کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV PERSIAN 1 DANCE
۱۸:۱۹, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #1

تاحالا مسابقه رقص TV PERSIAN1 رودیدید؟؟؟؟؟
جهت اطلاعتون این مسابقه توسط یه فراری به اسم محمدخردادیان به همراه یه خانم ایرانی ویه خانم اونوری اجرامیشه هرفصل مکان مسابقه یکی از کشورهایی که ایرانی ها واسه تعطیلات میرن انتخاب میشه.متاسفانه تعداد کسایی که تومسابقه شرکت میکنن کم نیست وبدتر اینکه همونایی که اینجانسبت به ناموسشون مثلا باغیرت اند یااینجا چیزی به اسم حجاب به تن دارند اونجا روی سن که میرن فقط یه اسم ایرانی دارندومابقی همش میشه برهنگی وبی حیایی ورقص جلوی دوربینهای دنیا.آخرتعطیلات هم با همون توربرمیگردن ایران. ببینیدچقدرراحت حجاب وغیرتمون روبردن روی سن.فقط با یه موسیقی وبه کمک مسافرای نوروزی.چه راهی بهترازاین.هیچجوردیگه ایی نمشدبه این راحتی ایرانیهاروجذب کنن وضربه بزنن. من همینجاهشدار میدم اگه واسش تدبیری لحاظ نشه خطرناک میشه واسه دینمون واسه مملکتمون بد تموم میشه .یکم فکر کنیم به شهدامون چی داریم که بگیم؟؟؟ اوناخون دادن تانوامیسمون به این راحتی برن جلودوربینهای دنیا برقصند

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، alitalebi ، Tohid_Prince ، Mohammad Trust ، fereydun ، یاســین ، حسن.س. ، Maysam-1st ، ثامن ضامن ، yamahdi-12 ، SARV ، zahra11 ، تازه مسلمان ، bagheri4 ، yashar1374 ، vahrakan ، nasimesaba ، نسیم ، Havbb 110

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۷, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
خب شما خودتون بگین اگه اینا رو نبینیم بشینیم کانال های ایرانی چی ببینیم؟شیدایی؟با این موضوعای تکراری مسخره شون

-من نمی دونم چرا هر مبحثی باز میشه دوتا می افتن به جون هم
خب درست صحبت کنید با هم دیگه
(البته فضولی نباشه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun
۱۵:۲۷, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
هیچی نبینی بهتر از اینه که با دیدن اونا گناه کنی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: only_y2d ، اکبر.ع
۱۶:۰۷, ۲۱/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۶:۱۰ توسط Vblock.)
شماره ارسال: #23

(۲۱/دی/۹۰ ۱۴:۱۳)لئوپارد نوشته است:  کی گفته که اونایی که اون طرف زندگی می کنن خوبه...
مشکل شما اینه که هر جا غیر از ایران مدینه فاضله است من نمی دونم شما چی می خوای که تو ایران پیدا نمی شه؟
اگه نیازی داری بگو شاید راهنمایی شدنی بود!
در ضمن من معلم پرورشی نیستم ولی اگه پرورشتون مناسب بود این فکرو نمی کردید منم اول فکر می کردم پام برسه اونور زندگیم از این رو به اون رو می شه در اصل هم شد ولی کلا تویه گناه غرق می شدم
شما فکرتون رو تصحیح کنید بقیه هم با مسئولان و خداست.
كي چي گفته؟ هر جا بدي و خوبي هاي خاص خودش رو داره.
اتفاقا چون همه چي تو ايران پيدا ميشه اينكارو ميكنيم... دوست دارم جايي زندگي كنم كه يه سري چيزا توش پيدا نشه كه له له بزنم!
خيالت تخت با راهنمايي كارم راه نمي افته Wink
هوووم زخم زبون ميزني! پرورشم مناسب نيست! خوب پس ظرفيت داشته باش جوابتو بشنو:
منم قبول دارم تو اين آغل 75 ميليوني پرورشم مناسب نبوده (; البته والدين سعي خودشون رو كردن ولي هر چي كاشتن سيستم اموزشي گند زد بهش و ميزنه و خواهد زد. (معلم پرورشي رو رو اين حساب گفتم كه هميشه همه تو كلاس متفق القول بوديم كه معلم پرورشي كه همين سيستم اموزشي اضافه كرده اشغال كله ي بيش نيست و لاغير!)
شمام جنبش رو نداشتي... هر چيزي يه حدي داره. ميرفتي شنا ياد ميگرفتي غرق نشي! همه قرار نيست مثل شما باشند.
اخرين جملتم كه كر خندس... باش من تصحيح ميكنم و يه 19 و 75 ناقابل ميدم.

(۲۱/دی/۹۰ ۱۵:۲۷)yamahdi-12 نوشته است:  
هیچی نبینی بهتر از اینه که با دیدن اونا گناه کنی
كلا ميخواي برگرديم قرون وسطي زندگي كنيم؟ رو پوست بنويسيم و سنگ چخماق و اينا؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۱۶:۳۰, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
نخیر

نمیخواد بری قرون وسطی

بشین برنامه های دینی نگاه کن علمت زیاد شه,بعد به کارشون بگیر تا اون دنیا

لنگ نمونی برادر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، zahra11 ، only_y2d
۱۶:۳۳, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #25

كه بفهمم با كدوم پا بايد برم تو موال!؟
چيپ!
۱۶:۴۳, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
تو چیزهای دیگه رو بدون و عمل کن بهش

اون ها رو نمیخواد

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: only_y2d
۱۶:۵۸, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #27

از لقمان می پرسن تربیت بچه هام رو از کی شروع کنم؟
می گه:تو تربیت بچه هات رو از وقتی که به دنیا اومدی شروع کردی!

می دونی مشکل جامعه ما چیه؟
بچه هامون زیادن در حالی که به سنی رسیدن که باید بچه تربیت کنن!
نمی دونم شما چه جوری می خوای یه نفر رو به این جامعه تحویل بدی در صورتی که خودت هنوز هویت خودت رو پیدا نکردی؟
الان با گوشیم بعدا میام جوابت رو می دم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، تازه مسلمان ، blue.blood
۱۷:۰۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #28

نميخواد پاي لقمان رو وسط بكشي از طرف خودت حرف بزن.
منم گفتم كه يه قسمت اعظميش هم مربوط به جامعست. پدر و مادر طرف كه نميتونن تا ابد بچه رو حبس كنند و جوري كه دوست دارن بار بيارنش... بلكه بايد امدش كنند براي ورود به اجتماع و ....

خيالت راحت من يكي افريده نشدم برا اينكه شخص ديگه رو تحويل جامعه بدم... همين قدر كه خودم ديدم و شنيدم و خوندم برا هفت پشتم بسه. چي از هويت ميدوني شما؟
منتظرم.
۱۷:۲۶, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #29

در مملکتی که مقام معظم وجود دارن چرا باید دل به لذتهای زود گذری چون فیلم یا موسیقی خوش کرد؟
به راستی که با هر کلام ایشان شیطان از این کشور و مردمش نا امید میشود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11
۱۸:۵۶, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #30

(۲۱/دی/۹۰ ۱۷:۰۹)Vblock نوشته است:  نميخواد پاي لقمان رو وسط بكشي از طرف خودت حرف بزن.
منم گفتم كه يه قسمت اعظميش هم مربوط به جامعست. پدر و مادر طرف كه نميتونن تا ابد بچه رو حبس كنند و جوري كه دوست دارن بار بيارنش... بلكه بايد امدش كنند براي ورود به اجتماع و ....

خيالت راحت من يكي افريده نشدم برا اينكه شخص ديگه رو تحويل جامعه بدم... همين قدر كه خودم ديدم و شنيدم و خوندم برا هفت پشتم بسه. چي از هويت ميدوني شما؟
منتظرم.
فکر ما حرفمون رو می سازه...حرفمون حرکاتمون رو می سازن...حرکاتمون عادت هامون رو تعیین می کنند...عادت هامون اخلاقمون رو می سازن...اخلاقمون آینده مون رو می سازه و آینده مون سرنوشت و زندگی مون رو مشخص می کند.
می دونم الان می گی که اه بازم فلسفی شد ولی در اصل شما تویه نکته اول و دوم گیر کرده ای یعنی حرف و حرکت پس نباید انتظار یه زندگی نرمال و راحت و به دور از انحراف رو داشته باشی این حرفم فقط برای شما نیست این برای همه و مخصوصا خودم هستش همه وقتی به یه مشکلی تویه زندگی بر می خورن می گن چی شد مگه من با خدا چی کار کردم که خدا با من این کار رو کرد...من و تو و کلا همه دنیا هم جمع بشن به خدا نمی تونن کاری کنن بلکه تمام کار ها به خودمون بر می گرده.
شما از خانواده گفتی و من هم تایید می کنم جامعه خرابه و خونواده همه کار نمی تونه بکنه ولی خونواده می تونه راه رو به بچه نشون بده و در آخر همون بچه است که انتخاب می کنه چه جور زندگی کنه مثل امام و پیامبر ها هیچ وقت به اجبار به کسی نمی گفتن که بیاین مسلمون شید راه رو نشون می دادن آخرشم اونایی که به راه راست می رفتن که عروسیشون بود اگه هم بر ضد حق بودن همون شب اول نکیر و منکر دهنشون رو آسفالت می کردن بقیه اش رو خبر ندارم.
دوست عزیز جامعه ما خراب هست کی می گه خراب نیست.خدا بیامرزه امام خمینی رو وقتی سرش رو گذاشت زمین بخور بخور ها شروع شد و جامعه از هم گسست و آقای خامنه ای هم انقدر مظلوم هست که نخواد دل کسی بشکنه یا مثل امام تند حرف بزنه ولی هنر یه انسان زندگی تویه این جامعه است نه تویه صحرا!
روزی که من برای تحصیل به خارج می رفتم پدرم به من گفت :پسرم از این به بعد تنهایی و تویه اون مملکت کسی با کسی کاری نداره می تونی هر کاری کنی ، می تونی هم درس بخونی و هم ... ولی یادت باشه که این جا به دنیا اومدی و باید برگردی و این مملکت و ملت به منحرف و گناه کار رو قبول نمی کنه (چون همون منحرف ها اینجا رو به کثافت کشیدن.).
این رو برای این گفتم که بدونی بازم انتخاب کننده من بودم نه پدرم و نه کس دیگه چون می دونستم که یه روزی من باید ازدواج کنم و بچه دار بشم و اگه من قبل از ازدواج به معصیت کشیده بشم اون بچه از من هم بدتر می شه پس زندگی چندین نفر رو خراب نکنم.این قضیه رو باب ریا نذارید.
نگران نباشید شما هم یه روزی ازدواج می کنید جز اینکه ...
پس شما هم یه روزی یه نفر رو تحویل این جامعه می دید.ولی الان گرمی نمی دونی قضیه چیه زمانی که بهت فشار اومد و نتونستی خودت رو خالی کنی(راه مشروع و اگه پایبند به اصول باشی) می ری به مادر محترمت می گی مامان من زن می خوام!!
در مورد هویت:
هویت یعنی هدف یعنی بدونی برای چی اومدی و برای چی باید ادامه بدی اون زمون که از تهی خالی شدی و به هدف والا فکر کردی نه به خودت بلکه به جمع اون وقت هویتت رو شناختی!
اینا رو نگفتم که فکر کنی من علامه دهرم نه اینا نظرات خودمه شاید هم درست نباشه الله علم.
بازم ازت برای هر چی که بهت بر خورده عذر می خوام!!!
ببخشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، Admirer ، N.Mahdavian ، nasimesaba
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا