|
تاپیک جامع دانلود مداحی سنتی و روضه
|
|
۲۲:۳۱, ۲۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۳ ۳:۱۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() حاج صادق آهنگران از مداحان به نام سرزمین ایران اسلامی است. او بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به استخدام سپاه پاسداران درآمد. با آغاز جنگ تحمیلی به همراه شهید حسین علم الهدی در بخش آموزشی عقیدتی_ پادگان شهید علی غیوراصلی جنگهای صدراسلام را به نیروهای جدید آموزش میداد. اولین شعر حماسی را با عنوان: «ای شهیدان به خون غلتان خوزستان درود» زمانیکه با شهید علمالهدی و عشایر خوزستان به زیارت امام (رحمة الله علیه) آمد خواند. آهنگران در عملیاتهای بیشماری از جمله طریقالقدس و والفجر۱۰ حضور یافت. قبل از عملیات والفجر مقدماتی نوحهی: «لحظهای فرما درنگ ای امیر قافله، ای امیر قافله» را خواند. بعد از آن شعر: «ای حسین ای غم تو همدم ما، ای تو خود شاهد اشک غم ما» را از آقای مشفق گرفت و آن را در مسجد جزایری خواند. با اتمام عملیات والفجر ۱۰ نوحهی از سفر برگشتگان کو شهیدان ما، را در دوکوهه اجرا کرد. صدای دلنشین و پرشور و حماسه ساز وی در شبهای حمله، اشک شوق حضور وصال را بر رخ رزمندگان مینشاند. شعرهای ناب او همیشه یادآور لحظههای ناب روزهای عرصه ایثار و شهادت است. وی بعد از اتمام جنگ مرثیهی شهادت را خواند لینک دانلود نوحه های حاج صادق آهنگران در یک فایل فشرده: دانلود |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۴, ۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
مداحی یاد امام و شهدا با صدای سعید حدادیان و پسرش ( محمد حسین حدادیان )
maddahi09.mp3 دانلود علی عشقنه ،یارمه ،کارمه ،(با صدای سید مهدی میر دادماد ) http://film.tebyan.net/newindex.aspx?pid...cID=120282 دانلود حلقت کجا داند کجا داند علی کیست (با صدای سید مهدی میر داماد ) http://film.tebyan.net/newindex.aspx?pid...cID=120283 دوستان حتما دانلود کنید خیلی زیبا هستند ... |
|||
|
|
۱۰:۴۰, ۲۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام اینم یه مداحی از داغ دل بی بی زینب
http://www.rasekhoon.net/media/download/...%B1%DB%8C/ از حاج محمد رضا بذری همشهریمون |
|||
|
|
۲:۲۴, ۱۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۲ ۳:۱۵ توسط keyvan-rostamy.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
راستش هدف بنده از ایجاد این تاپیک به اشتراک گذاشتن مداحی ها و روضه های اهل بنت نبی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست از همه مداحان عزیز ایرانی و غیر ایرانی. اول قصد داشتم تو ف.ی.س بوق این کار رو انجام بدم ولی هنوز بعد از 1 هفته سر دو راهی هستم که انجام بدم یا نه. جدای از این حرفها از همه دعوت میکنم که مداحی ها و روضه هایی که خیلی دوست دارند رو با بقیه شریک بشن تا ان شاالله که همه فیض ببرن. پیشاپیش از همکاری شما دوستان کمال تشکر رو دارم. ان شاالله ادامه دارد... یا علی فقط قبل از شروع یه چند تا خواهش دارم از برادران و خواهران لطفاً و خواهشن از قرار دادن فایلهای صوتی و یا تصویری که باعث خدشه دار شدن اتحاد میان عزیزان سنّی و شیعه میشه،جدّاً خودداری کنید. ------ دوستان سعی کنید توضیحاتی نیز درباره فایل مورد نظر ذکر کنید. حتی الامکان فیل های صوتی یا تصویری رو فشرده سازی(کم حجم) کنید تا بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنند. از قراردادن فایلهی حجیم خودداری کنید مگر اینکه چند قسمتی یا چند بخشی کنید فایل رو. حتی الامکان تصویری هم از فایل تصویری قرار دهید. ------ مخلص همه هم هستم. یا علی از حاج محمود کریمی شروع میکنم. به شخصه خیلی دوستشدارم هم خودش رو هم سبک مداحیش رو. ------ فایل تصویری شوریده و شیدای تواَم...شیرینی رویای منی محرم 1391 حجم فایل 55 مگابایت محمد کریمی-شوریده و شیدای توام ----- فایل صوتی آتش طوفنده(ریمیکس شده با موسیقی آرام که کار بسیار زیبایی شده) حجم فایل تقریباً 8 مگابایت محمود کریمی-آتش طوفنده محمود کریمی- عشق من منو کشتی به یک نگاهت (نوحه قشنگی داره،دقیقاً نمیدونم مال چه سالیه؟) محمود کریمی- عشق من --- محمود کریمی - میزنم دم ز علمدار رشید حرم عشق محمد کریمی-میزنم دم ز علمدار رشید حرم عشق --- محمود کریمی - یک سال و نیم بعد تو حسین...زینب به آب لب نزده ای یار تشنه لب (قدیمیه ولی قشنگه) محمود کریمی-یک سال و نیم بعد تو --- محمود کریمی - از خدا خواستم یه بار بیام کربلا...پای ضریح سقّا (فکر کنم مال سال 1390 باشه) محمود کریمی-از خدا خواستم یه بار بیام کربلا --- محمود کریمی - از کودکی دریا بودی...دریادریا زیبا بودی (بسیار بسیار شعر زیبایی داره و جزو یکی از خاطرات فراموش نشدنی بنده هست که همون موقع چیذر بودم داخل امامزاده،اگر اشتباه نکنم سال 90 بود یا 89) محمد کریمی-از کودکی دریا بودی |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام دوباره
محمود کریمی یکی از بین همه داره میاد داره میاد (خیلی قشنگه-برای سال 90 هست) حجم 3 مگابایت محمود کریمی-یکی ازبین همه داره میاد ----- یه روزی من و تو تو صف قیامت...میگیریم سراغ سبب شفاعت حجم تقریباً 10 مگابایت محمود کریمی-یه روی من وتو تو صف قیامت ----- من مثل پرهای عَلَم حجم تقریباً 4 مگابایت محمود کریمی-من مثل پرهای علم |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۱۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۲ ۱۵:۴۸ توسط یاوران مهدی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام بسمه و بذکر ولیه مولانا صاحب الزمان علیه السلام خدمت تمام محررمیهای گرام ![]() حضرت کودک را گرفت تا ببوسد در این زمان حرمله لعنه الله علیه به سوی او انداخت تیر به گلویش نشست وآن را برید پس حضرت به زینب فرمود او را بگیر.سپس خون را در هردودست جمع کرده و به سوی آسمان پاشید وفرمود:آنچه بر من وارد آمد برایم آسان است، چون در محضر خدا است. حضرت امام محمد باقر علیه السلام فرمود: که قطره ای از آن خون بر زمین نیفتادو سپس امام علیه السلام علی اصغر را برده ودر کنار شهدای بنی هاشم قرار داده. التماس دعا
![]() |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۱۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۲ ۱۶:۴۴ توسط keyvan-rostamy.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام دوباره
از همه ممنونم و کمال تشکر رو دارم که مداحی ها رو به اشتراک میزارید. از همه سپاسگذارم که حمایت کردید از تاپیک و فایل برای دانلود قرار دادید و می دهید. ان شاالله که همه کربلایی بشید،بنده که روسیاهم ولی شماها همه آقایید و پاک. برای اینکه اسپم نشه یه چند تا فایل قرار میدم. ------ هلالی-سینه زن سینه بزن هلای-فقط به عشق حرم تو هلالی-به خدا غمی ندارم یا حسین ----- دو تا هم ترکی میزارم که خالی از لطف نیست. نوحه معروف و بسیار زیبای زینب زینب،زینب کنز حیا زینب از حاج سلیم موءذن زاده حاج سلیم موءذن زاده-زینب زینب حاج نریمان پناهی حاج نریمان پناهی-آذری |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کس ندانست تو سوخته ای یا زینب آنقدر هست که بوی جگری می آید نقل قول:به نظر شما کدام مداح اهل بیت محبوب تر است نزد اهل بیت باید محبوب تر باشد الله اعلم... من روضه های مرحوم کوثری رو خیلی دوست دارم مثلا این http://telmikha.persiangig.com/audio/Kut...shoora.mp3 و در ضمن روضه های شهدا مثل این روضه کوتاه شهید هادی و البته آیت الله سیبویه خیلی خوب ابراز ارادت می کردند |
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
این مداحی فوق العاده است ، از دست ندید !
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاپیک جامع دانلود موسیقی | Amir | 70 | 24,619 |
۷/تیر/۹۶ ۱۸:۲۱ آخرین ارسال: 313s.w.o |
|
| تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال | anti | 130 | 68,916 |
۵/تیر/۹۵ ۱۸:۴۶ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| دانلود کلیپ مداحی بسیار زیبا با نام "خدایی،خداغریبه" | Bahar | 3 | 10,034 |
۱۴/آبان/۹۲ ۱۵:۵۷ آخرین ارسال: rahbin |
|

![[تصویر: 24397.jpg]](http://www.farhangnews.ir/site/Upload/Modules/NewsAgency/24397.jpg)