوم بود حالا بچه هاش که دیگه معصوم نبودند
اینا میشن دیونه ی رقیه و دیوونه ی نمیدونم علی اکبر دیونه ی عباس و ....
......................
الان دارند ایشون مثال نوعی میزنند؟؟؟؟؟
به جای نگران بت سازی کردن از حضرت امام حسین (علیه السلام) ...نوه ی پیغمبر باید بیشتر نگران بت سازی از انسان های امروزی و ممکن الخطا باشیم که چوبش رو خیلی خوردیم و داریم می خوریم ....
در مورد بحث خدا و پست علی 110 ....
ببینید بالاتر ذکر کردم ... علی در آنجا می گوید آن خدایی که برخی باور دارند و غلط است را ...
ولی آقای عباسی دارند از خود امام حسین (علیه السلام) که جمله معروف را گفته اند سخن نقل می کنند با آن لحن بعد می گویند "رقیه کیه" و ....
حتی ایشون افعال و ضمایر رو هم جمع نمی بندند برای یک احترام خشک و خالی .. می گویند "بچه هاش" ....!!!!!!!!!!
نقل قول:در مورد صحبت استاد رحیم پور عزیز و عباسی قابل مقایسه حوزه مباحثشون نیست و استاد عباسی به حوزه منافع یه عده وارد شدند که میبینید به هر صورت میخوان تخریبشون کنند
اخوی بحث رو دنبال می کنید ؟؟؟؟ دقت می کنید؟؟؟؟
آقا رضا گفتن :
نقل قول:میخوان بلایی که سر شریعتی اوردن رو سر عباسی هم بیارن ...قضیه ی همون لباسه ! توی این مملکت هر کی روحانی باشه میتونه هر چی دوست داره بگه ولی کسی که کت و شلوار تنشه نباید راجع به دین صحبت کنه .
من گفتم ... خیر این طور نیست ... آقای رحیم پور ازغدی کت و شلواری خیلی هم در مورد دین حرف زده کسی هم جلوش رو نگرفته ... این مثال من مثال نقضی عیانی بود بر رد ادعای دوست خوبم اقا رضا که تاکید داشت روی لباس و عدم اجازه ورود به کت و شلواری ها....
دوست گرامی به روند بحث دقت کنید
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، عبدالرحمن ، وحید110 ، میم.حسین.الف
۲۱:۳۲, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
به نام خدا

به نظرم این بحثی که اینجا راه افتاده، دقیقاً همون چیزیه که بدخواهان می خوان...

در این مواقع حقیر فکر می کنم جلوگیری از خلط مبحث می تونه راهگشا باشه

با نظرات همه دوستان به نحوی موافقم

اینکه آقای عباسی، منظورش چی بوده و چی میخواسته بگه و این کار ایشون درسته و یا غلط یه بحثه

و اینکه یهو بعد هفت سال همچین کلیپی از همچون سایتی سردر می آره که به طرز خنده داری انتهای خبرش نوشته «معلوم نیست کجا ایراد شده و واسه کی هست!!!» هم یه بحثه

حالا اگه به قول حضرت آقا این دو بحث رو آنالیز کنیم و در سایه «بصیرت»، فرعی و اصلی رو تشخیص بدیم؛ فک کنم همه چی حل میشه...

التماس دعا
یا الله[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، mohammad1369 ، عبدالرحمن ، rastin ، مجید املشی ، قلب
۲۱:۳۹, ۱۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۲۱:۴۲ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #17
آواتار
با سلام

بنده اول یک گلگی از دوستان ناظر سایت داشته باشم

حدیثی را که من به نقل از پیامبر اکرم ( ص ) در توصیف جایگاه تهمت زنندگان بعد از پست جناب عبدالرحیم نوشتم توسط یکی از ناظرین پاک شد اما بعدش خود ناظرین بخش آمدند در این تاپیک پشت سر هم پست دادند!!! ، این کار پسندیده نیست ....

من پست های دوستان را با دقت خواندم ، سخنرانی استاد هم 3 سال پیش گوش داده بودم

چند نکته و سوال

یک ) چرا در مورد استاد عباسی همیشه از گذشته نبش قبر می شود و موضوعی را مطابق میل خودشان هایلایت میکنند ؟

دو ) چرا در همه موارد قسمت های تقطیع شده سخنان را منتشر میکنند ؟

سه ) ( که بسیار مهم است ) یک نگاهی به مطلب سایت صراط بیندازید ، زمانی که یک جمله از صحبت های استاد را ارائه میدهد دقیقا در ادامش دیدگاه حضرت آقا را در آن مورد آورده و تفسیر میکند که نظر استاد مخالف نظر حضرت آقاست ، فارغ از نوع انتقادی که مطرح کرده ایا این عجیب نیست که همیشه سعی بر این است که به نوعی استاد در مقابل آقا جلوه داده شوند ؟

به نظر شما این مورد آخر اتفاقیست ؟ موضوع فلسفه-حکمت را یادمون رفته؟

چه کسی از ضد نشان دادن استاد در مقابل اقا سود میبرد ؟

جناب ELENOR البته انتقادی که شما وارد میکنید در مورد بدون پیشوند خطاب کردن ائمه و معصومین کاملا درست است ولی اینکه بنده میگویم یکبار کامل سخنرانی را گوش بدید به این دلیل است که گاهی اوقات شاید دقت کرده باشید که در هنگام حرف زدن مثلا میگوییم حسین ، یا مثلا در مداحی میگوییم حسین حسین حسین و نمیگوییم امام حسین امام حسین امام حسین....

بستگی به شرایط گفتمان دارد.....

ولی حرف شما فی نفسه کاملا درست است.....

اما ایرادی که سایت صراط گرفته است در مورد این گفته استاد است :

حسین [ع] معصوم بود، بچه هایش که دیگر معصوم نبودند. اینها [عزاداران] می شوند دیوانه رقیه [س] و دیوانه علی اکبر [ع] و دیوانه عباس [ع] و...، یک پوسترهایی می کشند، مثل بروس لی در فیلم اژدها وارد می شود که چنگ می زد بر سینه اش؛ همچون قمه کش های میدان شوش تهران با صورتی چاک خورده و چشمانی درشت، اینها چه کسانی هستند ...»![/i]

این حرف استاد را خود حضرت اقا بارها در مورد آسیب شناسی هیئات مطرح کردند و همچنین در مورد معصوم نبودن حضرت زینب و حضرت علی اکبر و ... هم که صحبت درستی است

[b]یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، منتظر کوچولو ، عبدالرحیم ، rastin ، مجید املشی ، black
۲۱:۵۴, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
سوال؟

شما در هیئات مذهبی می بینید که چطور نام مبارک حسین گفته می شود

سین سین سین سین.....

ح را نمیگن چه برسه به امام و حضرت و ....

چرا یکی از آقایان به اینها ایراد نمیگیرند؟

نیت خیلی مهمه

شما همین سایت صراط نیوز رو که مبدا این فکر است را مشاهده بکنید

نظرات رو مطابق نظر خودشون ویرایش می کنند که کاملا غیراخلاقیست

واقعا نیتشون چیه؟

من هیچ موقع توهین های ذلیلانه این افراد رو نسبت به مرحوم خوشوقت از یادم نمیره

آقای خوشوقت گناه کار بودند

آقای عباسی هم گناه کارند

آقای رائفی هم گناه کارند

کلا هر کسی با رهبر جامعه اسلامی مشکل نداشته باشد و منویاتش را اجرا کند گناه کار است

به همین راحتی

حالا اگر کسی مثل فلان آقا باشه و چندتا توهین نسبت به رهبری بکنه میشه عزیز دل بعضی آقایون

این فتنه گران همشون سرشون تو یه آخوره

این از روز روشن تره

رفتن از چند سال پیش تیکه برداری کردن

خیلی کار زشتی بود

چرا در این مدت چیزی نگفتی؟ پس خائنی(خبرگزاری مذکور)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، عبدالرحیم ، SAViOR ، قلب
۲۱:۵۶, ۱۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۲۲:۰۵ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #19
آواتار
جواب به توهین خبرگزاری صراط نیوز به استاد حسن عباسی

این نوشته جواب کوچکی به توهین خبرگزاری صراط به استاد حسن عباسی است. توجه داشته باشید این نوشته توسط این سایت نشر می‌شود و هیچ ارتباطی با اندیشکده و نظر استاد حسن عباسی ندارد و فقط به عنوان یک سایت غیر رسمی‌احساس وظیفه می‌کند که به دفاع از حق بپردازد.

در ابتدا هر بخش از نوشته‌های منتشر شده توسط خبرگزاری صراط قرار داده می‌شود و بعد به آن پاسخ داده می‌شود.
[تصویر: serat.jpg]
۱ – تیتر خبر را با تیتری توهین آمیز نوشتید که آقای دکترینال این بار اهل بیت امام حسین(علیه السلام) را زیر سوال برد!
جواب : شما از اینکه یک نفر را ندارید که در حد و اندازه ی اندیشه ی دکترینال باشد رنج می‌برید و عقده ای شده اید . همیشه به این واژه حمله می‌کنید که شأن این کلمه را پایین بیاروید و واژه را از معنا تهی کنید و واژه را سخیف جلوه دهید . نکته ی مهم تر اینکه چون امام ضلالت شما خبرگزاری‌های غربی است و در عملیات روانی مانند شبکه‌های ماهواره ای ” من و تو ” و “صدای آمریکا” عمل می‌کنید ؛ که فقط بزرگان را مورد توهین و تمسخر قرار می‌دهند.

۲- گفتید که به تازگی بخشی از کلیپ سخنرانی ”حسن عباسی”، رئیس “مرکز بررسی‏های دکترینال امنیت بدون مرز” در حال دست به دست شدن است که در آن وی با اظهار این جمله که: «رقیه [س] دیگر کیست؟!»؛ در ماهیت وجودی حضرتش ابراز ابهام و تشکیک می‌کند! این مدعا درحالی عنوان می‌شود که طی سالیان اخیر، بیشترین تلاش بنگاه‌های تبلیغاتی ضدشیعی و دشمنان قسم خورده اهل بیت (علیهم السلام)، در جهت نفی و انکار حقیقت وجودی گرامی‌دخت ۳ ساله سیدالشهداء (علیه السلام) بوده است!

جواب :
این کلیپ به تازگی در اینترنت پخش نشده و چند سالی است که در اینترنت پخش شده و اصل آن در لینک زیر قرار دارد که کامل تر از اون بخشی است که شما در این خبر قرار دادید اما چون شما مغرضانه خبر نشر می‌کنید و چون با شیطان عقد اخوت بستید کاری جز این می‌کردید تعجب می‌کردیم .

و شما چرا می‌گوید که به تازگی این کلیپ پخش شده؟

چون خبرگزاری “رابا نیوز” که وابسته به جناح خاص است چندی قبل در اوج عزاداری‌های مردم مسلمان ایران در دهه ی اول محرم این کلیپ را با این تیتر : “سخنان دکتر عباسی، قضاوت با شما ” قرار داد . و یک هجمه ی غیر مستقیم به استاد حسن عباسی داشت . و شما از دنیا ۷ سال عقب هستید و چون دچار این عقب ماندگی‌ها هستید ، هرچند وقت یکبار یک کلیپی یا بخش کوتاهی از سخنرانی را به صورت گزینشی از انبار تاریخ بر میدارید و مبنای یک خبر مغرضانه قرار می‌دهید .

لینک کلیپ اصلی پخش شده در اینترنت :
دانلود فایل صوتی:
[تصویر: download.png] [/b]Direct Link | Rodfile
[تصویر: size.png]حجم:۶۶۵ کیلوبایت

گر شما این سخنرانی را به صورت کامل گوش میدادید دیگر این شبهه برایتان پیش نمی‌آمد که تخیل کنید استاد حسن عباسی با این همه تدبری که در زندگی انبیاء و ائمه داشته اند به تشکیک و ابهام در در وجود حضرت رقیه (سلام الله علیها) برسد ، و چون شما قلبتون مهر خورده حتما این سخنرانی را داشته اید و با نیتی پست این خبر را منتشر کردید که نفاق ایجاد کنید و جنگ روانی علیه استاد حسن عباسی انجام دهید
لازم میدانم در اینجا لینک کامل سخنرانی را قرار دهم که شاید قلبتون به نور ایمان برگردد .
لینک سخنرانی :
[تصویر: download.png]دانلود فایل تصویری :
دانلود : Direct Link | Rodfile
[تصویر: size.png] حجم:۵۷۶ مگابایت
دانلود فایل صوتی:
[تصویر: download.png] Direct Link | Rodfile
[تصویر: size.png]حجم:۲۰ مگابایت

و اساسا در این سخنرانی استاد حسن عباسی به فرق بین یک شور همراه با شعور با یک شور بدون شعور و تعقل می‌پردازد که کسانی با این شور بدون شعور غمه می‌زنند و با میکروفون در سر خود می‌کوبند که آسیب به خود رساندن ظلم به نفس است و در دعای کمیل از زبان خضر نبی می‌خوانیم “ظلمت نفسی” که خدایا مرا به خاطر ظلمی‌که به نفس خود کردم ببخش ، اینان خود را دیوانگان حسین ، رقیه ، علی اکبر و… می‌خوانند و مانند دیوانگان به خود قلاده ی سگ می‌بندند که ما سگ حسین هستیم ، و این گونه است که دشمنان اسلام با این گزاره‌ها دست به توهین اسلام و افراطی گر خواندن مسلمانان می‌پردازند.

و حرف اصلی استاد حسن عباسی شناخت حسین (علیه السلام) از حیث شیوه زندگی و برخورد با ظلم و دفاعی که از دین جدش می‌کرد که می‌فرمود “اگر دین جدم جز با کشته شدن من برپای نمی‌ماند ای شمشیرها مرا دریابید” .

حسین انسان دیوانه نمی‌خواهد که بدون داشتن هرگونه معرفتی نسبت به امامش حرکت‌های جوگیرانه انجام می‌دهد ، که همین حرکت‌ها نیز در کنسرت‌های موسیقی‌های راک انجام می‌شود که با اجرا یک قطعه موسیقی همه سرهای خود را تکان می‌دهند و حرکت‌های ناشایست از خود نشان می‌دهند ، واقعا فرق مجلس عزاداری امام حسین (علیه السلام) که در آن همه ی جوانها برهنه شده بدون شعور و تعقل به سینه میزنند و اربده می‌کشند حسین حسین و حرکت‌های این چنین به دور از عقل انجام می‌دهند ، واقعا تفاوت این مجالس با یک کنسرت راک که در آن همه مست و از این دست حرکت‌ها انجام می‌دهند چیست ؟ شاید تفاوت فقط بین نوع موسیقی آن باشد که این با گیتار برقی و آلات موسیقی است اما آن با یک صدای زیر حسین حسین و یک مداحی مشابه موسیقی پاپ است.

حسین (علیه السلام) پیروان بصیر می‌خواهد. نه پیروان بدون بصیرت که به بهانه ی بیعت با مسلم او را به کوفه می‌کششانند و خلف وعده می‌کنند.

در این مورد که مداحی‌ها باید با شعور همراه باشد امام خامنه ای سخنرانی‌های مفصلی دارند که اگر شما به آنها گوش میدادید حتما این حرف استاد حسن عباسی را متوجه می‌شدید.

و چون شما فقط از فرمایشات امام خامنه ای برای ایجاد نفاق استفاده می‌کنید ، قلب تان مهر خورده است وگرنه حتما به محتوای حرف‌های حضرت آقا می‌رسید و الان فرمایشات امام خامنه ای را در مقابل فرمایشات استاد حسن عباسی قرار نمیدادید .

۳ – این تحلیل گر همه فن حریف اما پای را فراتر گذاشته و در ادامه این ویدئو کلیپ، در قیاس مع الفارق احساسات پاک عزاداران اباعبدالله(علیه السلام) با بازیگری‌هالیوودی همچون “بروس لی” می‌گوید: «… حسین [ع] معصوم بود، بچه‌هایش که دیگر معصوم نبودند. اینها [عزاداران] می‌شوند دیوانه رقیه [س] و دیوانه علی اکبر [ع] و دیوانه عباس [ع] و…، یک پوسترهایی می‌کشند، مثل بروس لی در فیلم اژدها وارد می‌شود که چنگ می‌زد بر سینه اش؛ همچون قمه کش‌های میدان شوش تهران با صورتی چاک خورده و چشمانی درشت، اینها چه کسانی هستند …»!
جواب : چرا باید عکس‌هایی همچون ظاهر قهرمانان امروزی از امام حسین کشیده شود ؟
چون در فلسفه هر چه قابل رویت نباشد نمیتوان به آن ایمان آورد ؟ چون هرچه عینیت نداشته باشد را فلسفه تصدیق نمی‌کند ؟ و فلسفه خدا را هم به زیر رایکال وجود می‌برد که ثابت کند که خدا هست و به آن عینیت بدهد ، کی گفته که امام حسین (علیه السلام) چهره ای به مانند این عکس‌ها داشته ؟ یعنی امام حسین به مانند این عکس‌ها زیر ابرو بر میداشته یا هیکل‌های رمبویی داشته ؟

یعنی اگر عکس‌هایی از ائمه کشیده نشود مومنان نمی‌توانند حس بگیرند و در عزای آن بزرگواران سوگورای کنند ؟

حافظ در بیتی کوچک جواب این تعین گرایی فلسفی را می‌دهد:

غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزادست

که حضرت آیه الله جوادی آملی می‌فرمایند که حافظ در اینجا منظورش تعین بوده است. و اینگونه بوده است :

غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز هر چه رنگ تعین پذیرد آزادست

۴ – رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز در حالی با توجیه عجیب “فرزندان حسین[ع] که معصوم نیستند!، حتی انتساب هیات‌های عزاداری به اهل بیت حضرت سیدالشهدا(علیه السلام) را زیر سوال می‌برد

جواب :
اگر شما خوب به این سخنرانی گوش میدادید و قبل و بعد این کلیپ را میدید به این درک می‌رسیدید که استاد حسن عباسی درجه ی عصمت فرزندان امام حسین (علیه السلام) را می‌فرمایند که درجه ی عصمت امام حسین (علیه السلام) نسبت به فرزندانش بیشتر است . و همه ی انتساب‌های هیات‌های عزاداری را زیر سوال نمی‌برند و فقط از القابی هیات‌هایی مانند هیات دیوانگان رقیه و… صحبت می‌کنند که اینگونه اسم‌هایی ناشی از یک بی معرفتی نسبت به آن بزرگوران است که این انتساب‌هایی ناشی از دین‌هایی احساساتی و نه از روی تعقل و معرفت است و توهین به حرکت‌های عظیم آن بزرگوران است که این هیات‌ها هیچ گزاره ی خوبی از آن بزرگواران یاد نگرفته اند که فقط به این که دیوانه ی آنها باشند بسنده می‌کنند.

۵- مقام معظم رهبری ۱۹ بهمن ۸۸ در وصف جایگاه والای حضرت زینب(سلام الله علیها)، به مقایسه مقام آن حضرت با جناب آسیه، همسر فرعون که نام او در قرآن به عنوان نمونه ایمان شناخته شده، پرداخته‌اند و متذکر شده اند که “یک مقایسه‌ى کوتاه بین زینب کبرى و بین همسر فرعون، عظمت مقام زینب کبرى را نشان میدهد. در قرآن کریم، زن فرعون نمونه‌ى ایمان شناخته شده است، براى مرد و زن در طول زمان تا آخر دنیا. آن وقت مقایسه کنید زن فرعون را که به موسى ایمان آورده بود و دلبسته‌ى آن هدایتى شده بود که موسى عرضه میکرد، وقتى در زیر فشار شکنجه‌ى فرعونى قرار گرفت، که با همان شکنجه هم – طبق نقل تواریخ و روایات – از دنیا رفت، شکنجه‌ى جسمانى او، او را به فغان آورد: «اذ قالت ربّ ابن لى عندک بیتا فى الجّنة و نجّنى من فرعون و عمله»؛ از خداى متعال درخواست کرد که پروردگارا! براى من در بهشت خانه‌اى بنا کن. در واقع، طلب مرگ میکرد؛ میخواست که از دنیا برود. «و نجّنى من فرعون و عمله»؛ من را از دست فرعون و عمل گمره‌کننده‌ى فرعون نجات بده. در حالى که جناب آسیه – همسر فرعون – مشکلش، شکنجه‌اش، درد و رنجش، درد و رنج جسمانى بود؛ مثل حضرت زینب، چند برادر، دو فرزند، تعداد زیادى از نزدیکان و برادرزادگان را از دست نداده بود و در مقابل چشم خودش به قربانگاه نرفته بودند. این رنجهاى روحى که براى زینب کبرى پیش آمد، اینها براى جناب آسیه – همسر فرعون – پیش نیامده بود. در روز عاشورا زینب کبرى این همه عزیزان را در مقابل چشم خود دید که به قربانگاه رفته‌اند و شهید شده‌اند: حسین‌بن‌على (علیه‌السّلام) – سیدالشهداء – را دید، عباس را دید، على‌اکبر را دید، قاسم را دید، فرزندان خودش را دید، دیگرِ برادران را دید. بعد از شهادت، آن همه محنتها را دید: تهاجم دشمن را، هتک احترام را، مسئولیت حفظ کودکان را، زنان را. عظمت این مصیبتها را مگر میشود مقایسه کرد با مصائب جسمانى؟ اما در مقابل همه‌ى این مصائب، زینب به پروردگار عالم عرض نکرد: «ربّ نجّنى»؛ نگفت پروردگارا! من را نجات بده. در روز عاشورا عرض کرد: پروردگارا! از ما قبول کن. بدن پاره پاره‌ى برادرش در مقابل دست، در مقابل چشم؛ دل به سمت پروردگار عالم، عرض میکند: پروردگارا! این قربانى را از ما قبول کن. وقتى از او سؤال میشود که چگونه دیدى؟

میفرماید: «ما رأیت الّا جمیلا».(۵) این همه مصیبت در چشم زینب کبرى زیباست؛ چون از سوى خداست، چون براى اوست، چون در راه اوست، در راه اعلاى کلمه‌ى اوست. ببینید این مقام، مقام چنین صبرى، چنین دلدادگى نسبت به حق و حقیقت، چقدر متفاوت است با آن مقامى که قرآن کریم از جناب آسیه نقل میکند. این، عظمت مقام زینب را نشان میدهد. کار براى خدا اینجور است. لذا نام زینب و کار زینب امروز الگوست و در دنیا ماندگار است. بقاى دین اسلام، بقاى راه خدا، ادامه‌ى پیمودن این راه به وسیله‌ى بندگان خدا، متکى شده است، مدد و نیرو گرفته است از کارى که حسین‌بن‌على (علیه‌السّلام) کرد و کارى که زینب کبرى کرد. یعنى آن صبر عظیم، آن ایستادگى، آن تحمل مصائب و مشکلات موجب شد که امروز شما مى‌بینید ارزشهاى دینى در دنیا، ارزشهاى رائج است.”

جواب : در بالا گفته شد که این فرمایشات استاد حسن عباسی همه اش معطوف به شعور و معرفت داشتن در عزاداری است و اگر شما به فرمایشات حضرت آقا که در مواقع مختلف که در مورد شعور حسینی سخنرانی داشتند گوش می‌کردید ، الان منافقانه فرمایشات استاد را در مقابل امام خامنه ای قرار نمیداد.

۷ – معلوم نیست عباسی که با توجیه عجیب مذکور اهل بیت امام حسین ()ع) را زیر سوال می‌برد، چه نظری در خصوص مقام حضرت زینب(سلام الله علیها) به عنوان اسوه صبر در اهل بیت امام حسین(علیه السلام) دارد؟!

عباسی پیش از این در مواردی همچون واقعه طبس، اظهارات عجیبی را مطرح کرده بود که با واکنش بسیاری از دلسوزان نظام مواجه شد.

جواب :
به شما پیشنهاد میکنم به سخنرانی استاد حسن عباسی درباره ی دکترین امام حسین (علیه السلام) گوش کنید ؛ لینک این سخنرانی برای دانلود در زیر قرار داده شده.

لینک دانلود سخنرانی :
[تصویر: download.png]دانلود فایل تصویری :
دانلود : Direct Link | Rodfile
[تصویر: size.png] حجم:۵۷۶ مگابایت
دانلود فایل صوتی:
[تصویر: download.png] Direct Link | Rodfile
[تصویر: size.png]حجم:۲۵ مگابایت

در مورد واقعه طبس نیز خود استاد در جلسات کلبه ی کرامت توضیح دادند که در آینده ای نزدیک این جلسه ی کلاس کلبه کرامت در این سایت برای دانلود قرار می‌گیرد.

۷ – هنوز مشخص نیست این فایل تصویری که حسن عباسی در آن پیرامون مسئله موعود اینگونه وقیحانه اظهار نظر می‌کند مربوط به چه سالی و در چه محلی ضبط شده است.

جواب : چرا مشخص است که این سخنرانی در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۵ در دانشگاه همدان با موضوع خوب ، بد ، زشت در نبردی مشکوک به مدت ۲ ساعت ۵۷ دقیقه انجام پذیرفته است.

۸ – رویه‌ای که حسن عباسی در پیش گرفته، تطابق عجیبی با خواسته‌های دشمنان کشور به ویژه دسته ای که اعتقادات شیعه را هدف گرفته اند دارد اما عجیب است که تعدادی از هوادارانش هدف این سخنرانی‌های او را “روشنگری” می‌دانند!

جواب :
اتفاقا رویه ای که شما پیش گرفته اید تطابق عجیبی دارد با خواسته‌های دشمنان کشور به ویژه کسانی که از این نفاق سود می‌برند و دوست دارند که حرف‌های استاد حسن عباسی را بی اثر کنند و مردم را سرگرم کنند و خودشان به هدف‌های پست دنیوی خودشان برسند. صراط آخرتت رو به دنیای پست و حقیر خودت نفروش ، صراط و صدوا عن سبیل الله نباش به خبرهای درج شده در مورد استاد حسن عباسی در چند وقت گذشته نگاه کن ببین چقدر بی تقوا بودی.

صراط از عقد اخوت با شیطان دست بردار و به سبیل الهی برگرد شاید که رستگار شوید.

فان حزب الله هم الغالبون.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، قلب ، Reza2035
۲۲:۰۴, ۱۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۲۲:۰۶ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #20
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:ببین برادر گرامی
ایشون قسمت نقل قولش از جانب مداح ها کاملا جداست از زمانی که ایشون خودشون دارند از حضرت امام حسین (علیه السلام) و فرزندان عزیزشون یاد می کند ... خیلی واضح و مشخص است برادر گرامی ...خودمان را ...
من متن دقیق حرف ایشون رو می آورم ... ((تازه لحنشون در جای خود ...))
........................
آقای عباسی :
رقیه کیه؟؟؟؟
حســــــــــــــــین پدر اون ها با همه ی عظمتی که داشت گفت اگر دین جدم جز با کشته شدن من برپای نمیماند ای شمشیر ها مرا دریابید
حســـــــــین معصوم بود حالا بچه هاش که دیگه معصوم نبودند
اینا میشن دیونه ی رقیه و دیوونه ی نمیدونم علی اکبر دیونه ی عباس و ....
......................
الان دارند ایشون مثال نوعی میزنند؟؟؟؟؟
به جای نگران بت سازی کردن از حضرت امام حسین (علیه السلام) ...نوه ی پیغمبر باید بیشتر نگران بت سازی از انسان های امروزی و ممکن الخطا باشیم که چوبش رو خیلی خوردیم و داریم می خوریم ....
در مورد بحث خدا و پست علی 110 ....
ببینید بالاتر ذکر کردم ... علی در آنجا می گوید آن خدایی که برخی باور دارند و غلط است را ...
ولی آقای عباسی دارند از خود امام حسین (علیه السلام) که جمله معروف را گفته اند سخن نقل می کنند با آن لحن بعد می گویند "رقیه کیه" و ....
حتی ایشون افعال و ضمایر رو هم جمع نمی بندند برای یک احترام خشک و خالی .. می گویند "بچه هاش" ....!!!!!!!!!!

سلام

توضیحات را دادم

این مطالبی که فرمودید را یه بار همون موقع گوش کردم و یه بار به طور اجمال حالا و دقیقا گوش میکنم مسئله را بیان میکنم

و این جوابیه هم تا حدودی اون مثال و حرف این حقیر را تایید میکند

ولی بدین نکته بنده توجه نکردید

نقل قول:ببنید خیلی بهتر بود استاد گرامی یه مقدار بهتر عنوان میکردن

و در مورد

نقل قول:اخوی بحث رو دنبال می کنید ؟؟؟؟ دقت می کنید؟؟؟؟

دقت یه کمیBlush

ببنید شما در جواب حرف اقا رضا گفتید و مقایسه کردید که من این مقایسه را غلط ،نه اینکه حرف اقا رضا هم درست بدانم

بنظرم حمله به استاد عباسی بخاطر لباس و ... نیست همونی که گفتم

ببنید یه صحبت امسال از ایت الله صمدی املی پخش شد که اونم جداسازی شد از سخنرانیشان درسته به ایشان هم حملاتی شد ولی همونو مقایسه کنید با استاد عباسی ،مطلب دستتان میاید

حرف کاربر منتظر کوچولو هم بسیار بجا بود

یاعلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]