کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توهمی به نفع دشمن
۱۲:۲۷, ۱۹/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۰ ۱۲:۳۱ توسط saeed125.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
نمیدونم گفتن این بحث اینجا درسته یا نه اما گفتم تا گفته باشم و چون من بیشتر بیننده این بخشم همینجا گفتم

توی این مدتی که آقای رائفی پور شروع به فعالیت رسانه ایی کرد و من و دوستانم با این قضیه ها و دسیسه های دشمن آشنا شدیم (فریمیسونری و....) شروع به فعالیتهای گسترده کردیم
اولین و ساده ترین کاری که میتونستیم انجام بدیم گفتگو با اطرفیان و تشنه کردن اونا برای دیدن حقیقت مخفی و حتی گفتگو و بیدار کردن دیگران(در حد توان)
اما باید گفت که متاسفانه نتیجه خوبی ندیدم مردم یا افراطی بودن یا تفریطی
یا خیلی پیگیری میکردن و عجیب کمک حال ما بودن و بعد از یه مدت هم به انحراف کشیده میشدن و هر کاری میکردیم درستش کنیم نمیشد مثلا همچین میرفت تو در و دیوار و تلویزیون و دنبال نشونه و علامت میگشت که دیگه ترمزی براش پیدا نمیشد
یه عده هم که همینکه میدیدن سری بعدی وقتی در موردش بحثی میشد از بحث فراری بودن و به کوبیدن بحث میپرداختن
که ااااااااااااااااااااااااهههههههههههههههه بازم فراماسونری ول کنید بابا اینا چرت و پرته بازیه جدیده سرتون در اوردن

من مبهوت که چرا اینقدر انسانها درک اصل مطلب براشون سخته

آهههههههههااااااااااااااااییییییی افرادی که میان و فراماسونری بیلدربرگ و... رو برای شما افشا میکنن مبلغ نیستن اونا دارن میگن تا ذهن تاریک و غافل ما روشن شه و بعد ما تشخیص بدیم چی درسته چی غلط اما تاسف داره که خیلی با اینکه بهشون میفهمونی هم باز ذهنشون توان تشخیص نداره
آخه چرا اینطوری شدن مردم
دین امام زمان خدا و این طور مسائل باشون شده خارج از دایره وظایف انسانیشون و در حاشیه ها قرار گرفتن
یکی میاد و هر ستاره ایی رو ص ه ی و ن ی س ت میدونه یکی هم میاد و با اینکه میدونه این دسیسه ها هست باز میره لباس چرت میخره و با افتخار میپوشه
وقتی بهش میگم برادر من این 418 ابجد فلان حرفه میخنده و میگه باشه با من چکار میکنه میگم روت تاثیر منفی داره
اما من که نمیتونم همه آدما رو دون به دونه ارشاد کنم اصلا تخصصش رو ندرام
ملت هم ارشاد پذیر نیستن
کلافه شدم
احساس میکنم همه خرفت شدن آهههههههههههاااااااااااااااااای مردم امام زمان منتظر ماست نه ما منتظر آقا
آآآآآآآآآآآآاهههههههههههههههااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییی مردم امام میخواد بیاد شما چرا نمیذارین بیاد؟
SadSadSadSadSadSadSad
اگه زحمتی نیست دوستانی که توانایی دران پاسخی بدن که بتونه کمک حال من و افراد هم احوال من باشه
ممنون میشمBlush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، SARV ، Havbb 110 ، یاســین ، yashar_turk

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۴۳, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
نه نه نه اشتباه نکنید
شکر خدا به لطف خودش و نظر امام زمان خیلیا رو امام زمانی کردم و آگاه
مجبور شدم کلی مطالعه کنم اما من مشکلم با ادامه راه
خیلیا میفهمن و قبول میکنن اما دنبالشو نمیگیرن و ماسون زده میشن (چه واژه ایی به جای این میشه استفاده کرد؟دشمن زده؟)
خیلیا هم اصلا نمیخوان بفهمن
من دنبال راه فهم عمومی ام اونم یه ابزار بزرگ کم داره
تلویزیون
۲۱:۰۴, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #12

خب شایدم اینطوری نباشه.
خیلی نمیشه به مستندها اعتماد کرد، من خودم چند وقت پیش یه مستند در مورد ایران دیدم که شاید اگر خودم ایرانی نبودم باعث ترسیدنم از ایران میشد. یه مستند می تونه خیلی تاثیر گذار باشه، ولی لزوما درست نیست.
اطراف ما پره از خبرهای نادرست. مثلا خیلی تهمتهایی که در مورد شیطان پرستی یا انحراف جنسی یا ... مطرح میشه صحت ندارند و صرفا با هدف بدنام کردن گروههای مختلف منتشر میشن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saeed125 ، t.kam67
۲۲:۰۵, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
HuhExclamation چیییییییییییییییی؟ حال شما خونه ست؟

عزیز من مورچه چیه که کله پاچه ش باشه؟
شیطان پرستی و این فرقه های منحرف چیه که بخواد بدنامم بشه؟
کجاشونو بگیریم نمیرن؟
یکم مطالعاتت رو بشتر کن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm
۲۲:۱۹, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #14

نه، منظورم بدنام کردن شیطان پرستان نیست، منظورم استفاده از تهمت شیطان پرستی برای بدنام کردن کردن دیگرانه.
خیلی از این تهمتها صحت ندارند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saeed125 ، t.kam67
۲۳:۴۹, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۹/دی/۹۰ ۲۲:۱۹)emadm نوشته است:  نه، منظورم بدنام کردن شیطان پرستان نیست، منظورم استفاده از تهمت شیطان پرستی برای بدنام کردن کردن دیگرانه.
خیلی از این تهمتها صحت ندارند.

درسته.براي بد جلوه دادن افراد يا گروه هايي كه از نظر خودشون بد هستن، اونا رو تخريب ميكنن و تهمت هاي ناروا ميزنن.
فكر كنيد اون دنيا اين افراد كه ادعاي مسلمونيشون ميشه به چهار تا مسيحي جواب بدن!!!Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، saeed125
۱۲:۴۳, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
با سلام
دیگه اگه جواب ندم نمیشهCool

خیلی ساده من میگم ماست سفیده و اون دنیا و این دنیا به هر کی بخواد جواب میدم که این رنگ رنگ سفیده و ماست هم سفیده ترسی ندارهBlush

وقتی تو شیطان پرستی و این طور فرقه ها و مذاهب جعلی و نو ظهور میان هر چرندیاتی رو به خورد مردم میدن به اسم عرفان من نباید حرفی بزنم؟

اصلا شیطان و شیاطین پرستی و بت پرستی و تمام مکاتب غیر الهی که رقم نیستن که بخوام در موردشون حرف بزنم
اما مسیحیت که به خدا مشرک هستن و خدا رو چندتا میدونن واسه خدا پدر و پسر و ... میذارن این دینی که الان دارن بهش میبالن چی داره؟
غیر اینه که یک مشت انحرافاته و از اصل دین خدا چیزی باقی نگذاشتند؟
تو یهودیت چی از اصل دین مونده؟
مایی که اینها رو میدونیم و میبینیم اگه چیزی نگیم خیانت به دین خدا کردیم
باید گفت و انشاالله همه ما همینطور باشیمBlush

گفتن ما اگه یک نفر رو نجات بده انگار که تمام مردم دنیا رو نجات داده
Smile
۱۲:۴۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #17

كه چي بشه؟
فراماسونري و اين حرفا مگه برا مردم نون و اب ميشه؟
طرف چرا بايد بياد وقت و ذهن خودش رو درگير كنه در حالي كه بايد به فكرا موارد اوليه زندگيش باشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، saeed125
۱۲:۴۹, ۲۱/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۰۳ توسط emadm.)
شماره ارسال: #18

دوست عزیز، شما چقدر در مورد ادیان دیگه اطلاع دارید؟ و از چه منبعی این اطلاعات رو بدست آوردید؟ چقدر به صحت منابع اطمینان دارید؟
هر چیزی رو نمیشه به شیطان پرستی ربط داد.
شما فکر می کنی که می دونی. اما ممکنه ندونی.
در جایی خوندم که تعداد کل شیطان پرستان توی کل دنیا شاید هزار نفر هم نباشه. اما متاسفانه هر چیزی که می خوان یدنامش کنن رو به شیطان پرستی نسیت میدن.
دوست عزیز، تصور نکنید که هر کسی که مسلمان بود حتما راست میگه. باور کنید گاهی اوقات از کثیف ترین روشها برای ترویج اسلام استفاده میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saeed125
۱۳:۰۰, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
الان اینجا کی با من بود کی نبود؟
HuhHuhHuhHuh
من جواب همه تاپیکا رو میدم هر کی با من بود جواب داده باشم هر کی با من نبود منو فضول ندونه ها جواب دادم که جواب ندادن نشون بی ادبیه

Smile

خوب جواب جناب vblock خدمت شما عرض کنم که همه چی تو زندگی که واسه آب و نون نیست عزیز دل خدا انسان و تمام مخلوقات رو خلق نکرد مگر برای عبادت خدا درسته یا نه؟ وظیفه اصلی ما عبادت خداست اما شیطان با اجیر کردن شیاطین من الانس و من الجن برنامه ایی سر ما پیاده کرده تا ما از عبادت غافل شده به زندگی این دنیا رسیدگی کنیم و هدفمون فقط این دنیا باشه اینطور هست یا نه؟ تو میدویی تا خونه بخری (تو یه جای خوب) یه ماشین بخری (یه ماشین خوب) غذا بخوری (از یه نوع وجنس مرغوب) لباس بپوشی (از جنس خوب و شیک و مناسب) خوب تو سعی میکنی عبادت کنی از نوع مرغوب؟ چرا همه چی خوب اما نوبت خدا که شد از سر باز کنی؟این یعنی اینکه هدف شما آب و نونه پس با این مباحثی که به خدا ربط داره کاری نداری
اگه با خدا کار داشته باشی (ناراحت نشو از حرفم اصلا من اقرار میکنم که شما از من مومن تری چون برای آسایش خانوادت و بدست اوردن روزی حلال تلاش میکنی اما لحن صحبت من دوستانست خشن نخونیدش)
میگفتم اگه با خدا کار داشته باشی دشمن خدا رو هم باید بشناسی
ولی خدا و امام عصر رو هم باید بشناسی و در جهت خدمت یه اوینایی که گفتم قدم برداری
پس عزیز دل برادر یکم عمیقتر به مسائل فکر کن ببین تو امضای خودت چی نوشتی؟Smile
موفق باشی
۱۳:۳۱, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #20

(۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۰۰)saeed125 نوشته است:  خوب جواب جناب vblock خدمت شما عرض کنم که همه چی تو زندگی که واسه آب و نون نیست عزیز دل خدا انسان و تمام مخلوقات رو خلق نکرد مگر برای عبادت خدا درسته یا نه؟ وظیفه اصلی ما عبادت خداست اما شیطان با اجیر کردن شیاطین من الانس و من الجن برنامه ایی سر ما پیاده کرده تا ما از عبادت غافل شده به زندگی این دنیا رسیدگی کنیم و هدفمون فقط این دنیا باشه اینطور هست یا نه؟ تو میدویی تا خونه بخری (تو یه جای خوب) یه ماشین بخری (یه ماشین خوب) غذا بخوری (از یه نوع وجنس مرغوب) لباس بپوشی (از جنس خوب و شیک و مناسب) خوب تو سعی میکنی عبادت کنی از نوع مرغوب؟ چرا همه چی خوب اما نوبت خدا که شد از سر باز کنی؟
پس عزیز دل برادر یکم عمیقتر به مسائل فکر کن ببین تو امضای خودت چی نوشتی؟Smile
خوب عرض شود كه اگه خيلي باز بخوايم جواب بديم احتمالا 1 الي دو هفته ديگه مراسم سنگسارمون برگزار ميشه!
شكم گشنه دين و ايمون نميشناسه Wink
اگر خلفت همه ما فقط براي عبادت بوده خيلي راه هاي ساده تري براي پياده كردن اين قضيه وجود داشته.
تو تمام مراحل زندگيت سعي ميكني به كمالش برسي...
خريد بهترين ماشين به كمال رسيدن تو ماشينه خريد خونه هم همين طور و عبادتي كه شما ميگيد هم بهمين شكل. اگه خيلي ها واقعا خدا رو قبول داشتن به همين اندازه كه به فكر بهترين غذا براي براي جسمشون هستن به فكر بهترين غذا هم براي روحشون ميبودن.
اما ميتوني امتحان كني.... خيلي سخته قبل از برطرف كردن نيازهاي جسميت يا لااقل سر و سامون دادنشون به فكر روحت بيوفتي. كار هر كسي نيست.
كلا مخالفم ديگه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saeed125
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]