کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV PERSIAN 1 DANCE
۱۸:۱۹, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #1

تاحالا مسابقه رقص TV PERSIAN1 رودیدید؟؟؟؟؟
جهت اطلاعتون این مسابقه توسط یه فراری به اسم محمدخردادیان به همراه یه خانم ایرانی ویه خانم اونوری اجرامیشه هرفصل مکان مسابقه یکی از کشورهایی که ایرانی ها واسه تعطیلات میرن انتخاب میشه.متاسفانه تعداد کسایی که تومسابقه شرکت میکنن کم نیست وبدتر اینکه همونایی که اینجانسبت به ناموسشون مثلا باغیرت اند یااینجا چیزی به اسم حجاب به تن دارند اونجا روی سن که میرن فقط یه اسم ایرانی دارندومابقی همش میشه برهنگی وبی حیایی ورقص جلوی دوربینهای دنیا.آخرتعطیلات هم با همون توربرمیگردن ایران. ببینیدچقدرراحت حجاب وغیرتمون روبردن روی سن.فقط با یه موسیقی وبه کمک مسافرای نوروزی.چه راهی بهترازاین.هیچجوردیگه ایی نمشدبه این راحتی ایرانیهاروجذب کنن وضربه بزنن. من همینجاهشدار میدم اگه واسش تدبیری لحاظ نشه خطرناک میشه واسه دینمون واسه مملکتمون بد تموم میشه .یکم فکر کنیم به شهدامون چی داریم که بگیم؟؟؟ اوناخون دادن تانوامیسمون به این راحتی برن جلودوربینهای دنیا برقصند

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، alitalebi ، Tohid_Prince ، Mohammad Trust ، fereydun ، یاســین ، حسن.س. ، Maysam-1st ، ثامن ضامن ، yamahdi-12 ، SARV ، zahra11 ، تازه مسلمان ، bagheri4 ، yashar1374 ، vahrakan ، nasimesaba ، نسیم ، Havbb 110

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۹, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #41

(۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۱۶)blue.blood نوشته است:  
(۲۲/دی/۹۰ ۲۳:۴۶)اکبر.ع نوشته است:  این چه حرفیه داداش من پس آزادی دیگه؟؟؟؟
پس جای دین کجاست؟
جای قانون اسلامی کجاست؟
داداش گلم به دور و بر خودت نگاه کن ببین سر دنیا چی داره میاد!!!! همه دارن باور می کنن که اون چیزی که همه فکر می کردند که درسته و یه عمر بهش اعتقاد داشتند و عمل می کردند غلطی بیش نبوده...
اقتصاد دنیا داره از هم می پاشه اقتصاد امریکا داره از هم می پاشه اونم به اسم قلب تپنده اقتصادیش یعنی وال استریت ، وال استریتی که همه ی اقتصاد دان های غربی باور داشند که اگه اعوذ باالله خود خداست!!!چرا چون پول تولید می کنه از هیچی پول می سازه چرا مگه می شه که از هیچی پول ساخته بشه؟؟؟چرا نمی شه با قمار می شه با قماری که دین می گه حرومه!!!
پس هر کاری که اونا می کنن درست نیست !!!
چرا آزادی رو اینطوری آزادی رو بیان می کنید آزادی یعنی اینکه دختر و خواهر و مادر و ... سالم می یان بیرون بدون هیچ ترسی و سالم می رسن خونه بدون هیچ اتفاقی ...
کی گفته تو آزاد مطلقی تو تویه یه سری چارچوبی آزادی اونطوری بود که هر مسلمونی که کافر می شد چرا مرتد اعلام می شه و آخرشم اعدام می کنن؟
پس تو آزادی رو اینطور معنی نکن که هر کاری خواستی تویه جامعه اسلامی بکنی!!!
اگه اینطوری باشه هیچ سنگی رو سنگ بند نمی شه و فتنه و آشوب و تجاوز بی داد می کنه!!!!
من از WALL STREET حمایت نکردم ، نگفتم هم هرچی همه میگن درسته ...
من گفتم منه جوون اگه از اونا الگو برداری کنم یه مشکله ...
عزیزم ، کی گفته تجاوز به عنف تو ایران کمتر از بقیه ی کشوراست ؟؟
سالم یعنی چی ؟ یعنی با حجاب ؟ خوب با حجاب بیان ... یعنی بی حجاب ؟ خوب بی حجاب بیان . آزادی یعنی شما آزادی با هرنوع حجابی که من تعریف میکنم بیای ... ولی آزادگی یعنی هرطور شخصیتت هست خودت رو نشون بدی ...
بعد شما چرا همش میخوای حمله کنی ؟؟؟ باور کن اینجا جای این حرفا نیست .
آقای من تعریف شما از آزادی اشتباه است تعریفی که شما می کنی با دین هیچ سنخیتی نداره!
گفتم که آزادی هم باید در چهارچوب دین باشد!!!
حالا اگه با این عقیده م یخوای ادامه بدی بسم الله...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، nasimesaba
۱۲:۲۱, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲۲/دی/۹۰ ۲۳:۴۶)اکبر.ع نوشته است:  شما برو با تفریح سالم خودت رو ارضا کن چرا با رقص تویه ملع عام؟؟؟
این شد تفریح شما بعد چه طور تویه یه جامعه سر بلند می کنی؟
اونی که تویه برنامه تی وی پرشین وان شرکت می کنه خواه نا خواه این جامعه رو به انحراف خواهد کشید پس برای جامعه مثل یه سرطان است...
شما اصلا پست من رو خوندی ؟؟؟
می گفتم باید یه سری جایگزین واسه ی این واردات بدون گمرک غربی ها پیدا بشه ...
مشکل مملکت ما اینه دیگه ، بدون اینکه حرف دیگران رو بشنویم ، دقت کنیم ، تحلیل کنیم میایم حمله میکنیم و با یه لحن تند میخوایم قضیه رو پیش ببریم ...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun
۱۲:۲۸, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #43

به نظر شما تفریح وجود نداره ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba
۱۲:۳۰, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
(۲۲/دی/۹۰ ۲۳:۴۶)اکبر.ع نوشته است:  اونی که تویه برنامه تی وی پرشین وان شرکت می کنه خواه نا خواه این جامعه رو به انحراف خواهد کشید پس برای جامعه مثل یه سرطان است...
اخلاق هم یه سری قضیه نسبی نیست این تفکر ارسطو ایست که به صورت تهاجم فرهنگی وارد دین شده است ...
در کل آزادی اون چیزی نیست که هر کس هر چی می خواد انجام بده پس چرا تویه سال پیش تویه انگلستان انقدر آدم رو دادگاهی کردند اون که کشور به اسطلاح ازادی هستش؟
اخلاق چرا یه امر نسبیه ؟ چون یکی با دیدن این برنامه جو گیر میشه و میخواد شرکت کنه ، یکی نمیشه ...
یکی 1دختر رو میبینه بهش متلک میندازه ، یکی نمیندازه ...
یکی با 1 عشوه و پشت چشم نازک کردن از راه به در میشه ، یکی نمیشه ...
یکی موقع دعوا فحش ناموس میده ، یکی نمیده ...
من نظر خودم رو گفتم ، کاری به دیگران ندارم .
البته از نظر دینی هم ، تو این قرآنی که من خوندم ، لا اکراه فی الدین داشت ، اگه امر نسبی نبود خدا یه اجباری میذاشت ...
در ENGLAND هم تو فیلمایی که ما دیدیم مشکل آزادی نبود ، مشکلشون پول بود .
دلیل ، برهان ، منطق .
حرف باد هواست .
۱۲:۳۵, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۴۶ توسط اکبر.ع.)
شماره ارسال: #45

شما تو فیلم ها دیدید ما لمس کردیم...
این دلایلی که شما گفتید همه برای اثبات نسبی بودن بود دوست عزیز!!!
خدا می گه که اگر از امتی امر به معروف دور شود دعا های آنها مستجاب نمی شود و آن قوم به انحراف کشیده می شوند.
مستجاب نشدن دعا یعنی بدبختی این به نظر شما ما رو محکوم به امر به معروف نمی کنه؟
--------
با عرض معذرت متوجه یه اشتباه تایپی در توشته هایم شدم و اصلاح کردم و از تمام عزیزان به خاطر این اشتباه عذرخواهی می کنم و شرمنده ام:
اخلاق یک امر نسبی است که به اشتباه نیست تایپ کرده بودم.
۱۲:۴۵, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۴۹ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #46
آواتار
(۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۲۸)اکبر.ع نوشته است:  به نظر شما تفریح وجود نداره ؟
من از اونا دفاع نمیکنم ، از خودم میگم .
تفریحات سالم اهواز ...
استخر ، فوتسال ، Paint ball , Carting ، شهر بازی ، رفتن به جاده ساحلی کنار کارون با رفقا یا خانواده ، بیلیارد ، بولینگ و چندتا چیز دیگه که یادم نمیاد .
به نظر شما ، با این هزینه های بالا ، چقدر میتونم از اینا استفاده کنم ؟
درسته ، بعضیاش واقعا ارزونن ، ولی اینا تا چه حد میتونه من رو ارضا کنه ؟
منی که الان جوونم ، انرژی دارم ، هیجان دارم ، چقدر کتاب بخونم ؟ چقدر برم فروم ، چقدر وزنه بزنم ، چقدر از یه وجب فضایه سبز شهرم استفاده کنم ؟؟؟
تازه اینجا خیر سرش کلان شهره و ما اینطوری شدیم ، ما پول داریم تا یه حدی مشکلی نیست واسمون ، اون بیچاره ای که نداره چه کار کنه ؟ چطوری خودش رو ارضا کنه ؟ چطوری کمبودهاش رو جبران کنه ؟؟؟
نمیگم بره مسابقه ی DANCE ، ولی شما یه راهکار بده ، که عملی باشه ...
که جایگزین خارجی ها باشه .
مثلا من ، تا چند وقت پیش METALLICA گوش میدادم ، جایگزینش شد شهرام ناظری و استاد شجریان .
شما چی رو جایگزین چنین برنامه هایی میدونی ؟
قراءت قرآن که نمیشه گذاشت واسه ی این افراد ...
پس با یه سری ، تاکید میکنم یه سری جایگزین باشه که 75تا 90% طیف جامعه رو پوشش بده ... تفریحی که من رو ارضا کنه با دیگران متفاوته ، پس این گستردگی ضروریه .
(۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۳۵)اکبر.ع نوشته است:  شما تو فیلم ها دیدید ما لمس کردیم...
چی رو لمس کردی ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، nasimesaba
۱۲:۴۹, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #47

این شد جواب احسنت از اول همین رو بگو دیگه عزیز من!!!
نه خدایش منم نمی تونم قرآن رو جایگزین چیز دیگه ای بکنم!
در مورد ارضا مونده ارضا کردن نیاز رفع انرژی شما چی باشه و منظور چی؟
اگه انرژی شما با این کار ها ارضا نشه که واویلا است!
۱۲:۵۷, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۳:۰۱ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #48
آواتار
(۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۳۵)اکبر.ع نوشته است:  این دلایلی که شما گفتید همه برای اثبات نسبی بودن بود دوست عزیز!!!
خدا می گه که اگر از امتی امر به معروف دور شود دعا های آنها مستجاب نمی شود و آن قوم به انحراف کشیده می شوند.
مستجاب نشدن دعا یعنی بدبختی این به نظر شما ما رو محکوم به امر به معروف نمی کنه؟
آهان ، حالا شد ...
هر کسی رو به اندازه ی ظرفیت و توانش باید ارشاد کرد . کم کم باید جامعه رو اصلاح کرد ...
زمان پیامبر ، همه شراب میخوردن .
پیامبر گفت سعی کنید نخورید ، ضرر داره .
بعد از چند وقت گفت موقع نماز نباید مست باشید و بوی مشروب بدید .
بعد از چند وقت آیه اومد که آقا نخورید ، اینقدری که ضرر داره سود نداره ، پس کلا حرام ...
این اسمش فرهنگ سازیه ، وگرنه عرب جاهل اون موقع که دست بردار نبود .
الان هم باید ظرفیت و آزادی و آزادگی ، هرچند نسبی و یا محدود داده بشه که مشکلات و ایرادات و ظرفیت و توان جامعه معلوم بشه ، بعد که معلوم شد ، حالا بیا ارشاد کن ، خوبی ها رو گسترش بده ، جلوی بدی ها رو بگیر ...

(۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۱۹)اکبر.ع نوشته است:  
(۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۱۶)blue.blood نوشته است:  

سالم یعنی چی ؟ یعنی با حجاب ؟ خوب با حجاب بیان ... یعنی بی حجاب ؟ خوب بی حجاب بیان . آزادی یعنی شما آزادی با هرنوع حجابی که من تعریف میکنم بیای ... ولی آزادگی یعنی هرطور شخصیتت هست خودت رو نشون بدی ...

آقای من تعریف شما از آزادی اشتباه است تعریفی که شما می کنی با دین هیچ سنخیتی نداره!
گفتم که آزادی هم باید در چهارچوب دین باشد!!!
حالا اگه با این عقیده م یخوای ادامه بدی بسم الله...
من این تعریف رو دادم چون فقط یه اسم از دین رو ماهاست ...
اگه بخایم عملیش کنیم ، باید ریشه ای ، با فرهنگ سازی و کار بلند مدت ، آزادی های دینی رو رواج بدیم و آزادگی رو ، هرکسی طوری تعریف کنه که با تعریف دینی جور در بیاد ...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، fereydun
۱۳:۰۱, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #49

اینی که شما می گی وقتش گذشته!!
الان جوونا به دین اهمیت نمی دن (اونایی که تمدن رو برهنگی می رونن) پس نمی شه اینطوری باهاشون حرف زد یه راهکار دیگه بفرمایید!!!
می دونید وضع ما چه طوریه؟
مثل صدر اسلام زمانی که پیامبر جاهل ها رو راهنمایی می کرد ما هم حالا باید از صفر شروع کنیم و همه رو به راه اسلام بکشیم ولی الان مثل اون زمان آسون نیست
۱۷:۵۷, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
(۲۳/دی/۹۰ ۱۳:۰۱)اکبر.ع نوشته است:  اینی که شما می گی وقتش گذشته!!
الان جوونا به دین اهمیت نمی دن (اونایی که تمدن رو برهنگی می رونن) پس نمی شه اینطوری باهاشون حرف زد یه راهکار دیگه بفرمایید!!!
می دونید وضع ما چه طوریه؟
مثل صدر اسلام زمانی که پیامبر جاهل ها رو راهنمایی می کرد ما هم حالا باید از صفر شروع کنیم و همه رو به راه اسلام بکشیم ولی الان مثل اون زمان آسون نیست
من که جرات نمی کنم اینجا این بحث رو بازتر کنم ...
تا همینجاش هم خدا به خیر کنه ...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا